Jump to content

red_herring

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.512
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by red_herring

  1. Βρε καλώς τον Παναγιώτη. Χρόνια και ζαμάνια :)

    Χωρίς πολλά πολλά τα s7 και s7edge είναι οι καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της samsung μέχρι σήμερα. Έχω το s7 flat από τον Μάρτιο και δεν του έχω κάνει ούτε clear cache από recovery (φαντάσου :p). Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα σε βγάλει άνετα 2+ χρόνια, εκτός βέβαια και αν σε πιάσει το μικρόβιο αλλαγής που απ' ότι βλέπω για να κάθεσαι μέχρι τώρα με το s3 το παλεύεις επιτυχώς.

    Τα μόνα προβλήματα που μπορείς να αντιμετωπίσεις είναι οι λαλακίες που έχει κάνει η google με τα play services και το back up της αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό οπότε αράζεις και περιμένεις σοβαρή δουλειά απ' αυτούς. Odin δεν νομίζω να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις πλέον παρά μόνο για ψυχαγογικούς λόγους.

    Αυτά και χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω.

     

    Γεια σου Μάκη φίλε μου! Η αλήθεια είναι ότι ήλπιζα να σε (ξανα)βρω και εδώ και χαίρομαι πάρα πολύ γιαυτό. Νομίζω με καλύπτεις πλήρως στα όσα αναφέρεις γιατί έχεις καταλάβει πλήρως το νόημα των όσων ρωτάω. Θέλω ένα θηρίο να με κρατήσει για 2+ χρόνια και πρακτικά να ξεχάσω τι θα πει odin και wipe dalvik cache (εκτός αν μου ξανακολλήσει κάποια στιγμή το μικρόβιο του φλασαρισματος). Παλιά φλασάραμε κερνελς και ρομς για την πλάκα μας ακόμα και στον απογευματινό καφέ, πλέον είχα καταλήξει να φλασάρω για λόγους επιβίωσης για να κάνω τα απλά και καθημερινά...

     

    Αφού είδα και την πρόταση της samsung με το Note7 και δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος (για μένα τουλάχιστον) να πάω προς τα εκεί θα γίνω σύντομα μέλος της ομάδας σας. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους.

  2. Καλησπέρα σε όλους,

     

    κάποιοι παλιότεροι θα με θυμούνται ως ένα πολύ ενεργό μέλος στο forum την εποχή του παλιού καλού Galaxy S οπότε και είχαμε ένα σουπερ team με τα παιδιά στην ομολογουμένως τότε ναυαρχίδα - σταθμό της samsung. Από τότε άλλαξαν πολλά, πήγα στο Galaxy S3 και λόγω διαφόρων παραγόντων είχα την ευκαιρία για ενασχόληση με το forum ελάχιστα έως καθόλου. Το S3 μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα κράτησε καλά χωρίς να με απογοητεύσει αν και τον τελευταίο χρόνο η συμβίωση μαζί του είναι ανυπόφορη. Το S4 δεν θεώρησα ότι άξιζε τα λεφτά για την αναβάθμιση, το S5 προσωπικά με απογοήτευσε και το S6 edge με έβαλε σε σκέψεις αγοράς. Πλέον το S7 edge θα με βάλει πάλι σε έξοδο:lol:

     

    Αυτό που ήθελα να ρωτήσω και επειδή όπως πάει το πράγμα δεν πρόκειται να ακολουθήσω το ρυθμό των εταιρειών και να αλλάζω κάθε χρόνο τηλέφωνο, είναι αν θεωρείτε ότι το S7 edge θα μπορέσει επάξια να με εξυπηρετήσει για 2 και πλέον χρόνια. Παρακολούθησα το thread, διάβασα πάρα πολλά σχόλια, είδα τα υπέρ και τα κατά, είναι πάρα πολυ θετικό ότι η μπαταρία του είναι επιτέλους αρκετή και το Multitasking που αναζητώ για τη δουλειά μου φαίνεται ότι θα μπορέσει να με ικανοποιήσει. Αναρωτιέμαι όμως αν μετά το 4μηνο μου ξεκινήσει τα γνωστά samsung-κόλπα και αρχίσω να αναζητώ το odin και τη CM ρομ μου...

     

    Σημειώνω ότι ποτέ δεν σταμάτησα να είμαι power user και να σκίζω καθημερινά το κινητό σε χρήση και σε "πειράγματα". Ωστόσο, θα ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα και να χαρώ μια μανίσια συσκευή που να με εξυπηρετεί, μέχρι για λόγους ανανέωσης να αρχίσω τα φλασαρίσματα. Όχι όμως να είμαι με το odin στο χέρι για να κάνω την καθημερινή δουλειά μου.

