Jump to content

giorgos1966

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.930
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by giorgos1966

  1. 30 minutes ago, swaron said:

    Όλες οι εφαρμογές που κατεβάζεις από App gallery ενημερώνονται κανονικά με ελάχιστη καθυστέρηση σε σχέση με το play store. Επίσης μπορείς να ενημερώσεις και όσες εφαρμογές κατεβάζεις μέσω gbox (στην ουσία μπορείς να έχεις ένα virtual play store  και να κατεβάζεις εφαρμογές). Έχε υπόψιν σου ότι κάποιες εφαρμογές, ελάχιστες δεν θα λειτουργούν χωρίς gms. Καταγραφή κλήσεων δεν χρησιμοποιώ και δεν γνωρίζω να σου πω. Έχω διαβάσει όμως ότι μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή για καταγραφή κλήσεων. 

    Οχι εφαρμογή αλλα apκ της Huawei για το EMUI13. https://www.mediafire.com/file/c5zlcdpb6mafqen/EMUI13_CallRecorder.apk/file. Δε ξερω εαν λειτουργει...

  2. 8 ώρες πριν, swaron said:

    Καλημέρα. Το Google pay και το viva wallet δεν λειτουργούν. Όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές της Google θα τις βρεις μέσω του gbox. Για ανέπαφες συναλλαγές υπάρχει η εφαρμογή curve. Γενικά ό,τι εφαρμογή θέλεις υπάρχει στο app gallery. Εγώ το έχω περίπου 8 μήνες και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ εφαρμογές Social Media, αλλά και όλων των ελληνικών τραπεζών. 

    Eισαι ο πιο κατάλληλος να απαντησεις στα ερωτήματά μου αλλά και φοβίες για την εν λόγω συσκευή. Ενημερώσεις παίρνουν κανονικά όλες οι εφαρμογές; Και facebook, messenger, app τραπεζών, κτλ; Και μία τελευταία ερώτηση εαν γνωρίζεις. Λόγω δουλειάς με ενδιαφέρει να υπάρχει και καταγραφή κλήσεων. Διαθέτει η συσκευή; Παλαιότερα που ειχα Huawei και πριν την ιστορία με την Αμερική, υπήρχε κανονικα στις συσκευές. 

  3. Kαλησπερα σας. Τελικά τι λειτουργεί, χωρίς προβλήματα παιδιά; Απο Google εφαρμογές ενοω. Το Google Pay δουλεύει; Σκέφτομαι το P60 Pro.να πάρω...

  4. Kαλημέρα παληκάρια. Μετα από 3-4 χρόνια χρήσης με την εν λόγω συσκευή, μάλλον πλησιάζει το τελος της. Οχι ότι εχει κάτι, μια χαρά δουλευει σε όλα της. Απλά σκεφτομαι σε πιο νεότερο μοντέλο εφάμιλλο. Καμμιά πρόταση; Α, να φοραει snapdragon επεξεργαστή για καμμιά άλλη rom να βάλω, εαν θελήσω. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

  5. Αδυναμία εγκατάστασης TRWP

    Καλησπέρα. Εχω το εν λόγω tablet (Lenovo Tab4 8 8504f )  και θέλω να εγκαταστήσω την rom lineage os 17.1. Μπήκα στο xda για την συγκεκριμένη rom αλλα δε βγάζω άκρη. Απο τα πολλά... το ξεκλείδωσα και τωρα δε μπορω να εγκαταστήσω το trwp που χρειάζεται. Δε θέλω να το κάνω root απλά να περασω την εν λόγω rom. Εχω αλλάξει οδηγούς και εντολές adb fastboot αλλα μου βγάζει οτι δεν υπάρχει το αρχείο; Δεστε την φωτογραφία τι μου βγάζει. Τα αρχεία ειναι λάθος, ο φάκελος που τα έχω μέσα φταίει η θέλω άλλους οδηγούς; Παρακαλώ μία βοήθεια. Ευχαριστώ.

     

    InkedIMG_20220510_191355_LI (Medium).jpg

  6. 17 ώρες πριν, MeddlingMageGR said:

    Πώς την λένε την εφαρμογή? Επανεγκατάσταση έκανες?

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Καλημέρα. Ναι εκανα ξανα και ξανά. Ειναι η Stoiximan

     

  7. Kαλημερα σας. Εχω μία εφαρμογή που δούλευε η ηχητική ειδοποίηση όταν είχε συμβάν και ενημερωνόμουνα.. Εντελώς ξαφνικά, τωρα δεν λειτουργεί. Τι κοιτάζω βρε παιδιά; Ευχαριστώ.

  8. Καλησπέρα σας. Ηθελα να ρωτήσω εαν το συγκεκριμένο μοντέλο έχει δυνατότητα καταγραφής κλήσεων. Με ενδιαφέρει λόγω επαγγέλματος (δημοσιογραφικά). Και μία 2η ερώτηση: εχω τώρα το xiaomi mi 10T pro. Aξιζει η αλλαγή; Βασικά με ενδιαφέρει η κάμερα του σε φωτό και βίντεο; Ευχαριστώ.

  9. Kαλησπερα. Εβαλα το Gmail app για τα email μου αλλα δεν μου ερχονται ειδοποιήσεις καθόλου.Μονο εαν το ανοιξω και παω στα εισερχομενα ολα ( εχω βαλει 3 λογαριασμους χωρια), τότε εμφανίζονται. Καποιο παληκαρι που να εχει την εφαρμογή να μου πει τι ρυθμίζω; Ευχαριστω.

