Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      695

    • Δημοσιεύσεις

      13.651


  2. aektzhs 1

    aektzhs 1

    Members


    • Πόντοι

      550

    • Δημοσιεύσεις

      2.739


  3. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      443

    • Δημοσιεύσεις

      2.051


  4. paanos

    paanos

    Moderators


    • Πόντοι

      391

    • Δημοσιεύσεις

      6.595


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation since 28/03/2023 in Δημοσιέυσεις

  1. Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣOY ΔINEI KAΘE 1H TOY MHNA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 600MB. MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO KIOΛAΣ! Προφανώς βολεύει όσους έχουν ανάγκη αρκετή ομιλία. Δοκιμάστηκε σε 2 αριθμούς, νέο και παλιό f2g και το έδωσε και στα δυο,τα οποία έχουν κάνει ανανέωση μέσα στο δίμηνο. Ο κωδικός δοκιμάστηκε τυχαία μεταξύ άλλων, δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα. Φυσικά δεν ξέρω αν θα το πάρουν όλοι και υπό ποιες προϋποθέσεις. Απο παλιότερα ποστ που έψαξα,επι wind συνήθως ο κωδικός έδινε δωρεάν παροχές για 6 μήνες. Ως είθισται,αν κάποιος το βάλει σήμερα,θα πάρει τα λεπτά τώρα,και ξανά, όπως το γράφει κιόλας, την 1η Μαρτίου. Οπότε αν είναι 6μηνη θεωρητικά θα μπουν 6 δόσεις, 1 τώρα και οι επόμενες 5 καθε πρώτη του μήνα. Άγνωστο μέχρι πότε θα επιτρέπει ενεργοποίηση. Οπως έγινε και σε άλλη περίπτωση μπορεί να την κόψουν οποτεδήποτε. Άγνωστο αν και αυτή είναι για 6 μήνες ή λιγότερο. Δεν γνωρίζω αν δίνει παράταση υπολοίπου,το πιθανότερο είναι όχι οπως συμβαίνει σε τέτοιες προσφορές. Το δικό μου υπόλοιπο έληγε στις 23/3 οπότε σε αυτό θα ήθελα κάποιο feedback,αν δίνει παράταση τουλάχιστον την πρώτη φορά,σε υπόλοιπα που λήγουν σε λιγότερο από 30 μερες. Update ΔΕΝ δίνει παράταση με την ενεργοποίηση
    22 points
  2. Οποίος έχει καρτοκινητο f2g πέρνει δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες.. στείλτε 94 στο 1264 και έγινε
    13 points
  3. Την επόμενη φορα καλέστε στο 8005001380 για να μην περιμένετε στην αναμονή. Αυτος ο αριθμός είναι και δωρεάν και σε συνδέει αμεσως με εκπρόσωπο
    10 points
  4. Τίποτα! Θα συνεχίζω να βρω τέτοια πράγματα και πάντα εδώ θα είναι. Φαντάσου ποσά τέτοια μπορούν να είναι κρυμμένα πίσω από απλά ένα sms… Μου ήρθε ιδέα, να κάνουμε μια λίστα με όλες τις προσφορές τέτοιες για να μην μείνουμε στο σκοτάδι για αυτές τις ευκαιρίες
    9 points
