Jump to content

zaxosm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zaxosm

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zaxosm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To δοκιμασα και αυτο αλλα δυστυχως τιποτα...... :(
  2. Παιδια για βοηθηστε λιγακι! Επεσε το c902 μιας φιλης σε νερο. Εν τελει το εκανα και λειτουργησε. Ομως καταλαθως αυτη η φιλη μου εβαλε τη μνημη στη θεση της σιμ. Ετσι η υποδοχη για τη σιμ καταστραφηκε, και ενω το κινητο ανοιγει δε μπορω να μπω να δω τις επαφες γιατι θελει τη σιμ. Δοκιμασα με το icompanion να της παρω αλλα δε μπορει. Καμια ιδεα? Ευχαριστω
  3. Τουρκικο πληκτρολογιο δεν εχει φιλε μου. Τουλαχιστον με τη μαμα rom.
  4. Ευχαριστω λειτουργησε αυτο! Ελπιζω να μην το ξανακανει......
  5. Παιδια απο χτες οποτε με καλουν ή καλω μου βγαζει ενα μηνυμα οτι η εφαρμογη call.android. com ή καπως ετσι πρεπει να τερματιστει, και μετα μου βγαζεινα ξαναβαλω το πιν. Πως μπορω να το λυσω?
  6. Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε λιγακι? Απεκτησα κι εγω το κινητακι αυτο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Δοκιμασα λοιπον να βαλω ndrive για να εχω πλοηγηση με δοκιμαστικους χαρτες αλλα ειναι πολλα τα mb Και δε χωραει στην εσωτερικη μνημη. Εχετε καμια ιδεα, για το τιμπορω να κανω για αυτο? edit: τελικα μπηκε ο χαρτης κανονικα. Δε καταλαβα τι παιχτηκε αλλα δεν εχει και τοση σημασια. Ξερετε καποιον τροπο να παρακαμψω τη δοκιμαστικη λειτουργια του χαρτη?
  7. παιδια παω, κανω εγκατασταση το garmin και οταν παω να το τρεξω με πεταει εξω. Δειχνει οτι φορτωνει το προγραμμα και ξαφνικα επανερχεται στο μενου..... Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι να κανω>?
  8. Αυτο πως ακριβως το κανω?:confused:
  9. Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και εχω τρελαθει! Εχω ενα mio p550 και πηγα να κανω εγκατασταση ενα θεμα σαν vista με destinator και καποια αλλα προγραμματα. Η εγκατασταση εγινε και το μιο εκανε restart. Απο τοτε ομως αργεει να ανοιξει και δε λειτουργει καθολου η touch-screen. Δηλαδη δεν μπορω να πατησω τπτ...:blink: Και +τις αλλοις κατα λαθος οπως ανεβοκατεβαινα με το joystick το κλειδωσα κιολας.... :blink::blink::blink: Μπορειτε μηπως να με βοηθησετε γιατι εχω πελαγωσει?:wacko:
×
×
  • Create New...