Jump to content

JOHNMEGARYTHMOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7.296
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by JOHNMEGARYTHMOS

  1. Ναι,  κάποιες φορές μέσα στον μήνα μειώνεται το σήμα 4g . Παρόλο που πιάνει και 2600 band.  Τώρα τελευταία βγάζει 1800 band από Αυλακι με ταχύτητα 50 !. Έχω κουραστεί να το δηλώνω βλάβη. Η απάντηση είναι ότι μπουκώνει η κεραία και κανονικά χρειάζεται και άλλη κεραία η περιοχή. 

    • Sad 1
  2. ως χρηστης στο cu liquid δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την εφαρμογη my vodafone app και να δηλωσουμε προβλημα καλυψης και ιντερνετ για να κερδισουμε δωρεαν ομιλια και ιντερνετ για 24 ωρες. 

  3. On 25/6/2021 at 3:28 ΜΜ, PapaDarxon said:

     

    Το 4g+ ναι είναι ενεργό μόνιμα κι αν θες να το απενεργοποιείς από το κρυφό menu "επιλογές για προγραμματιστές" επιλογή συνάθροιση παροχών LTE.

     

    Για την ειδοποίηση του WiFi all πας ρυθμίσεις-εφαρμογές-εφαρμογές πάνω δεξιά 3 τελίτσες κι επιλέγεις εμφαν. διεργασίες συστήματος, μετά υπηρεσίες τηλεφώνου κι επιλέγεις ειδοποιήσεις, στο υπενθυμίσεις ενεργοποιείς το ήπιες ειδοποιήσεις και τελείωσες.

     

    Για 4g only χρειάζεσαι την εφαρμογή setedit (settings database editor) και να σβήσεις κάποια νούμερα σ'ενα entry. Οδηγίες σ' αυτό θα βρεις στο xda απλά προσοχή να μην κάνεις λάθος.

     

    Στις πληροφορίες συσκευής δες αν έχει 2 imei. Αν έχει 2 είναι δικαρτο.

    Καλημέρα προσπαθώ  να βρω τις ειδοποιήσεις να επιλεξω ηπιεσ και δεν το βρίσκω για να μην ακούγεται θόρυβος όταν γυρίζει σε Wi-Fi calling. .

    Όσο για την συνάθροιση παροχων lte ούτε αυτήν την βρίσκω. 

    Θέλω να δω άμα πιάνει καλύτερη κάλυψη με απλό 4g διότι παρουσιάζει προβλήματα η Vodafone στο 4g ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

    Επιπλέον δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης από το 112 ενώ είναι ενεργες.Γιατί γίνεται αυτό  .

  4. Καλημέρα ανοίγω αυτήν την ομάδα διότι στην περιοχή μου Βιντζι Δασκαλειου το συνεχόμενο πρόβλημα με την Vodafone και το 4g από τον Μάιο που κατάργησαν το 3g είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεγάλο  πρόβλημα. 

    Αυτήν την στιγμή πιάνω μια γραμμή σήμα με band 800 ενώ στο ίδιο μέρος έπιανα 2600 band με 3 γραμμές σήμα και άλλες φορές από την 1800 την πιο συχνή band. Ως cu liquid δεν μπορώ να μπω στο Vodafone app να δηλώσω το πρόβλημα κάλυψης και το κάνω στο 13840. Μου έδωσαν δωρεάν 12 ευρώ χρόνο ομιλίας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω συχνά.  

    Ο σταθμός βάσης της κακησ θάλασσας που εξυπηρετεί και το αυλάκι πέφτει το βλέπω στο netmonster . Μόλις τώρα γύρισε σε edge σε 2g και χάθηκε εντελώς το 4g. 

    • Like 1
  5. Έχεις δοκιμάσει να ενεργοποιήσεις το Wi-Fi calling στην Nova να δεις άμα λειτουργουν οι εισερχόμενεσ κλήσεις?  . Εγώ από κινητό Vodafone cu καλώ νούμερο Nova κινητής δείχνει νεκρό και μετά τουτουτ. Και πέφτει η γραμμή.  Πολύ παράξενο που δεν φεύγουν τα SMS σε Nova . Τι δουλειά έχει ? Αφού τα στέλνω από Vodafone να πάνε και μην παραδοθούν.!!  Αυτό είναι το λογικό.

