Jump to content

baiosss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11.491
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by baiosss

  1. 15 ώρες πριν, Sotnem said:

    Ναι σε άνθρωπο δεν μετράει, αν και δεν μου φαίνεται ότι θα μπορούσες να το εμπιστευτείς ακόμα και αν είχαμε πάρει το feature. Δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ακριβές. Αχρείαστο gimmick είναι γενικά, σε αντίθεση π.χ. με το Soli που είχαν παλιότερα και είχε νόημα.

    Αν και βγαίνουμε off topic αυτό που με ανησυχεί και βλέπω να γίνεται μόδα είναι οι... συνδρομές. Παραπάνω cloud, παραπάνω A.I. κτλ δίνοντας κάποια χρήματα τον μήνα. Βλέπω τόσο Samsung, όσο και Google να πηγαίνουν προς τα κει. Θες να σου γράφει την εργασία ο υπολογιστής; Θες όλα τα μαγικά καλούδια στην κάμερά σου; Δώσε μας $4.99 τον μήνα.

    Δουλεύει το θερμόμετρο και σε άνθρωπο. Με shizuku και με μια εφαρμογή που κυκλοφορεί σε apk, το κάνεις να δουλεύει και εκτός Αμερικής.

    2 ώρες πριν, atari520st said:

    Ναι, επειδή το είχε το Πλαίσιο στην σελίδα του το ανέφερα και μόνο.

    Δεν νομίζω ότι η Google είπε ποτέ ότι θα πρέπει να πληρώσει κανείς για τα ΑΙ του Pixel... Η Samsung, ναι, εννοείται.

    Από την στιγμή που αυτά τα AI features της Google απαιτούν να έχεις Google photos για να δουλέψουν, δεν χρειάζεται να στο πει ότι χρειάζεται συνδρομή. Πληρώνεις θες δεν θες για επιπλέον χώρο (GB).

  2. 6 minutes ago, bardull said:

    Ρωτάω για Ελλάδα, amazon αγοράστηκε αλλά δεν νομίζω να το στείλω αν πάθει βλάβη... Ρωτάω αν έχουμε επιλογή στην Ελλαδα, ευχαριστώ φίλε μου

    Aπό Amazon μια χαρά είσαι. Το στέλνεις σε αυτούς με τα μεταφορικά δικά τους απ' όσο γνωρίζω και σου στέλνουν καινούρια αντικατάσταση. Αν είναι από Google store κάποιας χώρας, θα πρέπει να το στείλεις με δικά σου μεταφορικά στην εκάστοτε χώρα, σε κάποιον συγγενή η φίλο που ζει εκεί κι αυτός με την σειρά του να το στείλει στην Google με κάποια προπληρωμένα labels που σου στέλνει η Google, μετά από επικοινωνία όμως μαζί τους.

    Στην Ελλάδα όχι, δεν υπάρχει κάποιος που να τα αναλαμβάνει. Ανεπίσημα μπορεί να στο φτιάξει κάποιος, αλλά θα χάσεις και την εγγύηση σου έτσι. Μπορείς θεωρητικά να το φτιάξεις μόνος σου, με parts από το Ifixit. 

    • Like 1
  3. 1 hour ago, bardull said:

    Σε περίπτωση βλάβης Pixel ασχολείται εταιρεία έστω και ανεπίσημα για σέρβις? 

    Από που είναι αγορασμένη η συσκευή;

  4. Σίγουρα διόρθωσαν την μετάβαση από φακό σε φακό στο zoom στα 8αρια και νομίζω διόρθωσαν κι ένα θέμα που υπήρχε με το exposure όταν έκανες ταπ στην οθόνη σε φωτεινές πηγές.

