Jump to content

tsigo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsigo

  • Ημ. Γέννησης 26/02/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tsigo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χεχεχ ειμαι addicted με τη λεπτομερεια οσο αφορα τον ηχο και καποια αλλα θεματα. Καλα κανεις δεν το εχει παρατηρησει ρε παιδια αυτο? Αν ειναι να παρεις μια σκηνη σε απολυτη ησυχια εξω στη φυση μαλλον θα πρεπει να χρησημοποιουμε Infinity mode ή τουλαχιστον hyperfocal. Σε τελικη αναλυση επρεπε να δω αν ηταν μονο το δικο μου ετσι για να το πηγαινα για service. Ευχαριστω! οκ se ευχαριστω, εμενα μου το κλεψανε το καλοκαιρι το N8 και δεν μπορουσα να το δοκιμασω:) Παντως εγω το ακουσα κανονικα σε ληψη μεσα στο σπιτι που "επαιζα" με το ζουμ και την εστιαση. Δεν ειναι οτι δεν ακουγεται και καθολου παντως. Αλλα λογικο ειναι αφου ειναι ολα τοσο συνεπτυγμενα σε ενα τοσο μικρο χωρο.
  2. Το ακους κανονικα στο 808?
  3. Μπορειτε να κανετε ενα γρηγορο τεστ σε ησυχο περιβαλον και να δοκιμασετε το autofocus manual focus, πατοντας με το δαχτυλο πανω στην οθονη και αλλαζοντας αποσταση ωστε να κανει εστιαση συνεχη και να μου πειτε αν ακουγεται μετα ενας ηχος στην ηχογραφηση -κυριως απο το αριστερο καναλι- σαν "γουργουρητο"? Αυτος ειναι ο μηχανικος ηχος του autofocus ή focus γενικα. Επισης ακουγεται καθαρα αν κανεις το ιδιο και βαλεις το αυτι σου κοντα στο 808 την ωρα που προσπαθει να κανει εστιαση. Γενικα το τεστ θελει ησυχια, μη το δοκιμασετε σε εξωτερικο χωρο με φασαρια. Θελω να ξερω αν το δικο μου μονο το κανει αυτο ή αν ειναι γενικα κατασκευαστικο θεμα. Ευχαριστω.
  4. Μπορουμε δηλαδηνα αλλαξουμε μονιμα το ξενο λογισμικο σε Ελληνικο, ωστε να μη ξανασχολουμαστε με το θεμα των ξενων P.C.?
  5. Με εφτιαξες τωρα!! γιατι ειμαι Ινδια και εδω το πουλανε 460 ευρω το 808 και σκεφτομαι τωρα πολυ σοβαρα να το παρω απο δω! Ελπιζω να μην εχω κανενα προβλημα με τις αναβαθμισεις! Προφανως θα περναω τα Ελληνικα kai swype ξανα απο το labs.
  6. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Δεν το ηξερα αυτο αν και μελος του beta labs πολλα χρονια. Με το swype μπορεις να γραφεις και κανονικα με το πληκτρολογιο ή μονο με την μορφη swipe? Επισης μπορεις να εχεις αγγλικο μενου και γλωσσα Ελληνικη στα σμσ την ιδια στιγμη? Σε ευχαριστω πολυ για την τοσο γρηγορη απαντηση σου! (ειχα το Ν8 απο τοτε που βγηκε αλλα μου το κλεψανε, μετα πηρα το Siii αλλα απο καμερα δεν πλησιαζει τα στανταρτσ που θα ηθελα συν οτι το gps (sygic) πρεπει να το πληρωσεις. Τοσα ωραια πραγματα ετοιμα και στρωμενα στο Symbian και στο Android πρεπει να βαλεις 100 εφαρμογες για να κανεις το κινητο ανθρωπινο...τι κριμα).
  7. Παρακαλω μπορει καποιος να μου θυμισει τι γινεται με τα Ελληνικα αν αγορασουμε το 808 με ξενο product code ?Βασικα δεν με ενδιαφερουν τα Ελληνικα μενου καθολου, το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν μπορω να στειλω ή να διαβασω sms στα Ελληνικα. Ευχαριστω.
  8. product code ελληνικο 059F047 N8. Για πρωτη φορα εκανα αναβαθμιση χωρις να κανω φορματ πριν ή μετα πουθενα. Αλλωστε δεν βλεπω η Νοκια να λεει πουθενα οτι πρεπει να κανουμε φορματ. Το κινητο μετα απο 3 μερες που την εχω σχεδον την Belle παει ΧΩΡΙΣ απολυτως κανενα προβλημα. Ειναι σαφως πιο λειτουργικη απο την Anna και σαφως το κινητο εχει γινει πιο ευχάριστο. Η διαδικασια σε οδηγει μονη της σε backup μεσω το Nokia suite και μετα επαναφερνει σχεδον τα παντα εκτος απο καποιες εφαρμογες που δεν ειναι ακομα συμβατες. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Ειναι σαν αλλο κινητο!
