Jump to content

ptzelepis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ptzelepis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ptzelepis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. Έχω φέρει ένα Nokia Asha 202 από Αγγλία για τον πατέρα μου αλλά δεν έχει ελληνική γλώσσα. Έχω ψάξει όλο το Internet και δεν μπορώ να βρω κάτι. Η αυτά που έχω βρει είτε δεν έχουν ενεργά Link ή πετάνε ads. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Τέλεια. Ευχαριστώ.
  3. Βοήθεια παιδιά.......Αυτό σε Vodafone θα με περιορίσει : https://www.frequencycheck.com/models/A1Jwa/samsung-sm-n920t-galaxy-note-5-lte-a-64gb-samsung-noble#frequencies
  4. ptzelepis

    Oppo Find 7

    Έχω ενα Find 7 με Color OS 2.1.5i. Δούλευε μια χαρά και εδώ και 10 ημέρες δεν λαμβάνω μηνύματα. Κοίταξα με Vodafone το κέντρο μηνυμάτων, οκ. Έκανα restore, το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα την sim σε άλλο τηλέφωνο. Όλα κανονικά. Καμιά ιδέα ?
  5. Σκέφτομαι να πουλήσω το Oppo Find 7 και να πάρω ένα απο τα : LG G4 HUAWEI MATE S HUAWEI P8 HUAWEI G8 MEIZU MX5 Ποιό μου προτείνετε ? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας..........
  6. Λοπόν έχουμε και λέμε. Χαλάει λογισμικό φίλου σε ONDA 975m. Ο φίλος μου φεύγει για κανα μήνα και αφού το φτιάχνω το δίνω στον πατέρα μου (πρώτη φορά επαφή με tablet αλλά δουλεύει έστω και λίγο υπολογιστή).......και κάνω το λάθος να του βάλω Angry Birds.........την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε. Επιστρέφει ο φίλος μου, παίρνει το tablet και ο πατέρας μου...έτοιμος να το ρίξει στα ναρκωτικά......:lol: Θέλω να πάρω tablet μου λέει.........τρέχει σε Κοτσώ...Public κτλ κτλ. ''Μην δώσεις λεφτά τσάμπα....να πάρεις ενα απο κίνα'' του λέω. Ποιό ? Έλα μου ντε....... 9.7 ή 10.1 με καλή οθόνη, μπαταρία και 2gb. Αυτά πιστεύω είναι τα βασικά που θέλει και πάντα σε σύγκριση με το ONDA 975m (γιατί δεν έχει εμπειρία απο άλλο και αυτό του φάνηκε super). Έχουμε και λέμε : CUBE TALK 9X ή Cube i6, Onda 989 ή 919, Teclast Air II ή III ή 3G, Chuwi Hi10 ή Vi10. Σε αυτά έχω καταλήξει. Το budget είναι στα 120 - 150 ευρώ αλλά αν αξίζει τα λεφτά του κάποιο απο τα παραπάνω, πάντα με όλα τα παραπάνω δεδομένα, τότε οκ. Περιμένω βοήθεια. Υ.Γ Έχω βρεί σχεδόν αμεταχείριστο αγορασμένο απο Ελλάδα πρίν ένα χρόνο, με ζελατίνες και θήκη ένα CUBE TALK 9X στα 100 ευρώ. Ούτε η παραμικρή γρατσουνιά χωρίς εγγύηση όμως ή με πολύ λίγο χρόνο ακόμα.......αλλά περιμένω και τις γνώμες σας. Sorry αν κούρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Τελικά κατέληξα να πάρω για την γυναίκα μου ένα από τα δύο αυτά κινητά. Το κύριο είναι η κάμερα και να είναι 5’’ για να μπαίνει λίγο internet. Το ZERO στα 160 ευρώ και το NUBIΑ στα 215. Αξίζει αυτή η διαφορά ? Για να βοηθήσω, τώρα έχει ένα lumia 630 με 5.0 mp κάμερα και θέλει λόγω του μπέμπη να τραβάει καλές φωτογραφίες. Όχι τίποτα πολύ εξειδικευμένο. Σε διακοπές για παράδειγμα πάντα παίρνει την φωτογραφική των 16.0 mp μαζί της. Anyway…….να είναι αξιοπρεπείς οι φωτογραφίες γενικά. Τώρα ούτε με rom θα ασχοληθεί.....ούτε εγώ........και γενικά απλή χρήση. Λίγο internet, κάνα παιχνιδάκι (μπορεί και ποτέ : ) )….αυτά. Τι μου προτείνεται να πάρω ? Σαν εναλλακτική υπάρχει και το huwaei ascend 7 που το έχω βρεί από ένα φίλο σε άριστη κατάσταση στα 190 ευρώ
  8. Αν ανέβουμε λίγο σε τιμή στα 220 και πάρω το ZTE NUBIA Z7 MINI ή το HUAWEI P7 ? Όχι παραπάνω όμως. Αξίζει η υπέρβαση ή όχι ?
  9. Θα ήθελα να είναι android + ότι το 730 έχει κάμερα 6,7mp
  10. Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω για κινητό για την σύζυγο. Το πιο σημαντικό είναι η κάμερα, να είναι μέχρι 5’’ και να έχει μια αξιοπρεπή λειτουργία σε internet και γενική χρήση. Αυτά που έχω κοιτάξει μέχρι στιγμής είναι τα Elephone p5000, UMI Zero, LENOVO S850, Doogee DG900 Turbo2. Ποιά η γνώμη σας για τα παραπάνω ή αν έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο. Τιμή έως 200 ευρώ.
  11. Τα έχω βρεί και τα δύο στα 340 ευρώ. Ποιό να πάρω ? Το μόνο που με κολλάει με το Find 7 είναι οτι η οθόνη του τραβάει πολύ μπαταρία. Ποιά είναι η γνώμη σας ?
  12. Απλά είναι ο χρόνος που με προβληματίζει. Έχουμε 11 ημέρες μέχρι τις 17 και μετά άλλες 15 μέρες περίπου από ότι διαβάζω για Ελλάδα σωστά ? Εκεί είναι που ''ζυγίζω'' τα 20 ευρώ επιπλέον.
  13. Και εκεί που είμαι έτοιμος για το Oneplus One μετά από απόρριψη των : LG G3 (κάποια μικροπροβληματάκια που διάβασα + ότι για τα 32gb ανεβαίνει η τιμή), XPERIA Z2 (λίγο σκοτεινή οθόνη ή για να το πώ καλύτερα όχι πολύ φωτεινή), Meizu MX4 (για τα 2gb ram και για τους λόγους μου), OPPO FIND 7 (καθαρά θέμα τιμής γιατί έχω βάλει ταβάνι τα 350)............... έρχεται η παρουσίαση του HONOR 6 που με τα 269 που κοστίζει μου έβαλε φρένο. Εσείς τι θα επιλέγατε ? Έχω βρει Oneplus 64gb σφραγισμένο 350. Καμιά βοήθεια ????????
×
×
  • Create New...