    • Like 1
  5. 15 minutes ago, StandArd said:

    Δε νομίζω, εγώ τουλάχιστον δε κατάλαβα κάτι τέτοιο. Μετά την αρνητική φαντασίωση που είχε ο Φοίνιξ, η μικρή τον ξύπνησε και του είπε ότι είναι μια ωραία μέρα και φύγανε μαζί από το καφέ-εστιατόριο. Δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι υπήρχε κάτι τέτοιο που μπορούσε να αναπτύξει η σκέψη. Σε άλλη ταινία ας πούμε, όπως το Morte a Venezia (1971), εκεί μου πηγαίνε συνέχεια το μυαλό ότι βλέπω την ιστορία ενός ομοφυλόφιλου παιδεραστή αλλά άλλοι που την έχουν δει μου λένε πως δε κατάλαβα τίποτα. Ίσως είναι γενικότερα η σημερινή κατάσταση που υποπτευόμαστε τα πάντα με το παραμικρό.

    Μα αυτό είναι το θέμα.  

    Spoiler

    Όσο το κορίτσι είναι στο WC, ο Φοίνιξ οραματίζεται την αυτοκτονία του στο εστιατόριο. Τελικά όμως επιλέγει να φύγει μαζί με το κορίτσι και δεν νομίζω με τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε λόγω του PTSD του, να το έκανε σαν πατρική φιγούρα.

    Παρόμοια νοήματα κατά κάποιο τρόπο, είχαν και ταινίες όπως το Leon η το Lolita, που στο δεύτερο ειδικά, κάνει μπαμ.

  6. On 18/3/2024 at 10:14 ΜΜ, StandArd said:

    Yesterday (2019) Poster

    Yesterday (2019)

    Κωμική φαντασίας του Ντάνι Μπόιλ. Άξιος σκηνοθέτης με πολλές καλές ταινίες στο ενεργητικό του πχ. Slumdog Millionaire, 28 Days Later..., 127 Hours κλπ. Υπόθεση: Μετά από μια παγκόσμια διακοπή ρεύματος, ο κόσμος ξέχασε τους Beatles. Σα να μην υπήρξαν ποτέ. Ένας αποτυχημένος μουσικοσυνθέτης είναι ο μόνος που θυμάται τα τραγούδια τους οπότε τα παρουσιάζει ως νέα, δικά του δημιουργήματα και με αυτό το τρόπο γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Σαν οπαδός των Beatles, μου άρεσε πάρα πολύ, σε κάποια κομμάτια πραγματικά συγκινήθηκα. Η σκηνή που γνωρίζει τον Τζον Λένον σε ηλικία 78 ετών εξαιρετική. Αξίζει και τη προτείνω.

    You Were Never Really Here (2017) Poster

    You Were Never Really Here (2017)

    Δραματικό θρίλερ της Λιν Ράμσεϊ την οποία γνωρίσαμε από το εξαιρετικό We Need to Talk About Kevin. Ο Χοακίν Φοίνιξ δίνει ρέστα ως ένας ψυχολογικά τραυματισμένος βετεράνος με τάσεις αυτοκτονίας, ο οποίος αναλαμβάνει να βρει την απαχθείσα κόρη ενός γερουσιαστή, η οποία έχει εμπλακεί σε κύκλωμα πορνείας. Διαφορετικό θρίλερ από τα συνηθισμένα που αξίζει της προσοχής μας χωρίς όμως να απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Προτείνεται.

    Widows (2018) Poster

    Widows (2018)

    Δραματικό θρίλερ το οποίο τελικά δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο παρά τη σκηνοθεσία του Στιβ Μακουίν (καμία σχέση με τον παλιό ηθοποιό) ο οποίος είχε κάνει τα πολύ καλά Shame και 12 Years a Slave. Το πρόβλημα μάλλον ήταν στο σενάριο. Ξεχνιέται σχεδόν αμέσως.

    World War Z (2013) Poster

    World War Z (2013)

    Την είδα για 40 λεπτά. Τόσο άντεξα, μετά την έκλεισα. Ότι έχει να κάνει με ζόμπι έχω αλλεργία και η συγκεκριμένη ταινία δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Πίστευα θα δω κάτι διαφορετικό λόγω σκηνοθέτη Μαρκ Φόρστερ (Stranger Than Fiction, The Kite Runner, Finding Neverland). Τελικά είχα λάθος.

