Jump to content

trelariano

Members
  • Δημοσιεύσεις

    146
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About trelariano

  • Ημ. Γέννησης 24/02/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

trelariano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. To set up as new θα εμφανιστεί αφού κατέβει το firmware και ολοκληρωθεί το restore και update. ;)
  2. Καλημέρα παιδιά! :) Αποδείξεις με email από το itunes λαμβάνετε; Έχω να πάρω από τις 19/5... :worry: Το πρόβλημα το έχω και στο ελληνικό και στο αμερικάνικο store και σε επί πληρωμή εφαρμογές και σε δωρεάν. Με τις εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα στη συσκευή, απλώς δεν έρχονται οι αποδείξεις στο mail μου.
  3. @ Σπύρο αφού εμείς της Cosmote έχουμε ακόμα το tethering, μικρό το κακό με τα μηνύματα και τους 70 χαρακτήρες. Προσωπικά θεωρώ σημαντικότερο το tethering και αφού δεν παίζει να τα έχουμε όλοι, όλα, προτιμώ τη δική μας περίπτωση. ;) @ Νίκο συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπες για την multitask bar. Άγχος 0, αφού γνωρίζουμε πως λειτουργεί όπως πρέπει. Και μόλις αναβαθμιστούν και βασικές τρίτες εφαρμογές εκεί θα δούμε την πραγματική δυναμη της μπάρας. @ Δημήτρη προσωπικά διαβάζοντας δεξιά και αριστερά πως κάποιοι έχουν ήδη αγοράσει το νέο μοντέλο, με είχε πάρει λίγο από κάτω, γιατί το θέλω και εγώ, αλλά από χθες μπόρω να πω πως ξεχάστηκα με την iOS4 και πιστεύω οτι πλέον θα περάσει γρήγορα ο χρόνος μέχρι αρχές Νοέμβρη, που έχω την επιδότηση μου και θα αποκτήσω το iPhone 4 (αν ισχύουν οι επιδοτήσεις μέχρι τότε βέβαια...).
  4. Κύριε Πτέραρχε διόρθωσε ήδη ο Κώστας. ;) Δοκιμάσατε τον φωνητικό έλεγχο στα ελληνικά; Αρκετά καλή υλοποίηση! :cool: Βέβαια δοκίμασα μόνο να το βάλω να τηλεφωνήσει σε κάποια νούμερα γιατί δεν συγχρόνισα ακόμα μουσική.
  5. trelariano

