Jump to content

fufutos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    840
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by fufutos

  1. Τελευταία προσπάθεια πριν το reset: δες μήπως για κάποιο λόγο μπαίνει σε εξοικονόμιση μπαταρίας όταν είναι κλειστή η οθόνη, συμβαίνει συχνά.

  2. Ρίξε και μια ματιά στο ρούτερ σου...  Μήπως έχεις κάποια ρύθμιση να πετάει έξω όποια συσκευή δεν έχει ενεργή σύνδεση? Ειδικά αν δεν έχεις άλλες συσκευές απάνω του. 

  3. 17 ώρες πριν, jimmis11 said:

    Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει σε βλάβη κινητού μέσω Skroutz, αλλά σου παραθέτω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω σε βλάβη δικτυακού προϊόντος που αγόρασα μέσω Skroutz.

    Δικτυακό λοιπόν προϊόν που αγόρασα τον Φεβρουάριο μέσω skroutz παρουσίασε βλάβη, το επέστρεψα μέσω Skroutz στο κατάστημα από όπου το αγόρασα, για να γίνει έλεγχος και διαπίστωση του ελαττώματος του προϊόντος, (έτσι γίνεται πάντα) και 2 εβδομάδες τώρα δεν έχω λάβει καμία απάντηση από το κατάστημα ή/και το Skroutz για την τύχη του ελέγχου και το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

    Στη συνέχεια αναγκάστηκα να στείλω 2 mail στο Skroutz μέχρι σήμερα, σχετικά με την πορεία του ελέγχου της συσκευής και είμαι ακόμη σε αναμονή. Τελευταία μου απάντησαν ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι, (Skroutz), την ευθύνη παρακολούθησης και ενημέρωσης μου για το πρόβλημα αυτό, ...αλλά ακόμη είμαι σε αναμονή.

    Δεν ξέρω πως θα καταλήξει αυτό το θέμα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι εύκολη περίπτωση αν εμφανίσει βλάβη συσκευή που αγοράζεις από κατάστημα μέσω Skroutz. 

    Χρήσιμη η εμπειρία σου, δεν είναι ότι καλύτερο να μείνεις χωρίς κινητό για τόσο καιρό, ακόμα κι αν έχεις συσκευή back-up... Βέβαια θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζαμε τι παίζει με αντίστοιχη περίπτωση "επίσημης" συσκευής? 

  4. Επειδή το γλυκοκοιτάζω μεν αλλά τα λεφτά είναι πολλά (για την προσέγγισή μου στο θέμα "κινητό"), βλέπω διαφορά 184€ μεταξύ "επίσημου" σκρουτζομάγαζου και επίσημων μεταπωλητών. Διαβάζω τους όρους της εγγύησης skroutz όπου λέει ότι για ένα χρόνο η διαδικασία γίνεται απευθείας μέσω skroutz, ενώ μετά πρέπει να επιστραφεί στο κατάστημα - αλλά πάλι με παρακολούθηση, οπότε νοιώθω αρκετά ασφαλής. Δίνει όμως την δυνατότητα επιπλέον ασφάλειας Allianz με 30€ για 2 χρόνια, και εδώ πλέον ίσως είμαι καλύτερα κι από τους επίσημους, και έχω 150€ όφελος. Χμμμ... 

    Στο παρελθόν είχα τέτοια ασφάλεια σε αυτοκίνητο και με κάλυψε 100% σε χοντρή ζημιά...

    • Like 1
  5. Θεωρώ ότι το "απλό"  13Τ που παίζει ήδη στα 530€ σε σχετικά αξιόπιστα Ελληνικά ιντερνετομάγαζα είναι καλύτερο deal, μόνο ο επεξεργαστής και η φόρτιση στα 67W διαφέρουν...

    • Like 2
  6. Κι εγώ μια από τα ίδια...  Το συμβόλαιο μου λήγει 25/10 και αναρωτιέμαι πότε πρέπει να κάνω φορητότητα για να μην μείνω χωρίς σύνδεση αλλά να μην πληρώσω και ρήτρα για τον τελευταίο μήνα...

    Υ.Σ. Για voda με βλέπω, στα 26,65€ και δυο πάγια δώρο αν το συνδυάσεις με ένα κινητό - να δούμε αν τους κάνει καρτοκινητό.

  7. Πέρασα σήμερα την 14.07.0 από xiaomi.eu - δεν είδα κάποιες εμφανείς αλλαγές, οπότε φαντάζομαι απλά πήρε τις ενημερώσεις ασφαλείας από 1/6/23...

  8. Ανακοινώθηκαν επίσημα και ιδού τα χαρακτηριστικά τους σε σύγκριση https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12258&idPhone2=12257#diff-

    Το "απλό" F5 είναι η παγκόσμια έκδοση του Redmi note 12 Turbo που κυκλοφορεί μόνο στην Κίνα.

    Πωλούνται ήδη στο amazon με τιμές που ξεκινάνε λίγο κάτω από τα 400€ για το 8/256GB

  9. Το χαζεύω κι εγώ γιατί με αισθητήρα 1/1,56" στην κύρια κάμερα και OIS, είναι πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικά για φτηνό κινητό. Αναμένω εντυπώσεις...

