Jump to content

antreaslam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    209
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About antreaslam

  • Ημ. Γέννησης 11/05/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

antreaslam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. νομίζω ότι πρέπει να το κερδίσω εγώ (έτσι, χωρίς επιχειρήματα)! :P
  2. ερχομαι από 3-4 χρόνια σε iphone, και μου έχει κακοφανεί το Τ9 στο huawei (swiftkey). Δεν προβλέπει και πολύ καλά τι θέλω να πω (αφού πατάω ότι να ναι με τα χοντροδακτυλα μου), δε βάζει πάντα τόνους... Επίσης, δεν έχει εύκολο το θαυμαστικό. Καταρχήν, ποιο συστήνετε για καλό Τ9? και 2ον, υπάρχει κάποιο που να μπορείς να αλλάξεις μόνος σου τα γύρω κουμπιά, σε αυτά που σε βολεύουν? (τελείες , ερωτηματικά, κλπ)?
  3. μόλις παρήγγειλα το ΄ταμπλετ. Μεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου. Επίσης, παρήγγειλα sd κάρτα 32αρα, και τώρα, ψάχνω θήκη. αλλά ψάχνω εσπευσμένα, γιατί φεύγω ταξίδι την κυριακή, και θέλω να το έχω σε θήκη. Αρα, μιλάμε για καταστηματα αθηνας, με ετοιμοπαραδοτες θήκες, που να γίνονται stand, να ειναι μανγητικές, και κατά προτίμηση, ΑΝ είναι δυνατόν, να κλείνουν με μαγνητάκι. any suggestions?
  4. μια χαρά δείχνει αυτή η θήκη. μόνο σε άσπρο είναι? επίσης, ναι, αν είναι μαγνητική ή όχι, έχει σημασία κ για μένα... (Το μεταφορικό πόσο το πληρωσες?)
  5. όπως περιγράφω εδώ, ψάχνω tablet, με τςι συγκεκριμένες προδιαγραφές. από άλλα forums, έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο tablet. Ερωτήσεις λοιπόν: 1) Η Μπαταρία του, αντέχει τουλάχιστον 7-8 ωρες χρήσης, σε Browsing, ή διάβασμα ebooks? 2) Screen protector Που συστήνεται? από που? 3) Θήκη, που να το κρατάει και όρθιο, και να είναι μαγνητική, ποια?
  6. Ψαχνω tablet, 7, το πολύ 8 ιντσες, οπωσδήποτε λειτουργικό Android. Κύριες χρήσεις του, είναι διάβασμα e-books, πολύ skype, πολύ wifi / browsing. Ιδανικά, θέλω ΠΟΛΥ δυνατή μπαταρία, καλή δευτερεύουσα κάμερα (για skype, να βλέπω τα παιδιά μου τουλάχιστον μέσα από εκεί) και δυνατό wi-fi. Θέλω να σηκώνει κάρτα 32αρα τουλάχιστον, και να υπάρχουν θήκες, όπως αυτές που το στερεώνεις σε τραπέζι, και μαγνητική ταυτόχρονα. Από εκεί και πέρα, ταχύτητα απόκρισης, και οθόνη, παίζουν σημαντικό ρόλο μεν,αλλά όχι κυρίαρχο... Τώρα για λεφτά, δεν έχω ιδέα. Θα ήθελα να είναι το πολύ στα 150-200, αλλά δεν ξέρω αν παίζει κάτι σοβαρό σε αυτό το range. ΥΓ: Εχω το nexus 2012 το 7αρι. Πολύ καλό τάμπλετ, αλλά η μπαταρία του, πέφτει αισθητά με τη χρήση...Το μόνο που με στεναχωρεί σε αυτό!!!
  7. Λοιπόν, επειδή έχω ένα πρόβλημα που δεν έχει λυθεί μήνες τώρα (συγκεκριμένα, βγάζω φωτογραφίες κανονικά, που όταν τις μεταφέρω σε υπολογιστή, γίνονται copy με rotate), και μια που έτσι κ αλλιώς, σκεφτομουν ενα hard reset, έχω τις εξής απορίες, και αν θέλει κανείς, βοηθάει: 1) Εχουμε κάποιον απλοικό, απλούστατο, πανευκολο οδηγό για CyanogenMod ? (Αξίζει?) 2) Πρόγραμμα που να κάνει back-up εφαρμογές, επαφές, ΣΜΣ, bookmarks, passwords , wifi passwords, ρυθμίσεις, και αντίστοιχα restore? 3) Εχει τύχει σε κανεναν, με CyanogenMod , να έχει την εφαρμογή Alpha Bank Safe Access? (φοβάμαι μη δε δουλεύει, όπως στο κανονικό Android). 4) Εναλλακτικά, αν αντί για CyanogenMod πάω να περάσω πάλι android, τι πρέπει να κάνω? (οδηγός υπάρχει?)
  8. ερώτηση. έληξε η προηγ.visa, ήρθε η καινούργια, με ίδιο αριθμό, αλλά διαφορετική ημερ/νία λήξης (εννοείται) και cvv. Την προηγούμενη την είχα verified by VISA. Τώρα, πως το κάνουμε update , ώστε να κάνουμε και αυτήν?
  9. ευχαριστώ πάρα πολύ. αλλά ως ελαφρώς χέστης, φοβάμαι να την κάνω την όλη διαδικασία, μου φάνηκε κάπως πολύπλοκη...
  10. δοκίμασα με focal. Το ίδιο αποτέλεσμα. πάλι "στραβώνει"! επίσης, είμαι σε android 4.3, το update το έκανα σχετικά πρόσφατα. Πως ακριβώς γίνεται το "πέρνα ξανά το firmware με odin "?
  11. φαντάζομαι ότι η μπαταρία αυτή, είναι πιο χοντρή, και άρα δεν κάνει καμία θήκη ε? Τώρα, όσο για το πιο κάτω πρόβλημα, και τη λύση που μου προτάθηκε από τον φίλτατοm7ixalis, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν πιάνει. το απ-ενεργοποίησα, αλλά συνεχίζει να την κανει την μ@λ@κια!!!! Any other suggestions?
  12. είμαι 99% ότι το δοκίμασα ήδη, εδώ και 3 μήνες, αλλά μια που φαίνεσαι...σίγουρος, θα το ξανακάνω....
×
×
  • Create New...