Jump to content

xvasili

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xvasili

  1. Τελικά και μετά το firmware update το πρόβλημα με το bluetooth παραμένει (ίσως κάπως καλύτερα, αλλά και πάλι μη αποδεκτό). Δε γλιτώνω την επίσκεψη σε nokia center (του Συντάγματος είναι καλή επιλογή; ). Κατά τ' άλλα παρατηρώ μια καλύτερη ανταπόκριση του τηλεφώνου όσο αφορά την ταχύτητα.
  2. Όχι, κοντά είναι και το κάνει και με κάποια άλλα κινητά, ενώ ο imac δουλεύει απροβλημάτιστα με άλλες συσκευές, οπότε το πρόβλημα είναι στο nokia. Θα δοκιμάσω αύριο και το firmware update,όπως προτείνει και ο gianpithio, κι αν δεν φτιάξει θα πάω να το τσεκάρουν σε κάποιο nokia shop. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  3. Γεια σας κι από εμένα. Είμαι κάτοχος του 5800 εδώ και περίπου 10 μέρες. Πέρα από τη σχισμή, που είναι ανεπαίσθητη θα έλεγα, έχω ένα άλλο πρόβλημα που δεν έχω βρει να αναφέρει κάποιος άλλος. Συγκεκριμένα το bluetooth δε συμπεριφέρεται καλά σε λήψεις αρχείων από μερικές συσκευές(π.χ. iMac και Sony Erricson K810). Έχει εξωφρενικά χαμηλή ταχύτητα (μιλάω για 1-3 KB/s) με αποτέλεσμα η μεταφορά να μην ολοκληρώνεται ποτέ. Με άλλες συσκευές πάλι συμπεριφέρεται φυσιολογικά. Οι άλλες συσκευές είναι δοκιμασμένες και λειτουργούν άψογα γενικά. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ή κάποια συμβουλή; Το τηλέφωνο έχει Firmware 11.0.008 και κάρτα vodafone. Έκανα hard reset χωρίς να αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...