     

    Υ.Σ. Καλορίζικο σε όλους :classic_smile:

    • Like 1
  10. @BamiolosΓια να μπορείς να εγκαταστήσεις custom roms πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader. Αναλυτικές οδηγίες εδώ, αλλά να έχεις υπόψη ότι α) θα πρέπει να περιμένεις περίπου 72-160 ώρες από την στιγμή που θα κάνεις αίτημα, β) θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου και θα πρέπει να ξαναστήσεις το κινητό σου από την αρχή. Επαφές και εφαρμογές βέβαια ξανακατεβαίνουν από τον λογαριασμό σου google όταν σετάρεις το κινητό σου εκ νέου - αλλά καλού-κακού κάνε ένα backup. Επίσης, προς το παρόν, η Ελληνική κοινότητα δεν βγάζει καινούριες rom - οπότε κατεβάζεις εξευρωπαϊσμένες "κινέζικες" rom από εδώ, οι οποίες περιέχουν και  Ελληνικά.

  11. 3 ώρες πριν, Bamiolos said:

    Αφού την κατεβάζω απο την εφαρμογή miui downlader, πως την περνάω? (είμαι λίγο άσχετος 😄

     

    Έχεις ξεκλείδωτο bootloader? Με τι έκδοση rom είσαι τώρα? Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot να είμαστε σίγουροι...

  12. Ούτε εμένα μου  άρεσε η 8.7 και γύρισα στην 8.1.101. Κατέβασε και μερικά .xml να δοκιμάσεις.

    • Thanks 2
  13. Δυο χρόνια (και βάλε) θα την βγάλει το κινητό, μετά πέφτει η απόδοση αλλά αυτό συνέβαινε πάντα. Απλά, καλό είναι να μην φορτίζει 100%, αν μπορείς το 80% είναι ιδανικό. Οπότε καλό είναι να μην μένει το βράδυ στην πρίζα. Υπάρχουν και κάποιες εφαρμογές που ειδοποιούν όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

    • Like 1
  14. Αφού διάβασα τα τελευταία posts, έκανα καμιά 20αριά εναλλαγές 60-120-60Hz σε διάφορα σενάρια "απλής" χρήσης - δεν παίζω απαιτητικά παιχνίδια. Άνοιξε - κλείσε, browser, youtube, fb, insta, δεν μπόρεσα να δω διαφορά. Είμαι με miui 14.0.5 stable από xiaomi.eu

    • Like 1
    • Thanks 1
  15. Το miui έχει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης, με αποτέλεσμα πολλοί να "χάνονται". Για άλλους βέβαια αυτό είναι πλεονέκτημα. Καθένας όπως βολεύται...

    • Like 3
  16. 12 ώρες πριν, chios said:

    Μη συγκρίνεις κινεζική custom rom με μαμά (EU-MI) δεν έχουν καμία σχέση.

    Γι αυτό και η διευκρίνηση 👍

  17. Σε μένα δουλεύει σκοτεινή-φωτεινή χειροκίνητα και αυτόματα, χωρίς hard reset. Dirty flash την xiaomi.eu 14.0.5 πάνω σε XTRV 13.0.9 xiaomi-hellas.

  18. Πέραν της πλάκας πάντως, επειδή η συσκευή είναι τούμπανο και πολύ δημοφιλής, ακόμα κι όταν σταματήσει η υποστήριξη από την μαμά xiaomi, πιστεύω ότι μετά θα έχουμε lineage και παραλλαγες της για 2 χρόνια τουλάχιστον. 

    • Like 1
  19. Έβαλα κι εγώ την stable xiaomi.eu 14.0.5 και όλα φαίνονται εντάξει. Δεν δοκίμασα το NFC προς το παρόν, και νομίζω ότι το modem είναι λίγο πιο αργό - αλλά μπορεί να είναι θέμα δικτύου.

  20. 21 ώρες πριν, Vangie said:

    Προσπερνάω το σχόλιο περί χρόνου μιας και έχω 3 παιδάκια μικρής ηλικίας.

    Βγήκε νέο update και για αρχή έφτιαξε το κενό με τα εικονίδια. Ίσως να έφτιαξε και το ζήτημα με τις ειδοποιήσεις. Θα το ελέγξω. Μάλλον το είδαν οι devs και το διόρθωσαν. 

    Ευχαριστούμε πολύ, να 'σαι καλά!

  21. Μια απλή ερώτηση έκανα παίδες...

      "Έβαλε κανείς miui 14 από xiaomi.eu να μας πει εντυπώσεις?" 

    ...Και το κάναμε ζήτημα! :classic_laugh:

    Διευκρίνιση: η ερώτηση αφορά την stable xiaomi.eu_multi_HMK40_POCOF3_V14.0.4.0.TKHCNXM_v14-13 που ως γνωστόν είναι η κινέζικη έκδοση debloated και "εξευρωπαϊσμένη". Πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader για να την βάλεις. 

    ...Και ρωτάω αν την έβαλε κανείς με dirty flash πάνω σε προηγούμενη έκδοση γιατί βαριέμαι να ξαναστήνω κινητό :classic_biggrin:

    edit: απαντώ στον εαυτό μου (και όποιον ενδιαφέρεται) αφού διάβασα το σχετικό νήμα σε xiaomi.eu...  ...αφήστε το για επόμενη έκδοση - βασικό πρόβλημα για πολλούς το nfc + άλλα λιγότερο σημαντικά. 

×
×
  • Create New...