  6. Προσπαθώ να στείλω SMS από κινητό Vodafone σε αριθμό Nova και δεν φεύγουν τα  SMS καθόλου!  Αποτυχία αποστολής.  Λες δεν έχεις κάρτα!  Μια τρέλα!!  Δεν ξανά έγινε αυτό!!!  . Πάντως από ότι ρώτησα μπορείς να καλέσεις από Nova κινητή σε κινητή Nova . Ένα μπάχαλο.

    • Like 1
  7. Προσπαθώ να Πάρω τον μου σε Nova κινητή που έχει συμβόλαιο και νεκρώνει και μετά τουτου. Δοκίμασα να καλέσω σε νούμερο Nova free to go και πάλι τα ίδια.  Το πρόβλημα εντοπίζεται από 14:30 μέχρι τώρα.  Το δίκτυο σταθερής nova λειτουργεί κανονικά.  Κάλεσα το 13700 και λέει ότι << η ανάγκη για εξυπηρέτηση παρουσιάζεται αυξημένη και προτείνει να μιλήσουμε στο chat του Nova. Gr. >> . 

  8. 18 ώρες πριν, blizard said:

    ΤΕΛΕΙΑ είναι αν διάβαζες λίγο το φορουμ . για αυτο ειμαστε εδω.

    Μην ξεχνάς ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ LIQUID  και ο κόσμος το μαθαίνει .... μέχρι πέρσι τέτοια εποχή έπρεπε να δώσεις κάπου 8-9 ευρω για τα απεριόριστα data αλλά και ακομα 6-9 για ομιλία (δεν θυμάμαι)   οπότε έβγαινε καπου 16-20 τελική,

    Φέτος δίνουμε 15 ευρω , μας μένουν 2ευρω  και έχουμε όλα απεριόριστα  ...  

    Επίσης ολοι αγοράσαμε την κάρτα με τα 10 ευρω δώρο που ρίχνουν την τιμη στα 1.65 ευρω μόνο ολα απεριόριστα - απαιτεί βέβαια να μπορέσεις να χαλάσεις το υπόλοιπό σου αξιοπρεπώς ... δλδ να βρείς σουβλάκια και προιόντα σουπερμαρκετ που έπαιρνες τα ιδια ή σε κοντινή τιμή και όχι σαν την δημητρούλα που παίρνει το σουβλάκι 2.5 ευρω αλλά στο e-food δεν μπορεί να βρει κατω απο 7 ευρω (αν και πάλι την συμφέρει αλλα΄δεν το καταλαβαινει)

    Και ο διαγωνισμός με τα πολλά δώρα και τους πολλούς κρυσταλους (εγω μαζεψα 100κ) κάνει πανευκολο να συνεχίσεις με τα 200gb που βγαίνουν τζαμπα τουλάχιστον για όσους δεν ειχαν ασχοληθεί , οπότε μια χαρά θα την βγάλουμε φέτος με κόστος κάτω απο 2 ευρω συν τις σωστές αγορές που δεν θα μας κοστίσουν πολύ

    ΥΓ

    Απλά θέλει λίγο ενημέρωση  και να μην σε παρασύρουν ....πάντα οι εταιρίες κοιτάνε να αυξήσουν το κέρδος τους απο άτομα που δεν τους νοιάζει αλλά θα δώσουν φτηνά σε όποιον το ψάξει. Δεν θα πέσουν και στο επίπεδο μερικών εδώ (ανωνυμία και ανοχή) αλλά δεν θα σε πάρουν και ποτέ τηλ να σου πουν λήγει το συμβόλαιο σου των 12 ευρω και το πάμε 14 αλλά μπορείς να παρεις ενα αλλο ή το iquid με 3 

     

