Jump to content

mivechris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    834
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by mivechris

  1. On 24/3/2024 at 1:24 ΠΜ, crespo_3 said:

    Εχω την εντυπωση οτι το κανει μονο οταν εχω ανοιχτα τα data σε εξωτερικο χωρο δηλαδη, στο σπιτι με wifi δεν το εχει κανει ποτέ....

    Ισως να παιζει κατι με το ιντερνετ απο δεδομενα, με το 5g... δεν ξερω

     

    Είχα παρόμοιο θέμα με ενα motorola G4 πριν μερικά χρόνια, όταν δούλευε με δεδομένα η συσκευή έχανε το σήμα ξαφνικά η εκανε επανεκκίνηση, απο τη μια μερα στην αλλη αυτό.

    Πρόβλημα πλακέτας ήταν. Για αυτο λεω, αν δεν εχεις κάνει τις παραπάνω κινήσεις που αναφέραμε να τις κάνεις. 99% η συσκευή έχει πρόβλημα/ελάττωμα.

    • Like 1
  2. Δεν "στέκει" το είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει εφόσον κάνει επανεκκινήσεις η συσκευή κάποιο πρόβλημα έχει.

    Πάρε τα δεδομένα σου απο την συσκευή και κάνε επαναφορά εργοστασιακών και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Αν ναι, πρέπει να τη στείλεις στο σέρβις.

     

  3. 10 ώρες πριν, evris2013 said:

    Με το OneUI 6 και Android 14 θεωρώ ότι η Samsung χάλασε λίγο τα στατιστικά της μπαταρίας. Τα δείχνει (για μένα τουλάχιστον) πιο ακαταλαβίστικα! 

    δεν αναφερόμαστε στα στατιστικά της μπαταρίας, αλλά στην υγεία της. Μετά απο κάποιους κύκλους φόρτισης οι μπαταρίες δεν είναι στο 100% της χωρητικότητάς τους και μειώνεται μέχρι να πεις δε μου βγάζει τη μέρα πλέον με τίποτα.

  4. Το όλο point ξεκίνησε με το "γιατί να μην το κάνουν όλες οι android συσκευές και οχι μονο τα πιξελ " και η απάντηση είναι οτι στο κινητό σας που δεν είναι πιξελ και δεν σας εμφανίζει την υγεία της μπαταρίας δεν φταίει η google αλλά ο κατασκευαστής ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

    η apple πχ το κάνει. Η 1+ το κάνει επίσης. Η samsung ΔΕΝ στο λέει κάπως.

    • Like 1
  5. Το να διαγράψεις τον φάκελο roaming δεν θα στο πρότεινε κανείς, αποθηκεύονται πληροφορίες και αρχεία απο εφαρμογές που κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόσβαση.

    κατέβασε το malwarebytes και ρίξε ενα σκαν

    Και γενικότερα κανενα αντιβιοτικό της προκοπής. Υπάρχουν απο τα μεγάλα και γνωστά (πχ eset) και online scanners.

  6. Υπάρχει παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας με την 14αρα πάντως χωρις reset. Το επιβεβαιώνω και εγώ μετά απο μερικές μέρες χρήσης.

    Για την αναβάθμιση που έχει βγει μην την περάσετε ακόμα. Εχει βγει .304 απο 15/12 και την έχουν ήδη αποσύρει 2 φορές γιατι ειχε προβλήματα. Εν τέλει δίνουν όλη την αναβάθμιση κοντά 6 γίγα για ενημέρωση!

    • Like 1
    • Thanks 1
  7. 2 ώρες πριν, Talos1979 said:

    Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Ειναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum.

    Κάτοχος για πολλά χρόνια συσκευών της Huawei -απο την οποία ήμουν πολύ ευχαριστημένος - ήρθα στην one plus λόγω του θέματος με τα Google services.

    Αγόρασα από Κωτσόβολο τον Σεπτέμβριο τον nord 3,το οποίο και έδωσα στην σύζυγο και τώρα τον Νοέμβριο πάλι από Κωτσόβολο το 11.

    Στο θέμα μας τώρα:Το Nord 3 πήρε προχτές το Android 14 ενώ το 11 είναι κολλημένο στην 13.