  10. Καλημερα σας. Μία βοήθεια. Περασα την νεα σταθερη εκδοση αλλα πλέον δεν έχω το αλμπουμ της καμερας. Για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε. Τι κανω βρε παιδιά; Υπάρχει το αρχειο να το εγκαταστήσω;
  11. Δυστυχώς όχι. Μπορείς από τώρα και για 2 μέρες να βάλεις 6 ευρώ ανανέωση επειδή έχει καουνταουν ενεργό.

    Ααα εδω δε μας τα λεει καλά η Q.Tελος πάντων ευχαριστω.:(

  12. Kαλημερα παιδια.Εχει ο γιος μου 7 ευρω εναπομειναντα στο λογαριασμό του. Μπορει με καποιο τροπο να μου δωσει λεπτα ομιλιας η κατι τετοιο; Και αυτος ενοειτε Q εχει. Ευχαριστώ.
  13. Καλημερα.Δεν παιζει ρολο.Θα βαλεις οτι στοιχεια εγινε η ενεργοποιηση.Σου στελνω λινκ σε pm μεσω του οποιου κανεις το κονε. Κανε μια δοκιμη αν θελεις.

    Κι εγω απο cosmote ηρθα και μου εδωσε μελος εδω λινκ για κονε και πηραμε και οι δυο το μπονους,εντος 15 ημερων απο ενεργοποιηση συνδεσης

    Nαι ενταξει φίλε μου.:)

  14. Παρακαλω φιλε μου.

    Υπενθυμιζω οτι εχω διαθεσιμο κονε να δωσω σε οποιον κανει/εκανε τις τελευταιες 15 μερες το πολυ νεα ενεργοποιηση Q για να παρουμε ο καθενας απο 12GB

    καλημερα.Εγω εκανα ενεργοποιηση νεας Q ston γιο μου αλλα το νουμερο ειναι στο ονομά μου.Το μεtεφερα από cosmote.

  15. Καλημερα.Πως γινεται από αλλο αριθμό Q νa μου πιστώσουν λεφτα στο λογαριασμό μου, ωστε να ενεργοποιησω το kaount ntaoun το σημερινό; Ευχαριστω
  16. Φτιάξε καινούργιο λογαριασμό από υπολογιστή βάλε το ίδιο username και στο τέλος πρόσθεσε τα τρία τελευταία ψηφία του αριθμού του γιου σου (usernamexxx) και ίδιο password, κανένα πρόβλημα.

    Ααα ωραια φιλε μου, σε ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις αν θα δωσουν στο παιδι το bonus των GB; Το νουμερο ειναι απο φορητποτητα.

  17. Το σημερινό count down δίνει 3GB με 3€ για 20 ώρες ακόμη. Εάν δεν σε καλύπτει, και έχεις κάποια λεπτά προς όλους από τα 10€ ή από άλλη αιτία (πχ 120' από σταθερό), μπορείς να περιμένεις το επόμενο που πρέπει να έχει λεπτά προς όλους.

    Εάν δεν μπορείς να περιμένεις, τότε αναγκαστικά ένα από τα διαθέσιμα πακέτα.

    Μπα που να περιμενει ο γιος...Πως θα βαλω και αυτον τον νεο αριθμό μεσα στο app; Η πρεπει να φτιαξω αλλον λογαριασμό;

  18. Καλησπερα.Εκανα φορητότητα απο cosmote σε Q με τον ιδιο αριθμό που ειχε ο γιος μου. Μου ηρθε η sim η νέα και σήμερα με πηρανε και μου ειπανε να κανω επανεκινηση τη συσκευη και να καλεσω ενα σταθερό τηλεφωνο,ωστε να ενεργοποιηθει. Μου στειλανε και μία 10αρα καρτα όπως γίνεται. Ποιο πακέτο με συμφερει να βάλω για αρχή; Εγω πάντα κηνηγαω το Καουν Ντάουν. Από το app της Q πως θα τον συμπληρώσω και αυτον στον ηδη δικό μου; Ο αριθμος ειναι και αυτος στο ονομα μου. Ευχαριστω
  19. Καλησπέρα!

    Φίλος μου έχει πάρει το κινητό απο τον Γενάρη κι είχε μεγάλο θέμα με τις ειδοποιήσεις στο messenger. Έχει περάσει και την τελευταία αναβάθμιση με επαναφορά εργοστασιακών, αλλά και πάλι το θέμα παραμένει..

    Δεν του έρχοντα σχεδόν ποτέ στην ώρα τους οι ειδοποιήσεις. Πολλές φορές μαλιστα δεν έρχονται καθόλου και τις βλέπει μόνο όταν μπει στην εφαρμογη. Επισης να προσθέσω οτι έχει βάλει το messenger να μην το πίανει η βελτιστοποίηση μπαταρίας και όλες τις ειδοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις ανοιχτές , αλλα και παλι δεν!

    Καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει παει λαθος?

    Χριστός Ανέστη. Κανε και αυτό: πατας πανω στην εφαρμογη και σου βγαζει Πληροφορίες εφαρμογής.Προς τα κάτω στην Εξοικονόμηση μπαταρίας μπες και τικαρισε το Χωρίς περιορισμούς, πανω πάνω ειναι.
  20. Χριστός Ανέστη! Εαν κάποιος φίλος γνωρίζει και να μου απαντήσει στο εξής: χθες μέσω facebook έκανα live video το βραδυ. Ενταξει η ανάλυση δεν ηταν και η καλύτερη,(το ειχα στο αυτόματο) αλλα ενω περπάταγα πολύ σιγα και σταθερό το χέρι μου,στο βιντεο μετα που το ειδα εκανε jel.Τρεμόπαιγμα η εικόνα. Μήπως επρεπε να τραβήξω βιντεο με άλλες ρυθμίσεις;
×
×
  • Create New...