Jump to content

mankasg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mankasg

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mankasg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κυκλοφορεί εκτός από τον επίσημο χάρτη, ακόμα ένας. Αν ψάξεις στο φόρουμ κάποιος είχε δώσει λινκ. Αλλά πάλι και εκείνος υστερεί πολύ ειδικά εκτός Αθήνας/Θεσσαλονίκης. Εγώ πάντως όταν τελειώσει περάσει ο μήνας θα πληρώσω το wisepilot γιατί είναι πολύ ενημερωμένο, γρήγορο, έχει πλήρη οθόνη και πάνω από όλα το πολύ ωραίο Night View.
  2. Το οπερα μινι δεν παίζει youtube, μόνο ο browser του κινητού.
  3. Από ότι έχω παρατηρήσει, όποτε είναι συνδεδεμένο το κινητό με wifi, οποιαδήποτε εφαρμογή το χρησιμοποιεί για πρόσβαση στο ίντερνετ. Απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις το wifi χειροκίνητα πριν ανοίξεις την εφαρμογή. Επίσης πάντα μπορείς να ελέγχεις την κατάσταση της συνδεσημότητας ψηλά στην πρώτη γραμμή της οθόνης. Δες στο βιβλιαράκι τι σημαίνουν τα διάφορα εικονίδια.
  4. Έχεις δίκιο, δεν υπάρχει εκεί τίποτα σχετικό με το Wi-Fi. Εγώ πριν τρέξω μια java εφαρμογή που να θέλει wifi απλά πατάω στο πάνω μέρος της οθόνης και μου κατεβάζει μια λίστα με την κατάσταση του τηλεφώνου. Στο κάτω μέρος μπορώ να ενεργοποιήσω το wifi ή το bluetouth. Επιλέγω ενεργοποίηση του wifi, αφού συνδεθεί, ανοίγω την εφαρμογή που θέλω.
  5. ναι, κυκλοφορεί κανένας καλύτερος;
  6. ναι δείχνει αλλά στις περισσότερες οδούς δεν έχει ονόματα.
  7. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι... ανοίγει αρχεία txt pdf και doc (read only φυσικά)
  8. Εγκατέστησα το wetravel, δουλεύει αλλά ο ελληνικός χάρτης δεν λέει και πολλά. Είναι πιο αργό από το wisepilot και δεν μπορώ να βρω στο search πολλά μέρη. σημείωση: χρησιμοποίησα το phone installer του wetravel για να φτιάξει το file structure και να βάλει όλα τα απαραίτητα αρχεία, εκτός του jar και jad.
  9. Οκ, το βρήκα, πρέπει να γίνει εγκατάσταση από το .jad και όχι από το .jar
  10. "6. Αφου πατισετε ορισμός δικαιωμάτων, στα : local_connectivity, read_user_data_access, write_user_data_access και location, επιλζξτε "Να επιτρζπεται πάντα" " Μου βγάζει μόνο επιλογή "ερώτηση" και "Να μην επιτρέπεται". Το να επιτρέπεται πάντα πως ρυθμίζεται?
  11. Το βιβλιαράκι λες και είναι από άλλο κινητό, λέει ότι παίζει και divx αλλά δεν κατάφερα να αναπαράγω τίποτα. Δοκίμασε κανείς άλλος;
  12. Στις ρυθμίσεις των κλήσεων
  13. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Δοκίμασε με απενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας και άλλαξε οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση που έχει σχέσει με το αυτόματο σβήσιμο της οθόνης και το κλείδωμα του τηλεφώνου.
  14. Ποιον όπερα έβαλες και παίζει youtube? Εγώ έχω τον μινι 4.2 και δεν μπορώ να δω τα βιντεακια. Από τον browser της LG δουλεύει άψογα. Το GT505 γενικά κάνει παπάδες, το έχω 5 μέρες και κατά τη γνώμη μου τα θετικά του είναι: - τρομερά εύχρηστο περιβάλλον, τα πάντα είναι εκεί που περιμένεις να είναι - βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες, πολύ καλύτερες από φθηνές ψηφιακές. Έχει auto focus, φλας και πολλές ρυθμίσεις. - πολύ γρήγορο ίντερνετ και με wifi και με gprs. - universal φορτιστής - Μαντεύει τι θέλεις να γράψεις - full screen youtube - attachments στα εμαιλς - το wise pilot δουλεύει άψογα, το δοκίμασα στη Θεσσαλονίκη, στην Ν. ανχιαλο και στον Αλμυρό βόλου. Για 30 λεπτά διαδρομή κατέβασε περίπου 300kbytes. - Το ραδιόφωνο έχει πολύ καλή λήψη - Εύχρηστο λογισμικό για σύνδεση με PC - QWERTY πληκτρολόγιο όταν είναι οριζόντιο το κινητό - Στο manual λέει ότι μπορεί να αναπαράγει divx αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Ενώ αρνητικά θα χαρακτήριζα: - έφαγε κόλλημα για κάνα 2λεπτο όταν έκανα αυτόματη αποθήκευση ραδιοφωνικών σταθμών. - δεν βρήκα αν στην επιφάνεια εργασίας μπορείς να βάλεις άλλες συντομεύσεις - Η αναγνώριση χαρακτήρων στα ελληνικά δεν είναι ακριβείς, στα αγγλικά δουλεύει ωραία. - Γύρισα το μενού στα αγγλικά γιατί στα ελληνικά μερικές φορές δεν μπορείς να διαβάσεις τα pop up warnings ολόκληρα. - Δεν έχει και το καλύτερο ήχο σε ανοιχτή ακρόαση ΥΓ Δεκτές ερωτήσεις για άλλες δυνατότητες.
×
×
  • Create New...