Jump to content

godjet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    490
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by godjet

  1. Την πέρασα και εγώ σήμερα και επειδή ήτανε major update του έκανα μετά και ένα ωραίο reset

    Λοιπόν πιστεύω ότι έγινε αρκετά πιο γρήγορο πράγμα που όντως μου κάνει εντύπωση γιατί ήταν ήδη πολύ σβέλτο. 

    Έχω Επίσης την εντύπωση ότι πιάνει καλύτερα και  το δακτυλικό αποτύπωμα το οποίο έιχε γίνει λίγο πιο αναίσθητο από ένα tempered glass.

    Τέλος και η φωνητικήεισαγωγη πιάνει ακόμα καλύτερα .. Μάλλον έχει κάνει δουλίτσα η αναβάθμιση

  2. μονόδρομος λοιπ

    1 hour ago, cmvr said:


    Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να αντέξω τώρα την οθόνη του κινητού μου φαίνεται ψείρα με αποτέλεσμα εκτός από την δουλειά να το έχω μόνιμα μαζί μου ως το κύριο τηλέφωνο μου emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png

     

    μονόδρομος λοιπόν και ενα fold  και εκλεισες 🤣

  3. Όχι με το gt2 δεν μπορείς να κάνεις πληρωμές .

    Το τικ watch GPS που έχω υποστηρίζει αλλά το έχω  συνδεδεμένο πάντα με το τηλέφωνό (z fold 2 ) μου δεν το έχω δοκιμάσει με το tablet.

    • Like 1
  4. Τι μου θυμίζεις ..με το S4 είχα φάει άπειρες ώρες να προσπαθήσω να κάνω να δουλέψει ένα samsung gear neo 2 

    Τα είχα δοκιμάσει όλα Μέχρι και  root  και στο τέλος έγραψε 01 και το Knox.. ολα μάταια..

    Για αυτό κατέφυγα στο gt2..

    Και φυσικά  τους έγραψα και ένα κατεβατό  γιατί ήτανε μεγάλη παπ@#ρια να κόψουν όλα τα Smartwatch

  5. 1 minute ago, cmvr said:
    3 minutes ago, godjet said:
    Huawei gt2 κι όλα δουλεύουν " ρολόι "  κλήσεις ειδοποιήσεις κλπ
     

    Το gt2 απαντάει και στις κλήσεις η είναι σαν τα xiaomi μόνο απόρριψη κλήσης;

    κάνεις κανονική συνομιλία , και έχει και μία χαρά μικροφωνάκι και μεγάφωνο

    • Like 1
  6. Huawei gt2 κι όλα δουλεύουν " ρολόι "  κλήσεις ειδοποιήσεις κλπ

     

    Of topic Έβλεπα σήμερα στο πλαίσιο το S8+  με τις 12,5 ίντσες και μου φαινόταν μικροσκοπικό

    • Like 1
  7. Αξίζει με τα χίλια.. είχα το S7 Plus που είναι στις ίδιες ίντσες και δεν μετάνιωσα καθόλου 

    έχει κάποιο βάρος αλλά στην τσάντα δεν φαίνεται και δεν είδα να είναι πιο δύσκολο να το κρατάω και στο ένα χέρι ακόμα καί με την βαριά θήκη  dux ducis   και tempered glass spigen 

    ήταν η καλύτερη επιλογή !

    ευχαριστιέμαι πραγματικά την οθόνη του είναι σαν να έχεις ένα καταπληκτικό laptop πολύ λεπτό χωρίς πληκτρολόγιο ενσωματωμένο...

    αν μπορούμε να βάλουμε κι κάποιο είδος windows όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω θα γίνει παρτυ με τα χαρακτηριστικά που έχει 

    Φυσικά έχω αγοράσει και το Logitech Keys to go το οποίο είναι σαν χαρτί λεπτό και όποτε θέλω το χρησιμοποιώ με dex 

    Screenshot_20221019_205107_Call settings.jpg

    • Like 1
  8. Εγώ το έχω πάρει και κάποιες φορές  το χρησιμοποιώ σαν το βασικό τηλέφωνο μου , με ρολογακι huawei gt2 και bluetooth ακουστικο δεν μου λείπει τίποτα έχοντας το στο backpack!  

    Επίσης έχω και διπλή sim από cosmote για να το έχω πάντα ετοιμοπόλεμο..