     

    Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και συγγνώμη εκ των προτέρων αν χάλασα τη ροή του thread:(

  3. Καλημέρα σε όλους. Τελικά, υπάρχει κάποιος με εμπειρία επισκευής από τις εταιρίες που προαναφέρθηκαν μεγαλύτερη του εξαμήνου? Έχω παρόμοιο πρόβλημα με σπασμένο το gorilla glass. Γίνεται δουλειά μόνο με αλλαγή τζαμιού ή χρειάζεται αλλαγή όλο το σετ? Αξίζει να εμπιστευτώ κάποια από τις συγκεκριμένες εταιρείες? Δεδομένου ότι το τηλέφωνο καινούργιο κοστίζει γύρω στα 200€ από έξω, δεν προτίθεμαι να δώσω 100+ € σε καμία περίπτωση για επισκευή. Αν μπορεί κάποιος να δώσει σίγουρο feedback, θα με βοηθούσε πολύ.
  4. Φρόντισε πρώτα να διαβάσεις καλά τους οδηγούς, μη μου κάψεις καμιά πλακέτα Σαββατιάτικα :p

     

    Φίλε Lakerdas σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Ευτυχώς υπάρχετε κι εσείς παιδιά και απολαμβάνουμε τα κινητά μας στο 100%. Αυτοί οι οδηγοί τι είναι και από που μπορώ να τους αγοράσω? Αν σου έιναι εύκολο δώσε λινκ:lol::p

     

    Υ.Γ. Μάκη μου το έχει και ο μήνας. Γενικότερα ο Δεκέμβρης δεν με πάει στα φλασαρίσματα:O

  5. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις, πέρνα την με το odin. Στο ίδιο αποτέλεσμα καταλήγει.

    Έτυχε να μην προλάβω να φλασάρω τις 2 τελευταίες μέρες και απλά δοκίμαζα μέσω ΟΤΑ. Θα την περάσω σήμερα manually, ενημερωτικά ρώτησα. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

  6. Πέρασα χθες την Γερμανική 4.1.2 (DBT) και στη συνέχεια ρούταρα το S3 με το Exynos Abuse Root (χωρίς να κλείσω το κενό ασφαλείας).

    Επιβεβαιώνω ότι ο περίφημος counter δεν αυξάνεται, η κατάσταση του κινητού παραμένει official, το Kies το βλέπει κανονικά και δέχεται ΟΤΑ ενημέρωση.

    Υποθέτω ότι το ίδιο απλά θα γίνεται και unroot από την επιλογή μέσα στην εφαρμογή, χωρίς να χρειάζεται φλασάρισμα νέου firmware (δεν το δοκίμασα).

    Για την ώρα φαίνεται να είναι ο πιο απλός τρόπος για root, χωρίς να επηρεάζει τίποτε άλλο, μέχρι η μαμά Samsung να κλείσει την "τρύπα" :)

     

    Την αναβάθμιση την πέρασες ΟΤΑ? Αναρωτιέμαι αν την πέρασε κανείς με αυτόν τον τρόπο γιατί εδώ και 3 μέρες με έχει σε "προτεραιότητα"...Σήμερα θα την περάσω manually απλά ενημερωτικά ρωτάω. Ευχαριστούμε και για τις επιπλέον πληροφορίες, θα δοκιμάσω κι εγώ να ρουτάρω με αυτή τη μέθοδο αφού φλασάρω.

  7. Μα δεν ειχαν εμφανιστεί παράπονα /προβλήματα για το συγκεκριμένο μαγαζί. Τώρα και κάποιες παρτίδες εχει παρουσιαστεί αυτο το θέμα ,και καλα θα κάνουν να το κοιτάξουν .

     

    Αναφέρομαι στη συζήτηση που έχει ανοίξει στις τελευταίες σελίδες σχετικά με το συγκεκριμένο κατάστημα. Θεώρησα σωστό να παραθέσω την εμπειρία μου.

  8. Μην το ψάχνεις,το κινητό σου ειναι ανοιγμενο,και η σφραγίδα τις Samsung τρώει μπανάνες ντολε :lol: Το συγκεκριμένο μαγαζί τα δινει ανοιγμένα,με μικρότερο φορτιστή σε Α από τον κανονικό,και ειναι Αγγλικα.Προς το παρών τουλάχιστον...

     

    Χωρίς να έχω καμία σχέση με το birdphone και ούτε φυσικά να θέλω να τους υποστηρίξω, οφείλω να αναφέρω ότι στη δική μου περίπτωση πριν 2 μήνες, μου απέστειλαν κανονικά σφραγισμένη γερμανική συσκευή, με το γνήσιο αυτοκόλλητο και κανονικό φορτιστή (λογικό αφού δεν ήταν αγγλικό) και απλά το κουτί ήταν πιασμένο σε ζελατίνα με ένα manual στα ελληνικά. Ίσως έχει να κάνει με συγκεκριμένη παρτίδα όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω.

