Jump to content

tsipfi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    515
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by tsipfi

  1. Αγόρασα το gw5 pro Lte από κατάστημα Germanos , και για αρχή να αναφέρω ότι δεν ενεργοποίησα esim με το ίδιο νούμερο του κινητού μου, διότι μου είπαν ότι πρώτη φορά ακούν κάτι τέτοιο και δεν είναι σίγουροι αν θα λειτουργήσει! Θα το ψάξω λίγο ακόμα...

    Κατά δεύτερον , μπορώ να χρησιμοποιώ τον ασύρματο φορτιστή που είχα για το gw4 Classic ή θα υπάρξει πρόβλημα;

    Τρίτον ,  πέρα από την μπαταρία, το ρολόι δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Επίσης η απώλεια της στεφάνης κατά την γνώμη μου ήταν μεγάλο λάθος. Ψάχνω να βρω να τοποθετήσω bezel , γιατί το ρολόι μοιάζει με παιχνίδι.

  2. Μόλις παρέλαβα τα buds 2 τα οποία συνδέονται τέλεια στο note 20 ultra αλλά καθόλου στο watch 4 classic. Τι κάνω λάθος , υποτίθεται ότι λόγω ίδιου οικοσυστήματος δεν θα είχα προβλήματα και είμαι 2 ώρες χωρίς αποτέλεσμα. Θέλω απλά να μπορώ να ακούω μουσική στα ακουστικά μέσω του ρολογιού για να πάω επιτέλους για τρέξιμο

  3. Εγώ το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το ρολόι είναι ότι ξαφνικά αποσυνδέονται τα ασύρματα ακουστικά και δεν μπορούν να συνδεθούν εκ νέου. Έχω δοκιμάσει διαφορετικές μάρκες bt ασύρματων ακουστικών αλλά και tws , όχι όμως Samsung. Ειδικά όταν αποσυνδέονται κατά τη διάρκεια του τρεξιμου μου έρχεται να το κοπανισω.

  4. Για πληρωμές με gpay παρατήρησα ότι πρέπει να μη κουνάς το χέρι ή αν ο υπάλληλος έχει στο χέρι του το POS  να το κρατά σταθερό. Επίσης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για ανέπαφη πληρωμή με το ρολόι από ότι με το τηλέφωνο. Μια φορά είχε τύχει να κλειδώσει το ρολόι χωρίς να το καταλάβω και να απαιτείται κωδικός. 

    Δεν κλείνω ποτέ το nfc διότι δεν τρώει μπαταρία αλλά αντίθετα είναι έτοιμο το ρολόι για πληρωμή χωρίς χρονοτριβή.

    Το μόνο που μένει για να είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το ρολόι είναι η φωνητική κλήση. Έχω δοκιμάσει με Bixby να καλώ κάποιες επαφές που τις μετονομασα στα Αγγλικά με απλές λέξεις, πχ wife. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του

  5. Δεν μπερδεύουμε τίποτα.

    Συγκρίνω σε σχέση με το Galaxy Watch που είχα για σχεδόν 3 χρόνια και όχι μόνο είχε μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά είχε και σαφώς καλύτερη διαχείριση της ενέργειας.

    Επίσης απορώ γιατί αφαίρεσαν το play button από τον πίνακα γρήγορης πρόσβασης. Ήταν πολύ βολικό.

    • Like 1
  6. Μεγάλη απογοήτευση από το ρολόι.

    Δυστυχώς δεν παρατήρησα ακόμα την περιβόητη σπιρτάδα του ρολογιού σε σχέση με το tizen . Το αντίθετο. Προέρχομαι από gw lte και ήταν πιο γρήγορο ( ίσως έπαιζε ρόλο το 1,5 g μνήμη.

    Σήμερα ξεκίνησα ένα long run με 25% , μπαταρία (τρομάρα μου). Λίγο πριν την ώρα έσβησε εντελώς. Εκτός από καταγραφή άσκησης είχα και μουσική μέσω bt αλλά όχι streaming.

    Δεν έχω βρει ακόμα εφαρμογές οι οποίες έχουν wow factor. Το αντίθετο , πάει και η φωνητική πληκτρολόγηση.

    Οι σημαντικότερες διαφορές σε σχέση με το gw για εμένα είναι ότι το νέο ρολόι φαίνεται σαν παιχνίδι ( παρόλο που έχω το classic) , μπορώ να πληρώσω με gpay (πρώτα είχα curve), οι μετρήσεις σε αποστάσεις είναι ακριβείς αλλά ξεμείνεις από μπαταρία και το χειρότερο από όλα θέλει 2 ώρες φόρτιση. Αν ήθελε πχ 40 λεπτά να πάει στο διάολο. 