    πως ειναι ολα απεριοριστα; και τι εννοεις οτι αλλοι αγορασανε την καρτα των 10 ευρω και ριχνουνε την τιμη στα 1,65 ευρω;  ητανε προσφορα για αγορα νεου νουμερου; . online ; . ή ειναι η προσφορα της ευρωπαικης καρτας νεων ; . 
    κατι αλλο στο απλο cu ή απλο νουμερο vodafone που εχεις προσβαση στο my vodafone app μπορουσες να δηλωσεις προβλημα καλυψης και να παρεις απεριοριστη ομιλια και απεριοριστο ιντερνετ για 24 ωρες τωρα σαν συνδρομητης cu liquid εχει βρει καποιος καποιον τροπο να τα παρουμε; 
     
    tireCAPTCHA
  9. On 2/12/2023 at 7:23 ΜΜ, JOHNMEGARYTHMOS said:

    Αρα γινονται οι κλησεις μεσω volte και αμα τυχον απενεργοποιησεις το volte τι γινεται γυριζει σε 2g ; 

    ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση δεν το ηξερα . Αρα οπου δεν πιανει καθολου 4g τοτε το 5g δεν θα πιανει; αφου συνδυαζει το 4g για να πιασει το 5g ; ή δεν παιζει ρολο; η vodafone μου ειπε οτι εχει αυτονομια λογω διαφορετικης μπαντας . Παντως στην κηφισια στο σπιτι της γιαγιας μου στο υπνοδωματιο μετα βιας 1 γραμμη 5g και εκανε κληση και μετα που το γυρισα σε 4g μια γραμμη και στην κληση γυρισε σε edge. Παντα ητανε προβληματικο αυτο το σημειο το ξερω αλλα και που πιανει 5g εστω μια γραμμη παλι καλα . 

    τελικα απενεργοποιησα τις κλησεις μεσω 4g και στις κλησεις γυριζει σε 2g και οταν κλεισει η γραμμη γυριζει σε 5g. Το αφηνω σε 2g για κλησεις γιατι παρατηρουμε προβληματα με το 4g+ της vodafone  παρολο που πιανει 2 γραμμες το 4g calling κανει κατι διακοπες . Αμα αμα θελει καποιος να μπει στο ιντερνετ και να μιλαει ταυτοχρονα στο τηλεφωνο δεν γινεται με απενεργοποιημενο το 4g . Χρειαζεται ενεργοποιηση το 4g calling. 

    3 ώρες πριν, katsiletra said:

    Παρατήρησα μετά την αναβάθμιση σε 6.0, απενεργοποιείται από μόνη της η προσαρμόσιμη εξοικονόμηση μπαταρίας, η λειτουργία δικτύου μπαίνει σε 4G, και πρέπει να το κάνω χειροκίνητα σε 5G. Επίσης και στην λειτουργία μην ενοχλείτε, ενώ βάζω επαφές σε εξαίρεση, της αφαιρεί από μόνο του.

    πως απενεργοποιειται απο μονη της; η προσαρμοσιμη εξοικονομηση μπαταριας; . 

    κατι αλλο υπαρχει τροπος να μεταφερω τα sms απο τα εισερχομενα του xiaomi στο samsung a54 ; 

  10. αρα εχουνε ζητησει απο την nova συμμετρικη ταχυτητα για να εχουνε το ιδιο down και up μεσω ζευξης; δεν ειναι παραξενο το ενα πιατο να κοιταει αλλου και το αλλο να κοιταει προς εμενα ; αφου συνδεονται ασυρματα με ασυρματη ζευξη σε κοντινη κεραια , δεν θα επρεπε να κοιτανει προς την κεραια ; πχ στην λεωφορο κηφισιας 255; που ειναι ολες οι κεραιες και εχει και τις nova ; αλλη κεραια κινητης δεν υπαρχει στην περιοχη εκτος απο τα βουνα που βλεπω που ειναι απιστευτα μακρυα

    εκπομπη στην κεραιες κινητης τηλεφωνιας που ρωτησα μου ειπανε οτι τα πιατα εκπεμπουνε πολυ και οταν ειχα παει να βγαλω φωτογραφιες μου ειπανε οτι δεν επρεπε να παω τοσο κοντα . Διοτι στα πιατα η εκπομπη ακτινοβολιας ειναι πολυ μεγαλη ελα ομως που διπλα απο την κεραια σε αστικο κεντρο του οτε υπαρχουνε ελιες και μπορεις να πας κοντα και να βγαλεις φωτογραφια . Λες οτι πρεπει να φροντιζουνε να μην υπαρχει εμποδιο κα ομως ανθρωπινη παρουσια υπαρχει αρκετα κοντα στο πιατο λογω ελιων τριγυρω. 