    Και λέω μήπως φταίει που έκανα την επιλογή για προγραμματιστές-και πως την απενεργοποιώ - ή που προσπάθησα να κάνω τοπική αναβάθμιση μέσω oxygen updater αν και διέγραψα την εφαρμογή;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

     

    όχι καμία σχέση δεν έχει αυτό που αναφέρεις.

    Οι ενημερώσεις πάνε σε παρτίδες για να μην γεμίζουν οι servers, κάποια στιγμή θα έρθει και σε σενα.

    • Thanks 1
  8. 15 ώρες πριν, ostvarivanje said:

    Είπαν ότι το έβαλαν στο νερό;

    όπως αναφέρθηκε στο παραπάνω πόστ έπρεπε να γράψω.

    Σιγά που θα έβαζαν συσκευή σε νερό οι δοκιμαστές αυτοί και θα το έλεγαν και δημόσια (και δη χωρίς να το γνωρίζει η εταιρία).

  9. 7 ώρες πριν, teopanta1 said:

    Η υγρασία που παρουσίασε η συσκευή στης κάμερες δεν προβλημάτισε κανέναν; 

    Η συσκευή δεν ειναι ΙΡ67,68 άρα αέρας και νερό μπορεί να μπει και να βγει. Βέβαια αυτό δεν έχει καμία σχέση με την υγρασία, οπότε αν το βούτηξαν σε νερό πχ όπως αναφέρθηκε ναι θα βγάλει υγρασία που σημαίνει οτι πήρε νερό μέσα!

  10. 7 minutes ago, fanatikos said:

    Όχι δεν μου το κάνει. Δεν ξέρω βέβαια πόση ώρα εννοείς. Πάντως μετά από κανένα 20λεπτο συνέχιζε να τις δείχνει στην status bar.
    Είχα 2 ειδοποιήσεις, μια messenger και μια τραπεζική. Και επίτηδες δεν το σκάλισα καθόλου για να δω αυτό που γράφεις.
    Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο το ότι χρησιμοποιώ την εφαρμογή aodnotify.
    Την aod δεν την έχω ενεργή.

    Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk.
     

    Δεν το κάνει στάνταρ και κάθε φορά.

    Και εγώ εκει κολλάω αν ειναι bug η όχι.

    ΠΧ και στο τικτοκ εχω στη μπαρα το εικονίδιο και στην aod και οταν κατεβάσεις την μπάρα απλά εχει την εφαρμογή χωρίς περιεχόμενο (ότι σου έχει στείλει κάποιος δηλαδή).

  11. 20 ώρες πριν, Johnme said:

    Γεια σας,

    το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει ότι ορισμένες φορές η οθόνη παραμένει "αναμμένη" = δεν σβήνει μετά από τα 30 δευτ. που έχω θέσει ως χρόνο και δεν το κάνει πάντα

    Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά συνεχίζει το πρόβλημα

    Ευχαριστώ

    Εαν εχεις κάποια εφαρμογή που παίζει βιντεο απο πίσω (instagram,tiktok,yt) και ΔΕΝ κλείσεις την εφαρμογή η δεν κανεις refresh για να φυγει το multimedia περιεχόμενο, για εναν παράξενο λόγο ΝΑΙ δεν σβήνει την οθόνη. Επίσης, μου έχει τύχει να εχω ελαχιστοποιημένες τις εφαρμογές αυτές και να ακούω τον ήχο του βιντεο του instagram απο πίσω με κλειδωμένο τηλέφωνο. Τώρα με την 14αρα η αλήθεια είναι δεν το εχω παρατηρήσει αλλά λογικά κάποιο σκάλωμα θα τρώει.

    29 minutes ago, FoT1s said:

    Παρατηρησε κανεις οταν εχεις ειδοποιηση πχ viber οτι μετα απο καποια λεπτα ο,τι εξαφανιζεται η ενδειξη της ειδοποιησης στην status bar; Συνεχιζει να φαινεται στην aod αλλα στην οθονη κλειδωματος και status οχι.

    Ναι. Το κάνει και σε άλλες εφαρμογές έχω παρατηρήσει.

  12. 11 minutes ago, ostvarivanje said:

    Ή ακολουθεί τη διαφημιστική τακτική των Apple / Samsung όπου στην αρχή της κυκλοφορίας των καινούριων τους ναυαρχίδων και καλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ώστε να διατηρούνται στην επικαιρότητα για περισσότερο καιρό...

