Jump to content

maldino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maldino

  1. Οχι το αφησα με ενα modified .562 αν δεν κανω λαθος. Χθες το βραδυ εγινε η διαδικασια. Δοκιμασα τα παντα για να μπω cwm αλλα δεν εμπαινε με τιποτα, μονο sony logo. Ολα αυτα εγιναν χθες. Σημερα δοκιμασα με το seus αλλα αναγνωρισε προφανως οτι ειναι πειραγμενο το κινητο. Ξεκινησα μετα να φλασαρω στοκ κερνελ απο το forum της σονυ. Καπου κολλησε και εκει εγινε η ζημια απ'οτι καταλαβα. Τωρα ξαναφλασαρω αλλα εχει κολλησει στο 1%...
  2. Hard bricked. Την εκανα την βλακεια μου... Ουτε sony logo ουτε τιποτα. To led αναβει για 1 δευτερο και τιποτα μετα. Παλευω να flashαρω με flashtool αλλα κολλαει. Δεν εμπαινε CWM και τωρα το brickara λογικα.
  3. Εχω νεο θεμα... Εκανα unlock bl απο την sony. Ροοταρα και εβαλα cwm. Πηγα να εγκαταστησω αυτην τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1553585 και τωρα δεν ανοιγει. Κολλαει στο Sony. Εκανα full wipe, dalvik και cache. Τωρα δεν μπαινει ουτε στο recovery. Δοκιμαζω το seus να το παω απο την αρχη αλλα νομιζω διαβασα οτι δεν με καλυπτει λογω ξεκλειδωματος του bootloader. Edit. Δεν δουλευει με το seus.
  4. Ευχαριστω για το λινκ. Θα το κοιταξω σε λιγο γιατι εχω τρεξιματα. Το ξερω για το επισημο unlock αλλα ειπα να δω αυτο με το καλωδιο. Πριν λιγο καταφερα να το κανω σωστα αυτο με το καλωδιο αλλα στο σημειο που λεει βγαλε το testpoint μου πεταει qcReceivePacket: can't get packet start. ΜΕΓΑ respect φιλε. Με εσωσες με το seus! Περαν του επισημου unlock bl, υπαρχει κατι αλλο? Root κλπ? Εχω διαβασει παρα πολλα σε xda αλλα δεν εχω καταληξει στα βηματα.
  5. Καλησπερα παιδια. Πηρα ενα Neo V ενος φιλου να το ξεκλειδωσω και να περασω custom rom. Εφτιαξα το καλωδιο (πιστευω σωστα) και το ενωσα στα σημεια που επρεπε. Πηγα να το ανοιξω και να το συνδεσω στο pc, δεν εκανε καμια ενεργεια. Ετσι εβγαλα το καλωδιο και το ανοιξα. Ενω ανοιγει κανονικα, μου πεταει 4-5 "email stopped working" και για μερικες αλλες εφαρμογες. Στη συνεχεια, κανει επανεκκινηση αυτοματα. Και αυτο συνεχιζει συνεχεια, ειτε πατησεις κατι ειτε οχι. Να αναφερω επισης οτι δεν μπορω να μπω ρυθμισεις και να κανω reset η οτιδηποτε αλλο. Αρχικη οθονη-κολλαει-επανεκκινηση. Εκτος απο εγγυηση, παιζει κατι πιο αμεσο? Το κινητο εχει την 4.0.4. ΥΓ. Συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες και δεν εψαξα.
  6. Χρονια πολλα, σε ευχαριστουμε. Καλη επιτυχια σε ολους!
  7. Η τριαδα μου ειναι η εξης! Motorola Razr Maxx HD προπαντων λογο μπαταριας και επειδη ειναι πανεμορφο + την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Nokia Lumia 920 Samsung Galaxy Note 2 επειδη ειναι θηριο και μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες! Περαν αυτων μου αρεσαν τα HTC 8S/X. Καλες σχετικα τιμες. Δεν μας ειχε συνηθισει η HTC.
  8. Φοβερη δουλεια, σιγουρα θα το τιμησω. Επειδη iPhone δεν εχω... για iPad 3 μπορει να γινει τιποτα?
  9. Σε ευχαριστώ. Δούλεψε. Με την μπαταρία τι γίνεται? 7 το πρωί ήταν στο 90 και τώρα είναι στο 35 :S
  10. Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα απόψε την CM 111. Είχα Gen1 κινητό και το έκανα gen2 από έναν οδηγό στο modaco. Με επιτυχία έβαλα την ρομ αλλά δεν έχω Android Market. Τι μπορώ να κάνω για να βάλω το μαρκετ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Κατατοπιστικότατος. Ευχαριστώ.
  12. Εγω το εκανα με το stress test του setcpu. Το αφησα περιπου 10 λεπτα και μετα βγηκα με καθολου errors. Δεν εχω δοκιμασει quadrant και αλλα benches. Πειτε μου ποια benches κανετε να κανω και γω! :p Ίσως να πηγαινει και παραπανω και να βγει διαμαντακι :D
  13. Παρα πολυ καλο app. Kernel>theta: 0.61 6.878 MFLOPS 12.953 MIPS Χρονος: 2,779 sec CPU> theta: 0.49 (αλλες φορες πιανω 0.54, αλλαζει σε καθε τεστ) 9.608 MFLOPS 16.892 MIPS Χρονος: 7,572 sec π>theta: 0.34 Χρόνος 19,06 sec Απόκριση¨0,013 Είναι καλα? 672mhz Zte Blade Gen1 SS RLS5 Μια ερωτηση. Οταν δοκιμαζετε διαφορες συχνοτητες, για πόση ωρα αφήνετε το stress test?
  14. Η cache αυτη θα χαθει μετα απο ενδεχομενο φορματ? Τι να κανω αμα θελω να κανω φορματ την καρτα και ποιες οι επιπτωσεις στο κινητο?
×
×
  • Create New...