Jump to content

vaggelis_123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vaggelis_123

  1. Εχω ενα εξωτερικο σκληρο δισκο Lacie 500gb που τον ειχα αγορασει πριν 3 χρονια περιπου... Ωσ τωρα δεν μ ειχε παρουσιασει καποιο προβλημα... Χθεσ προσπαθησα να τον ανοιξω αλλα δεν αωαβε το λαμπακι τ ουτε τον διαβαζε ο Η/Υ ουτε εκανε τον χαρακτηριστικο ηχο που κανει οταν τον ανοιγω... Προσπαθησα καναδυο φορεσ ακομα αλλα τπτ... Σημερα , οταν προσπαθησα παλι να τον ανοιξω δεν αναβε ουτε το λαμπακι... Λεσ και ηταν νεκροσ... Υπαρχει περοπτωση να καηκε? Αν καηκε μπορω καπωσ να παρω τα δεδομενα??
  2. Καταρχην καλησπερα σε ολους. Αγορασα προσφατα ενα φορητο φορτιστη (τησ εταιριασ Manhattan) που τον φορτιζεισ μεσω usb στον η/υ και επισησ μεσω usb φορτιζεισ τισ συσκευεσ σου απο κινητα μεχρι καμερεσ , κλπ. Ενω φορτισε κανονικα το mp3 player που εχω οταν το συνδεσα με το κινητο μου, νοκια 5530 xpress music, απλα το αναγνωρισε σαν συνδεση με θυρα usb χωρισ να αρχισει να το φορτιζει... Ξερει κανεισ τι παιζει ? Μηπωσ χρειαζεται να εγκαταστησω κανενα προγραμματακι που εχει σχεση με τη μπαταρια στο κινητο? Μηπως δε μπορει να το φορτισει? Αν και στον οδηγο ελεγε πωσ φορτιζει smartphones... Ευχαριστω εκ των προταιρων για τισ απαντησεισ σασ!!!
  3. καταρχην σ ευχαριστω πολυ για το χρονο σ και τισ απαντησεισ σ..!!! η οθονη μετα τη βαθμονομηση βελτιωθηκε αρκετα , οχι τελειωσ ομωσ, αν και δεν εκανα ανανεωση λογισμικου γιατι ειχα την τελευταια εκδοση... οσο για την ενταση , την εχω παντα στο μεγιστο και δυστυχως το εχω ακουσει απο πολλουσ οτι οντωσ ειναι κατασκευαστικο το οτι δεν εχει δυνατο ακουστικο ...οποτε αν υπαρχει καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα και το ελυσε θα μας διευκολυνε πολυ αν μας ελεγε πωσ το εκανε. :)
  4. καλημερα σε ολους!! οπωσ καταλαβαινετε ειμαι καινουριο μελος και χαιρομαι που απο σημερα βρισκομαι στη παρεα σασ !! :) Βασικα εχω και γω το νοκια 5530 εδς και μερικους μηνεσ και εχω καποιεσ αποριουλες: 1)υπαρχει καποια σελιδα απο οπου μπορουμε να κατεβαζουμε δωρεαν εφαρμογεσ? 2) τελευταια εχω ενα προβλημα με την οθονη αφης... δεν εχει την ανταποκριση που ειχε παλιοτερα κατω δεξια (ισως απο τισ τουμπεσ που εχει φαει κατα καιρουσ). υπαρχει καποιοσ τροποσ να διορθωσω αυτο το προβλημα? 3) τελοσ , η8ελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να αυξησω την ενταση του ακουστικου, γιατι ειναι αρκετα χαμηλα! Ζητω συγγνωμη αν καποια απο τα ερωτηματα που υποβαλλω εχουν ξανασυζητηθει , απλα κουραστηκα να ψαχνω καποια στιγμη και δεν βρηκα ουσιαστικεσ απαντησεισ στα ερωτηματα μου... Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων!!!!!:):)
×
×
  • Create New...