  9. Του εδωσα εγω σημασια! Ειναι οπως τα λες. Και πολλη γρηγορη εφαρμογη,κλεινει οτι ΔΕΝ θες σε χρονο μηδενικο. Εχω και το force control και ειναι το μονο που αφηνω ανοικτο. Πολυ καλες εφαρμογες και οι δυο.Τις εχω πανω απο μηνα.
  10. για τον LAGGI > Ο broswer της αννα ειναι περιπου εκατο φορες καλυτερος απο τον προηγουμενο. Μην το σκεφτεσαι καν...προχωρα
  11. επανερχεται μετα απο ακριβως 10 '' η οθονη του sleeping screen ή νωτιτερα αν "παιξεις" λιγο με το proximity sensor.
  12. ...Οποτε για εμας που δεν φλασαρουμε το κινητο(με ελληνικο p.c) με το φοινικα και θα ακολουθησουμε την τυπικη διαδικασια ανανεωσης με την αννα και εφοσον κανουμε και τις ανανεωσεις μετα στο ovi, μπορουμε να κανουμε αφοβα *#7370#? Αν δεν εχω καταλαβει κατι πες μου.
  13. Τελικα taliban δοκιμασες να κανεις αυτο το απλο που περιγραφει ο GeorgeChios για να ξερουμε και εμεις οι υπολοιποι τι γινεται? Επισης γνωριζει κανεις αν τελικα το προβλημα αυτο διορθωνεται με την anna?(εννοω να κανουμε reset χωρις παρενεργειες)
  14. Εχει μεγαλες πιθανοτητες να ειναι ψευτικο αλλα αν δεν βαλουν το κ^^^ τους κατω να φτιαξουν κατι καλυτερο απο Symbian (αρκετα πια 4 χρονια και δεν το πηγαν ουτε εκει που ιδιοι ηθελαν) και κατι σαφως καλυτερο απο τα κλασσικα windows τοτε δεν υπαρχει κανενα μελλον απολυτως για αυτους σε αυτη την αγορα. Θελω να ειμαι αισιοδοξος οτι επειδη μπορουν να βγαλουν πολλα φραγκα απο αυτη την ιστορια θα το εκμεταλευτουν αναλογα. Τα πραγματα ειναι απλα. Αρκει να "ακουσουν τον κοσμο". Θελουμε ενα πολυ γρηγορο smartphone με ολα τα καλα του Symbian και των Windows και με αρκετες δοσεις νεων ιδεων μεσα. Κατι που να κανουμε wow! Επιτελους ας ξυπνησουνε! Επισης αυτος ο γερακος της Microsoft δεν με εμπενεει καθολου για εκσυγχρονιστης. Θελουνε νεα αιμα με ιδεες και οραματα. Απο την αλλη ο κοσμος ειναι τοσο περιεργος... παρτε για παραδειγμα το iphone...παρα πολυ περιορισμενη πλατφορμα θα ελεγα εκνευριστικα και ομως πετυχε λογω καλου μαρκετινγ. Βεβαια βασιστηκε και στην παντελη απουσια βασικου ανταγωνισμου τη περιοδο που βγηκε το πρωτο(2007).
  15. http://discussions.nokia.co.uk/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-Update-A-message-from-Stephen-Elop/td-p/924623 N8 Update. A message from Stephen Elop The following is a message from Mr S Elop in response to an Email that I sent to him: Dear Stephen, Not happy with yesterdays announcement that Nokia is joining forces with Microsoft. I have been a loyal customer of Nokia since 1995 and feel that the symbian operating system is the best. I certainly will not buy a Nokia device running Windows phone 7. I have been using windows mobile devices since 1997 and apart from the fact that they are unreliable Microsoft abandons the devices support wise after a short period of time. Also another complaint. I cannot get the latest update to my Nokia N8 which was announced this week (release 1.1). So it looks to me that Nokia have also abandoned support to the N8. Shame on you Mr Elop. Nokia has just lost me as a customer. Instead of going with Microsoft, your company (Nokia) should have concentrated improving the best mobile phone platform that there is. Shame, shame, shame. Hopefully the Nokia board will soon see the error of your ways and your head will soon be on the chopping block. And his reply Thanks for the note. The update for the N8 should be available soon. As for Windows Mobile, that older operating system was abandoned by Microsoft. They started from scratch with the new Windows Phone operating system, and it is on that basis that we are moving forward. I hope we can prove that our expertise with mobile devices can deliver to you a great experience in the future. Regards, Stephen
×
×
  • Create New...