    Προσωπικά το You Were Never Really Here μου άφησε πολύ κακή εντύπωση στο τέλος, χρόνια πριν που το είχα δει. Ναι μεν ωραία ταινία, ο Φοίνιξ δυνατός, αλλά το ending άφηνε πολλά υπονοούμενα παιδεραστίας.

  7. 9 ώρες πριν, KR1 said:

    Από ΜΜPlanet, περιμένω να γίνει η αποστολή σήμερα ή το αργότερο αύριο. Στο JMCTech μου είπαν 1+ μήνα και δυστηχώς δεν μπορούσα να περιμένω τόσο αν και ήταν 100 ευρώ φθηνότερο. Σχετικά με θήκη ή/και τζαμάκι έχει κάποιος να προτείνει κάτι; Ευχαριστώ

    Γενικά επέλεξε Ringke και Spigen θήκες. Eγώ επειδή έχω ένα ψώνιο με τις θήκες, έχω την λευκή της Google, μία της Rhinoshield, Bellroy και τις δύο πρώτες. Οι Ringke fusion και Onyx μαζί με της Google, είναι οι αγαπημένες μου. Τζαμάκι χρησιμοποιώ της Omoton από Amazon.de. Πολύ καλή ολεοφοβική επίστρωση και το δαχτυλικό δουλεύει άψογα. Θέλω να δοκιμάσω και τα Spigen χωρίς τα μαύρα περιθώρια κάποια στιγμή. Προσωπικά είχα βάλει και ΧtremeSkins διάφανο στο module των καμερών, γιατί το φοβόμουν για γρατζουνιές.

  8. 58 minutes ago, dbal said:

    Κι εμεις που καναμε αυτο το δυσκολο "ταξιδι" ολα αυτα τα χρονια μεχρι την τελικη...δικαιωση! 🤗

    Χθες αγορασα το καινουργιο μου 7αρι, εβαλα την sim της Cosmote και φυσικα out of the box εχω 5G & VoLTE σε stable Android 14, οποτε μαλλον ηρθε η ωρα για οσους εχουν θεμα να κανουν απεγγραφη απο την beta

    ΥΓ: Μεγεια τον καινουργιο πολυ σωστο τιτλο στο thread 🙂

     

    Ακόμα καλύτερα από απεγγραφή, να πουλήσουν τα Pixels τους και να τα αφήσουν στους λίγους και πραγματικούς Πιξελάδες😁

    • Like 1
    • Haha 2
  9. 1 minute ago, kritopst said:

    Καλημέρα, διορθώθηκε τελικά το θέμα της εφαρμογής του Google Photos μετά από μερικές επανεγκαταστάσεις, τώρα όλα τζετ.

    Μια ερώτηση σε όποιον ξέρει, με κλειστό τηλέφωνο δεν χτυπούν τα ξυπνητήρια; δηλ. δεν ανοίγει για να χτυπήσουν και θα πρέπει να κοιμάμαι με το τηλέφωνο ανοιχτό; 

    Όχι.

    • Like 1
  10. Από την στιγμή που στα 7αρια και στα 8αρια υπάρχει 5G και VoLTE, έστω και με τον γνωστό τρόπο, βάζοντας την SIM σε πιστοποιημένη συσκευή (για όποιον δεν τα είχε ενεργοποιμένα από άλλη συσκευή πιο πριν), η οποιαδήποτε κουβέντα με τα trolls είναι ανούσια. Όποτε κι αν έρθουν στην Ελλάδα οι συσκευές της Google, θα ενεργοποιούνται όλα μέσω SMS και τέλος συζήτησης. 

    10 ώρες πριν, blade_ said:

    Η Κρήτη φίλε, είναι πράσινη, παραδοσιακά 

    Παθών και γω από σήμερα, cosmote esim δεν έχει 5g, Vodafone φυσική sim, έχει. 

     

    Κάτι φτιάχνουν κάτι χαλάνε. 

