Jump to content

bert68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by bert68

  1. On 22/4/2022 at 10:57 ΠΜ, bert68 said:

    Καλημέρα και χρόνια πολλά να ρωτήσω στο miui center έκανα ότι λένε οι οδηγίες αλλά δεν μου το εμφανίζει, πρέπει να κανω κατι άλλο?? σας ευχαριστώ και καλό Πάσχα σε όλους!

    Καλημέρα, ξέρει κάποιος να βοηθήσει?

  2. Καλημέρα και χρόνια πολλά να ρωτήσω miui center έκανα ότι λένε οι οδηγίες αλλά δεν μου το εμφανίζει, πρέπει να κανω κατι άλλο?? σας ευχαριστώ και καλό Πάσχα σε όλους!

  3. On 16/2/2022 at 8:50 ΠΜ, hellasdp said:

     

    Καλημέρα σε όλους , μια ερώτηση τι έχω ενεργοποιηση και μου βγάζει συνέχεια τις ταπετσαρίες καρουζέλ σαν πρόταση?? αν ξερει καποιος να βοηθήσει είναι πολύ ενοχλητικό, σας ευχαριστώ.

  4. καλησπέρα να σας ρωτήσω όσοι καναμε χειροκίνητα την 12.5.7 θα ερθει ενημέρωση για την επόμενη?? και κατι άλλο που μπαίνουμε να βγάλουμε τις ενημερώσεις του καιρού τις google είναι σπαστικό...σας ευχαριστώ.

  5. 8 ώρες πριν, harrisxan said:

    Το ίδιο είναι. Μέσα από τις εφαρμογές, σβήνεις εντελώς (remove) την εφαρμογή της διαφήμισης / παιχνιδιού.

    θα το ψάξω, σε ευχαριστώ!

  6. 6 minutes ago, harrisxan said:

     

    δεν είναι ανεβασμένα τα παιχνίδια είναι τα προτεινόμενα που ναι μεν τα σβήνει αλλά πάλι την άλλη μερα εμφανίζονται.

  7. Καλησπέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε Note 10 Pro που εχω πάρει στην σύζυγο ενώ σβήνει τα παιχνίδια που εμφανίζονται στο φάκελο παιχνίδια την άλλη μερα ξανα εμφανίζονται, υπάρχει κάποια ρύθμιση?? και μια ερώτηση με πλήρες φόρτιση και κλειστά δεδομένα και wifi μεσα σε έξι ώρες να εχει πέσει η μπαταρία 6% σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

  8. Για άκου αυτό από τα ηχεία. Δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις τις δονήσεις στην πλάτη

     

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Την καλημέρα μου σε όλους , ναι δεν είναι τρίξιμο αλλά δόνηση όπως έγραψες, το άκουσα και όντως δονήται η πλάτη βέβαια υπερβολικά θα έλεγα σε άλλα κομμάτια. ρώτησα για να ξερω μήπως πρέπει να παει στο σέρβις, σας ευχαριστώ όλους.

  9. την καλησπέρα μου σε όλους, πήρα το MI 10T και θα ήθελα να σας ρωτήσω στον ήχο η ακόμα και στην δόνηση καταλαβαίνεται ότι το τηλέφωνο σαν να τρίζει ολόκληρο??
  10. Την καλημέρα μου, να σας ρωτήσω παλικάρια οι ειδοποιήσεις απο fb. gmail, μία έρχονται και μια όχι μπορεί να έρθουν όλες μαζί ξαφνικά, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κανω?? σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  11. Καλησπέρα καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.... να σας ρωτήσω προσπαθώ να βαλω σε επαφές διαφορετικούς ήχους αλλά δεν τους κρατάει στην μνήμη παρα μόνο απο ένα φάκελο music που έχουν αποθηκευτή 3 τραγούδια (δεν ξερω πως αποθηκεύτηκαν) ενω απο την θέση που εχω τους ήχους δεν τα κρατάει, ακόμα να αναφέρω ότι στο εν λόγο φάκελο music που ανέφερα δεν μπορώ να μεταφέρω ήχους μεσα.....όποιος μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ.
  12. Τα παραπάνω λεφτά για μένα είναι πεταμένα, εγώ αγοράζω όπου βρω φθηνά, αν θες επίσημη εγγύηση πληρώνεις.

    Η επίσημη εγγύηση δεν σε καλύπτει καλύτερα η κάνω λάθος.

  13. καλησπέρα σε όλη την παρέα να σας ρωτήσω κατι στους έχοντες και κατέχοντες το εν λόγο εργαλείο....αξίζει ο κόπος να αγοραστεί απο μεγαλη αλυσίδα η από σκρουτζομαγαζο θα ήθελα τις απαντήσεις σας γιατι η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη.
  14. καλησπέρα να σας ρωτήσω μετα την τελευταία αναβάθμιση όταν με καλούν αναβοσβήνει το φλάς....υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης του γιατι είναι τουλάχιστον για μένα ενοχλητικό.
  15. καλησπέρα και Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες - ζουσες....την βοήθειά σας γιατι ψαχνω αλλά δεν το βρίσκω....στο Ημερολόγιο εαν βαλουμε κάποιο συμβάν συνάντηση δεν βρίσκω να βαλω ήχο ειδοποίησης....δεν υπάρχει η δυνατότητα??
  16. Απο τη συλλογή τέρμα κάτω λέει "διαγράφηκε πρόσφατα"μπες εκεί και κάνεις απαλοιφή οτι θες, είναι και καλά κάδος ανακύκλωσης.

     

    Έχει το mirrorshare το ίδιο είναι.

     

    Σωστός το βρήκα σε ευχαριστώ. θα το κοιταξω για το mirrorshare πάντως μια που το έψαξα συγκεκριμένες συσκευές εχουν MIRRORLINK και πάλι ευχαριστώ.

  17. την καλησπέρα μου και τα φώτα σας ο φάκελος που πηγαίνουν οι φωτογραφίες που διαγράφουμε μπορούμε να τον βρούμε για να κάνουμε μόνιμη διαγραφή και όχι σε 30 μερες που λέει??

    και ένα δεύτερο MIRRORLINK δεν εχει η συσκευή. σας ευχαριστώ.

  18. Καλημέρα σε όλους να ρωτήσω κατι και αν δεν επιτρέπεται το σβήνουν οι διαχειριστές....υπάρχει ενότητα που βάζουμε για πώληση κινητών??? μου αντικατεστησαν ενα honor 8 που είχα πρόβλημα και το είχα γραψει εδώ αλλά δεν το χρειαζομαι γιατι μεχρι να μου δωσουν άλλο τηλέφωνο πήρα αλλο..
×
×
  • Create New...