Jump to content

saloumanol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by saloumanol

  1. Γεια σας.Έχω το lenovo A850+ και θέλω να βαλω την εφαρμογή του στο pc...την εγκαθιστα κανονικά αλλά είναι στα κινέζικα...δεν βρήκα κανένα τρόπο να το αλλάξω στα αγγλικά...H έκδοση της ειναι η Lenovo Suite 3.0.4.33833...Γνωριζει κανείς πως γινεται;
  2. Χριστός Ανέστη!!! Έχω το ΝΟΚΙΑ 5030c-2. Ξαφνικά ο φακός άνοιξε μόνος του και δεν κλείνει από τις ρυθμίσεις.Του έκανα επανεκκίνηση,αλλά και πάλι τα ίδια.Επίσης όταν το έκλεισα έβγαλα την μπαταρία και μετά την ξαναέβαλα και ο φακός άναψε κανονικά με κλειστό το κινητό.Το άφησα εκτός μπαταρίας 1 μέρα και σήμερα που το άνοιξα διορθώθηκε το πρόβλημα.Στη συνέχεια όμως το πρόβλημα επανεμφανίστηκε στην ίδια μορφή που περιέγραψα παραπάνω.Μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω.Ξέρω από ηλεκτρονικά αλλά δεν ξέρω τι συγκεκριμένα μπορώ να πειράξω.Ευχαριστώ!!
  3. Γεια σας.Ξέρετε αν έχει βγει η αναβάθμηση του Android 2.3 για το εν λόγω κινητό;Αν ναι,που μπορώ να τη βρώ;Ευχαριστώ!
  4. Γεια σας.Χτες πήρα ένα Alcatel OT-990,ωραίο τηλεφωνάκι.Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να βάλω ένα δικό μου ήχο κλήσης(mp3).Όταν πατάω παρατεταμενα πάνω στο τραγούδι δεν μου βγαζει επιλογή να το βαλω ως ήχο κλήσης.Ούτε από τις ρυθμίσεις του ήχου.Μπορείτε να με βοηθείσετε;Ευχαριστώ!
  5. Γεια σας. Έχω ένα Samsung U800 Soul το οποίο είναι γεμάτο μυνήματα. Δεν θα ήθελα να τα σβήσω αλλά να τα μεταφέρω αν γίνεται στον υπολογιστή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό;
  6. Γεια σας.Έχω το Samsung U800 soul και θα ήθελα να εγκαταστήσω εφαρμογές και παιχνίδια java στο κινητό αυτό...Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι αυτός που δίχνει το βίντεο ,αλλά δεν τα κατάφερα.Ξέρετε κάποιον τρόπο;Ευχαριστώ.!
×
×
  • Create New...