  5. Πως να επαναφέρετε την Samsung gesture και να κρύψετε την μπάρα ======================================================== Η Samsung προκειμένου να απλοποιήσει τη διαδικασία ενεργοποίησης του Circle to Search (πατώντας παρατεταμένα στο κάτω μέρος της οθόνης το Home button, κυκλώνεις ένα οποιοδήποτε αντικείμενο στην οθόνη και λαμβάνεις γρήγορα περισσότερες πληροφορίες για αυτό), αφαίρεσε από το One UI 6.1 την επιλογή των 3 swipe gestures/χειρονομίες πλοήγησης (σάρωση από κάτω αριστερά για πρόσφατες, στη μέση για το Home και δεξιά για πίσω) αλλά και την επιλογή για να κρύψεις την μπάρα gesture κάτω στην οθόνη για πιθανό burn-in ή για να βλέπεις περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη. https://www.youtube.com/watch?v=r62NzVZDwm0 (στο 2:35) Η λύση για να επαναφέρεις τα 3 gestures κρύβοντας και την μπάρα εξακολουθώντας να δουλεύει η λειτουργία Circle to Search κρατώντας απλά το δάχτυλό σας στο κέντρο κάτω στην οθόνη, είναι να κατεβάσεις από το Galaxy Store την εφαρμογή Good Lock που είναι για customize του τηλεφώνου και να προσθέσεις εξτρά χαρακτηριστικά. https://www.youtube.com/watch?v=iRek5IsfcY4 https://www.sammobile.com/news/navstar-update-hide-gesture-bar-one-ui-6-1/ https://www.reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/comments/1acvbz5/just_an_fyi_you_can_remove_the_navigation_bar/ Για γενική παρουσίαση της εφαρμογής Good Lock δες εδώ... https://www.youtube.com/watch?v=1FiXBL70L6s Όταν ανοίξεις την Good Lock, στην ενότητα κάτω στην οθόνη Make up εγκαθιστάς την τελευταία έκδοση του module NavStar που σου επιτρέπει να τροποποιήσεις τις ρυθμίσεις πλοήγησης στο τηλέφωνο σου. Πατώντας επάνω στο NavStar για να ανοίξει, στην ενότητα Swipe gestures ενεργοποιείς τον διακόπτη ON και το "Enable extra gesture settings". Πας μετά στις Ρυθμίσεις Android, Οθόνη, Γραμμή πλοήγησης, Περισσότερες επιλογές...απενεργοποιείς το "Υπόδειξη για χειρονομία" για να κρύψεις την μπάρα κι επιλέγεις ανάλογα τι σε βολεύει "Σάρωση προς τα κάτω" (Samsung gesture) ή "Σάρωση από τις πλευρές και από κάτω" (Google gesture). Για να εξακολουθεί να λειτουργεί αυτή η δυνατότητα, θα πρέπει να παραμείνουν εγκατεστημένα στο κινητό το Good Lock και το NavStar.
    8 points
  6. Η επίσημη απάντηση που μου έδωσαν : Υπάρχει γενικευμένο ζήτημα όσον αφορά τις εισερχόμενες κλήσεις στην κινητή τηλεφωνία. Είναι ενήμερη η τεχνική μας διεύθυνση και ελέγχεται, θα αποκατασταθεί άμεσα. Μας συγχωρείται για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
    8 points
  7. SOS προς 94αριδες ΕΊΧΑ ΥΠΌΛΟΙΠΟ 0,60 ΜΕ ΛΉΞΗ 09.02.24 ΕΒΑΛΑ ΕΧΘΈΣ ΚΆΡΤΑ Κ ΠΉΓΕ 21.01.23 ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ Large πήγε 21.12.23 ***όσοι ΔΕΝ υπάρχει λόγος ΜΗΝ ανανεώνεται***
    8 points
  8. Θα ηθελα να έχουμε μια λίστα η κάτι τέτοιο, για αυτό πείτε μας ότι προσφορά ξέρετε! Ας αρχίσω εγώ: 94 Στο 1264 -> Απεριόριστα data για 3 μήνες + παράταση υπόλοιπου για 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ.
    8 points
