Jump to content

nzervu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nzervu

  1. nzervu

    Motorola ROKR E8

    Φιλοι το πεθανα το καημενο το Motorola E8 μου... Πηγα να κανω flash με το rdslite 2,3 φορες και τελικα το κινητο πεθανε... Ουτε ο Bootloader δεν ανοιγει πλεον... Ειχε bootloader 6.09 οπου οπως διαβασα εκ το υστερων ειναι "κλειδωμενος"... Το firmware δεν εμπαινε, ομως ο bootloader λειτουργουσε.. Βεβαια το ΙΜΕΙ του κινητου εγινε μηδενικα... Αγχομενος εκανα flash ξανα με το αρχειο "E8_06A3_KILL_RSA_unsigned.sbf". Για καποιο λογο το rsdlite κρασαρε με σφαλμα και το κινητο μου απο τοτε δεν ανοιγει καθολου, ουτε το εντοπιζει ο rsdlite, για να ξανακανω flash. The end.Σημερα εγινε αυτο αλλα δεν την ελπιδα οτι θα επανελθει καπως οποτε ψαχνω νεο κινητο.
  2. Διαβασα αρκετα αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω 161 σελιδες.... Να το αγορασω??? Το μονο που με προβληματιζει ειναι το κλειστο λειτουργικο του... Υπαρχουν εφαρμογες γι αυτο το κινητο? Υπαρχει κατι αντιστοιχο του OVI store της Nokia, ή κατι παρομοιο??
  3. Oh yes!! Δουλεψε μια χαρα! Τωρα φορτωνει ολες τις σελιδες και χωρις proxy! Σε ευχαριστω πολυ!:D
  4. Καλημερα, εχω ενα μικρο προβλημα με τις ρυθμισεις.... Εχω φτιαξει προφιλ στο κινητο μου F2G4, Motorola ROKR E8 με τις ρυθμισεις wind internet, APN= gint.b-online.gr, user+pass=kena, xwris proxy server. Απο το κινητο σερφαρω κανονικα. [bΔεν εχω προφιλ wind wap!Ειναι σβησμενο![/b] Συνδεω το κινητο στο pc και βαζω αριθμο κλησης *99***1#, κενα user+pass χωρις proxy... Μπαινει αλλα καμια σελιδα δεν ανοιγει.. Παλι με τον ιδιο αριθμο, αλλα με user+pass=wap, proxy=192.168.200.10 thira=9401 μπαινω αλλα δεν ειναι καθαρο ιντερνετ και δεν ανοιγουν ολες οι σελιδες.. Δεν ειναι κουφο??? Δεν υπαρχει προφιλ wind-wap στο κινητο μου!! Ξερει κανενας λυση??????
×
×
  • Create New...