Jump to content

konstantinosid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    344
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About konstantinosid

  • Ημ. Γέννησης 01/06/1983

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 14 Pro M

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    MTN - Κύπρος

Περιοχή

  • Περιοχή
    Nicosia

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

konstantinosid's Achievements

  1. Περίπου 2 μήνες που το έχω εγώ δεν έχει το παραμικρό σημαδάκι, αλλά γενικά το προσέχω το τηλέφωνο. Και αν πάθει κάτι έχει και το 2ο μέσα η συσκευασία. Επίσης καταπληκτική υλοποίηση και ο παρακάτω φορτιστής, βγαίνει και 3 in 1 και 2 in 1. Τον έχω επίσης κανά 2 μήνες και είναι άψογος απ όλες τις απόψεις. Και σχετικά οικονομικός. https://www.amazon.de/-/en/HaloLock-Wireless-CryoBoost-Compatible-Included-White/dp/B09WQS9LNS/ref=sr_1_4?crid=1F4KRYRBT3XC7&keywords=esr+halolock+magsafe&qid=1674664033&sprefix=esr%2Caps%2C133&sr=8-4
  2. https://www.skroutz.gr/s/38113728/Spigen-EZ-FIT-GLAS-tR-Tempered-Glass-2τμχ-iPhone-14-Pro-Max.html Πανεύκολη τοποθέτηση, ποιοτικό και οικονομικό, και με 2 τεμάχια σε περίπτωση που αποτύχει η πρώτη προσπάθεια. Και με οδηγό μέσα για να μην κάνεις λάθος.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Προχώρησα και εγώ στην αγορά του τηλεφώνου, πριν από περίπου 1 μήνα. Δεν γράφω συχνά, αλλά απορώ με όλους αυτούς που γράφουν τόσα αρνητικά για αυτό το τηλέφωνο. Ή εγώ έχω άλλο τηλέφωνο ή είμαι απ τους τυχερούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα από την πρώτη μέρα. Περίμενα να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη πριν γράψω εδώ. Έχω στην κατοχή μου το S22 ULTRA 12GB/256GB, εδώ και έναν μήνα. Το προηγούμενο μου τηλέφωνο ήταν το iPhone 13 pro 8GB/128GB. Παρόλο που έρχομαι απ το πάρα πολύ καλό iPhone 13 pro, δεν μπορώ να βρω κάτι απ όλα αυτά τα αρνητικά που αναφέρουν εδώ για s22 ultra. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις δυνατότητες και την εμπειρία χρήσης του κινητού. Δεν έχω ούτε lag ούτε χαμένες κλήσεις ούτε χαμηλό σήμα. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Δεν έχω επίσης παράπονο και από την μπαταρία. Βγάζει μία μέρα γεμάτη άνετα και κάτι παραπάνω με όλα ανοιχτά (εκτός τοποθεσία). Την ενεργοποιώ όταν χρειάζεται. Στα πολύ μεγάλα θετικά η άψογη οθόνη του, το πενάκι, η κάμερα του που είναι πάρα πολύ καλή και στις βραδινές λήψεις και ειδικά στο zoom x3 και x10 τρομερή. Λίγο καλύτερες λήψεις θα ήθελα μόνο σε εσωτερικούς χώρους στο auto. Η αίσθηση στο χέρι επίσης πολύ καλή(δεν είναι καθόλου βαρύ). Επίσης πολύ καλές και οι δυνατότητες του λειτουργικού και η παραμετροποίηση που προσφέρει. Ειλικρινά δεν έχω μετανιώσει στιγμή για την αγορά του. Εύχομαι σε όσους το αγοράσουν να το ευχαριστηθούν.
  4. Καλημέρα σε όλους. Πανευτυχής κάτοχος του s10+ (λευκό) και εγώ, εδώ και 10 μέρες. Πανέμορφη συσκευή! Έρχομαι από το note 9, άρα ήξερα τι να περιμένω πάνω κάτω απ την Samsung. Μαζεμένο κινητό σε διαστάσεις, λεπτό και ελαφρύ, είναι πολύ άνετο στη χρήση και με το ένα χέρι (ειδικά με το one hand operation+). Οθόνη εντυπωσιακή και φωτεινή, πολύ καλό, δυνατό και καθαρό στερεοφωνικό ήχο. Από την μπαταρία είμαι ευχαριστημένος, ελαφρώς καλύτερη απ το note 9. Γρήγορο κινητό δεν κολλάει πουθενά όπως και το note 9 που είχα για ένα χρόνο. Το one UI όμορφο, εύχρηστο και ολοκληρωμένο. Απ τις κάμερες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μιας και δεν έχω τρελές απαιτήσεις και δεν είναι το πρώτο χαρακτηριστικό για μένα σε ένα κινητό. Έτσι κι αλλιώς οι 95 απ τις 100 φωτογραφίες που τραβάω είναι την ημέρα ή με normal φωτισμό. Σε καταγραφή video είναι πάραα πολύ καλό! Δεν μετανιώνω ούτε λεπτό για την αγορά του.
  5. Καλησπέρα και από εμένα, πανευτυχής κάτοχος του galaxy watch 42mm και εγώ, εδώ και μια εβδομάδα! Εντυπώσεις θετικότατες!! πήρα το 42mm γιατί έχω λεπτό καρπό και το 46άρι ήταν σαν ξένο σώμα πάνω μου και πιο βαρύ! Το μόνο που θα ήθελα λίγο καλύτερο είναι η αυτονομία του, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. :p Με normal χρήση μου βγάζει 1,5 μέρα. Οπότε κάθε δεύτερο βράδυ το φορτίζω. Είναι πανέμορφο το άτιμο! Μια βδομάδα το φοράω στην δουλειά και ακόμη τραβάει τα βλέμματα!