  9. δωρεάν από κινητό;; Και από σταθερο και από κινητο Εγω απλα κοινοποίησα τις γνώσεις μου για να μην πετάει ο ανθρωπος 0,25 € και να μην περιμενει 2 ώρες καθε φορα που θα χρειαστεί να επικοινωνήσει με την υποτιθέμενη εξυπηρέτηση πελατών (και είναι πολλές αυτες οι φορες) . Την καρτα εγω να του την δωσω δυστυχώς δεν μπορω. Ότι μπορω, κανω.
    8 points
  10. Θα μου επιτρέψει ο συμφορουμίτης να απαντήσω εγώ για εκείνον. Vodafone.
    7 points
  11. Σε ευχαριστώ! Την ενεργοποίησα σε 4 νούμερα. Ο αδερφός μου προσπάθησε τώρα σε άλλα 3 αλλά λέει προσωρινά μη διαθέσιμη. Μάλλον την έκοψαν.
    7 points
  12. Εβδομάδα 60+60 από σήμερα έως 11/02
    7 points
  13. λοιπον μολις μιλησα με το support desk στην ιστοσελιδα του f2g . μου το εφταξαν και δουλευει.. στην ερωτηση μου τι εφταιγε και αν εφταιγε το μηδενικο υπολοιπο.. μου απαντησαν : ""Υπήρχε ένα συστημικό ζήτημα απο μεριά μας το οποίο κι επιδιόρθωσα. Με συγχωρείτε για την αναστάτωση! , Όχι όχι δεν έχει να κάνει με το μηδενικό σας υπόλοιπο, πρόκειται για κάποιο συστημικό κώλυμα"" αρα τα δεδομενα δουλευουν τωρα.. και με μηδενικο υπολοιπο..
    7 points
  14. Ν3 στο 1285 για να ενεργοποιηθεί η προσφορα για f2g
    7 points
  15. Flash offer απεριόριστο ίντερνετ για 7 ημέρες με 2,5€
    7 points
  16. Όποιος θέλει να βλέπει sot στα Samsung με oneui 6 από την τελευταία φόρτιση κατεβάζει το συγκεκριμένο apk. https://twitter.com/KumarRenjerla/status/1772982327863390542?s=19
    6 points
  17. Καλημέρα. Έχει κόφτη, δοκιμασμένο από εμένα σε νέα ενεργοποίηση i4s τον Ιανουάριο του 2024, πρόγραμμα GIGA BUSINESS UNLIMITED ULTRA.
    6 points
  18. Εβδομάδα διπλασιασμού χρόνου ομιλίας 60' + 60' από σήμερα 04/03 εως και 10/03
    6 points
  19. Παιδιά πολλά μπράβο για τον κόπο αυτόν που κάνατε και τον χρόνο που αφιερώσατε, σας ευχαριστούμε πολύ
    6 points
  20. Μπορεί να μην υπάρξει κάποια αυξηση (πριν λίγο καιρό κάποιοι έγραψαν ότι δεν είχαν αυξηση στον 1 χρόνο). Το θέμα είναι ότι τα συμβόλαια γράφουν, εκτός από πληθωρισμο, και για επένδυση δικτύου.
    6 points
  21. Πάμε άλλη μια ναι. Ανοίγεις το τηλέφωνο μπαίνεις στο Samsung members. Εκεί υπάρχει ένα κουμπί πλεονεκτήματα. Βρίσκεις την εικόνα με τα s24 που γράφει διεκδίκησε τα δώρα προ παραγγελίας. Πατάς, υπάρχει κουμπί συμμετοχή. Γράφεις τα στοιχεία που ζητάει. Το Imei της συσκευής το ανεβάζεις με screenshot από τις ρυθμίσεις συσκευής πληροφορίες για το τηλέφωνο. Ανεβάζεις το τιμολόγιο. Περιμένεις απάντηση στο μεηλ σου από την Samsung. Απαντάνε σε έως 7 εργάσιμες. Όταν έρθει το μεηλ, έχει μέσα έναν κωδικό που σου λέει να τον χρησιμοποιήσεις στην pandas για να κερδίσεις συν 100 ευρώ από την ανταλλαγή. Υπάρχει σύνδεσμος που σε πάει στην pandas αν τον πατήσεις. Εκεί, αν θέλεις να δώσεις ένα τηλέφωνο χαλασμένο