Jump to content

Shinig

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.590
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Shinig

  1. 8 ώρες πριν, adi32 said:

    Δυο προβληματακια μονο βρηκα στην αναβαθμιση 

    Οταν κανεις restart κλεινει την περιαγωγη δεδομενων και πρεπει να την ανοιξεις παλι 

    και χανει τον ηχο κλησης

     

    54 minutes ago, petrost8 said:

    nope, σε μενα δεν τα κανει αυτα

    Ούτε σε εμένα όλα πάνε μια χαρά!!!

  2. 3 ώρες πριν, s_nova said:

    Ενημερωση δεκεμβριος 2023.

    Ολα καλος.:classic_biggrin:

    Screenshot_20231220_053952_Settings.jpg

    Όντως την έχω εδώ και κάνα 2 μέρες περίπου και δεν είδα διαφορά!Οπότε πλέον περιμένουμε τα τις 3μηνες αναβαθμίσεις?

    • Like 1
  3. 18 ώρες πριν, sgatzo said:

    Πόσες μέρες στο κράτησαν;

    Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Το έστειλα με courier Πέμπτη και εχθές το είχα στα χέρια μου από επαρχία.Δεν χρεώθηκε τίποτα.

    Η ρύθμιση όταν πατάμε τον κωδικό κλειδώματος να ξεκλειδώνει χώρις να πατάμε οκ που είναι?

    • Like 1
  4. Ήρθε το κινητό από smartec από αλλαγή οθόνης μπαταρίας και πλακέτας (!).Ενημερωμένο σε Α14 και one ui 6 βέβαια έκανα και μια επαναφορά μόνος μου.Το θέμα είναι ότι κάποιες εφαρμογές που είχα κάνει backup δεν μου τις πέρασε από το smartswitch όπως επίσης το dpi που είχε δώσει ο s_wind

    • Like 1
  5. 1 ώρα πριν, DimitrisAndNiki said:

    Το nfc λειτουργεί διαφορετικά στα κινητά και διαφορετικά στα ρολόγια, δηλαδή...
    - Στο κινητό έχεις την δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις / απενεργοποιήσεις, γιατί μπορείς να ορίσεις με το που θα πλησιάζει η συσκευή στο pos να γίνεται η πληρωμή. 
    - Στο ρολόι, για να πληρώσεις πρέπει να πατήσεις το προγραμματισμένο πλήκτρο για αυτό τον σκοπό, τότε και μόνο τότε ενεργοποιείται το nfc και κάνει το transaction. (το γράφω βασιζόμενος στον τρόπο λειτουργίας του apple watch και του galaxy watch).

    Αν ανοίξεις στο κινητό σου το nfc και το βάλεις πάνω στο ρολόι θα σου βγάλει και καλά το one-shot σαν εφαρμογή και καλά!Στο watch 3 pro έχει toggle κανονικά!

  6. 4 ώρες πριν, challenge143 said:

    Τι εννοείς όταν πέφτουμε; 

    Πχ αν πέσουμε στον δρόμο στέλνει ειδοποίηση σε επαφές ότι έχουμε θέμα πάντα βέβαια σε σύνδεση με το κινητο μας έχω δει ότι το έχει άλλα δεν το βρίσκω 

  7. Έχε βρει κάποιος την επιλογή για ειδοποίηση όταν πέφτουμε?Να πω ότι πλέον κάτοχος εδώ και 1 εβδομάδα και είμαι υπερευχαριστημενος η μπαταρία μόνο δεν είναι όπως του gt2 pro αλλά ακόμα είναι νωρίς 

  8. 7 ώρες πριν, green dragon said:

    Κατά πάσα πιθανότητα θα παρει Android 14 (ΟNE UI 6.0) σύντομα, στις 27/11/2023. Συνολικά θα εχει πάρει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις.  Θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό τα security updates. 