  11. On 1/12/2023 at 11:53 ΠΜ, paanos said:

    Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε στην Ελλάδα NR. Όταν ενεργοποιηθεί, θα μάθουμε ο κάθε πάροχος τι υλοποίηση έχει.

    Αυτη τη στιγμή παίζεις μέσω VoLTE, εφόσον το 5G βασίζεται στο 4G.

    Αρα γινονται οι κλησεις μεσω volte και αμα τυχον απενεργοποιησεις το volte τι γινεται γυριζει σε 2g ; 

    ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση δεν το ηξερα . Αρα οπου δεν πιανει καθολου 4g τοτε το 5g δεν θα πιανει; αφου συνδυαζει το 4g για να πιασει το 5g ; ή δεν παιζει ρολο; η vodafone μου ειπε οτι εχει αυτονομια λογω διαφορετικης μπαντας . Παντως στην κηφισια στο σπιτι της γιαγιας μου στο υπνοδωματιο μετα βιας 1 γραμμη 5g και εκανε κληση και μετα που το γυρισα σε 4g μια γραμμη και στην κληση γυρισε σε edge. Παντα ητανε προβληματικο αυτο το σημειο το ξερω αλλα και που πιανει 5g εστω μια γραμμη παλι καλα . 

  12. Καλησπερα κοντα στο αλλο μας το σπιτι στην κηφισια εχω δει οτι εχει 2 κεραιες εκκχο της nova μια στα ταξι απο επανω και μια ενα τετραγωνο πιο πανω . Ειναι φυσιολογικο τοσο κοντα να ειναι; ή με την αλλη ; . οι κεραιες εκκχο εκπεμπουνε στο πιατο; που ειναι η κεραια τους; διοτι ενα πιατο βλεπω ; . 

    τελος το αλλο κουλο ειναι οτι η μια κεραια κοιταει δεξια απο το σπιτι μας και η αλλη στο αλλο τετραγωνο κοιταει προς τα εμας , αρα η καθε μια απο διαφορετικο σταθμο βασης δεν θα δινει αναμεταδοση ή δινει μονη της; .  . 

    η καινουργια εκκχο της nova εδω https://keraies.eett.gr/getDetails.php ( θα δειτε οτι εχει χορηγηση αδειας ραδιοσυχνοτητων σε 4 αρχεια και καποια ειναι της forthnet γιατι;  ) 

    Διεύθυνση/ Περιγραφή θέσης

    ΚΥΠΡΟΥ 43, ΚΗΦΙΣΙΑ

    Κωδικός αριθμός θέσης

    2340594

    Δήμος

    Κηφισιάς

    Κωδική ονομασία

    UNION COMMERCIAL

    Περιφέρεια

    Αττικής

    Γεωγρ. πλάτος (WGS84)

    38.068611

    Εταιρία

    NOVA Μ.Α.Ε.

    Γεωγρ. μήκος (WGS84)

    23.814722

    Αδειοδοτικό καθεστώς: Δήλωση Εγκατάστασης Κατασκευής Κεραίας Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης

    Από τα στοιχεία που τηρούνται στην Ενημερωτική Πύλη προκύπτει ότι, για τη θέση "ΚΥΠΡΟΥ 43, ΚΗΦΙΣΙΑ" στον Δήμο Κηφισιάς Περιφέρειας Αττικής (κωδικός αριθμός θέσης 2340594, κωδική ονομασία "UNION COMMERCIAL") έχει κατατεθεί από την εταιρία NOVA Μ.Α.Ε. δήλωση εγκατάστασης κατασκευής κεραίας (αριθ. πρωτ. 47871/12-05-2022) που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για Εγκαταστάσεις Κατασκευών Κεραιών Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης (ΕΚΚΧΟ). 