    Μπορεί, αλλά σκέψου οτι μιλάμε για μια συσκευή που έχει κυκλοφορήσει μόνο ακόμα για την αγορά της Κίνας. Λογικά εκει πέρα έχουν άλλους τρόπους ζωής, αν γινόταν αυτό στην Ευρώπη/Αμερική θα το είχαν γράψει τα blogs και sites.

    Παρ όλα αυτά, χαμός έχει γίνει και με το 1+ open με τα προβλήματα της εσωτερικής του οθόνης.

  13. Καλά ακόμα αρχή είναι.

    Επίσης είναι σε εκθεσιακό μοντέλο όπως φαίνεται απο τη φωτογραφία(αν και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία). Τα σημεία με το πρόβλημα είναι στο πισω γυαλί στο μέρος που ενώνεται το μεταλλικό πλαίσιο με το γυαλί, πιθανολογώ κάποια αστοχία θα έγινε.

    • Like 1
  14. 43 minutes ago, fanatikos said:

    Για μένα αυτό που γίνεται και φαίνεται να το ακολουθούν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές είναι η μείωση του κόστους όσο δεν πάει άλλο και η μεγιστοποίηση του κέρδους όσο γίνεται.
    Το να σχεδιάσεις σε ένα λευκό χαρτί στοιχίζει. Δεν είναι απλό πράγμα ούτε εύκολο. Αντίθετα το να πάρεις τα κουμπιά από δεξιά και να τα πας αριστερά, πλασαροντάς το ως καινούργιο μοντέλο στοιχίζει ελάχιστα.
    Δυστυχώς φαίνεται να ακολουθούν όλοι την μεγαλύτερη εταιρεία απατεώνα, όλων των εποχών.


    Στάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Καλά ναι, το ότι άλλαξαν τα κουμπία ίσως να είναι πλεον και για λογους ευκολίας κατασκευής της συσκευής. Κάτι θα εμπόδιζε εκει με τους φακούς πίσω (μάλλον)

  15. 13 ώρες πριν, boymanos said:

    Ετσι είναι οι μεγάλες εταιρείες, ότι χαλάει είναι φυσιολογικό, και ότι δεν είναι φυσιολογικό φταίει ο πελάτης. Εσείς πού αλλάζετε κάθε χρόνο τα κινητά, μην τα αλλάξετε για ένα χρόνο να δούμε θα συμμορφωθούν ή όχι ?

    Χάνεις την ουσία.

    Σου λεει η μεγάλη αυτή εταιρία οτι ναι είναι φυσιολογικό να γίνεται. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ αν εισαι εκτος εγγύησης; Αφου είναι φυσιολογικό το καλύπτουν εντός εγγύησης για πάντα με αυτή τη λογική;

  16. 19 minutes ago, XristosKom said:

    Καλησπέρα με νέα ! Είχε πρόβλημα η ολεοφοβική επίστρωση τελικά και για άγνωστο λόγο άρχισε να φεύγει από το πάνω μέρος της οθόνης. Περάστηκε στην εγγύηση από όσο κατάλαβα γιατί είναι μόνο 6 μηνών η συσκευή. Γενικά από όσο έψαξα είναι συχνό θέμα αυτό αλλά το περνάνε σαν φυσιολογικό θέμα χρήσης.

    Φυσιολογικό να φευγει η επίστρωση σε συσκευη 1500€; Δηλαδή σε 1,5 χρόνο θα σε βάλουν να πληρώσεις την οθόνη αν το παρουσιάσει πάλι.

    Ενδιαφέρον.

  17. 18 ώρες πριν, ostvarivanje said:

    Έχουμε κάποια πληροφορία για την τιμή και τις εκδόσεις που θα έρθουν στην Ευρώπη ή απλά εικάζουμε; 

    Θα μου άρεσε να έρθει στην Ευρώπη το 16/512 και πιστεύω ότι αυτό θα είναι στα 999 και το 12/256 στα 899, όσο είχε έρθει το 11

    Τέλος σκέφτεσαι να το πάρεις με το που θα γίνει διαθέσιμο;

    Απο πληροφορίες που έχω (δεν θα επεκταθώ) θα είναι ακριβότερο απο το 11αρι η έκδοση που θα έρθει (δυστυχώς δεν γνωρίζω ποια θα είναι). Με όλα αυτά που φοράει μην περιμένετε ιδια η χαμηλότερη τιμή.