    Πραγματικά το κινητό είναι αστέρι. Ούτε στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό να το αλλάξω. Εγώ που δεν κράταγα συσκευή πάνω από χρόνο🫠

    Τώρα το πλάνο είναι λίγο πριν κλείσω τη διετή εγγύηση, να το πάω smartec για αλλαγή οθόνης και μπαταρίας και θα είμαι κομπλέ για 1-2 χρόνια ακόμη. 

    Screenshot_20231114_015933_Samsung Internet.jpg

    Να ξέρεις παίζει και Lineage os οπότε θα πάει για πολύ καιρό καλά και εγώ αυτό θα κάνω!

    • Like 1
  9. Καλημέρα!Πρώην κάτοχος gt2 pro titanium και πλέον χρήστης garmin θα ήθελα να ρωτήσω για το gt3 pro.Η προπονήσεις μου και οι αγώνες μου είναι στον ορεινο όγκο,με το gt2 pro δεν είχα ποτέ θέμα στην καταγραφή και στα λοιπά αλλά είχα θέμα με το strava και τα .gpx αρχεία!Για αυτό και η αλλαγή σε garmin αλλά νιώθω σαν να έχω κατέβει επίπεδο με το garmin. Βέβαια αυτό είναι προσωπική γνώμη!Το gt3 pro δέχεται..gpx αρχεία?Επίσης ποιοτικά η έκδοση με το τιτάνιο-ζαφείρι είναι το ίδιο με το gt2 pro?(Έχω πέσει επάνω σε βράχο με τρελή φορά με το gt 2 pro και όταν τερμάτισα έλεγα σκόνη και θρύψαλα έγινε αλλά ούτε ένα σημάδι!!)

    Συγνώμη για το σεντόνι!!

  10. 20 ώρες πριν, adi32 said:

    Ήρθε σήμερα το νέο τζαμακι. 

    Ποτέ δε με έχει απογοητεύσει. 

    Μπαίνει πάντα τέλεια δεν κάνει δαχτυλιές και δε χαλάει με τον καιρό 

    https://www.protectionfilms24.com/article/3x-brotect-airglass-glass-screen-protectorsamsung-galaxy-a52s-5g-3842653.html

    Όντως εδώ και 3 χρόνια η brotec η μία άλλη που έχει μια χαρά είναι!!

  11. Λοιπόν θα πω τα παραδοξα/παράλογα που συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα με την νέα και την προηγούμενη αναβάθμιση!Το δικό μου a52s ξαφνικά άρχισε να κάνει κόλπα στην φόρτιση όπως πχ να μην φορτίζει κλειστό και να βγάζει ένα κίτρινο σήμα κινδύνου!Οκ έκανα εκκαθάριση cache repair apps άλλαξα και πρίζα μήπως φταίει αυτό!Με τον ταχυφορτιση της Samsung κάνει να φόρτιση σαν τον κανονικό!Στης γυναίκας λοιπον με την νέα αναβάθμιση σήμερα απλά κόλλησε δεν ξεκλειδώνει η οθόνη γενικά νεκρό το τηλέφωνο!!Έκανα με τα χίλια ζόρια επανεκκίνηση έκανε βελτιστοποιηση εφαρμογών 2 φορές και πλέον είναι οκ!!Τι φάση??Πρώτη φορά μου συμβαίνουν αυτά και για να πω την αμαρτία μου με xiaomi μια ζωή δεν τα είχα δει ποτέ αυτά!Η θα πέθαιναν η θα ήταν οκ με ο,τι αυτό συνεπάγεται!!

  12. Έχουν δίκιο τα παιδιά!Στα συν πριν λήξει η εγγύηση πας λες ότι η οθόνη κάνει τα κόλπα της και έχεις και καινούργια μπαταρία-οθόνη και αν θέλεις βάζεις και Los 20 που επίσημα το κινητό και είσαι για αλλά 2 χρόνια τουλάχιστον οκ!!

×
×
  • Create New...