Jump to content

How_U_Doin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    649
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About How_U_Doin

  • Ημ. Γέννησης 02/02/1982

How_U_Doin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι να πω... οι ρυθμίσεις του internet δουλεύουν κανονικά πάντως (οπότε στέλνω και λαμβάνω δεδομένα, το data roaming δουλεύει κανονικά κλπ κλπ). Οι ρυθμίσεις των mms όμως, τσουκ... Λέτε να είναι πρόβλημα του Go SMS Pro; Θα'θελα να δοκιμάσω να στείλω MMS με την stock SMS app, αλλά δεν ξέρω πώς να "απενεργοποιήσω" προσωρινά το Go SMS Pro.
  2. Τελικά, μετά από προσπάθεια, μου έστειλαν με mail τις σωστές ρυθμίσεις από την Q. Τις παραθέτω: Δυστυχώς ούτε αυτές μου δούλεψαν... Bye bye mms... :(
  3. Τελικά μετά από επικοινωνία με την Q, μου έστειλαν αυτές τις ρυθμίσεις: οι οποίες και δεν μου δουλεύουν :cry: Παρ'όλα αυτά τις ποστάρω μήπως και τις χρειαστεί κάποιος άλλος!
  4. Σχετικά με το πρώτο δεν το έχει ξανακάνει από τότε... Η μπαταρία κρατάει περίπου 1.5~2 μέρες, ανάλογα τη χρήση. Πάντως, είμαι περίεργος να δω αν θα το ξανακάνει... Ως προς το θέμα του ημερολογίου, επικοινώνησα με την HTC και μου πρότειναν να δοκιμάσω υπενθύμιση σε safe mode (δεν δούλεψε ούτε εκεί) και μετά να δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό φάνηκε να πετυχαίνει στην αρχή, αλλά τελικά και πάλι υπήρξαν υπενθυμίσεις τις οποίες το κινητό αποφάσισε να κρατήσει για τον εαυτό του :p Η επόμενη λύση ήταν το service, αλλά είπα για αρχή να δοκιμάσω κάποια εφαρμογή που να κάνει handle τα Notification events του ημερολογίου (κατέβασα την Calendar Snooze) και θα δούμε πώς θα πάει. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο, ας το κάνει :)
  5. Παίδες σχετικά με τις υπενθυμίσεις του ημερολογίου, σήμερα παρατήρησα το εξής ενδιαφέρον: Όταν η οθόνη είναι ανοιχτή, η υπενθύμιση χτυπάει και εμφανίζεται κανονικά στη γραμμή κατάσταση ως ειδοποίηση. Κανονική συμπεριφορά δηλαδή! Αντίθετα, όταν η οθόνη είναι σβηστή, ούτε χτυπάει, ούτε ενεργοποιεί την οθόνη, ούτε τίποτα... Υπάρχει μήπως κάπου κάποια ρύθμιση για ενεργοποίηση οθόνης σε περίπτωση ειδοποίησης που μου έχει ξεφύγει; Πολύ κουλό πάντως...
  6. Φίλε μου, μου ζητάει να κάνω root τη συσκευή. This is not an option ;) Ως προς το θέμα του ημερολογίου, σε όλους δουλεύει κανονικά; Κανείς δεν έχει προσέξει να μην του χτυπούν οι υπενθυμίσεις;
  7. Παίδες, η κοπέλα μου αγόρασε πρόσφατα το evo 3d (ούτε 10 μέρες) και σήμερα προέκυψαν δύο προβλήματα. Το πρώτο αφορά στην μπαταρία. Το έβγαλε από τη φόρτιση το πρωί στις 9 και μέχρι το απόγευμα στις 6 ήθελε φόρτιση (είχε φτάσει στο 10% περίπου η μπαταρία) με μηδαμινή χρήση!!!!!!!!! Το περίεργο μάλιστα όταν πήγα στη "ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο->μπαταρία->χρήση μπαταρίας" ήταν το ποσοστό του "Λειτουργικό σύστημα Android" που ήταν στο 42%!!!!! Έχω ένα Desire S που έχει αντίστοιχο ποσοστό στο 2%! Να σημειώσω ότι μέχρι σήμερα η μπαταρία της κράταγε από 1.5 μέχρι 2 μέρες με μπόλικη χρήση παιχνιδιών και wi-fi. Ένα ακόμα Hint είναι ότι όταν το φορτίζει, το ledάκι γίνεται πράσινο, αλλά η ένδειξη μπαταρίας φτάνει στο 99% και όχι στο 100% όσο και αν το αφήνει στη φόρτιση. Ερώτηση: Πρόκειται για γνωστό bug; Πέσαμε σε ελαττωματική μπαταρία; Το δεύτερο αφορά τις υπενθυμίσεις ημερολογίου. Αποθηκεύει ένα συμβάν στο ημερολόγιο και βάζει υπενθύμιση π.