Jump to content

lakostas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by lakostas

  1. Βλέπω σήμερα επανήλθαν και τα κυκλακια στο μεσσεντζερ που δεν είχαμε από την πρώτη στιγμή στο Poco.

  2. Είναι η ιδέα μου ή έχουμε πιο καλό σήμα; Κάτω από την οικοδομή μου έχω ένα πάρκινγκ που όποτε πήγαινα να πάρω το αυτοκίνητο δεν είχα σήμα. Τώρα μετά την αναβάθμιση έχω και σήμα και ίντερνετ.

  3. Το έχει κάνει και σε εμένα...αν κλειδώσω το κινητό εκείνη τη στιγμή και καθαρίσω την οθόνη, σταματάει.

    • Confused 1
  4. Και εγώ όλα τέλεια με την αναβάθμιση, θεωρώ ότι έγινε πιο γρήγορο, η αναγνώριση οθόνης εκπληκτική πλέον και δεν έχω κάνει και εγώ factory reset. Το μόνο αρνητικό είναι οι φούσκες στο messenger αλλά το συνήθισα πλέον... Έγινε σαν βαιμπερ, κλαιν !
  5. Όσοι κάνατε αναβάθμιση σε android 11 είδατε κάποιο πρόβλημα με τις φούσκες του messenger; Αντί για στρόγγυλες να είναι τετράγωνες; Και άλλοτε τις εμφανίζει, άλλοτε όχι
  6. Παιδιά εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την αναβάθμιση. Πολύ πιο γρήγορο το κινητό και πλέον η αναγνώριση προσώπου δουλεύει εκπληκτικά. Θα δω και πως θα πάει από χρήση μπαταρίας γιατί την έχω μόνο μερικές ώρες την αναβάθμιση.
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το έχω 3 χρόνια το κινητό και είναι ακόμα πολύ αξιόπιστο. Με μια αλλαγή μπαταρίας θα είναι σαν καινούργιο.
  8. Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα με το wi-fi αλλά το 4G είναι σίγουρα καλύτερο. Πιάνω σε μέρη που δεν έπιαναν πριν. Επίσης πολύ καλό το νέο look με τις ενημερώσεις πιο λειτουργικές και ευανάγνωστες. Κάπως μεγάλωσαν εικονίδια και γράμματα. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος!

     

    Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  9. Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση ασύρματα.

    Ούτε δεδομένα χάθηκαν ούτε ρυθμίσεις,ολα οπως πριν.

    Το μόνο που δεν έχω καταλάβει γιατί συμβαίνει είναι το εικονίδιο της κάρτας μνήμης πάνω αριστερά στη μπάρα ειδοποιήσεων που μένει μόνιμα και αν το πατήσω λέει: κάρτα sd πατήστε εδω για να μεταφερετε αρχεια. Και δινει επιλογες εξερεύνηση & αποσύνδεση .

    Καμιά ιδέα πως φεύγει;

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Συνεχίζει ναι.

    Πλέον και ως έξτρα μενού στις ρυθμίσεις αλλά και ως εικόνακι θα το δεις στις εφαρμογές.

    Το επιτρέπει σε ορισμένες από όσο είδα.

    Πχ. HEREmaps & whatsapp δεν μεταφέρονται.

    Το viber πάλι μεταφέρθηκε.

    Απο ταχυτητα πως ειναι φιλε? Λαγκαρει καθόλου τωρα με την αναβάθμιση όπως λένε τα άλλα παιδιά?

  10. Παιδιά 2 ερωτησεις; Μετα την αναβάθμιση συνεχίζει να υπάρχει η εφαρμογή "έξυπνη διαχειρηση"; Και για να μετακινήσεις εφαρμογές στην sd χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή, δεν το επιτρέπει το κινητο;
  11. Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα τρεχει σφαίρα το τηλέφωνο πιο γρήγορο από πρίν

    Ρώτησα παιδιά,δεν την έκανα ακόμα. Επειδή μερικοί λένε ότι λαγκαρει η αναβάθμιση. Ισχύει?

  12. Ρε παίδες... Τι φάση? Σαν αρκετή μπαταρία δεν τρώει αυτό το "σε αναμονή?"? Πριν το τελευταίο update ήταν πάντα 1-5%...

    Κάτι πρέπει να παίζει γιατί εμένα είναι 1%.

  13. Η αληθεια είναι ότι ασχολούνται ακόμα με το κινητό επειδή έχει πουλήσει αρκετά. Προχθες ήμουν σε μια παρέα 8 ατόμων που οι 3 είχαμε το J5.
×
×
  • Create New...