Jump to content

kostisioan4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostisioan4

  1. το 3.2.1-1 είναι. Πες μου πως ακριβως τσεκάρω τα υπόλοιπα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο wipe και την επιδιόρθωση μου λέει οτι τα αρχεία ειναι f2fs. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το fail msg αναλυτικά Εγκατάσταση του αρχείου zip /sdcard/RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190217.. έλεγχος για Digest αρχειο.. Παράλειψη ελέχoυ digest ¨Δεν βρεθηκε αρχειο digest. Warning : Νο file_contexs Target :LeEco/MeMax2_WW_Lex2:6.01/FK........ Mount:Failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/system at /system:Invalid argument Failet to unmount /system:No such volume script aborded
  2. Το βρήκε ένα Χ2 που δείχνει τον αποθηκευτικό χώρο μου. Πέρασα την revenge σαν zip και δεν μπορει να την φλασάρει με Error 7. Τι κάνω? Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα Πάνω στην αμάθια μου έκανα wipe όλο το σύστημα και έχω ένα κινητο χωρις OS, που το pc μου δνε το βλέπει ώστε να περάσω καινούργια και να φλασάρω. Τι κάνω τώρα, μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ,
  4. Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Ύστερα απο παρότρuνση του CrisBal του GUZGUN αλλά και του thanman, εγκατέστησα την RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190217-1055. Ήταν σα να βγήκα ραντεβού ξανά με την κοπέλα μου για πρώτη φορά μετά απο 5 χρόνια σχέσης:lol::lol:! Ξέρετε εκείνο το συναίσθημα της πρώτης φοράς ρε παιδι μου! Είχα δοκιμάσει μέχρι στιγμής νομίζω 7 διαφορετικές ρομ και καμία μα καμία δεν έκανε το κινητό κυριολεκτικά να πετάει! Δοκιμαστικά και μόνο κατέβασα το PUBG Mobile *1.8gb*, πείραξα τα graphics και fps του κινητου στο τέρμα, έπαιζα κανονικά, έχοντας ανοιχτές ακόμη 12 εφαρμογές! Μετά απο 43 λεπτά παιχνιδιού με μπουσταρισμένη τέρμα την φωτνότητα οθόνης απο 84% έπεσε μόλις στο αστείο 67%! Ειδοποιήσεις κτλ άψογότατες στην ώρα τους. Αν θέλετε να ανεβάσω οτιδήποτε απο screenshot είμαι στην διάθεση σας. Έχω ένα πολυμηχάνημα στα χέρια μου πλέον. Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ τους πάντες για τον χρόνο τους. Keep up the good work!
  5. Έχω ενεργοποιήσει τα πάντα απο ρυθμίσεις. Απο την ώρα που έγραψα το ποστ και ενώ έχω ειδοποιήσεις 5-6 άτομα να μου στέλνουν δοκιμαστκά, το πρόβλημα φάνηκε να λύθηκε αφού όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά. Δεν πολυκαταλαβαίνω τι γίνεται. Προτείνεις κάποια άλλη ρομ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  6. Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα σήμερα ύστερα απο καθαρή εγκατάσταση την EUI-Nougat-6.17.35s-le_x2-20181225-by_C.B.G και ενώ όλα πηγαίνουν πρίμα έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις των messenger και viber. Δεν έρχονται ποτέ σε μαύρη οθόνη αλλά και αν δεν ανοίξω τις εφαρμογές ώστε να κάνει ένα refresh. Τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω; Αν χρειάζομαι update σε firmwire και modem, έχουμε κάτι σε αρχείο; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Δεν βλέπω τέτοιο αρχείο προς το παρόν. Μπορείς κάπως να με βοηθήσεις? https://ibb.co/ipVV9f Ευχαριστώ!
  8. Καλησπέρα. Έχω την MIUI 9.6 Stable και ξαφνικά ενώ δεν μπήκα πουθενά,δεν κατέβασα τίποτα απολύτως κτλ, δέχομαι κατεγισμό απο τέτοιου είδους σμσ και apps πουθέλουν να εγκατασταθούν. Τι να κάνω? https://ibb.co/bQgi8V https://ibb.co/cM0MvA Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Καλημέρα παιδιά! Έβαλα την CBG_MIUI10_Rev4b και αντιμετώπιζα τα εξής προβήλαματα τα οποία λυθήκαν. Έβλεπε την κάρτα του παρόχου και 1 λεπτό και μετά για άλλο ένα όχι! Αυτό γινόταν ενελλάξ για περίπου 2-3 ώρες. Έχει εξαφανιστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά όταν προσπαθώ να κατεβάσω απο το Google Play οτιδήποτε, μου λέει να ανοίξω WiFi και όχι δεδομένα, γιατί θα χρεωθώ λόγω του μεγάλόυ όγκου της εφαρμογής. Το θέμα είναι οτι έχω ανοιχτό μόνο το wifi και όχι τα δεδομένα (που και ανοιχτα να τα ειχα δεν εχω Mb). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα Μόλις έβαλα την V12 28S ΤΟΥ Cris Bal και κρασάρει συνεχώς κάτι με αποτέλεσμα να λαμβάνω συνεχώς αυτό το σμσ Δυστυχώς, η εφαρμογή Domain έχει σταματήσει. Κάποιος να βοηθήσει Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  11. Είμαι απο Καβάλα (λογικά για το τσίπουρ ρωτάς) και φοράω την EUI Version 5.0.016S Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο
  12. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να αλλάξω Rom,γιατι δεν την παλεύω άλλο με τα bugs αλλά δεν σκαμπάζω να το κάνω απο την αρχή μέχρι το τέλος;;;Σας παρακαλώ κάποιος συνάνθρωπος,κερνάω τσιπουράκι!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...