Jump to content

panakart

Members
  • Δημοσιεύσεις

    460
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by panakart

  1. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο θέμα με το flickering στην οθόνη κατά την κλήση. Δεν είναι κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αλλά γιατί να το κάνει? Έλπιζώ με κάποιο update να διορθωθεί

  2. Οθόνη παραπάνω από καλή, επεξεργαστής αρκετά καλός, ήχος πολύ καλός, κάμερα πολύ καλή, αυτονομία πολύ καλή. Και ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ. Εξαιρετικό τηλέφωνο για τα χρήματα, δεν του λείπει τίποτα!

    • Like 3
  3. Γεια σας,

     

    Θέλω να αγοράσω μια συσκευή σε αυτό το εύρος τιμής. Με ενδιαφέρει με σειρά προτεραιότητας η υποστήριξη, κάμερα, μπαταρία, οθόνη και ότι επιπλέον καλοδεχούμενο. Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη σε αυτά τα χρήματα;

  4. Καλησπέρα,

     

    Σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να ανακτήσουμε και να συγχρονίσουμε τις επαφές από το Outllok.

  5. Με κάρτα της Alpha πέρασε μια χαρά, σε οδηγεί και στην ελληνική σελίδα για να βάλεις τον κωδικό που έρχεται με sms.

     

    Sent from my Mi A1 using Tapatalk

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Βγαίνει κάπου 100 ευρώ πιο πάνω από το fnac μαζί με τα μεταφορικά. Εγώ να πω την αλήθεια δεν θα τα έδινα. Πάνω από 350 γενικά δεν δίνω για κινητό γιατί έχω 2 μικρά παιδιά και αν γίνει καμία στραβή δεν θέλω να κλαίω πολλά ανεξαρτήτως τηλεφώνου.

    Τώρα έχω το Mi A1 που έκλεισε 3 χρόνια και είναι το πιο απροβλημάτιστο κινητό που έχω πάρει ever μετά το Ericsson T39i...

     

    Sent from my Mi A1 using Tapatalk

     

    Να το παραγγείλω απο εκει ρε παιδια, αλλα ειναι Γάλλικα δεν βγάζω ακρη..

  6. Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό. Το έχω πιάσει και από κοντά και μου αρέσει πολύ. Ο προβληματισμός μου είναι τα Google Services. Δεν χρησiμοποιω πολλές εφαρμογές, ωστόσο θα μπορώ να έχω χωρίς να κάνω root την συσκευή εφαρμογές όπως Viber, What's up, Εθνική Τράπεζα, Facebook, Messenger, Instagram, Shazam και Outlook?

     

    Αν είναι κάποιος κάτοχος της συσκευής θα ήθελα τα "φώτα" του.

  7. Iphone 11 αν σα΄ρεσει το IOS και S10+ σε άλλη περίπτωση. Προσωπικά θεωρώ το s10+ πιο ολοκληρωμένη συσκευή, ωστόσο και το iphone είναι μια εξαιρετική συσκευή. Αποκλείω το s20 λόγω των θεμάτων υπερθερμανσης και throttling.
×
×
  • Create New...