Jump to content

katerina417

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by katerina417

  1. Τελεια!!! :D Το αποφασισα. Θα κανω τον Οκτωβρη στο Νicos. Ειναι κατι που θα εχω ολη μου τη ζωη και θελω να εχω ολο το χρονο και την ευκολια να το περιποιηθω στην αρχη για να γινει ΤΕΛΕΙΟ, και το καλοκαιρι με εμποδιζει... Λιγο.... Αλλα μ εμποδιζει... Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!! :thanks: Με βοηθησατε παρα πολυ!!!!! :rolleyes: Θα παρακολουθω βεβαια τι γραφετε και ... τα ξανα λεμε!!! Να 'στε καλα!!! (και κατι τελευταιο που δεν το ειδα αναμεσα στις σελιδες. Πισω απ το αυτι ποναει πολυ;; Λογικα πρεπει να ποναει,ετσι;; :worry: Δε με πειραζει απλα ρωτω. ;))
  2. Λυπαμαι αλλα το "ειναι καλυτερο να γινονται τον χειμωνα" δεν μου λεινει την απορια μου. :happy: Ευχαριστω παντως. :) Θελω να μαθω ποσο καιρο μετα πρεπει να το προσεχω, πως να το προσεχω, ... Και αν το κανω τωρα θα υπαρξει προβλημα; Ενταξει ειναι καλυτερα το χειμωνα. το καλοκαιρι απλα "δεν ειναι καλυτερα" η θα δημιουργηθει προβλημα;;; Και σκεφτομαι να παω στο Nicos studios, ειναι καλα;;; :worry::worry::worry::worry: :cool: ;)
  3. Παιδια γειά!! Ειμαι η Κατερινα(που προφανως δεν ειναι και πολυ δυσκολο να το καταλαβετε) και θελω να κανω tatoo. Εαν το κανω τωρα ποσες μερες δε θα μπορω να πηγαινω για μπανιο και γενικα τι θα πρεπει να κανω τις πρωτες μερες; Να το κανω καλυτερα τον Σεπτεμρη;; Και θα ηθελα να μου προτεινετε και καποιο μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας.. (το τατουαζ θελω να το κανω πισω απ'το αυτι,το αριστερο, και θα ειναι μια πεταλουδιστα. Ετσι ενημετωτικα το λεω) :O
×
×
  • Create New...