    Τα έχω σχεδιάσει όλα εδώ και καιρό 😆😁

  9. On 9/10/2022 at 7:48 ΜΜ, sosimple2 said:

    Το Android 13 υποστηρίζει κάτι σαν το virtualization των windows. Θα μπορεί θεωρητικά δηλαδή να τρέξει αλλα λειτουργίκα σύστηματα πχ windows μέσα από android. Το pixel της google που πήρε ήδη την 13,  τρέχει windows και μάλιστα καλά. Κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου τρέχει crisis αν θυμάμαι καλα, και πολύ καλά μάλιστα. 

    Εγω μέσω άλλου Emulator τρέχω ήδη στη 12  κάποιες εφαρμογές των Windows που υποστηρίζει. Ελαχιστοι το ξέρουν αυτό ότι γίνεται. Τρέχω full windows office (Excell κλπ). Δεν τρέχουν όμως ούτε έτσι οι μακροεντολες visual basic που κανονικα τρέχει το Excell. Ήταν ο βασικός λόγος που το δοκίμασα. Τωρα δεν είμαι μπροστά στο tablet, θα ανεβάσω πως γίνεται αν ενδιαφέρει κανέναν, αν και δεν πολυ ανεβάζω πλέον εδώ γιατί κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο φόρουμ. Επανηλημενα πηγα να ανεβάσω λινκ από youtube και δεν με άφηνε άγνωστο γιατί. Συνήθως γράφω στο xda. 

     

    Edit, τώρα που γράφω απ την ταμπλέτα, η εφαρμογή λέγεται exagear gold windows emulator version 3.0.1 Google it όποιον τον ενδιαφέρει, υπάρχουν και βίντεο στο YouTube. Το tab s8 ultra, τρέχει τον emulator σφαίρα, γρήγοροτερα απο καθε αλλη συσκευή που εχω δοκιμάσει. Σε 3-4 δευτερόλεπτα. Και υποστηρίζει office 2010. Κανείς setup κανονικά, και τρέχει επίσης γρήγορα σαν να τρέχεις Windows. Έχω τρέξει και άλλες Windows εφαρμογες πχ συμπίεσης ρομ απο PlayStation, mame κλπ με εφαρμογές Windows, κάτι που δε γίνεται στο Android, ή εφαρμογες windows που κατεβασω snap photos για παιχνίδια από emulator. Γενικά τρέχει αρκετές Windows app και οχι μονο οσες έχει στη λίστα. Η λίστα απλα σου γράφει ποίες εγγυημένα τρέχουν. Πχ έχει το office 2010. Αν βάλεις office 2003 μπορεί να μη τρεχει. Πιστεύω με το Android 13 έρχονται ωραία πράγματα.. 

     

    Εχω και το galaxy book 12 χρόνια τώρα (windows core i5 8 giga ram, 12αρα oled), αλλά όπως είπες η touch εμπειρία σε Windows δεν είναι οτι καλύτερο. Άσε που βλέπεις πχ 2 ταινίες Netflix και η μπαταρία παει απο 100 στο 10, συν θερμοκρασίες, ανεμιστήρες, standby χαλια. Βλέπεις στο s8 και παει στο 70.. Παγωμένο χωρίς θόρυβο.. Αλλά σε επαγγελματικες Windows εφαρμογες είναι must. Καθένα εχει τη χρήση του. Αν ποτέ τρέξει καλα Windows το s8, θα παει για πούλημα το άλλο.

    Όπως ειπα δεν μπορω να ανεβάσω βίντεο εδω, άγνωστο γιατί. Μόλις επιχείρησα να απαντήσω στο παρακάτω post που περιέχει βίντεο που ανέβασε αλλος και δεν μπορώ καν να απαντήσω. Γράφει αυτά αν βλέπει κανας modarator: 

    (Έχω βίντεο στο xda, εδω οποίος θέλει να δει https://forum.xda-developers.com/t/how-to-run-microsoft-office-2010-windows-version-in-s8-ultra-and-android-in-general.4503571/

    A potentially unsafe operation has been detected in your request to this site

    Your access to this service has been limited. (HTTP response code 403)

    If you think you have been blocked in error, contact the owner of this site for assistance.

     

    τωρα μολις διαβασα τις πολυτιμες πληροφοριες που μας δινεις!

