Jump to content

nikolasGG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikolasGG

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikolasGG's Achievements

  1. Καλημέρα. Για όσους έμειναν με το mi11i, που βαστάει ακόμη. 😁😁😁 Πριν 3 ημέρες ήρθε νέο Google Play system update Μαρτίου 2024. 2 μέσα σε ένα μήνα. Γρήγοροι. Εν αναμονή του Hyperos. Καλό ΣΚ.
  2. Την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά είδα την είδηση. Ηρθε επίσημα από το "ενημέρωση εφαρμογών συστήματος" και όπως πάντα τις κάνω. Επίσημες γαρ. Ευτυχώς είχα backup, αλλά το στήσιμο πήρε ώρες. Το μόνο καλό ότι έγινε καθαρή εγκατάσταση, δεν είχα κάνει όταν πήγαμε σε miui 14.
  3. Καλησπέρα. Google Play system update Φεβρουάριος 2024, για το mi 11i. Επίσης προσοχή σε αναβάθμιση της Xiaomi, που αφορά το HyperOS και έφτασε κατά λάθος και στα MIUI. Ειναι μερικά mb και βάζουν τη συσκευή σε bootloop. Την πάτησα, αρχικά μου άλλαξε την "κουρτινα" όπως του HyperOS και στην επόμενη αναβάθμιση την πάτησα. Με wipe data μπόρεσα και το άνοιξα. Παρακάτω και η είδηση, για εμένα ήταν ήδη αργά. https://techmaniacs.gr/i-xiaomi-brickarei-syskeyes-me-miui-kai-i-lysi-einai-na-tis-pas-sto-service/
  4. Καλησπέρα. Καλή Χρονιά Google Play system update Ιανουάριος 2024, για το mi 11i.
  5. Καλησπέρα. Χρόνια Πολλά. Εγώ με το γνωστό κόλπο αλλαγή σε Γαλλία region, έλαβα την 14.0.7. Αλλαγές που παρατήρησα είναι στην οθόνη κλειδώματος, με την ώρα να είναι πλέον BOLD, η ημερομηνία γράφει τον μήνα αντί για αριθμό και η ημέρα γράφεται σε συντόμευση. Δεν βρήκα τρόπο να τα αλλάξω. Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το 2024.
  6. Καλημέρα Google Play system update Νοέμβριος 2023, για το mi 11i.
  7. Καλησπέρα Συνέχεια αναβαθμίσεων και για τον μήνα Οκτώβριο στο Google Play system για το mi 11i.
  8. Καλησπέρα Πριν λίγο Google Play system update Σεπτεμβρίου 2023 στο mi 11i.
  9. Καλησπέρα. Αλλάξτε το region σε Γαλλία και θα λάβετε την 14.0.4.0 TKKEUXM (740MB) στο Mi 11i, με Security Patch May 2023 και August 2023, μαζί με κάποιες νέες εφαρμογές. μπορεί να πετύχει και σε εσάς. Κυκλοφορούν εδώ και καιρό τα patch αυτά. ΑΛΑΓΕΣ Με την αναβάθμιση μου άλλαξε η επιλογή προτεινόμενος τύπος δικτύου από 4 επιλογές: 5g, 4g, 3g και 2g σε πλέον μόνο 2 επιλογές: 2g/3g/4g/5g και 2g/3g/4g. Χαθηκε η επιλογή μόνο 2g που χρησιμοποιούσα στη μία sim για να έχω πάντα σήμα για voice. Επίσης δίπλα στο "έλεγχος για ενημερώσεις" εμφάνισε το "XIAOMI Community" , πως φεύγει αυτό; Εάν μπορείτε να τσεκάρετε εάν έχετε αυτές τις αλλαγές. Μετά από μια εβδομάδα περίπου, παρατήρησα λίγο καλύτερη μπαταρία, συσκευή σε 2 μήνες κλείνει 2 χρόνια, και κάπου 100 με 150 περισσότερη free ram.
  10. Καλημέρα Σήμερα Google Play system update Αυγούστου 2023 στο mi 11i.
  11. Καλημέρα. Σήμερα Google Play system update Ιουλίου 2023 στο mi 11i. Ακόμη να έρθει η 14.0.3.0, δεν έπιασε το κόλπο με αλλαγή σε Πολωνία του manoslar. Καμία αλλαγή προς το καλύτερο ή χειρότερο με την 14.0.3.0;
  12. Καλημέρα. Είδα στο MIUI Downloader ότι δόθηκε στα Mi 11i από 4-6-2023 η 14.0.3.0 TKKEUXM. Την έχει λάβει κανείς σας; Αν ναι, διορθώθηκαν προβλήματα όπως δεν ακούγεται ο ήχος ότι έκλεισε η κλήση σε bluetooth συσκευές, ή εαν ανέβηκε η διαθέσιμη μνήμη (η καλύτερη ήταν 13.0.9 με 300mb παραπάνω) Ευχαριστώ
  13. Καλησπέρα. Χρησιμοποιούσα super wallpaper και είχα μια δική μου φωτογραφία στην Lock screen. Τώρα δεν μπορώ να αφήσω την δική μου φωτογραφία στην Lock screen και μου ζητάει να αλλάξει και την home screen χάνοντας έτσι το super wallpaper. Σας το κάνει κι εσάς αυτό. Απενεργοποιησα κάποια επιλογή άθελά μου;
  14. Μια ακόμη αλλαγή, το μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος είναι πλέον αχνό, πολύ αχνό, ενώ της ώρας και ημερομηνίας κανονικό. Πιθανόν να θέλουνε να ξεχωρίζουν αυτά τα 2. Κρίμα να μην μας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσουμε τη φωτεινοτητα και το χρώμα του.
  15. Καλησπέρα κι από εμένα. MIUI 14 κι εδώ, Mi11i. Χωρίς επαναφορά, όλα καλά μέχρι στιγμής. Παρατήρησα μικρότερη διαθέσιμη μνήμη πλέον σε σχέση με το προηγούμενο update 13.0.9 (4.0 από 4.3), ενώ υποσχόταν ότι το νέο "MIUI uses less memory now......" Επίσης όμοια με τον fanatikos, παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο "ένδειξης" απάντησης και τερματισμού κλήσης μέσω bluetooth headset. Καλύτερο firmware κατ εμέ το προηγούμενο 13.0.9 που του ταίριαξε γάντι.
×
×
  • Create New...