Jump to content

vchristo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vchristo

  1. Η ξεφτιλα ειναι πως η ενημερωση για την χρεωση γινεται με SMS μετα την χρεωση! Το συστημα "προκαταβολης" τι νοημα εχει; ας βαλει την χρεωση των 41 λεπτων καθε μηνα... Δεν θελω να πιστεψω πως εγινε ετσι η wind :mad:
  2. Περαστικά... ενημερώνουν με το γνωστό SMS αφού το πληρώσεις! H νέα πολιτική της WIND :( H δικιά μου εμπειρία: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6629826#post6629826
  3. Θα μπορούσε να υπάρχει μια ενημέρωση μέσα απο το myfree2go account που σίγουρα ο χρήστης καρτοκινητής της wind, θα το επισκεφτεί. Δυστυχώς δεν είδα κατι τέτοιο... :( ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ηρθε μετά την χρέωση οπότε ήταν άχρηστο σαν να μην ήρθε... :( Εγινε το Myphone.gr επισημο καναλι ενημερωσης της wind ? :O (για την εταιρεία)
  4. Καλησπέρα... Χθες το πρωί έκανα ανανέωση το καρτοκινητο με 10 ευρώ σε κατάστημα της wind χωρίς να δώσω ιδιαίτερη σημασία στα κλασσικά sms που μου ήρθαν για επιβεβαίωση. Σήμερα το απόγευμα μπήκα στο myfree2Go και διαπίστωσα οτι πλέον δεν είχα 8,13 ευρώ (10 ευρώ - ΦΠΑ) αλλά 5 ευρώ λιγότερα. Αμέσως κάλεσα το 1260 και με ενημέρωσαν πως υπάρχει ετήσιο κόστος 5 ευρώ για την ανανέωση της προσφοράς!!! και με απορία η κοπέλα με ρώτησε... δεν λάβατε το σχετικό SMS; Πράγματι κοιτώντας προσεκτικά τα sms είδα ότι σε ένα από αυτά αναφέρεται το πάγιο κόστος των 5 ευρώ για το 2016. Θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά της wind ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕ SMS ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ! Είναι απαράδεκτο να "προκαταβάλεις" το ποσό αυτό για μια προσφορά που μπορεί να μην την "αξιοποιήσεις" για τους υπόλοιπους μήνες του έτους. Αν ο σκοπός της WIND είναι να μαζέψει χρήμα θα μπορούσε να περάσει το πάγιο κόστος σε μηνιαία βάση σαν μείωση παροχής χρόνου ανανέωσης... Κρίμα WIND να βγάζεις χρήμα "μπερδεύοντας" τους πελάτες σου ;-((
  5. Χριστός Ανέστη. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους κατόχους NEO N003. Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός τέτοιου τηλεφώνου 2/32 και μπορώ να πω ότι γενικά είμαι ευχαριστημένος. Αυτές τις μέρες λόγω του Πάσχα έγραψα πολλά video σε ποιότητα 1920 x 1080 και 1280 x 720. Παρατήρησα οτι τα video 1920 x 1080 γίνονται στα 16 fps με data rate 14482Kbps που το θεωρώ αρκετά χαμηλό σε σχέση με τα 23 fps που είχα από το galaxy S2 στην ίδια ανάλυση με data rate 13379Kbps! Γνωρίζετε αν υπάρχει νεότερο firmware ή κάποιος έμμεσος τρόπος να βελτιώσει κάποιος τα fps του ΝΕΟ; Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.
  6. vchristo

    iPhone 4

    Ειμαστε σοβαροι τωρα να λεμε για 3G σε περιοδο κρισης... Οσο για το wifi πρεπει να εισαι πολυ τυχερος να βρεις ελευθερο!
  7. vchristo

    iPhone 4

    Αυτο το θεωρω "αρρωστια" και οχι ορθη πολιτικη εταιρειας. Πολυ περισσοτερο αν εχει ενσωματωμενο δέκτη FM σε λανθανουσα μορφη... (αν και αμφιβαλλω για αυτο) Με λιγα λογια η apple εχει "καβαλησει το καλαμι" Περαστικα μας!
  8. vchristo

    iPhone 4

    Ειναι δυνατον σημερα να υπαρχει κινητο χωρις ραδιοφωνο? Κριμα στην apple (μεγαλη κατα τα αλλα εταιρεια) :p :p :p :p :p
×
×
  • Create New...