    καλα, αυτα που περιγραφεις με το android 13 θα ειναι οτι καλυτερο , ηδη ανυπομονω .

    προχθες δοκιμαζα καποιες λυσεις που υποσχοταν χρηση windows αλλα τελικα

     ηταν με google remote , μια πολυ απλοικη λυση που δεν δουλευε καλα ..

    γενικα νιωθω οτι το tablet ειναι τερατακι και θελω να αξιοιποιησω  πολυ τις δυνατοτητες του !

    μπαινω xda σε  λιγο να δω το βιντεο σου 

    ευχαριστω πολυ !

    • Like 2
  10. On 8/10/2022 at 1:17 ΜΜ, sosimple2 said:

    Και s9 ultra να βγει, δύσκολευομαι να βρω τι να βελτιωσουν. Εκτός απ το αυτονόητο, να βάλουν τον τελευταίο τότε επεξεργαστή, οθόνη που θα μεταβάλλεται από 60-120hz (ενώ το s8 ultra είναι ήτε 60 ήτε 120), και πιθανότατα κάποια έχτρα στο software ώστε να δικαιολογησουν κάπως να προτίμησει κάποιος το 9, δεν πρόκειται να έχει πραγματικά σημαντικες βελτιώσεις. Ουσιαστικά μόνο ο καινούργιος επεξ. θα κάνει κάποια διαφορά για τους ελάχιστους που θα θελήσουν παραπάνω ισχύ. 

    Τι άλλο να βελτιώσεις? Τα μπεζελ που ηδη είναι εντελώς μικρά για ταμπλετα? Παρακάτω θα είναι πρόβλημα ενώ και τώρα είναι πρόβλημα τόσο μικρα σε κάποιες περιπτώσεις. Ή το μέγεθος που είναι το μέγιστο πρακτικά χρήσιμο? Παραπάνω θα είναι όντως πρόβλημα. 

    Παρεμπιπτόντως υπάρχει εφαρμογή που διαλέγεις για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά αν θα δουλεύει σε 60 ή 120hz, καθώς επίσης όταν δεν πατάς στην οθονη να τρέχει στα 60 και μόλις πατήσεις αυτόματα να παει στα 120hz.  Είναι η χρυσή τομή για αυτονομία και καλύτερη εικόνα. Την εχω βαλει. 

    Όπως επίσης όπως κάνω σε κάθε σαμσουνγκ έχω παγώσει κάποιες εφαρμογές της σαμσουνγκ που δε χρησιμοποιω (bixby κλπ) και έχω μειώσει τα transition_animation εφέ σε μόλις 0.250 από 1 που είναι κανονικά. Εχω την 16 γιγα 512. Ενώ την χρήσιμοποιω και ως ασύρματο μόνιτορ για windows. 

    Επισης υπάρχει μια εφαρμογή για adb χωρίς χρήση pc μέσω του wifi η οποία δουλεύει μια χαρά στην ταμπλετα και μου έχει λύσει τα χέρια για tasker κλπ. Στα κατάλληλα χέρια η ταμπλέτα είναι σούπερ ερωτευσιμη. Χρόνια είχα να αγοράσω συσκευή που δουλεύω 7-8 ώρες καθημερινά. Στην κυριολεξία έχει αντικαταστήσει τα πάντα. Μέχρι office που υποστηρίζει μακροεντολες υπάρχει (androffice και colabora office). Βλέπω tv (κανονική tv με usb stick tv που κανόνικα είναι για windows) , iptv κλπ μέσω αυτής, σερφαρισμα ΚΑΙ με kiwi browser. Ο τελευταίος υποστηρίζει όλα τα extensions του desktop chrome browser. 

    Τα όρια μεταξύ λαπτοπ και android έχουν μπερδευτει σε αυτή τη συσκευή. Αλλά ΔΕΝ είναι για όλους. 

    Τα είπες όλα..

    Είναι τόσο κοντά σε ένα laptop που μου πέρασε η τρελή ιδέα αν μπορούσα να βρω κανένα emulator για να τρέξω και τίποτα Windows.

    Βέβαια όταν λέω κοντά σε laptop , κρατάει ήδη όλα τα πλεονεκτήματα του tablet ...