    iOS 4

    Δεν το βλέπω ούτε εγώ το Game Center. :worry:
  6. Περί αναβάθμισης και Cosmote, σχετικά με τα μηνύματα τα είπε όλα ο kkalog, είτε κεφαλαία, είτε μικρά, 70 χαρακτήρες ανά μηνύμα. Για το tethering τώρα όλα εντάξει με Cosmote 7.1 (εδώ να πω πως μόλις τελείωσα την αναβάθμιση σε iOS4 είχα ως φορέα Cosmote 7.0, αλλά μόλις μπήκα στις Ρυθμίσεις->Γενικά->Δίκτυο μου πέταξε μήνυμα για εκ νέου αναβάθμιση των carrier settings και έτσι πήγα στο Cosmote 7.1). Επίσης εμείς της Cosmote έχουμε πλέον και την επιλογή ''Κινητό Δίκτυο Δεδομένων'' αν και οι ρυθμίσεις ήταν εντάξει και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Το Game center έκανε φτερά;
  7. Η αίθουσα sold out, τύφλα να'χει το WWDC (εντάξει, ήταν λίγο μικρότερη αίθουσα από αυτήν που θα γίνει το event της Apple... :O)! Ο ομιλητής άψογος, απλός και και κατανοητός. Η αίθουσα στην πλειοψηφία της είχε άτομα που δεν είχαν Mac και αυτό ευχαρίστησε τους διοργανωτές γιατί αυτός ήταν ο σκοπός τους! ;) Ήταν και 2 παιδιά απο το milaraki.com, τα οποία συνεισέφεραν και αυτά όσο μπορούσαν. Το επίστεγασμα της μέρας: τα κοψίδια μετα την παρουσίαση!!!
  8. χαχαχαχαχα!!! Καλά βρε, περίπου στις 16.30 σήμερα το απόγευμα, σε άφησα με HD2. :blink: Το έστειλες με συνοπτικές διαδικασίες βλέπω.
  9. ναι μην σε αγχωνει, ειναι τα λεγομενα push notifications που χρησιμοποιουν διαφορες εφαρμογες οπως και οι messengers αυτου του ειδους, γι'αυτο και στο εμφανισε. μαλλον ηταν η πρωτη εφαρμογη που χρησιμοποιει αυτην την τεχνολογια, που εγκατεστησες, γι'αυτο και στο εμφανισε τωρα. αν θες το ενεργοποιεις, αν δεν θες, δεν το πειραζεις. ;)
  10. fring απο εμενα παρη. το χρησιμοποιω απο την εποχη που ειχα nokia και ειμαι δεμενος μαζι του. και εγω 1 μηνα που εχω το τηλεφωνο, δεν εχω ασχοληθει με JB και δεν σκοπευω να το κανω συντομα, καθως προς το παρων καλυπτομαι. ;)
  11. σοβαρα δημητρη; :confused: παντως εισαι σπανιο ειδος, καθως υπαρχουν πολλοι με iPhone και pc, αλλα νομιζω ειναι ελαχιστοι αυτοι με mac και wm. :p:lol:
  12. η καινουρια που πηρες ας πουμε δεν το εχει καθολου; εμενα μεγαλη εντυπωση μου εκανε, επειδη η συσκευη μου ειναι προσφατη. δηλαδη ειναι καθαρα θεμα τυχης το τι θα παραλαβεις στο κουτι. αναγνωριζουν ενα λαθος σαν γενικο κατασκευαστικο και δεν κοιτανε να το διορθωσουν. τεσπα, καλη καρδια... edit/ δημητρη ναι, στα δεξια.
  13. καλησπερα παιδια! εκανα μια βολτα το πρωι στο iPhone hardware section και διαβασα διαφορα προβληματα. ετσι ειπα να τσεκαρω τη συσκευη μου μηπως εχει καποιο προβλημα απο αυτα που διαβασα. το μονο που διαπιστωσα και για να ειμαι ειλικρινης, δεν θα το εβρισκα, αν δεν το διαβαζα εδω (δηλαδη ειναι τοσο ανεπαισθητο, που αν δεν το παρατηρησεις με μεγεθυντικο φακο, δεν το βλεπεις), ειναι αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2905571#post2905571 αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το προβλημα μπορει να παρουσιαζοταν στις αρχικες παρτιδες και οντως να ηταν γενικο κατασκευαστικο, οπως λεει και ο DjArte, δεν το ειδαν ομως ωστε να το διορθωσουν; το δικο μου τηλεφωνο ειναι 42ης εβδομαδας παραγωγης (απο τα πιο προσφατα νομιζω) και η οθονη οντως δεν καθεται καλα. να ξανατονισω οτι το προβλημα ειναι πολυ μικρο, δεν ειμαι υποχονδριος και δεν προκειται να ζητησω αντικατασταση συσκευης για κατι τετοιο και να ξαναπω οτι αν δεν το διαβαζα εδω, ουτε που θα το ειχα παρατηρησει. απλως το αναφερω, ετσι κουβεντα να γινεται ρε αδερφε... εσεις το εχετε δει αυτο στη δικη σας συσκευη;
  14. @ ermis1975 εγω χρησιμοποιω ενα plantronics 925, που υπαρχει και στο store, στην επισημη σελιδα της apple. συνεργαζεται αψογα και το pairing εγινε χωρις κοπο!
  15. φιλε θανο δυστυχως διαπιστωσα και εγω με λιγο ψαξιμο στο νετ, αυτα που γραφεις για τις εφαρμογες, που με ενδιαφερουν. :( ολα ενταξει τελικα με το email account. ;)
×
×
  • Create New...