Jump to content

Dekaohtoura

Members
  • Δημοσιεύσεις

    890
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dekaohtoura

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Dekaohtoura's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

15

Φήμη

  1. To δοκίμασα, δεν λειτούργησε. Θα απεγκαταστήσω και τα 2 πάλι, θα επανεκκινήσω να δω αν θα μπει σωστά το epay μετά. Κάτι έχω πειράξει, αν θυμάμαι σωστά, κάποια στιγμή. Τί πρέπει να κοιτάξω? Σας ευχαριστώ και τους δύο. εδιτ: Ναι, ήταν οι "επιλογές" το θέμα. Βέβαια, στο usb debugging δεν είχα πειράξει τίποτα, αλλά πλέον λειτουρεί η εφαρμογή κανονικά. Ευχαριστώ πολύ, και πάλι!
  2. Πάλι εγώ. Σήμερα εγκατέστησα την εφαρμογή soft pos της epay, για να μπορώ να δέχομαι πληρωμές απευθείας με πιστωτική/χρεωστική στο τηλέφωνό μου. Δυστυχώς, ενώ καλύπτω όλες τις τυπικές προδιαγραφές της εφαρμογής (Android 8+, NFC) και παρά το ότι η εγκατάσταση ολοκληρώνεται κανονικά χωρίς κάποιο θέμα, η εφαρμογή στην εκκίνηση κάνει έλεγχο ασφάλειας (όπως πρέπει) και στη συνέχεια πετάει μήνυμα ότι "η συσκευή σας δεν καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας, επικοινωνήστε με..." και κατόπιν κολλάει. Έκλεισα τον άμεσο ύποπτο (blokada), τίποτα. Απεγκατέστησα το bl και επανεκκίνησα τη συσκευή, τα ίδια. Δοκίμασα μια στιγμή στο 1+8 της συζύγου (android 11?), και λειτούργησε σωστά. Μπορεί, παρακαλώ, κάποιος με Mi11/i να δοκιμάσει να εγκαταστήσει την εφαρμογή (ψάχνετε ως soft pos epay, https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.epayworldwide.softpos&pli=1) και απλά να δει αν φτάνει στη Login screen, για να ξέρω αν έχει να κάνει με τη συσκευή μας γενικά ή με το δικό μου και κάποια περίεργη παράμετρο? Η εφαρμογή ξέρω ότι λειτουργεί σωστά στο τελευταίο POCO, εν τω μεταξύ. Ευχαριστώ.
  3. ΦΜΛ...δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου εκεί. Έχω το blokada εδώ και πόσα χρόνια και δεν μου είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα, όχι κάτι τέτοιο. Στα logs του blokada δείχνει ότι το αφήνει να περνάει κανονικά, εν τω μεταξύ...ευτυχώς έχει whitelist. Όλα καλά, πια.
  4. Τα έχω μαζεμένα 4 μηνύματα παραπίσω.
  5. Xτες ήρθε και η (VF) 0.6.0 στο 11i, χωρίς κάτι ιδιαίτερο (πέρα από την ενημέρωση ασφάλειας Φλεβάρη). Στο θέμα μου, δεν βλέπω κάποια πιθανότητα βελτίωσης. Έστειλα και στο support της Here...θα με ενημερώσουν.
  6. Συνεχίζεται η ίδια κατάσταση, μετά από αρκετές ενημερώσεις της εφαρμογής. Αντίθετα, στο 1+8 της συζύγου, λειτουργεί κανονικά. Θέμα 14ρας ROM? 14ρας VF ROM? Android 13 όπως υλοποιείται στο συγκεκριμένο? Κάτι άλλο?
  7. Πάλι τα ίδια. Πρακτικά δεν χρησιμοποιείται στο αυτοκίνητο. Μπλοκάρει, ανοίγουν άλλες εφαρμογές, λειτουργεί για μερικά δευτερόλεπτα και μετά κολλάει και τέλος. Μετά, δεν λειτουργεί η εφαρμογή ούτε στο τηλέφωνο, μέχρι να επανεκκινήσω τη συσκευή. Οι αστείοι "χάρτες" της μαμάς γούγλε λειτουργούν κανονικά στο αμάξι, αλλά είναι απλά τραγική η όλη πλοήγηση.
  8. Ναι, ναι. Όλα αυτά. Χρόνια Πολλά!
  9. .0.5 για τη VF έκδοση του Μi11i, με ενημέρωση ασφάλειας Δεκέμβρη.
  10. Μμμμμάλιστα... Μέχρι πριν μια ώρα, όλα όπως τα περιγράφω παραπάνω. Τώρα που είπα να κάνω μια δοκιμή ξανά, όλα καλά, όλα άψογα, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό στο ενδιάμεσο. Δεν μπορώ να σχολιασω.
  11. Hello! Μπορεί κάποιος με Mi11i να δοκιμάσει αν του λειτουργεί το Here We Go (εφαρμογή πλοήγησης)? Χτες μου έκανε κουλά στο αμάξι, μπλόκαρε, νόμιζε πως ήταν αλλού, έβγαζε λάθος τις αποθηκευμένες διευθύνσεις (ακόμα και το σπίτι μου το άλλαξε, από χ νούμερο έβγαζε χ+4 στην αποθήκευση). Επαναφορά κλπ δεν έκαναν τίποτα, το έσβησα εντελώς, το κατέβασα πάλι και τώρα δεν ανοίγει καν...μένει σε γκριζαρισμένο το αρχικό λογότυπο μέχρι να πέσει μόνο του στο παρασκήνιο. Η beta του ίδιου με τα χίλια ζόρια μπαίνει, ρυθμίζεται, αλλά από εκεί και πέρα δεν κάνει δουλειά, δεν παίρνει διευθύνσεις, δεν... Τους την έχουν πέσει κι έχει κολλήσει το σύμπαν?
  12. Έχει αντικατασταθεί σε όλους η εφαρμογή μηνυμάτων της Χ από τη google, με το έτσι θέλω, να υποθέσω? Μου τα έχει κάνει μην πω...
  13. Σήμερα σε εμένα η 3.0 (VF variant) με ενημέρωση ασφάλειας Αυγούστου. Τίποτα ιδιαίτερο από εκεί και πέρα, πέρα από τις προσπάθειες της VF να με φορτώσει με ότι σκουπίδι της βρίσκεται.
  14. Βγήκε και ενημέρωση ασφαλείας Ιούνη, για 11i.
  15. Για κάποιο λόγο μου έχει χαθεί εντελώς ο μαμά launcher (άλλον χρησιμοποιώ, βέβαια) και επειδή θέλω να κάνω ένα βγάλε-βάλε να ξεκολλήσουν 1-2 χαζομάρες (δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήση με τη συσκευή κλειδωμένη, δεν φαίνονται τα "πλήκτρα") χωρίς να απεγκαταστήσω τον άλλο (MS), προβληματίζομαι. Κάποια σκέψη?
×
×
  • Create New...