  9. Είμαι ήδη μια μέρα με την επίσημη γερμανική και οι εντυπώσεις είναι θετικές χωρίς κάποια τεράστια διαφορά ή έκπληξη. Έχω φάει πάντως μερικά fc και ένα άκυρο reboot, άρα ο κανόνας για το επιβεβλημένο factory reset που δεν έκανα επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά.
  10. Γερμανικό εδώ.

     

    Current firmware version : PDA:LH3 / PHONE:LH1 / CSC:LH4 (DBT

    Latest firmware version : PDA:LIH / PHONE:LID / CSC:LI2 (DBT)

     

    Updating as we speak.

     

    Εγώ από την άλλη προσπαθώ στο γερμανικό μου εδώ και μια ώρα περίπου αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στον server με τίποτα...

  11. Πάντα επιλέγουν μια χώρα και το δίνουν για testing. Ετσι είχαν κανει και με το froyo στο galaxy S που το είχαν δώσει στις σκαδιναβικες χώρες.

     

    Τώρα για το θέμα contacts και Dialer έχω δοκιμάσει τα πάντα. Δεν υπάρχει "γιατριά".

    Ειναι ξεκάθαρα θέμα ram. Οταν ανοίξεις πολλές εφαρμογές, κλείνουν πρώτα οι επαφές που εχουν default priority 10. Αν χρειαστεί κι άλλη ram κλείνει και ο Dialer αν και εχει την maximum priority.

    Οπότε οταν τον χρειαστείς φορτώνει απο την αρχή.

    Στο note 2 που εχει 2 gb ram δεν συμβαίνει η μάλλον για να συμβεί θα πρεπει να φτάσεις την μνήμη πολυ χαμηλα, πράγμα πρακτικά αδύνατο οταν έχεις 2gb.

     

    Εγω πλέον έχω την συσκευη μου με την official Πολωνικη. Δουλεύω τον Nova pro και έχω βάλει τον EX Dialer ο οποίος ειναι καταπληκτικός. Έχω απενεργοποιησει τις εφαρμογές που δεν χρειάζομαι και η συσκευη μου παει σφαίρα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο smooth ειναι.

     

    Αυτό υποψιάζομαι Κώστα όσον αφορά την πολωνική. Ας είναι, εγώ αυτή την στιγμή είμαι μια χαρά με την συσκευή μου η οποία με καλύπτει απόλυτα. Η ram στο 1GB δεν νομίζω ότι με έχει περιορίσει κάπου τόσο στη χρήση του κινητού για δουλειά όσο και για ψυχαγωγία. Με τον launcher είμαι οκ αφού δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το redraw και σχετικά με τις επαφές έβαλα exdialer από την πρώτη μέρα πριν ακόμα παρατηρήσω την καθυστέρηση στο άνοιγμα γιατί αυτόν είχα στο S1 και ήμουν πολύ ευχαριστημενος. Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που κάθομαι χωρίς φλασαρισματα για περισσότερο από ένα μήνα και να σου πω την αλήθεια, δεν θεωρώ ότι το χρειάζομαι. Εμμένω στην αρχική μου απόφαση να δοκιμάσω δηλαδή το επίσημο γερμανικό jb μόλις το δώσουν και από κει και πέρα αφού κάτσω λίγο μαζί του αποφασίζω. Σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω τις custom αλλά δεν βιάζομαι καθόλου.

     

    Υ. Γ. Τελικά είμαστε πολύ παράξενα πλάσματα. Εχθές έπιασα λίγο το παλιό μου galaxy να το φρεσκάρω γιατί ήθελε να το δεί ένας υποψήφιος αγοραστής. Οταν το είχα πρωτοαγορασει η οθόνη του μου φαινόταν τεράστια και θεωρούσα υπερβολή τις περισσότερες από 4 ίντσες. Τώρα απλά μου φάνηκε σαν ένα παλιό πλην όμως αγαπημένο παιχνίδι :)

     

     

    @kinitos δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν είναι γερμανικό. Μπορείς να πειράξεις και να περάσεις μέσα ότι θέλεις και αν χρειαστεί με μια επίσημη ρομ είσαι εντός εγγύησης. Με την επίσημη γερμανική που θα το πάρεις είσαι και και πάλι εντός εγγύησης αρκεί να μην κάνεις root.

  12.  

    Τα -

    το quadrant Μου βγαζει 5000-5100 ενω με 4.0.4 ειχα 5500-5600

     

    οταν παταω σε μια επαφη την πρωτη φορα κανει 5-6 δευτερολεπτα να την ανοιξει. Πολυ κουραστικο.

