Jump to content

tigreos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.264
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by tigreos

  1. Θα ήθελα την γνώμη σας για το HyperOS σαν πρώτη ματιά έτσι όπως το είδα μέσα από custom roms, βίντεο - διάβασμα δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό είναι ίδιο σαν το miui με κάποιες μικροαλλαγές, ο πυρήνας δηλαδή παραμένει ο ίδιος.

    Εσείς πως το βλέπετε ποια είναι η γνώμη σας;; Έγινε κάτι ανατρεπτικό η είναι σαν το "άλλαξε κι ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".

  2. 1 ώρα πριν, zurabi_97 said:

    Πέρασα τη κάρτα payzy στο Curve, αλλά σήμερα για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζονται οι συναλλαγές στο payzy. Έκανα αγορά με τη κάρτα payzy να δω αν κάνει το ίδιο, αλλά το εμφανίζει.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Και σε εμένα κάτι παρόμοιο, σήμερα έκανα δυο συναλλαγές και στο πορτοφόλι google εμφανίζονται κανονικά στην εφαρμογή της payzy δεν εμφανίζονται οι κινήσεις αλλά τα λεφτά αφαιρέθηκαν.

    Δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα και που οφείλετε αυτό...

  3. Μετά από την αναβάθμιση σε 14 EU στο μενού Ρυθμίσεις ---> Πάντα ενεργή οθόνη&Οθόνη κλειδώματος τέρμα κάτω προστέθηκε και η επιλογή "Λειτουργία τσέπης" την οποία ενεργοποίησα αλλά δεν μου λειτουργεί. Θα έπρεπε να δουλεύει όπως η φωτογραφία που βάζω αλλά δεν το κάνει.Σε εσάς λειτουργεί;;

     

    firefox_p16Q0gVkhA.png

  4. On 6/7/2022 at 5:00 ΜΜ, newlynx said:

    Ένα πρόβλημα που έχω πολύ καιρό είναι ότι κάποιες εφαρμογές ανταποκρίνονται πολύ αργά στη σύνδεση μέσω wi-fi ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα μέσω mobile data. Πχ αν ανοίξω το tapatalk μέσω δεδομένων φορτώνει αμέσως, μέσω wi-fi αργεί παρά πολύ. Επίσης το Disney+ δεν μου φορτώνει καθόλου, πρώτα το βάζω σε δεδομένα, αρχίζει να παίζει μια σειρά και μετά το γυρίζω σε wi-fi.
    Έχει κανείς τέτοιο πρόβλημα;

    Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Μήπως η σύνδεση σου με το ρούτερ είναι στα 2.4ghz και ταυτόχρονα έχεις ανοικτό και το bluetooth;;;

    Αν ναι τότε είναι το κλασικό πρόβλημα που οι συχνότητες του wifi πέφτουν επάνω σε αυτές του bluetooth και σου δημιουργούν χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης με το wifi. Δοκίμασε να κλείσεις εντελώς το bluetooth και ξαναδοκίμασε.

  5. 8 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

    Αναφέρεται σε miui 13.5 το άρθρο, όχι στο 13... Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία 😁👀

    Μακάρι να πάρει έστω και την miui v13.5 κάτι είναι και αυτο....

  6. 5 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

    Μπορείς να παραθέσεις τη λίστα που το λέει? Γιατί εγώ στο Google βρήκα μόνο αυτή που λέει "τρίτο τρίμηνο 2022" ότι θα πάρουμε miui 13

    Εδώ το είχα διαβάσει και το αναφέρει στην κινεζική έκδοση του Redmi K20.

    https://news.xiaomi-miui.gr/official-xiaomi-eos-list-published-79614-2/

    • Thanks 1
  7. 52 minutes ago, zevoulon_13 said:

    Παιδιά, ξέρει κανείς αν ισχύει ότι θα λάβει αναβάθμιση το κινητό μας σε miui 13 μετά το τέλος Ιουνίου? Ή είναι μόνο για China? Ευχαριστώ 

    Κανείς δεν ξέρει να σου απαντήσει με σιγουριά, πάντως από ότι έβλεπα στις τελευταίες επίσημες λίστες που ανανεώνει η xiaomi με κινητά που σταματάει τις αναβαθμίσεις το έχει μέσα στην λίστα όποτε και επίσημα έχει σταματήσει να παίρνει αναβαθμίσεις.