    Για ένα άτομο που δεν θέλει να φοράει ένα ρολόι με σβηστή οθόνη και θέλει aod πιστεύω ότι είναι δύσκολη η επιλογή ,διότι υπάρχει ανταγωνισμός στο ίδιο λειτουργικό με πολύ καλύτερη μπαταρία.

    Την πατήσαμε για φέτος με την Samsung

    • Like 1
  7. Ποιες εφαρμογές εγκαταστήσατε στο ρολόι οι οποίες θεωρείτε ότι είναι κορυφαίες στο είδος τους.

    Πάντως η ποικιλία δεν είναι τεράστια. 

    Πχ πιο καλές εφαρμογές είχα στο tizen για μουσική.

    Επίσης ποιο wireless charger προτείνετε για ταυτόχρονη χρήση κινητου (note) και ρολογιού; Άντε και ακουστικών στο μέλλον....

  8. Έχω πόσο καιρό που περιμένω έκδοση lte μόνο και μόνο γι'αυτό το λόγο. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει έκδοση lte και να συνδεσε με επιτυχία το ρολόι στο δίκτυο; 

    Το κακό είναι ότι θέλω το μεγάλο μοντέλο στην classic έκδοση. Σήμερα είδα κάποια καταστήματα που δίνουν lte έκδοση του απλού μοντέλου στο Σκρουτζ , με διαθεσιμότητα 4-10 ημέρες... Αν έλεγε άμεσα διαθέσιμο οκ, αλλά διάβασα πόστς για αγορές προϊόντων που δεν εστάλησαν ούτε μετά από ένα μήνα.. 

    Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του

  9. Πώς μπορώ να ελέγξω αν το watch σε έκδοση lte έχει κωδικό για Ελλάδα ώστε να είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει σε δίκτυο cosmote; Γενικά που μπορώ να βρω λίστα κωδικών;

     

    Edit όντος το Σκρουτζ δίνει έκπτωση 20% επί της τελικής τιμής;

  10. Επίσημη απάντηση της Samsung σχετικά με την λειτουργικότητα στην Ελλάδα

     

    Samsung Electronics GmbH
    Hello,
    the German LTE models of the Galaxy Watch4 Classic cannot be used with an eSIM from other countries. Make sure to purchase a device with your country-specific model code. You can only use LTE with a model that is manufactured for the country in which you live.
    Kind regards,
    Your Samsung Service Team

    Άρα εμείς που θέλουμε LTE πρέπει να περιμένουμε πότε θα το φέρουν επίσημα στην Ελλάδα και φυσικά θα το χρυσοπληρώσουμε , όπως πάντα...

  11. 10 ώρες πριν, dimkit said:

    Εχει αγοράσει κανεις LTE εκδοση απο το εξωτερικο ? Ξέρει κανεις αν δουλευει Ελλάδα , Στο active 2 που έχω ,για να πάρει ελληνική ESIM επρεπε να αλλάξω region (μια αρκετά πολυπλοκη διαδικασία σε TIZEN ).

     

    Και εμένα με ενδιαφέρει πολύ αυτό το θέμα. Δεν αγόρασα ακόμα το ρολόι διότι ενδιαφέρομαι για έκδοση LTE η οποία δεν κυκλοφόρησε ακόμα στην Ελλάδα, και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να συνδέσω στο δίκτυο ρολόι αγορασμένο από το εξωτερικό.

  12. Γράφω σε αυτό το νήμα διότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι αντίστοιχο για το watch 4.

    Θέλω να προπαραγγείλω την έκδοση LTE του Watch 4  , από το amazon.de που υπάρχει μια προσφορά για δωροεπιταγή.

    Το κινητό το οποίο θα λάβω , θα μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο της  Cosmote ή θα πρέπει να είναι Ελληνικό μοντέλο όπως παλιότερα;

    Σε παρόμοια περίπτωση , πρίν από χρόνια το galaxy watch που είχα από Αυστρία ΔΕΝ συνδεόταν και αναγκάστηκα να το πουλήσω και να αγοράσω Ελληνικό .