    και η αλλη στα ραδιοταξι εδω  https://keraies.eett.gr/getDetails.php

    Διεύθυνση/ Περιγραφή θέσης

    ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ 12

    Κωδικός αριθμός θέσης

    1267723

    Δήμος

    Κηφισιάς

    Κωδική ονομασία

    RADIOTAXI KIFISSIA

    Περιφέρεια

    Αττικής

    Γεωγρ. πλάτος (WGS84)

    38.068889

    Εταιρία

    NOVA Μ.Α.Ε.

    Γεωγρ. μήκος (WGS84)

    23.813611 

    Αδειοδοτικό καθεστώς: Δήλωση Εγκατάστασης Κατασκευής Κεραίας Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης

    Από τα στοιχεία που τηρούνται στην Ενημερωτική Πύλη προκύπτει ότι, για τη θέση "ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ 12" στον Δήμο Κηφισιάς Περιφέρειας Αττικής (κωδικός αριθμός θέσης 1267723, κωδική ονομασία "RADIOTAXI KIFISSIA ") έχει κατατεθεί από την εταιρία NOVA Μ.Α.Ε. δήλωση εγκατάστασης κατασκευής κεραίας (αριθ. πρωτ. 34921/15-10-2019) που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για Εγκαταστάσεις Κατασκευών Κεραιών Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης (ΕΚΚΧΟ).

  13. On 26/11/2023 at 9:59 ΜΜ, ParafronGR said:

    Ρε παίδες, αν πάρω ένα μόντεμ 4G CAT 7 λέτε να δω καμία αξιόλογη διαφορά σε σύγκριση με το mifi που έχω τώρα; 

    Ξέρω ότι τα mifi είναι ψιλό σάπια, αλλά στο σπίτι μου που με ενδιαφέρει, και το κινητό δεν πιάνει πάνω από 8-9mbps από το απόγευμα κ μετά. 

    Με ένα τέτοιο μόντεμ λέτε να γίνει κάνα θαύμα η τσάμπα λεφτά; 

    γενικα το 5g router ειναι ακριβο , εγω εχω παρει το tip link mr 600 4g+ , γενικα ποιανει χαμηλοτερες ταχυτητες απο το κινητο μου σε speedtest αλλα μια χαρα κανω την δουλεια μου μπορει το κινητο να ποιασει 90mbs με vodafone και βαζωντας την σημ στο mr600 να πιασω 40 mbs και παλια μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι. Βεβαια επενδυση στο 5g router ειναι ολα τα λεφτα! , ειδα το κινητο του πατερα μου πηρε με 5g με 2 γραμμες σημα και επιανε πανω απο 120mbs χωρις επαφη με την κεραια αλλα νομιζω οτι ειναι υπερβολη τοσο πολυ δυνατες ταχυτητες και με 30-45mbs ειμαι ευχαριστημενος εγω με το δικτυο κινητης. 

    • Like 5
  14. καλησπερα σας η vodafone υποστηριζει κλησεις 5g NR ; γενικα μου ειπανε οχι . Ισχυει οτι ολες οι συσκευες 5g θα υποστηριξουνε με νεα αναβαθμιση 5g nr ;. 

    • Like 2
  15. Σημερα παλι προβλημα με το 4g επιανε μια γραμμη και μετα εφυγαν ολες οι παυλες και γυρισε σε edge . Καλεσα την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπανε οτι ο σταθμος βασης στην Κακη Θαλασσα εχει θεμα . Εγω ειμαι αναμεσα στον σταθμο βασης στο Μαλιακουκι και στην Κακη θαλασσα αλλα εχω οπτικη επαφη με τον σταθμο με την κακη θαλασσα οποτε παιρνω απο εκεινον.  Προσπαθουνε να βαλουνε αλλη κεραια ποιο δυνατη για να καλυψει το κενο σε εσωτερικο χωρο που υπαρχει . Μετα απο λιγη ωρα επανηλθε το 4g και ανοιγω το net monster και βλεπω band 2600 και κανω speedtest με οπτικη επαφη με την κεραια και βλεπω 191mbs ! , πολυ το χαρηκα , νομιζω μεχρι 2100 φασμα πρεπει να ειχα δει. Τωρα βλεπω οτι συνεχιζεται το 2600 φασμα και σε εσωτερικο χωρο αλλα πεφτουνε οι ταχυτητες 35,8mbs και 2, 08 up.Μαλλον χρειαζεται καποιον αλλο σταθμο βασης ποιο κοντα. Στην περιοχη ποιανει 5g κανονικα παντως απο το νεο κινητο του πατερα μου παραξενο ομως που κανεις κληση ομιλιας και παραμενει το 5g στην οθονη. 