  6. Καλησπέρα και από εμένα! Μετά από 1 μήνα σχεδόν με το iPhone Xs Max , ξαναγύρισα στο Note 9 , το οποίο είχα για λίγες μέρες πριν το Xs Max. Πήγα στο Xs Max επειδή ενθουσιάστηκα από το iPhone X που είχα επίσης για λίγες μέρες στα χέρια μου. Τελικά κατάλαβα ότι ο ενθουσιασμός ήταν λόγω του κάτι καινούριου από άποψη OS. Πείτε με μαζόχα, αλλά το Samsung Experience με βολεύει περισσότερο και από το ios. Από άποψη κάμερας και οθόνης είναι στα ίδια επίπεδα , όπως και από άποψη ήχου. Όσον αφορά την σβελτάδα , δεν είδα σημαντικές διαφορές στη χρήση που κάνω εγώ. Ίσως στα παιχνίδια να είναι πιο γρήγορο το iPhone , αλλά δεν παίζω ποτέ παιχνίδια στο κινητό. Ένας ακόμη ευτυχισμένος λοιπόν κάτοχος Note 9 από χθες και εγώ. :D:D:D
  7. Έχεις δίκιο φίλε Τάσο, έχουν ξεφύγει με τις τιμές των κινητών οι εταιρίες. Ειδικά Apple και Samsung! Είναι πολλά τα λεφτά, αλλά ρε συ δουλεύω "σαν το σκυλί" όλον τον χρόνο. Σχεδόν κάθε μέρα είμαι δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλεία! Έκοψα και το κάπνισμα, οπότε είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. :D Σκέψου ότι για τα τσιγάρα μου μόνο, έδινα χαλαρά 1.500 ευρώ τον χρόνο!
  8. Καλησπέρα στην παρέα και από μένα. Σύντομα θα ανήκω και εγώ στην παρέα σας αφού παρήγγειλα ήδη το iPhone Xs Max 64GB σε άσπρο χρώμα. Είμαι εδώ και 1 χρόνο+ με το Samsung galaxy S8+ με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά ήθελα μια αλλαγή κινητού. Το iPhone X μου άρεσε απ την πρώτη στιγμή που βγήκε απλά ήθελα πιο μεγάλη οθόνη. Παρόλο που είμαι χρόνια χρήστης android κατά κύριο λόγο, επέλεξα iPhone γιατί τον τελευταίο μήνα είχα στα χέρια μου ένα Χ. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούσα και το galaxy S8+. Και έχω να πω πως παρόλο που στο παρελθόν έκραξα το iPhone από μια μικρή σχετικά εμπειρία που είχα, αυτή την φορά με κέρδισε. Και παρόλο επίσης που δούλεψα και για 1 εβδομάδα περίπου το Note 9, για να καταλήξω πιο να αγοράσω μεταξύ των 2, note 9 ή Xs Max, παρήγγειλα τελικά το 2ο.
  9. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Διάβασα κάπου ότι επειδή μπορεί να κόλλησε το auto focus, αν το κουνήσω ελαφρώς έχοντας την κάμερα ανοιχτή, ή εάν το χτυπήσω ελαφρώς με το δάχτυλο μου πάνω στην κάμερα, ότι μπορεί να ξεκολλήσει. όταν το διάβασα το κορόιδεψα αμέσως, και άνοιξα την κάμερα να το δοκιμάσω για πλάκα. Προς μεγάλη μου έκπληξη μόλις το χτύπησα με το δάχτυλο στον φακό εστίασε κανονικά!!! και από εκείνη την στιγμή λειτουργεί όπως και πριν!!!
  10. Καλά σίγουρα δεν θα αναφέρω την πτώση απ την στιγμή που δεν έχει το παραμικρό σημαδάκι εξωτερικά. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα το καταλάβουν αν το ανοίξουν. Να υπολογίζω αν χρειαστεί να αντικατασταθεί η κάμερα καμιά 200αρα ευρώ? :cry: Είμαι και στην Κύπρο. Δεν έχω ιδέα και που να το πάω εδώ. Υπάρχει επίσημο σέρβις στην Κύπρο για Samsung, η το πάω στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας από όπου το αγόρασα και το στέλνουν Ελλάδα?
  11. Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας, αν γνωρίζει κάποιος. Πριν λίγο άνοιξα την κάμερα του κινητού να βγάλω φωτογραφία και διαπίστωσα ότι η κάμερα τα βλέπει όλα θολά. Αναγνωρίζει και φωτογραφίζει αντικείμενα μόνο σε απόσταση έως και 10 εκατοστά από τον φακό. Παραπάνω από τα 10 εκ. όλα είναι θολά. Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν διορθώνεται. Θυμήθηκα ότι σήμερα το πρωί είχε μία πτώση το κινητό με την πλάτη. Φοράει θήκη σιλικόνης, δεν έπαθε εξωτερικά το παραμικρό, αλλά έπεσε από ύψος 1,5 μέτρου περίπου σε πλακάκια. Λέτε σε αυτό να οφείλεται? Και αν ναι, λογικά δεν θα το καλύπτει η εγγύηση του, σωστά?
  12. thank you φίλε μου. Και εγώ αυτό θα κάνω επειδή βαριέμαι λιγάκι να το στήνω απ την αρχή. Αν στην πορεία εντοπίσω κάποιο πρόβλημα, κάνω τότε επαναφορά. ;) Θα επιστρέψω με εντυπώσεις...
  13. Καλημέρα στην παρέα. Μόλις μου ήρθε και εμένα η Oreo και την κατεβάζω. Κυπριακή συσκευή αγορασμένη από MTN στην Κύπρο , unbranded. Να ρωτήσω κάτι? Πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πριν την εγκαταστήσω την Oreo? ή αρκεί να κάνω μόνο μετά την εγκατάσταση της?
  14. Καλησπέρα και από εμένα! Ευτυχισμένος πλέον κάτοχος και εγώ της συσκευής! Την έχω 2 μέρες στα χέρια μου και ότι και να πω είναι λίγο! τρομερή συσκευή! έρχομαι από το LG V10 και η διαφορά είναι μεγάλη ειδικά στην οθόνη και στην εμφάνιση. Midnight black και νομίζεις ότι το κινητό είναι από άλλον πλανήτη. Και στην κάμερα καλύτερο του V10 θα έλεγα. Μόνο 2 πραγματάκια με ξένισαν λιγάκι... Το άσπρο στο V10 ήταν πιο άσπρο... και νομίζω ότι είχε και λίγο πιο δυνατό ηχείο! Πάντως είναι κόσμημα και σφαιράτο... νομίζω θα το κρατήσω τουλάχιστο ένα χρόνο αυτό το κινητό :)
  15. konstantinosid

