Jump to content

panakart

Members
  • Δημοσιεύσεις

    460
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panakart

  1. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο θέμα με το flickering στην οθόνη κατά την κλήση. Δεν είναι κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αλλά γιατί να το κάνει? Έλπιζώ με κάποιο update να διορθωθεί
  2. Οθόνη παραπάνω από καλή, επεξεργαστής αρκετά καλός, ήχος πολύ καλός, κάμερα πολύ καλή, αυτονομία πολύ καλή. Και ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ. Εξαιρετικό τηλέφωνο για τα χρήματα, δεν του λείπει τίποτα!
  3. Καλησπέρα, Ειμαι σε φάση αναζήτησης κινητού και είδα τυχαία σήμερα μεγαλή πτωση στην τιμη του Oneplus 9 στα 540 περιπου. Αξίζει σε αυτη την τιμή? Επίσης σε περιπτωση αγορας με την εγγυηση τι ακριβως παιζει?
  4. Αξίζει η μετάβαση? Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα και η οθόνη.
  5. Αν η αρχική τιμή του είναι μέχρι 450 δεν θα έχει αντίπαλο
  6. Το S20 FE 5G υπερβένει το budget μου. Το Exynos μοντέλο είναι καλό η θα έχω προβλήματα; Το oneplus 8T βλέπω ότι υστερεί σε κάμερα
  7. Γεια σας, Θέλω να αγοράσω μια συσκευή σε αυτό το εύρος τιμής. Με ενδιαφέρει με σειρά προτεραιότητας η υποστήριξη, κάμερα, μπαταρία, οθόνη και ότι επιπλέον καλοδεχούμενο. Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη σε αυτά τα χρήματα;
  8. Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να ανακτήσουμε και να συγχρονίσουμε τις επαφές από το Outllok.
  9. Καλησπέρα, Βρίσκω το παραπανω κινητο στο συγκεκριμενο καταστημα https://www.jmctech.gr/product/google-pixel-4a-5g-6gb-ram-128gb-black/?ref=bestprice.gr πολυ φθηνα θα ελεγα. Εχει κανει κανεις αγορα απο εκει? Είναι αξιόπιστο?
  10. Καλησπέρα παιδιά, Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Ποια θεωρείται καλύτερη επιλογή?
  11. panakart

    Google Pixel 4a

    Πόσες μέρες κάνει να έρθει από fnac?
  12. panakart

    Google Pixel 4a

    Να το παραγγείλω απο εκει ρε παιδια, αλλα ειναι Γάλλικα δεν βγάζω ακρη..
  13. panakart

    Google Pixel 4a

    Στο e-shop με το μειωμενο ΦΠΑ της περιοχης μου βγαινει 425. Αξιζει λετε παιδια η είναι πολλα?
  14. Καλησπέρα. Βρίσκω το Pixel 4a 425 ευρώ από ελληνικό κατάστημα. Αξίζει τα χρήματα του? Μπορώ να το βρω κάπου φθηνότερα?
  15. Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό. Το έχω πιάσει και από κοντά και μου αρέσει πολύ. Ο προβληματισμός μου είναι τα Google Services. Δεν χρησiμοποιω πολλές εφαρμογές, ωστόσο θα μπορώ να έχω χωρίς να κάνω root την συσκευή εφαρμογές όπως Viber, What's up, Εθνική Τράπεζα, Facebook, Messenger, Instagram, Shazam και Outlook? Αν είναι κάποιος κάτοχος της συσκευής θα ήθελα τα "φώτα" του.
  16. Iphone 11 αν σα΄ρεσει το IOS και S10+ σε άλλη περίπτωση. Προσωπικά θεωρώ το s10+ πιο ολοκληρωμένη συσκευή, ωστόσο και το iphone είναι μια εξαιρετική συσκευή. Αποκλείω το s20 λόγω των θεμάτων υπερθερμανσης και throttling.
×
×
  • Create New...