Jump to content

pabousios08

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pabousios08

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pabousios08's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα φίλε κι εγώ από επαρχία, με ενδοαφέρει το φοιτητικό πακέτο μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό της να συνεννοηθούμε? ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα φίλε κι εγώ από επαρχία, με ενδοαφέρει το φοιτητικό πακέτο μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό της να συνεννοηθούμε? ευχαριστώ
  2. Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά σας, ισχύει ότι με την ευρωπαική κάρτα νέων μπορεί κανείς να αγοράζει τα φοιτητικά πακέτα του what's up. Ενημερώστε σχετικά με τη διαδικασία
  3. Πολύ καλό τηλέφωνο! Αξίζει η προσπάθεια! Καλές γιορτές να έχουμε.
  4. Έχει φοβερά χαρακτηριστικά! Θα είναι πολύ προνομιούχος ο κάτοχος του...:blink:
  5. Ένα Lumia στον υποφαινόμενο λουόμενο παρακαλώ... Για να κάνω τις διασυνδέσεις μου και στην παραλία!
  6. Καλησπέρα και πάλι. Θα ήθελα για ακόμη μια φορά τη βοήθεια σας. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να εγκαταστήσω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για internet στο magic μιας και δεν μπορούν να μου τις στείλουν από την εξυπηρέτηση πελατών της wind. Επιπλέον δεν έχω δει κάπου στο μενού πως ενεργοποιείται το wap στο κινητό αντί του wi-fi. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  7. Καλησπέρα φίλοι μου Πρόσφατα αγόρασα κι εγώ το htc magic. Κατά την πρώτη έναρξη του κινητού όπου ζητούσε διάφορες πληροφορίες από λάθος δεν πληκτρολόγησα ακριβώς τη διευθυνση μου στο gmail με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επωφεληθω από την εφαρμογή(με σημα το κόκκινο φακελλάκι). Αντ' αυτού, για τα εισερχόμενα εξυπηρετούμαι από μια αλλη γενικότερη εφαρμογή email (με σήμα ένα κόκκινο μπαστουνάκι). Το ερώτημα που θέτω είναι αν τελικά μπορώ να διορθώσω με καποιο τρόπο τη διεύθυνση μου στο gmail το οποίο περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες για αλληλογραφία και βολεύει περισσότερο. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και περιμένω απάντηση σας.:!:
  8. Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς πια πραγματικά είναι η ελάχιστη δέσμευση συμβολαίου στη wind - αν υπαρχει. Εννοώ πέρα από την επιστροφή επιδότησης αν υπάρχει καποιο διάστημα για το οποίο η εταιρεία απορρίπτει ή καθυστερεί τη φορητότητα σε άλλο δίκτυο. Τηλεφώνησα σήμερα στο 1260 μια κοπέλα μου είπε 2 μήνες ενώ άλλη μου ανέφερε τη γενικότερη 12 μηνη δέσμευση. Ευχαριστώ πολύ.
  9. Γεία σας κι από μένα. Σήμερα μόλις έκανα νέα σύνδεση wind με φορητότητα από vodafone στό πρόγραμμα 20€ με 100 λεπτά χρόνο ομιλίας. Ο υπάλληλος μου είπε ότι οφείλω 25€ για συσκευή nokia 2700 που πήρα (αξία 90€ βάσει καταλόγου) και στην ουσία η επιδότηση που πήρα είναι 65€. Τη θεωρώ απαράδεκτη ως νέος πελάτης τους όπως θεωρούμαι και δεδομένου ότι σε άλλα αντίστοιχα προγράμματα όπως καρτοσύνδεση 20 ή wind xs δίνει επιδότηση 100€ + στον κατάλογο. Τι μπορώ εγώ όμως τώρα να κάνω μιας και δεν ενημερώθηκα για τις νέες προσφορές που τρέχουν σε ανώτερα προγράμματα ή άλλες μάρκες συσκευών? Δικαιούμαι πχ να επωφεληθώ από την έκπτωση 50% στα πάγια αντί συσκευής ή να πάρω άλλα δώρα όπως ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης και συσκευή ή πλέον είναι πολύ αργά για όλα αυτά? Η εξυπηρέτηση πελατών γνωρίζει περί επιδοτήσεων προσφορών κτλ ή παραπέμπει στα καταστήματα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  10. Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να σας ρωτήσω αν είναι δυνατόν να διακόψω το συμβόλαιο μου στη vodafone και να εγγραφώ στην προσφορά της cosmote απεριόριστα δεδομένου ότι προ 20 ημερών ανανέωσα τη σύνδεση vodafone με επιδότηση συσκευής 180€!? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...