  18. 9 ώρες πριν, goldeneye said:

    Το δευτερο αφορα την υπαρξη στις εφαρμογες συστηματος μιας εφαρμογης με κινεζικο ονομα το οποιο μεταφραζοντας το στα αγγλικα αναφερεται ως Screen recognition service 14.2.5. Επειδη επισης δεν γνωριζω τι ειναι και τι κανει την απενεργοποιησα και αυτη. 

    Υπάρχει μια ρύθμιση στην συσκευή που αν την ενεργοποιήσεις σου λέει αν η εφαρμογή που χρησιμοποιείς καταλάβει οτι τράβηξες screenshot να σε ενημερώσει. Πιθανολογώ αυτό είναι.

  19. 4 ώρες πριν, manan69t said:

    Σου χρέωσαν την μπαταρία?
    Εγώ το Φλεβάρη το είχα στείλει στη smartec για αλλαγή οθόνης γιατί είχε κάτι κολλημένα pixel και χωρίς να με ρωτήσουν μου άλλαξαν και την μπαταρία και έκαναν και απίστευτη δουλειά, σαν καινούργιο το παρέλαβα!!!
    Και διάφορες άλλες περιπτώσεις είχα ακούσει ότι μαζί με την οθόνη αλλάζουν και τη μπαταρία.

    Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    η μπαταρία έχει ενα έτος εγγύηση, οπότε αφού θα ανοιχτεί η συσκευή επόμενο είναι να ρωτήσουν αν θέλει να πληρώσει να την αλλάξει.

    • Like 1
  20. 17 ώρες πριν, ALIEN_3_ said:

    Μπορεί κάποιος να το κοιτάξει να μου πει?

    Το γράφει στο κάτω μέρος, οτι για να δειτε το βίντεο πρέπει να το ορίσετε ως δημόσιο. Αν δεν σου πετάει το pop-up μήνυμα είναι άλλο θέμα τούτο.

  21. 7 ώρες πριν, fanatikos said:

    Τσάμπα θα περιμένεις. Το 14 έρχετε με το security patch Νοεμβρίου. Δεν θα δώσουν κάτι άλλο ενδιάμεσα. Απλά θέλεις να περιμένεις το ΟΤΑ. Η μπαταρία συνεχίζει να είναι εξαιρετική. Βράχος!

    Δεν θέλω να περιμένω το ΟΤΑ, δεν υπάρχει λόγος. Περιμένω τις παιδικές ασθένειες να περάσουν βασικά.

  22. καλά εγω θα περιμένω κανένα μήνα ακόμα, να βγει και η πρώτη αναβάθμιση ασφαλείας μπας και διορθώνουν τίποτα παραπάνω.

    Απο κατανάλωση μπαταρίας πως πάει;

  23. On 27/11/2023 at 4:00 ΜΜ, ixgkami said:

    Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να βάλω δικό μου ήχο στα μηνύματα? Έχω τη default εφαρμογή μηνυμάτων.

    ανοιγεις το google messages,πάνω δεξια ειναι ο λογαριασμός σου.Το πατάς

    Ρυθμίσεις για το Messages.

    Ειδοποιήσεις

    Εισερχόμενα μηνύματα

    Κουδούνισμα (βάζεις τον ήχο που θες εσυ)

    Ετοιμο.

    • Like 2
    • Thanks 1
  24. 19 ώρες πριν, ALIEN_3_ said:

    Με την καινούρια αναβάθμιση είδα κάπου ότι επιτέλους θα έχουμε επιλογή να διαλέγουμε κάθε εφαρμογή στα ποσά θα τρέχει 

    Τι να σου πω, προσωπικά δεν με απασχολεί στα 60 την εχω την οθονη και 1080p. Εχει σημαντική διαφορά στην μπαταρία η ρύθμιση αυτή.

  25. 2 ώρες πριν, gmo said:

    Να ρωτήσω τους κατόχους του 11. Το scroll στις εφαρμογές ειναι αργό ή είναι της ιδεάς μου (smooth ειναι οκ); Συγκρινώ με το Op7tpro.

    αν εχεις την οθονη στα 120, ναι σε μερικές κάτι πρόβλημα υπάρχει και τις ρίχνει στα 60 και μετά 120.

    Δεν ξέρω αν είναι των εφαρμογών θέμα η της συσκευής.

×
×
  • Create New...