Jump to content

tasoulist11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasoulist11

  1. Παιδια δεν ξερω πολλα απο κινητα και θελω να μαθω τι προγραμμα GPS μπορω να βαλω σε αυτο το κινητο,(ενδιαφερεται ενας φιλος μου).Αν μπορει καποιος να μου στειλει link σε π.μ. να κατεβασω το προγραμμα!! :) Ευχαριστω!
  2. Ρε παιδιά έχω ψάξει όσο μπορούσα να βρω παιχνίδια touch screen για το συγκεκριμένο κινητό (LG GT 505) δεν μπόρεσα να βρω τίποτα θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει με π.μ. κάποιο link.(Να είναι δοκιμασμένο όμως γιατί και εγώ βρήκα αλλά τελικά δεν είναι τελείως touch screen) Ευχαριστώ!
  3. Παιδιά θέλω να βάλω ταινίες στο κινητό σίγουρα θα τις βάλω σε μορφή mp4 απλά αναρωτιέμαι σε πόση ανάλυση μπορώ να τις βάλω το ανώτερο,ξέρει κανείς? π.χ 320χ240 που έχω βάλει είναι καλά περισσότερο μπορώ να ανεβάσω?
  4. OK παιδια βρηκα τις απαντησεις..
  5. Ρε παιδια πηρα τελικα το τηλεφωνακι καλο με φενεται για το λεφτα του κιολας πολυ καλο θα ελεγα.Εχω μερικες ερωτησεις μπορει να απαντηθηκαν αλλα εχω να διαβασω πολλες σελιδες απο το φορουμ γιατι εχω να μπω καιρο και βαριεμαι,οποιος λοιπον θελει και δεν βαριεται ας απαντησει!! 1ον)Πως απενεργοποιω το a-GPS για να μην χρεωνομαι οπως λετε και πιο πανω 2ον)Εκανα εγκατασταση τον opera mini αλλα παντα μπαινει απο την εταια και χρεωνομαι ενω ο δικος του browzer μπαινει κανονικα απο wifi! Ευχαριστω προκαταβολικα!!
  6. Ρε παιδια δεν μου απανταει κανεις..παιζει βιντεακια του youtube το κινητο κανονικα?
  7. Παιδια το περιμενω να μου ερθει το κινιτακι απο μερα σε μερα απο Vodafone,θελω να μου πειτε οσοι το εχουν αν τελικα παιζει τα βιντεο απο το YOUTUBE. Ευχαριστω..
  8. Παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ,γραφτηκα επειδη ψαχνομαι ακομα γι' αυτο το κινητο αν το παρω η' οχι. Εχω ομως δυο ερωτησεις: 1)Το sar που λετε ειναι μονιμο σε ενα κινητο?Δηλαδη μιλας δεν μιλας,εχεις δεν εχεις σημα ειναι σταθερος ο αριθμος? 2)Ξερει κανεις τιποτα ποτε θα το φερει η WIND?
×
×
  • Create New...