    Το ότι σου βγάζει μικρότερο σκορ το quadrant δεν λέει τίποτα και δεν μπορείς να το συνυπολογισεις στα αρνητικά. Όσο για το άλλο είναι όντος στα μειον, θα μπορούσαν μετά από τόσες leaked να το διορθώσουν εκτός αν η επίσημη πολωνική είναι άλλο ένα δόλωμα για τους beta testers απλά το βάφτισαν επίσημο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να την έδωσαν τόσο νωρίτερα από τις άλλες χώρες. Εξάλλου από την στιγμή που είπαν Οκτώβρη δεν περίμενα να την δώσουν νωρίτερα.

  13. Το δοκίμασες? Κάνε μια δοκιμή και πες μου.

    Άνοιξε εξοικονόμηση ενέργειας, κλείστη. Δες αν δονούν τα soft keys όταν τα πατάς και μετά κάνε αυτό που μου προτείνεις από τις ρυθμίσεις.

     

    @Tαξιδιώτης

    ευχαριστώ

     

    Ναι, επειδή κι εμένα μου είχα φανεί παράξενο γιαυτό σου το είπα. Μόλις κλείσω την εξοικονόμηση ενέργειας πρέπει να ενεργοποιήσω ξανά τη δόνηση από το μενού του ήχου.

  14. Φυσικά και είναι λογικό αυτό.

    Απενεργοποιώντας όμως την εξοικονόμηση ενέργειας, τα πλήκτρα μετά δεν δόνησαν ποτέ!!!

    Είναι bug?

     

    Εννοείς ότι ενεργοποίησες ξανά τη δόνηση από τις ρυθμίσεις και δεν δονούνται? Πρέπει να την ενεργοποιήσεις δεν ενεργοποιείται αυτόμτα μόλις απενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας.

  15. Χθες πάτησα την εξοικονόμηση ενέργειας από τη status bar και μετά δεν μου δούλευε η δόνηση στα soft keys. Σωστό.

    Την απενεργοποίησα και πάλι δεν δούλευαν!!! Πρόκειται για bug?

     

    Όχι η απενεργοποίηση της δόνησης των soft keys προβλέπεται στα πλαίσια εξοικονόμησης ενέργειας.

  16. Όποιος δεν βιάζεται να φλασάρει και περιμένει OTA μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ. Σύμφωνα με την πηγή όσοι έχουμε DBT όπου να ναι θα το πάρουμε (awaiting approval) ενώ η Ελλάδα μαζί με τις περισσότερες χώρες είναι σε κατάσταση αναμονής ακόμα. Για να δούμε...
  17. Τις δύο προηγούμενες αναβαθμίσεις της ICS τα γερμανικά S3 τις πήραν τελευταία... Μάλιστα μια ήρθε ένα μήνα αφού αναβάθμιστηκε ολόκληρη η Ευρώπη ;)

     

    Μέχρι στιγμής στο S3 παίρνουμε πρώτα εμείς και μετά η Γερμανία.

     

    Εχμ, ναι εγώ βρίσκομαι ακόμη σε εποχές SGS1:lol:

  18. Κώστα κι εγώ το είχα παρατηρήσει από τις πρώτες μέρες που το αγόρασα. Είναι φιλμ/προστατευτικη επίστρωση για το εξωτερικό πλαίσιο.

     

    Πολύ καλό Αλεξ, αν και πιστεύω πως ότι και να κάνεις οι γνωστές κι επαναλαμβανομενες ερωτήσεις πάλι θα απαντουνται στο κυρίως θέμα για τους γνωστούς λόγους.

  19. Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος i phone 4 και σκεφτομαι πολυ σοβαρα την μεταβαση στο κιν διαμαντι της Samsung :rolleyes: ποια η γνωμη σας σε γενικες γραμμες ; αξιζει τον κοπο ; εχω διαβασει για μικροκολληματα στην συσκευη κ για περιορισμο στον αριθμο χαρακτηρων σε sms και εχω μπερδευτει λιγο ειναι η αληθεια

     

    Τα κολλήματα για τα οποία διάβασες είναι ελάχιστα και με τις διορθώσεις στο επερχόμενο Update σχεδόν εξαλείφονται. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να δουλέψεις λίγο τη συσκεύη ή σε κάποιο φίλο που το έχει (ακόμα καλύτερα) ώστε να διαμορφώσεις προσωπική άποψη. Το θέμα με τα sms λύνεται σε μισό λεπτό με την εγκατάσταση εφαρμογής για μηνύματα την οποία θα συνιστούσα και να μην είχε πρόβλημα η στοκ εφαρμογή καθώς σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες.

×
×
  • Create New...