    να σημειώσω ότι πριν από αυτό πήρα ένα surface 8 και στις 10 μέρες το γύρισα πίσω γιατί η εμπειρία των Windows με touch screen ήταν απογοητευτική

    • Like 2
  11. καλή φάση αυτό με τα smart widgets δεν ξέρω αν είναι καινούργιο πάντως δεν το είχα δει στις προηγούμενες αναβαθμίσεις 

    βρήκατε κάποια άλλη σημαντική αλλαγή? 

  12. εγω πηρα το ultra και δεν μου φαινεται καθολου δυσχρηστο,  ακομα και με την θηκη που εχει χωρο για το πενακι.

    η εμπειρια 14,5 της οθονης με αποζημιωνει για το βαρος και μεγεθος

    • Like 1
  13. ουτε καν φορτιστης η ακουστικα 

    Παντως το πληκτρολογιο θηκη αν το παρεις να ξερεις οτι δεν προστατευει καθολου ολα τα  πλαινα μερη του tablet

    και σε οποιαδηποτε επαφη θα γινουν σημαδια 

  14. Ως κάτοχος του εξαιρετικού s7+ είπα να αντισταθώ ...αλλά  τελικά υπέκυψα στην τεράστια οθόνη που για μένα είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου 

    Έχω αγοράσει note 2014  Tab s2. Tab s4  S7 plus  και τώρα στις 14,5  ίντσες νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αράξω για αρκετά χρόνια,  τουλάχιστον από θέμα οθόνης:)

    Πήρα το 5 g σε προσφορά με buds 2 από πλαίσιο στα λεφτά του απλού 8/128  wifi οπότε είμαι ευχαριστημένος 

  15. Και εγώ μόλις την πέρασα , αρκετά μεγάλη για διόρθωση ασφαλείας πάντως. 

    μπορεί να διορθώνει και τίποτε bugs  από την προηγούμενη αναβάθμιση

  16. Την κοιτούσα και εγώ δεν μου άρεσε όμως που μερικοί παραπονέθηκαν ότι άφηνε σημάδια στο τηλέφωνο  και ξεκολλούσε στις άκρες Αν κατάλαβα καλά έχει κάποια μαξιλαράκια που είναι σαν  αυτοκόλλητα

    Αν την έχει κάποιος ας μας πει 

    Ο μεντεσές δεν είναι εκτεθειμένος το book Cover άλλα τα basel γύρω από την μιση οθόνη την εξωτερική γενικά το τηλέφωνο δεν είναι για να πέσει μέ το βάρος που έχει.

  17. 9 ώρες πριν, Stavros_P said:

    Καλησπέρα σε όλους,
    Εδώ και μερικές ώρες μπήκα και γω στο club τον κατόχων του κοσμήματος που λέγεται Samsung Galaxy Fold 2 !!!
    Ομολογώ ότι η πρώτη εντύπωση ήταν ένα συναίσθημα ευχάριστα πρωτόγνωρο, κάτι που είχα χρόνια να αισθανθώ βλέποντας μια συσκευή κινητού.
    Αντικρίζοντας δε αυτήν την οθόνη δεν μπορείς να συγκρατήσεις αυτό το επιφώνημα δέους που αυθόρμητα βγαίνει!
    Εγώ το αγόρασα στο bronze χρώμα ξεπερνώντας τους αρχικούς μου ενδοιασμούς μιας και το μαύρο ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή στις συσκευές μου, αλλά τελικά διαπιστώνω ότι το συγκεκριμένο χρώμα αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τον σχεδιασμό και τα επιμέρους στοιχεία της κατασκευής.
    Συγχωρέστε με για το σεντόνι, είναι όμως επιτέλους αυτό το διαφορετικό που κάνει την διαφορά.


    Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Ακριβώς τα ίδια σκέφτηκα και εγώ ότι δεν ξαναπληρώνω λεφτά για να παίρνω το ίδιο προϊόν με απειροελάχιστες βελτιώσεις..

    το συγκεκριμένο όμως πραγματικά έκανε τη διαφορά 

    Μετά από αρκετά χρόνια χαίρεσαι με μία νέα συσκευή 

    • Like 1
  18. Και εγώ έλεγα να κάνω μόνο clean cache,  αλλά τελικά το εκανα format και από την αρχή πέρασμα,  λόγω του ότι  είναι major update .

    Σε σας πόση μνήμη δεσμευμένη έχει συνήθως?  Βλεπω μια αύξηση.. μόνιμα στο  6 και κάτι είμαι πλέον. 

×
×
  • Create New...