     

    Το pixel ims σας δουλεύει? 

    Προφανώς έχεις βάλει beta. Πρόβλημα σου.

    • Like 2
    • Thanks 1
    • Haha 1
    • Confused 1
  11. 21 ώρες πριν, king2009 said:

    Καλύτερη από 9.5 που έβαλα αυτή? Για να δούμε δίνεις ελπίδες για 10αρι. 

    Καλύτερη γιατί είναι πιο ολοκληρωμένη και πιο ατμοσφαιρική. Σού δείχνει και το παρελθόν κάποιων από τους ήρωες τις ταινίας η τουλάχιστον του βασικού πρωταγωνιστή. Οπότε έχεις μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πως έφτασαν εκεί. Καλύτερη μουσική επίσης και καλύτερα σκηνικά. Friedkin ήταν αυτός άλλωστε! Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και η παλιά, για ταινία δεκαετίας ΄50, δεν ήταν κορυφή και πολύ μπροστά.

    • Like 1
  12. 19 ώρες πριν, king2009 said:

    The Wages Of Fear[Le Salaire De La Peur][1953][Directors Cut Restored]

    61-EX7uxo-Dt-L-AC-UF894-1000-QL80.jpg

    https://www.imdb.com/title/tt0046268

    Το μεροκαματο του τρομου ειναι μια επαναστατικη σκηνοθετικα Γαλλικη ταινια για το 1953 που βγηκε που ακομα και σημερα μπορω να πω οτι εχει καποιες τρομερα δυνατες στιγμες. Κλασικη με ολη τη σημασια της λεξης ο Henri-Georges Clouzot σκιαγραφει ενα μερος σε ενα χωριο στην επαρχια της Γαλλιας οπου οι ανθρωποι δεν εχουν να φανε δεν υπαρχουν δουλειες που να πληρωνουν και ολοι προσπαθουν να βγαλουν βιζα για ενα καλυτερο μερος. Οταν μια γεωτρηση πετρελαιου παρει φωτια 4 γενναιοι ανδρες θα πρεπει να μεταφερουν 2 μεγαλα φορτηγα γεματα εκρηκτικο υλικο που με τον παραμικρο κραδασμο δεν θα μεινει τιποτα. Η αμοιβη? 2000 δολλαρια για τον καθενα που θα φτασει στην πετρελαιοπηγη 300χλμ μακρια. Ο φοβος κυριαρχει τον μεγαλυτερο σε ηλικια ενω οι πιο νεοι εχουν τα μυαλα πανω απο το κεφαλι και νιωθουν ατρωτοι. Ο τρομερος Yves Montand μαζι με τον βετερανο Charles Vanel μονοπωλουν την ταινια αχτυπητο διδυμο στο ενα φορτηγο και στο αλλο το διδυμο με τον Ιταλο Folco Lulli και του Γερμανου Peter van Eyck ολοι ενας και ενας. Τα εμποδια που θα πρεπει να προσπερασουν το θαρρος που θα πρεπει να δειξουν και η γενναιοτητα θα λυγισει και τον πιο σκληρο. Σε πολλες σεκανς λες απλα μπραβο που μπορεσαν και τις γυρισαν το 1953 η σεκανς στη γεφυρα η με τον τεραστιο βραχο αλλα και στο τελος με τη λιμνη πετρελαιου και την ατελειωτη φωτια της πετρελαιοπηγης αξιζουν Οσκαρ οπως προφανως και οι 4 πρωταγωνιστες με τις εναλλαγες συναισθηματων. Η ομορφη Véra Clouzot η αγαπη του Montand στην ταινια αλλα και η πραγματικη γυναικα του Henri-Georges Clouzot θα περιμενει καρτερικα τον αγαπητικο της να γυρισει. Η εκδοση Restored βγηκε το 2017 και περιλαμβανει 22 λεπτα περισσοτερα απο την theatrical και ειναι η απολυτη εκδοση που πρεπει καποιος να δει την ταινια. Ειναι φοβερη απο την αρχη μεχρι τελος με ενα ταξιδι που λιγες ταινιες θα προσφερουν αλλα και ενα τελος μουρλια ο ορισμος της τρελας που δερνει καθε νεο. 9.5/10

    Να δεις και το Sorcerer (1977) του Friedkin. Eίναι remake κι είναι πολλά σκαλιά ανώτερη.