    On 7/7/2023 at 8:47 ΜΜ, Gv2008 said:

    Η Cosmote σε αυτές τις περιοχές είναι άριστη 

    η κοσμοτε εχει στο αστικο κεντρο του Δασκαλειο κεραια κινητης βαλει οποτε σε συνδυασμο με τις κεραιες στην κακη θαλασσα και στο Μαλιακουκι εχει 1 ακομα . Και εχει και 5g , εχω δει με κοσμοτε 50down και 50 up. Γενικα με την vodafone δεν εχω δει ποτε τετοιες συμμετρικες ταχυτητες  ιδιατερα το up στην vodafone ειναι χαμηλο στο 4g+. Ηνοβα στην περιοχη ενω εχει δυνατο σημα 4g οι μπαντες 800ρα ειχε μονο. 

  16. καλησπερα η συσκευη οταν ειναι στο 5g και κανεις κληση γινεται κανονικα . Η vodafone μου ειπε οτι δεν υποστηριζει κλησεις μεσω 5g δηλαδη το  5g NR , γυριζει σε volte; .

  17. 22 ώρες πριν, paanos said:

    Στα σταθερά τον τελευταίο καιρό μπαίνεις μόνο με username password 

    Αν το πατήσεις ανανεώνεται. Δεν ξέρουμε την ίδια τιμή. Αν σου λέει 20,89, τόσο θα είναι. 
    Αναλογα το πρόγραμμα. Στον λογαριασμό μπορείς να δεις την αρχική τιμή, είναι η τιμή συμβολαίου χωρίς εκπτώσεις και φόρους. Σε αυτή τη τιμή προσθέτεις φόρους και βρίσκεις το ποσό τιμοκαταλόγου (εκτός δέσμευσης).

    προσοχη: στα χαρτιά χρεώνεσαι την τιμή τιμοκαταλόγου όταν είσαι εκτός δέσμευσης αλλά στην πράξη πολλές φορές διατηρείς την ίδια έκπτωση για αόριστο χρονικό διάστημα χωρίς δέσμευση. 

    ενεργοποιησα το νεο συμβολαιο στο my nova accout και μου εστειλαν το νεο συμβολαιο και εχει μεσα και την ρητρα αποχωρησης . Μου εκανε εντυπωση 2 μηνες πριν ληξει ειχε την 2και 3η σελιδα με μεγαλη γραμματα αγαπητε συνδρομητη οτι ληγει το συμβολαιο. Ουτε στην κοσμοτε σταθερη τοσο μεγαλες ειδοποισης σε 2 α4 χαρτια , μπραβο στην nova! . 

    • Like 5
  18. On 25/11/2023 at 5:06 ΠΜ, Gv2008 said:

    5G Nova πριν από λίγο. Εργάζομαι καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στον υπολογιστή και από την ώρα που άρχισε η ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή για 10 λεπτά ήταν εκτός και από εκείνη την ώρα είναι με 5G σε αυτές τις ταχύτητες. Η απόλυτη συμμετρία 

    Screenshot_20231125_045946.jpg

    Screenshot_20231125_045843.jpg

    Εγώ από το Σ.Ε.Φ.

    Screenshot_20231125_095811.jpg

    Screenshot_20231125_100019.jpg

    το discccnected στο 5g , οταν στο βγαζει δεν σβηνει η ενδειξη 5g στην οθονη του κινητου ετσι; και δινει ταχυτητες 4g μεσα απο 5g δικτυο; ή οχι; . 