    • Thanks 1
  8. 2 ώρες πριν, akalos said:

    δεν υπήρχε ποτέ έτσι και αλλοιως,αυτό το είχαμε ξεκαθαρίσει ότι η ινφο είναι ένας χοντρεμπορας που προσφέρει δύο χρόνια εγγύηση σε συνεργασία ποιος ξέρεις ποιου τμήματος της Xiaomi απ'αυτους το έχω πάρει απλά έχει λήξει η εγγύηση,δεν ζητάω δωρεάν αντικατάσταση
    ρωτάω αν το έχει στείλει κάνεις εκεί πόσο χρεώνει

    Στείλε ένα mail και ρώτα και αφού το πήρες από αυτούς θα σε εξυπηρετήσουν με το αζημίωτο βέβαια... Ετοιμάσου να βάλεις βαθειά το χέρι στην τσέπη σε σημείο που να λες άστο θα πάρω άλλο κινητό, μετά αν θέλεις μας λες και το ποσό.

  9. On 24/1/2022 at 10:37 ΜΜ, akalos said:

    εκτός εγγύησης η αλλαγή μπαταρίας πόσο κοστίζει στην info?

    Πάρε και την επίσημη απάντηση τους...

     

    "Καλησπέρα σας.

     

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία «Info Quest Technologies Μ.A.E.B.E.», είναι ο επίσημος μη αποκλειστικός διανομέας προϊόντων της εταιρίας XΙΑΟΜΙ στην Ελλάδα και βάση των συμβατικών της υποχρεώσεων με την εν λόγω κατασκευάστρια εταιρία, παρέχει τεχνική υποστήριξη αποκλειστικά για τα προϊόντα, τα οποία έχουν εισαχθεί στην Ελληνική αγορά από την ίδια την Info Quest Technologies Μ.A.E.B.E.

    Σημειώνεται ότι, τα προϊόντα αυτά, διακρίνονται από τους συγκεκριμένους Σειριακούς Αριθμούς που φέρουν, περιέχουν, δε, στη συσκευασία τους έντυπο εγγύησης με το λογότυπο της Info Quest Technologies Μ.A.E.B.E, για την ενημέρωση των καταναλωτών.

     

    Όσο δε αφορά τα προϊόντα της ως άνω κατασκευάστριας εταιρίας, που δεν έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies Μ.A.E.B.E. δεν υπάρχει δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης από την εταιρία μας, κατά τα ως άνω και θα πρέπει να απευθυνθείτε προς τούτο, στο σημείο πώλησής τους."

  10. Μακάρι να πάρει τουλάχιστον miui 13, γιατί το ίδιο έλεγαν και για το mi 9T Pro (ναυαρχίδα του 2019) ότι τουλάχιστον θα πάρει miui 13 και μερικά security patch ακόμα και ξαφνικά από το πουθενα τους έριξε ένα ΑΚΥΡΟ η xiaomi ποιο μεγάλο και από bug του miui....

  11. 3 ώρες πριν, antouaa said:

    Παιδιά κάτι πρέπει να γίνει με το Αλί και τις πωλητές του στα μικροπραγματα... Δε γίνετε να πληρώνουμε συνέχεια τελωνείο γιατί εκείνοι δεν το αναγράφουν στα πακέτα ότι έχει προπληρωθεί!

    Αγορές από αλλι μόνο με συγκεκριμένες μεθόδους και δεν περνάνε τελωνείο, το έχω δοκιμασμένο εδώ και 3 μήνες με 30 αγορές σύνολο κάτω τον 150 ευρώ και δεν έχω πληρώσει ποτέ το τελωνείο.

    Οι μέθοδοι είναι οι εξής:

    1) AliExpress Saver Shipping
    2)AliExpress Standard Shipping
     
    Έρχονται με Hungarian post και εκτελωνίζονται στην Budapest μπαίνουν Ευρώπη και φτάνουν χωρίς εξτρά φόρους Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 30 μέρες το λιγότερο μέχρι και 60 μαξ.
  12. Παιδιά μερικές ερωτήσεις για να καταλάβω τι μέλλει γενέσθαι.

    Το κινητό μας θα πάρει ξανά updates η τέλος;
    ( Γνωρίζω ότι μετά από ανακοίνωση της Xiaomi δεν θα πάρει άλλο νεότερο android π.χ 12)

    Θα είναι μόνο security updates η θα πάρει και νεότερο miui;

    Και μέχρι πότε θα παίρνει ενημέρωσης;

    Ξέρει κάποιος;

  13. 2 ώρες πριν, GUZGUN said:

    Η τελευταία xtrv 12.5.5 έχει Ιουλίου.

    Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Αν κατάλαβα καλά για να βάλω xtvr θα πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader να περάσω custom recovery και μετά να φλασάρω από recovery την rom σωστά;

  14. On 29/9/2021 at 8:52 ΜΜ, GUZGUN said:

    Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση και όλα δουλεύουν μια χαρά. Κανενα προβλημα. Έχω βάλει βέβαια την xtrv 12.5.5.

    Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Έχεις χάσει το DRM L1 και πήγε στο L3;;;

  15. Add Dark mode παρακαλώ μας βγήκαν τα μάτια με το λευκό και καταντάει κουραστικό.

     

    P.S

    Μόλις είδα οτι υπάρχει επιλογή τέρμα κάτω.

  16. Τον Οκτώβριο του 2019 η γειτονιά μας αναβαθμίστηκε με το νεο δικτυο (fiber) της WIND και ήμουν απο τους πρώτους που αναβαθμίστηκα .Πράγματι με 29 ευρω ειχα 100Mbps 300 προς κινητά και απεριόριστα προς Wind κινητά και σταθερά. Η τιμή ηταν άκρως δελεαστική για εκείνη την εποχή και χωρίς να το σκεφτώ υπέγραψα 24 συμβόλαιο. Πριν απο 3 μερες με πήραν τηλέφωνο για να ανανεώσω το συμβολαιο και προς έκπληξη μου μου είπαν οτι πλέον η τιμη θα παει στα 34 ευρω. Μου έδωσαν ομως εναλλακτική και μου ειπαν αν θελω να παραμεινει στα 29 να κανω και το κινητο μου συμβόλαιο για να παμε στα 50 ευρω. Δεν ξερω αλλα εχω εκνευριστεί . Ενω ειμαι απολυτα ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες της Wind αυτο το τελεσίγραφο μου γύρισε τα μυαλά .

     

    Θα σου πω τι έκανε φίλος και πήρε καλύτερη τιμή από αυτήν που είχε, δεν λέω ότι θα δουλέψει 100% αλλά πιστεύω αξίζει να το δοκιμάσεις γιατί δεν έχει καθόλου ρίσκο να μπλέξεις με φορητότητα κ.τ.λ.

     

    Κάνα μήνα πριν την λήξει του συμβόλαιο σου πήγαινε στο κοντινότερο κατάστημα και κανε αίτηση διακοπής με ημερομηνία όταν λήγει το συμβόλαιο σου και πες τον υπάλληλο να αναγράψει στην αίτηση ότι ο λόγος που ζητάς διακοπή είναι καθαρά οικονομικός άσε μερικές μέρες να κυλήσουν και θα σε καλέσουν από την wind τότε να κλαφτείς για την τιμή σφόδρα και αγανακτισμένα, λογικά θα σου αφήσουν την τιμή ίδια.

     

    Καλή επιτυχία και πες μας αν πέτυχες τον σκοπό σου.

  17. Δηλαδη ποια προβληματα λυθηκαν αν επιτρεπεται?

    Γιατι σε εμενα δεν λυθηκε κανενα προβλημα......

     

    1) Επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα και σε τυχαίο χρόνο.

    2) Τo Dark mode δεν δούλευέ σωστά.

    3) Δεν έσβηνε η οθόνη όταν έβαζες το κινητό στο αφτί εν ώρα κλήσης.

    4) Το τηλέφωνο ζεσταινόταν αρκετά χωρίς προφανή λόγο.

    5) Τυχαία force close σε διάφορες εφαρμογές τρίτων.

     

    Αυτά διορθώθηκαν μετά από επαναφορά, δεν λέω ότι σε όλες τις περιπτώσεις με μια επαναφορά θα φτιάξουν όλα, αλλά στην δική μου περίπτωση έφτιαξαν.

  18. Και εγώ με επαναφορά από 10 στην 11 εκτός από τις ηλίθιες ειδοποιήσεις τύπου bubble που δεν λειτουργούν σωστά όλα τα αλλά έστρωσαν προς το παρών.
  19. Τελικά πήρα το Mi 11 Lite 5G, ακόμα δεν ξέρω αν έπραξα σωστά.

    Οπότε το δίνω μετά από 1 χρόνο+ με όλα τα παρελκόμενα,

    αν ενδιαφέρεται κανένας: https://www.car.gr/parts/view/314392462/

     

    Ειλικρινά τώρα γνώμη μου είναι ότι 180 το σκοτώνεις αξίζει σαφώς περισσότερα.

×
×
  • Create New...