    • Like 1
  13. On 23/2/2024 at 1:52 ΜΜ, ernesto1983 said:

    Μετα απο χρονια ξανα επιστροφη στον βασιλια της φωτογραφιας....Κατοχος iphone κ s24 u το pixel δν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις ναυαρχιδες!!Την μπαταρια φοβομουν αλλα κανει καλη δουλεια ο google tensor G3!!

    Εντάξει. Από μπαταρία είναι πολύ καλό το 8 Pro, αλλά σίγουρα ζηλεύει τα 15PM και S24U. Όπως φυσικά και σε επεξεργαστική ισχύ. Κατά τ' άλλα η συσκευή είναι μία χαρά και ειδικά φωτογραφικά, είναι ότι καλύτερο στα περισσότερα σενάρια. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

    • Like 2
  14. 1 hour ago, taliban said:

    οπως όλες τις εφαρμογές , το θέμα είναι ότι δεν την βρισκω ουτε στο Playstore ουτε πουθενα αλλού . Πρέπει να την εχω χρόνια  . . . .. 

    Επειδή δεν είναι ακριβώς σαν εφαρμογή, αλλά κάτι σαν συντόμευση του forum. Αν μπεις από τον browser του κινητού στο συγκεκριμένο forum, σου ζητάει εάν θες να το εγκαταστήσεις.

    • Like 1
  15. 5 ώρες πριν, spy14 said:

    Καλημέρα.μενω στα νότια προάστια.επειδη δεν γνωρίζω πολύ καλά τα βόρεια θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζετε.σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να πάω για μια δουλειά στο Χαλάνδρι.θα με πάνε με αυτοκίνητο.στην επιστροφή θα γυρίσω μόνος.μπορω να πάω στο δαχτυλίδι στο Μαρούσι να πάρω προαστιακό να κατέβω Νερατζιώτισσα,και από εκεί να αλλάξω σε ηλεκτρικό προς Πειραιά; ευχαριστώ.

    Προαστιακό από Κηφισσίας έχει ΧΧ:14 λεπτά και XX:29 λεπτά κάθε ώρα. Οπότε θεωρητικά κάποιους από τους δύο συρμούς θα τους πετύχεις. Εκτός αν φτάσεις παρατέταρτο η κάτι τέτοιο και χρειαστεί να περιμένεις. Απ' όσο θυμάμαι όμως υπάρχει και λεωφορείο από το Χαλάνδρι που σε αφήνει κοντά στην λεωφόρο Ηρακλείου, περίπου 300 μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό της Νέας Ιωνίας.

  16. Παιδιά μην ταράζεστε άδικά! Σχεδόν σε όλες τις συσκευές συμβαίνει αυτό με την εναλλαγή φακών. Και σε Pixel 8 Pro κάνει κάτι αντίστοιχο (σε μικρότερο βαθμό) όταν προσπαθούν οι φακοί να εστιάσουν σε ένα σημείο η αντικείμενο. Μόνο στα 15 Pro Max το zoom είναι τόσο smooth που γίνεται λες και δεν κάνει καν αλλαγή στους φακόυς.

    • Like 4
  17. 1 ώρα πριν, vastegial_74 said:

    Υπάρχει καμία ενημέρωση πότε θα έρθουν επίσημα; απ' όσο θυμάμαι είχα διαβάσει πως το 8 θα έφερνε η Vodafone. 

    Φήμες μέχρι στιγμής για το Pixel 9 μάλλον και μετά. Και για Cosmote είχαν ακουστεί παρόμοιες φήμες.

    • Like 1
    • Thanks 1
×
×
  • Create New...