χ. 1 λεπτό νωρίτερα. Η υπενθύμιση δεν ακούγεται!!! Ούτε εμφανίζεται στο lock screen! Το μόνο που συμβαίνει είναι (εάν και εφόσον τυχαία ξεκλειδώσει το κινητό) να εμφανιστεί σαν notification στη γραμμή ειδοποιήσεων. Ελέγξαμε τις ρυθμίσεις των υπενθυμίσεων του ημερολογίου της με το δικό μου (στο Desire S) και ήταν πανομοιότυπες... Καμιά ιδέα πριν το πάει στο service;;;;; Ευχαριστώ πολύ!!!!
  8. Παιδιά, έχει κανείς android HTC? Αν ναι, μπορεί να μου πει τις ρυθμίσεις για τα mms? Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα ρυθμίσεις που να μου δουλεύουν :-( Ευχαριστώ!!
  9. Στη λίστα με τα APNs δεν υπήρχε τίποτα όταν αγόρασα το κινητό. Έχω προσθέσει ένα εγώ για το internet το οποίο δουλεύει κανονικά, και ένα ακόμα για τα MMS σύμφωνα με κάτι οδηγίες που είχα βρει online, το οποίο όμως δε δουλεύει. Γι'αυτό και ζήτησα από τη Q να μου στείλουν τις σωστές ρυθμίσεις, αλλά αυτές που μου έστειλαν (που είναι για wind) ακόμα κι αν πάω να τις περάσω, δεν αποθηκεύονται (υποψιάζομαι επειδή το MNC είναι 10... όταν το βάζω 09 αποθηκεύεται). Σε κάθε περίπτωση όμως τίποτα από αυτά που δοκίμασα δεν δουλεύει. Εννοείται ότι μετά από κάθε αλλαγή κάνω restart τη συσκευή. Γι'αυτό το λόγο αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου γράψει κάποιος που έχει Q και τα mms του δουλεύουν, τις ρυθμίσεις έτσι ακριβώς όπως τις βλέπει στο κινητό του. Από ό,τι φαίνεται όμως δεν είμαστε και πολλοί με Q+DesireS :lol:
  10. Έλα που εγώ έχω Q όμως... Πολύ πιθανόν να είναι πρόβλημα μόνο της Q γι'αυτό και στο αρχικό μου post ζήτησα βοήθεια από τα παιδιά που έχουν Q :-) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως!
  11. Αν ρυθμίζονταν αυτόματα ρε παίδες, τότε θα μπορούσα να στείλω mms :worry:
  12. Χαιρετώ την desire παρέα! Πρόσφατα αγόρασα το desire s και προσπαθώ να ρυθμίσω τα mms χωρίς επιτυχία. Η sim μου είναι q-telecom και χρησιμοποιώ το Go SMS Pro. Έχει κανείς/καμία από εσάς καταφέρει να ρυθμίσει με επιτυχία τα mms; Όσες ρυθμίσεις βρήκα στο net δε μου δούλεψαν (9401,9201,8080/10,09 κλπ) Επικοινώνησα και με την εξυπηρέτηση πελατών της Q και μου έστειλαν με email λάθος ρυθμίσεις (Wind και όχι Q) :p Κάθε βοήθεια δεκτή! :)
  13. Τι να πω ρε παιδιά... εγώ μάλλον ήμουν από τους τυχερούς τότε. Όταν το παρέλαβα έγραφε στην απόδειξη "αντικατάσταση touch panel". Ούτε hard reset κάνανε ούτε τίποτα... και το κινητό δουλεύει άψογα από τότε που το παρέλαβα, ενώ πριν ήταν στην ουσία άχρηστο. Ελπίζω να τη βγάλετε την άκρη!! :worry:
  14. Όχι, δε βοηθάει αυτό σε περίπτωση h/w προβλήματος (όταν έχει χαλάσει το touch pad δηλαδή). Μόνο η αντικατάστασή του λύνει το πρόβλημα. Μάλιστα δεν μπορείς να κάνεις καν βαθμονόμηση σε αυτή την περίπτωση γιατί όταν σου βγάζει το σταυρό στην αριστερή πλευρά, πρέπει να πατήσεις στο κέντρο για να το πιάσει... αλλά όταν στον βγάζει στη δεξιά πλευρά... τότε πρέπει να πατήσεις έξω από το κινητό για να το πιάσει... πράγμα αδύνατο :-)
  15. Απαράδεκτοι!!!! Ελπίζω να τη βρεις την άκρη φιλαράκι!! Εγώ ευτυχώς δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Μου αντικατέστησαν την οθόνη (20+ μέρες) και όλα δουλεύουν άψογα για την ώρα.
×
×
  • Create New...