    LG V10

    Θα δοκιμάσω φίλε μου να αλλάξω καλώδιο. Και καινούριο φορτιστή αν χρειαστεί θα πάρω. Όπως είπα είναι ίσως το μοναδικό κινητό που δεν θέλω να ξεφορτωθώ ακόμη. Γενικά βαριέμαι εύκολα τις συσκευές και αλλάζω σχεδόν στους 6-7 μήνες. παίρνω πάντα καλές συσκευές αλλά αφού έχουν κλείσει και 6μηνο κυκλοφορίας για να πέσει η τιμή. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το V10 δεν λέω να το βαρεθώ... ειδικά γυμνό χωρίς θήκη που το έχω είναι κουκλί. (το άσπρο έχω) Α! Στα θετικά του μην ξεχνάμε να προσθέσουμε και την πολύ καλή ποιοτική κατασκευή του, το πόσο στιβαρό είναι, έχει τέλειο κράτημα στο χέρι, έχει την 2η οθόνη που με βολεύει απίστευτα... έχει ίσως την πιο τέλεια αυτόματη φωτεινότητα οθόνης που έχω συναντήσει σε κινητά! Αν και 2ετίας έχει 4gb ram! Διπλή κάμερα μπροστά! laser focus στην κάμερα! Eχει πολλά καλά γενικά σαν συσκευή.
×
×
  • Create New...