Jump to content

dmyl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dmyl

  1. Επιτέλους !!! το περιμέναμε διακαως. Κατεβαινει τωρα , μολις ξεκινησει θα επανελθω με εντυπώσεις
  2. Βεβαιωσου οτι το splitter που χρησιμοποιεις εναι για pstn τηλεφωνικο δικτυο και οχι isdn. Προσπαθησε μηπως και να το αντικαταστησεις. Σιγουρα η δοκιμη που σου προτειναν μπορει να ειναι σωστη και οντως μπορει να μην φιλτραρεται σωστα η τηλεφωνικη γραμμη του συναγερμου
  3. Σε συμβουλεύω σε τέτοιες περιπτώσεις να αλλάξεις το ADSL Router Που έχεις διότι πιθανόν κατεβάζει την στάθμει των τόνων και δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Έχε υπόψην σου οτι ο συναγερμός όταν θέλει να επικοινωνήσει μέσω τηλεφωνικού δικτύου αποσυνδέει όλες τις τηλεφωνικές συσκευές (και το Router) και μόλις ολοκληρώσει την επικοινωνία τα επανασυνδέει μέσω ενός ενσωματομένου ρελε πάνω στην πλακέτα. Συνήθως το Router Για να μην πέφτει η σύνδεση με το Ιντερνετ δεν το διακόπτει αλλά αν έχεις πρόβλημα τότε πρέπει να κάνεις αυτό που περιέγραψα. Ο τεχνικός σου σίγουρα θα σε συμβουλέψει.
  4. Καλό θα ήταν αν ο συναγερμός σου υποστήριζε και σύνδεση με σταθερή τηλεφωνία να έκανες την σύνδεση και σε περίπτωση διακοπής και έκανε fall - back σε GSM αλλά και όταν κοβόταν η επικοινωνία με σταθερή τηλεφωνία να εενημέρωνε με SMS.
  5. άνοιξε τν συσκευή και κάνε factory default , με αυτή τη μέθοδο θα ανακτήσεις τα default username / password αλλα θα πρέπει να ξαναεισάγεις τις ρυθμίσεις.
  6. Καλό θα ήταν αν το σύστημα συναγερμου που έχεις να μπορεί να συνδεθεί με σταθερό τηλέφωνο όπως περιγράφεται και παραπάνω. Έτσι δεν θα έχει τα προβλήματα με SIM χωρις PIN , μονάδες καρτες κλπ , απλα σε περιπτωση συναγερμου θα σε πέρνει τηλέφωνο και θα σε ειδοποιει με ηχιτικο μηνυμα για το συμβαν. Αν δεν υποστηρίζει γραμμή τηλεφώνου τότε μπορεί να συνδεθεί μονάδα τηλεφωνητη οπού θα πέρνει σήμα απο την σειρήνα για το συμβάν συναγερμού και θα σε ειδοποιει οπως σου περιέγραψα. δές και εδώ http://www.dmsystems.gr
  7. Συστηματα ασφαλειας και οτι εχει να κανει με συναγερμους καλο ειναι να απευθυνθεις σε εταιριες για μια δωρεαν μελετη του χωρου σου και να σου προτεινουν κατι που να ταιριαζει στις αναγκες σου. και οπως γινεται παντα οτι πληρωνεις παιρνεις. λυσεις υπαρχουν απο μερικα ευρω εως μερικες χιλιαδες. Αναλογα το χωρο σου και το βαλαντιο σου θα καταληξεις στο καλυτερο για εσενα
  8. Συμφωνω και επαυξανω
  9. Καλησπερα Οντως παιδια η εκδοση V10C_01 ειναι ισως η καλυτερη που εχω τρεξει ποτε. Συγκριτικα απο την V10M_02 την V10I_01 και την original της Vodafone ειναι πολυ πιο εξελιγμενη. Ενα θεμα εχω οτι το wetravel ειναι αρκετα αργο στο μενου του αλλα και στο οτι κανει π.χ. μετακινουμε με τα ποδια ενα στενο κοντα στα 100 μετρα και δεν το καταλαβαινει αλλα ουτε μετρησε και την ταχυτητα μου (κοντα στα 5 χλμ / ωρα) Εχετε ιδεα το τι μπορει να φταει ?????? Φευγω ταξιδι και οσο να ειναι θα το χρειαστω το GPS. Ευχαριστω.
  10. Παιδια ευχαριστω πολυ Ολους σας. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΥΘΗΚΑΝ. Η λυση ηταν τα dll αρχεια τα οποια τα κατεβασα και η αναβαθμιση ξεκινησε. Ειχα ενα θεμα ( κολλησε ο υπολογιστης μου) μετα απο ενα ρεσετ σε ολα η αναβαθμιση λειτουργησε κανονικα. Σας ευχαριστω ολους. Τωρα εμα σε φαση εγκαταστασης του wetravel. Υ.Γ. πολλα μπραβο - συγχαρητηρια και ευχαριστω στον jimdem582 για το πολυτιμο υλικο του.
  11. Σας ευχαριστω ολους για τις αμμεσες απαντησεις σας.Εχω δοκιμασει και σε Vista αλλα και σε XP και μαλλιστα σε πολλους Υπολογιστες. Δυστηχως ειχα τα ιδια αποτελεσματα.Δεν ανταποκρινοταν το ΚΡ500 Util - EN. εαν δεν εβαζα με overwright τα συγκεκριμενα .dll τοτε ξεκιναγε η διαδικασια αλλα σταματαγε μετα τον ελεγχο του κινητου πριν αρχισει η αναβαθμιση οταν πηγαινε να σβησει ενα φακελο. Παιδια εχω μπλεξει !!!!!!!!!!!!!!!!! Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ευπροσδεκτη. Προσπαθεια που ειχα κανει με .cab πετυχε δεν ξερω αν ειναι διαφορετικη η διαδικασια σε .kdz φανταζομαι αυτη την αντιστοιχηση την κανουν αυτα τα 2 dll
  12. Εχω χρησιμοποιησει ακριβως την διαδικασια οπου αναγραφεις στον οδηγο σου και εκανα την αντικατασταση των δυο .dll αρχειων απο το ενα directory στο αλλο !!!!!!
  13. Καλημερα Θα ηταν οντως παρα πολυ χρησιμο αν μπορουσε καποιος να μας δωσει την greek V10C σε .cab μορφη. Δυστηχως εχω και εγω vista και στο debrading απο V10I σε V10M ειχα προβλημα με τα .kdz ενω με τα .cab ειχα το αναμενομενο αποτελεσμα. Πολλα συγχαρητηρια στα μελη του φορουμ οπου μας βοηθουν στα οποιαδηποτε προβληματα και οχι μονο.
×
×
  • Create New...