    • Like 1
  19. 23 minutes ago, billmes1981 said:

    Εχει μεσα φιλε μου καλωδιο φορτισης/μεταφορας δεδομενων.25 watt ειναι το μαξιμουμ που μπορει να φορτιστει το τηλεφωνο.Εγω φορτιζω στο 20% και κανει καμια ωρα και μεχρι 100%

    10 βαττ φορτιστης θα σου αργει πολυ,οποτε παρε εναν με 25W

     

    https://www.e-shop.gr/samsung-travel-charger-ep-ta800nw-25watt-usb-no-cable-white-bulk-p-TEL.201766

    ευχαριστω παρα πολυ διαβασα στο scroutz οτι δεν ειναι ολοι οι φορτιστες της samsung καλοι ,μηπως να μην παρω bulk, διοτι δεν εχει συσκευασια; ή δεν παιζει ρολο; . Ενας χρηστης εγραψε το εξης : <<Αν θέλετε αυθεντικό φορτιστή σε συσκευασία τότε επιλέξτε τον κωδικό (EP-TA800NWEGEU) για λευκό χρώμα ή (EP-TA800NBEGEU) για μαύρο χρώμα.
    Σε Samsung Galaxy A54 υποστηρίζει το Super Fast Charging. >> 

    https://www.skroutz.gr/s/26822418/Samsung-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-25W-Power-Delivery-Leykos-EP-TA800N-Bulk.html#reviews 

    παντως στο aliexpress ο φορτιστης της samsung εχει 0,50 ευρω. << https://www.aliexpress.com/item/1005006067936089.html?spm=a2g0o.productlist.main.7.562177f2uKP56w&algo_pvid=2ab53ce2-55a8-4778-b64e-c8d7a6757f22&algo_exp_id=2ab53ce2-55a8-4778-b64e-c8d7a6757f22-3&pdp_npi=4%40dis!EUR!9.70!0.46!!!10.37!!%402101fb1617011100048826023e45b6!12000035579785640!sea!GR!0!AB&curPageLogUid=pM70yGZTFJDo >> 

  20. καλησπερα εκανα ebill σε λογαριασμο σταθερης της γιαγιας μου και βλεπω οτι στις προσφορες μου δινει την δυνατοτητα με 20,89 ευρω να ανανεωσω  το συμβολαιο που ληγει 27/01/2024 μεσα απο το nova my account , αμα το πατησω ανανεωνεται αυτοματα στην ιδια τιμη; για 2 χρονια; ή οχι; . Επισης πια ειναι η τιμη για double play 24 οταν ληγει η δεσμευση του συμβολαιου; . 

    • Like 2
  21. καλησπερα το samsung a54 δεν εχει φορτιστη μεσα ουτε καν καλωδιο με τον υπολογιστη για να το φορτισεις πολυ τραγικο αυτο απο την εταιρεια. 

    Τελος παντων δεν το γνωριζα και κοιτα το καλωδιο και type c to type c , ειχα ενα fast charger της huawei 10w και το φορτισα με αυτο. Υπαρχει προβλημα; να το φορτιζουμε με το φορτιστη της huawei ; . Η samsung μου ειπε να παρω φορτιστη 25w τι μου προσφερει περρισοτερο; εσεις αγορασατε το δικο της φορτιστη; . 

    • Like 1
  22. συνδεθηκα σημερα στο vodafone cu.gr και μου ζηταει εξτρα ταυτοποιηση , μου ζητησε να επιλεξω sms στο κινητο που συνδεεται στο my account ή κωδικο στο email . Επελεξα το email διοτι το κινητο ητανε της μαμας μου μετα μου ζητησε να βαλω ενα κινητο τηλεφωνο για να μου ερθει sms εβαλα το δικο μου κινητο . Τωρα καθε φορα που κανω log  στο my account του vodafonecu.gr με ρωταει που θα στειλει το otp στο κινητο το δικο μου που ορισα ή στο email και ειναι με αστερακι καποια ψηφια για λογους ασφαλειας . Μπραβο στην vodafone για την προσθετη ασφαλεια που εβαλε λογω gdpr και προστιμων προσωπικων δεδομενων την αναγκασαν  να βαλει . 

    • Like 1
    • Confused 1
×
×
  • Create New...