Jump to content

papia777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About papia777

  • Ημ. Γέννησης 13/01/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

papia777's Achievements

  1. papia777

    OnePlus 9

    ρε παιδια ψαχνω μεταχειρισμενο και βρηκα ενα στα 240 σε τελεια κατασταση και 128αρι με αποδειξη αμαζον αγορασμενο πριν 10 μηνες. Τι λετε να το χτυπησω? Γενικα δεν ακουω πολυ καλα λογια για το 9αρι. Τι λετε εσεις?
  2. Μετά το update είναι σαν να έχω άλλο κινητό. Φτου μην το ματιαξω χαχαχα. Πολύ βουτυρενια εμπειρία. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει εκτός από τα bubbles στο messenger αλλά κι αυτά έφτιαξαν αρκετά.
  3. εμενα δευτερη φορα που χαλαει και δεν φορτιζει. παλι το στειλα για εγγυηση. εγω καταφερα να το φορτιζω με τις μεγγενες που εχω για αλλαγη οθονης. ειδα κι επαθα βεβαια την τελευταια φορα για να καταφερω να περασω τα δεδομενα μου στη back up συσκευη μου. Οι πληγες του φαραω μ αυτο το κινητο. πηρα ενα nova 5t τωρα. ο,τι προβλημα ειχα με το poco εχει λυθει μονο θεμα ειναι η μπαταρια στο 5τ.
  4. Έχω μιλήσει με άτομα και οι μόνοι που το έχουν αυτό το θέμα είναι κάτοχοι Xiaomi. Κανείς άλλος. Δεν μπορεί να ναι σύμπτωση. Τι να πω. Γενικά αν λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν θα χω πρόβλημα να το κρατήσω. Οκ το αδύναμο WiFi δεν με ενοχλεί τόσο πολύ. Έχω παρά πολλά δεδομένα οπότε αν κάποια στιγμή δεν έχω δυνατό WiFi ανοιγω τα δεδομένα
  5. Το πρόβλημα με τα publes του messenger το έλυσες;;
  6. Παιδιά μια ερώτηση οποίος ξέρει. Αν θέλω να περάσω την global Rom πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader? Διαβάζω ότι όσοι έχετε την global δεν έχετε τα θέματα της ΕU και λέω να το δοκιμάσω μπας και δεν χρειαστεί να το δώσω τελικά.
  7. Τέλεια σήμερα το κινητό άρχισε να κρασάρει εφαρμογές μια μετά την άλλη. Ρε xiaomi σοβαρά τώρα, παραιτηθείτε όλοι να τελειώνουμε.
  8. Ποιο update εννοείς. Το χει μια φίλη το κινητό αν είναι να της πω να μην το κάνει.
  9. Ρε παιδιά είστε 2 που λειτουργούν καλά και είμαστε πολλοί που εχουμε θέματα. Ε δεν είμαστε εμείς οι χαζοί απλά εσείς είστε τυχεροί που δνε έχετε θέματα. Σε όλα τα νέα Xiaomi υπάρχει αυτό το πρόβλημα με το messenger. Προσωπικά εγώ έχω θέματα με πολλες εφαρμογές. Viber, avast, messenger,
  10. Είχα πολλες συσκευές κινεζικες. Καμία τόσα προβλήματα. Επίσης όταν όλοι έπαιρναν Samsung εγώ επαιρνα mi3. Άστο φίλε. Το f2 pro είναι έχει τρέλα προβλήματα. Με το Mate 20 pro δεν είχα ποτέ θέμα. Ακόμα και τώρα μπάλα πάει. Μην σου πω πιο γρήγορο από το f2 pro
  11. Μόλις ξαναχαλασαν οι φυσαλίδες. Μιλάμε δεν ξαναπαίρνω Xiaomi ούτε να μου το χαρίζουν. Όλο θέματα.
  12. Ναι μέχρι στιγμής όλα κομπλε. Να δω πόσο θα κρατήσει βεβαια
  13. Ούτε από YouTube μπορούσες να κάνεις share. Έκανα την αναβάθμιση από play store και όλα λύθηκαν. Μέχρι στιγμής και οι φυσαλίδες λειτουργούν κανονικά. Σε σένα είχαν χαλάσει μς τη μία μετα την αναβάθμιση;
  14. Μία ερωτηση. Μπορεις να στέλνεις φωτογραφίες γιατί εμένα δεν με αφήνει. Μόνο βίντεο. Επίσης αν κάνουμε τώρα update παλι θα χαλάσουν τα pubbles?
  15. πριν απο λιγο στο messenger μου το γυρισε και μενα σε τετραγωνακια. Πολυ σπαστικο μπορω να πω τ αλλα ολα κομπλε
×
×
  • Create New...