Jump to content

DjPaN_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by DjPaN_

  1. Και εγώ πιστεύω ότι το τραγούδι του αζερμπαιτζάν είναι πολύ καλό και κατά τη γνώμη μου θα είναι μέσα στο top 5. Όσον αφορά τον Σάκη έχει κάνει πολύ κόπο με πολλές πρόβες και μετά από τόσα χρόνια στη σκηνή τραγουδώντας του αξίζει η πρώτη θέση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η Νορβηγία δεν αξίζει την πρώτη θέση.
  2. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω hol εδώ και 5 μήνες 24άρα και τους 3 πρώτους μήνες με είχαν '' είναι ένα προσωρινό πρόβλημα'' μισό λεπτό θα σας ανεβάσουμε την ταχήτυτα. Μετά από 3 μήνες μπορώ να πω πως μπορώ να παίξω τα games μου και να κατεβάζω ας πούμε καλά. '

     

    ** Μένω στα Γιάννενα στο κέντρο.**

  3. Nομίζω πως ναι. Από την άλλη έχω ακούσει ότι τα goodys έχουν καλήτερη ποιότητα στα κρέατα. Είχα διαβάσει πριν από 3-4 μήνες ότι τα Mcdonalds έκτρεφαν κάτι ''πλάσματα'' που σίγουρα δεν ήταν κανονικά ζώα ώστε να τα χρησιμοποιήσουν για μπιφτέκια κλπ,κλπ. Βέβαια μετά απο 1 βδομάδα κουκουλώθηκε το όλο ζήτημα λέγοντας ότι τελικά δεν ίσχυε. Έχετε ακούσει κάτι για αυτό το θέμα?

     

    Για αυτό και προτιμώ goodys.

  4. Στα Γιάννενα δεν έχουμε ούτε μία pizza hut.. Έλεος δηλαδή. Είχα πάει Αθήνα πριν 3-4 βδομάδες και έφαγα Pizza hut και είναι πραγματικά τέλεια. Μακάρι κάποια στιγμή να ανοίξει και στα Γιάννενα.
  5. Είσαι σίγουρος ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο? Να σου πω την αλήθεια δεν το άκουσα άπο κάποια συγκεκριμένη πηγή, απλά το είχα σαν σίγουρο επειδή το έλεγαν διάφοροι φίλοι μου και το θεωρούσα γνωστό.
  6. Φυσικά και υπάρχει αλήθινή φιλία, αλλά δεν ξέρω άμα αυτή θα υπάρχει και σε μεγαλήτερη ηλικία. Το λέω αυτό επειδή σε μεγαλήτερες ηλικίες μπλέκουν και οι δουλειές και πολύ κοιτάνε συμφέροντα.
  7. Πάντως εγώ προτιμώ για εξωτερικό easy jet. Είναι ότι πιο οικονομικό υπάρχει και δεν με πολύ νοιάζει που δεν θα κεράσουν τίποτα όπως κάνουν άλλες εταιρίες + ότι δεν έχει καθυστερήσεις. Για μέσα Ελλάδα aegean και μόνο.
  8. Πανικος ομως στα aldi Λαρισας στο pantheon παρολο που lidl δεν ειναι!

     

    Κοίτα, τα aldi έχουν κατά πολύ λίγο πιο ακριβές τις τιμές όχι σε όλα τα προιόντα. Βασικά τα Lidl τα είχαν δύο. Για άγνωστους λόγους τσακώθηκαν και αυτός που έφυγε έφτιαξε τα aldi. Ακόμη, τα περισσότερα καταστήματα aldi ανοίγουν ακριβώς δίπλα από τα lidl. Άμα όμως άνοιξαν τα aldi μόνα τους είναι πολύ πιθανόν να πάνε καλά γιατί έχουν αρκετά καλη ποιότητα.

  9. Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και αναρωτιόμουν πόσο κάνει ένα iphone 3g 16 GB καινούριο? Αλλά και τι τιμή μπορώ να βρω άμα το πάρω μεταχειρισμένο. Άμα ξέρετε τι τιμές κιμένονται για μεταχειρισμένα χωρίς να έχει υποστεί κάποια βλάβη πέστε μου.
  10. Προσωπικά εγώ περίμενα περισσότερα από τη hol. Πιο συγκεκριμένα με τη hol έχω high ping και αυτό με εμποδίζει να παίξω ένα online game στο οποιό πρέπει να έχω απλά χαμιλό ms.

     

    Μήπως ξέρει κανείς αν λειτουργούν οι οπτικές ίνες σε όλη την Ελλάδα και κατ'επέκταση πιάνει και εδώ στα Γιάννενα?

  11. Αυτό το καιρό ασχολούμαι με τη δημιουργία του πρώτου μου site. Δουλεύω με το Dreamweaver και χρειάζομαι κάποιο site ή πρόγραμμα με το οποίο θα μπορώ δωρεάν να φτιάξω buttons για παράδειγμα ''Αρχική", "Επικοινωνία" κλπ,κλπ. Αυτά τα buttons όμως θέλω να είναι σε flash ωστέ να είναι ωραίο και γενικότερα να έχει μία μορφή κίνησης.

     

    Περιμένω απαντήσεις.

  12. Εγώ τώρα τελευταία βάζω ένα είδος ''πάστας '' έτσι λέγεται. Κάνει πραγματικά άψογη δουλειά. Είναι άσπρο και δεν φένεται wet look. Να ξέρετε μπορείτε να το βρείτε μόνο σε κομμωτήρια και πραγματικά πιστεύω ότι είναι αρκετά καλύτερο από τον πυλό.
×
×
  • Create New...