Jump to content

sfgt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sfgt

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sfgt's Achievements

  1. Θα πρότεινα ή να δημιουργηθεί ένα νέο topic για τα προβλήματα της συσκευής ή με tips για τη χρήση της συσκευής. Είναι αδύνατον να παρακολουθήσει κάποιος το θέμα πλέον.
  2. Εδώ και μερικές μέρες παρατηρώ ένα θέμα με τη θύρα usb. Φαίνεται μα μην κουμπώνει όπως πριν (μπαίνει το καλώδιο πιο ελεύθερα και δεν γίνεται αισθητό το κούμπωμα) και ενώ φορτίζει κανονικά μερικές φορές το καλώδιο των ακουστικών χάνει την επαφή με αποτέλεσμα αυτά να μη λειτουργούν (έχω δοκιμάσει με διαφορετικά καλώδια αλλά με όλα γίνεται το ίδιο). Έχει τύχει σε κανέναν; Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και πώς λύνεται;
  3. Εκεί θέλω να καταλήξω και γω. Μην επαναλαμβανουμε τα ίδια.
  4. Μα εσύ επιλέγεις αν θα το αφήσεις προσβάσιμο ή όχι.
  5. Από τι στιγμή που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θα εμφανίζονται ή οχι οι επαφές προς άμεση κλίση όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο γιατί σου κάνει τόσο εντύπωση; Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσε κάποιος να επιλέξει ξεκλείδωμα οθόνης με κύλιση το οποίο πάλι δεν παρέχει καμία ασφάλεια. Επιλογή στον χρήστη είναι, όχι κενό ασφαλείας.
  6. Αν εξαιρέσεις κάτι τέτοιες εφαρμογές, θα μπορούσε να ακολουθήσει την αυτονομία του iphone 13 pro max, σύμφωνα με τη δική μου χρήση. Εκεί βέβαια δεν κοιτούσα ποτέ το SOT γιατί ήξερα ότι υπό κανονικές συνθήκες έβγαζε 2 μέρες. Τώρα με ένα τόσο ενεργοβόρο Facebook βγάζει 1,5. Από την άλλη με την ταχύτερη φόρτιση σε σχέση με το iphone, ένα 20λετπο φόρτισης αρκεί για να βγάλει και την υπόλοιπη μέρα όταν χρειαστεί.
  7. Το Facebook κλασσικά στην κορυφή της κατανάλωσης
  8. Στις πρόσφατες κλήσεις => πατάς τις τρεις τελείες πάνω δεξιά =>Συνολικός χρόνος κλήσης
  9. Κρατάει όμως τον συνολικό χρόνο από την ενεργοποίηση της συσκευής. Από τις 18/3 που έγινε η ενεργοποίηση και μέχρι σήμερα είναι περίπου 45 ώρες συνολικής ομιλίας, οπότε κάνοντας την παραδοχή ότι κάθε μέρα υπήρχε η ίδια διάρκεια κλήσεων (κάτι το οποίο δεν ισχύει λόγω Σ/Κ κλπ) βγαίνει ένας μέσος όρος 2+ ωρών ανά ημέρα, άρα όντως είναι μια χαρά. Όσον αφορά αυτό με το Iphone πιο πολύ για να κλάψουμε νομίζω είναι (αστειευόμενος το λέω) γιατί και γω μετά τη μετάβαση σε Iphone 13 Pro Max από το Note20 Ultra, (και επί σειρά χρήστης της σειράς) ήταν σαν να μου έλειπε ολόκληρο το αριστερό χέρι, λόγω της έλλειψης S-Pen και το μισό δεξί λόγω των υπόλοιπων "ιδιαιτεροτήτων" του Ios. Οπότε η επιστροφή ήταν μονόδρομος με τη μόνη επιφύλαξη της ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ που θα άφηνα. Εφόσον με το S22 Ultra βγάζω άνετα μια μέρα δικής μου χρήσης (και έχοντας πίσω πλέον και τα 2 μου χέρια ολόκληρα) απαλλάχτηκα από κάθε επιφύλαξη (και λόγω της μπαταρίας του Ιphone που πραγματικά δεν τελείωνε με τίποτα και λόγω τον όσων είχα διαβάσει εδώ)
  10. Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Γενικά μιλάω πάρα πολύ και θεωρώ φυσιολογική την αυξημένη κατανάλωση. Ο λόγος που έκανα την ερώτηση είναι γιατί στα screenshots που ανέβηκαν κατά καιρούς με το SOT άλλων χρηστών, πουθενά δεν είδα τις κλίσεις στις πρώτες θέσεις.
  11. Καλησπέρα στην ομάδα. Επανέρχομαι σχετικά με προηγούμενο ερώτημα που έκανα μιας και δεν είδα κάποια απάντηση (εκτός αν δεν την είδα μέσα στον ευρύτερο χαμό) και συνεχίζω να παρατηρώ το ίδιο πράγμα. Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος υψηλή κατανάλωση μπαταρίας κατά τις κλίσεις; (σταθερά στην πρώτη τριάδα στην κατανάλωση)
  12. Βλέποντας τα διάφορα screenshots με τη χρήση της μπαταρίας που ανέβηκαν κατά καιρούς παρατήρησα ότι σχεδόν σε όλα δεν εμφανίζεται η χρήση μπαταρίας στις κλήσεις (τουλάχιστον στις καταναλώσεις με υψηλά ποσοστά). Στο δικό μου είναι σταθερά στην πρώτη τριάδα κατανάλωσης. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ή πρέπει να το ψάξω; Όντως μιλάω αρκετά αλλά νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος.
  13. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος για ρυθμιστεί το knock code σε τρία tap (όπως στο G2 π.χ.) αντί για έξι που έχει ως ελάχιστη επιλογή το G4;
  14. Σήμερα το παρέλαβα. Απ' οτι φαίνεται δουλεύει κανονικά τωρα. Μην μπω στη διαδικασία να το στείλω πισω και μου πουν οτι δεν έχει τίποτα και το πηγενοφέρνουμε χωρίς λόγο.
×
×
  • Create New...