     

  13. καλησπερα. Το εχω βάλει και τρεχει μια χαρά. Βεβαια δυσκολευτικα παρα πολυ για να το βάλω γιατι εβλεπα οδηγιες απο αλλα μοντελα, δεν ειχα τα αρχεια μαζεμένα αλλά εβγαλα άκρη και ειναι οκ

     

    Μπορεί κάποιος να στείλει ένα λινκ ή με πμ τις οδηγίες για να δοκιμάσω και εγώ να το περάσω;

    Υπάρχει μήπως και τρόπος να μετράει πίεση ή είναι θέμα αισθητήρα;

    Τέλος μη cosmote ρολόγια μπορούμε να τα συνδεσουμε σε δίκτυο;

  14. Παίζει ρόλο ποια έκδοση android έχεις στο κινητό.

    Πχ εγώ στο Note edge δεν μπορώ να ενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία.

    Με το Galaxy 10 η δυνατότητα αυτή είναι ενεργοποιημένη.

  15. Πριν από 5 μήνες άλλαξα μπαταρία στην smartec. Αποστολή από επαρχία τσάμπα μέσω κούριερ.

    Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι μαζί με την μπαταρία άλλαξαν και το πίσω καπάκι για αδιάβροχο ποίηση.

    Έμεινα ευχαριστημένος.

    Τώρα μετά από τοσους μήνες δεν ανοίγει και το έστειλα πάλι smartec.

    Δεν έχω λάβει ακόμα κάποια ενημέρωση (σήμερα παρέλαβαν) αλλά πραγματικα πιστεύω ότι θα πράξουν τα δέοντα

  16. Αν θέλεις να πάρεις την έκδοση LTE X για να μπορείς να συνδέεσαι σε δίκτυο Cosmote να κοιτάξεις να πάρεις κάποιο από Ελλάδα και όχι από σκρουτζομάγαζο, Έτσι την πάτησα εγώ με ένα Αυστριακό το οποίο δεν μπορούσε να συνδεθεί σε Ελληνικό δίκτυο με e sim και τελικά το πούλησα και πήρα άλλο από Ελλάδα το οποίο φυσικά το χρυσοπλήρωσα...

    Πάντως τώρα που υπάρχει η δυνατότητα να έχεις τον ΙΔΙΟ αριθμό με το κινητό και στο watch αξίζει η αγορά.

    Έχει ένα πάγιο νομίζω 5 ευρώ το μήνα.

  17. Φοράω tempered glass στο GW τα οποία είχα αγοράσει από ebay 3 ευρώ τα 5. Τα έχω από την εποχή του frontier. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Τα 2 έχουν σπάσει από χτύπημα και έγιναν χίλια κομμάτια αλλά η οθόνη παρέμεινε άθικτη.
  18. Επειδη ρωτούσε καποιος πιο πίσω.

    Για οσους θελουν να συνδεσουν το ρολοι με εξωτερικους σενσορες για περισσοτερη ακρίβεια και αμεσες μετρησεις (ζώνη καρδιας , cadence για ποδηλατο κτλπ)

    Εδω.

    https://www.qooapps.com/sporty-watch.html

    Ειδικα για αυτους που ασχολουνται επαγγελματικα με το τρεξιμο , συνδεεται και με stryd , συσκευη που αγοραζουν ακομη και αυτοι που εχουν garmin των 700 ευρω για τα εξτρα δεδομενα γιατι δουλευει ως power meter.

    https://www.stryd.com/

     

    Προσωπικα έχω ζώνη παλμων για το τρεξιμο και παιζει αψογα.

    Ετσι το ρολοι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα καθαρα αθλητικο.

    Τα καλυτερα 4 ευρω που εχω δωσει στην ζωή μου.

     

    Έχεις απόλυτο δίκιο. Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό να το εγκαταστήσω αλλά δεν έκανα ποτέ το βήμα. Με έπεισες και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ειδικά το stryd είναι εργαλείο.

    Ενημερωτικά να αναφέρω ότι και στο shealth μπορεί να συνδεθεί cadence sensor.

  19. Καταρχήν ένα ευχαριστώ για τον κόπο σου.

    Πολύ μεγάλη απογοήτευση από πλευράς νοτε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μάλιστα από κινητό προηγούμενου έτους. Σε κανονικές συνθήκες φαντάζομαι θα έχει πολύ καλές φωτογραφίες.

    Είμαι υποψήφιος αγοραστής και με έβαλες σε σκέψεις.

    Εύχομαι να έκανες λάθος κάποιες ρυθμίσεις (τι να πω!;!).

    Επίσης περιμένω με αγωνία τους σχολιασμούς από τους γνωστούς γκουρού των νηματων της σειράς νοτε.

×
×
  • Create New...