παλιό που δεν υπάρχει στην λίστα, πατάς την επιλογή άλλο. Κάνεις και αντιγραφή επικόλληση τον κωδικό που έλαβες από την Samsung που δίνει συν 100 ευρώ. Κάπου πριν τελειώσεις την διαδικασία με την pandas, θα σου βγάλει να κανονίσεις ραντεβού με κουριερ να έρθουν στον χώρο σου να παραλάβουν την συσκευή που θέλεις να στείλεις, μαζί και την αίτηση από την pandas που αν την έχεις εκτύπωσει θα την βάλεις μέσα στο κουτί με το τηλέφωνο που θέλεις να επιστρέψεις. Όταν παραλάβει η pandas και ελέγξει, θα σου στείλει μεηλ. Θα σου λέει πχ η συσκευή σου μηδέν ευρώ + 100 από Samsung. Αν συμφωνείς πάτα εδώ και γράψε μας IBan. Από την στιγμή που θα βάλεις στοιχεία τράπεζας, σε 3 εργάσιμες νομίζω βλέπεις τα χρήματα στον λογαριασμό σου. *κάπως έτσι αν όχι ακριβώς είναι η διαδικασία. Δεν την θυμάμαι και 100% με κάθε βήμα.
    6 points
  22. Πολύ καλά είναι. Ν78, 3400-3800 MHz
    6 points
  23. Επιστροφή στα Γιάννενα λοιπόν. Εμφανίστηκε και σε μένα το SA+NSA στο μενου Τωρα που θα εχω ελεύθερο χρόνο οσες μέρες θα είμαι εδώ, θα προσπαθήσω να περάσω από πολλά σημεία όπως έκανα παλιότερα και με τη Nova Καρδαμιτσια Περιφερειακός-Διασταύρωση Καρδαμιτσιων με Ολυμπιάδα Στους Αμπελοκήπους όταν πιάνει από τον Πύργο του ΟΤΕ στο κέντρο γράφει SA+NSA Όταν όμως πιάνει από 104671 γράφει 5G NSA Εννοείται όταν πιάνει από 4052 γράφει LTE(0) Εντός οικίας-Αμπελοκηποι
    6 points
  24. Πάντως αυτό που είχα δει είναι ότι η Nova είναι στην 15αδα των παροχων με την μεγαλύτερη αύξηση στις ταχύτητες στο 5G συγκριτικά με παρόχους από τις παρακάτω χώρες. Τα στοιχεία αυτά είναι από τον Οκτώβριο του 23. να σημειωθεί πως στις υπόλοιπες κατηγορίες καμία άλλη ελληνική εταιρεία δεν πηρε κάποια «διάκριση» Και μένα μου έκανε εντύπωση αλλά πρόκειται για επίσημο φορέα και απλά το αναφέρω. Λίγη υπομονή να βγουν και τα αποτελέσματα της Ουκλα θα πω εγώ. Τώρα απλά ψάχνουμε αιτιες και χάνουμε το αποτέλεσμα. Στο τέλος τον ξυρίζουν τον γαμπρό.
    6 points
  25. Τα πλεονεκτήματα του νέου f2g είναι η χρέωση ανα δευτερολεπτο στα λεπτά ομιλίας και η ανανέωση υπολοίπου από 1€. Έχω διαβάσει εδώ στο νήμα ότι το παλιό προσφέρει καλύτερα πακέτα σε δεδομένα. Μπορεί κάποιος που δεν έχει καθόλου f2g να κάνει φορητότητα ( ή να πάρει καινούργια νούμερο) και να γραφτεί στο παλιό f2g; Αν όχι τότε μήπως μπορεί να γραφτεί στο νέο και να παέι μετά στο παλιό; Επίσης εδώ στο νήμα λένε ότι οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να κάνουν περα - δώθε. Σχετικά με τα δεδομένα, στο νέο f2g υπάρχει το ημερήσιο πακέτο με απεριοριστα δεδομένα για €0.90. ΑΛΛΑ, όπως έχουν γράψει εδώ στο νήμα, στην πραγματικότητα είναι για 2 μέρες γιατί κάποιος μπορεί να το ενεργοποιήσει 00:01 της μιας μέρας και λήγει 23:59 της επόμενης. Όποτε, αν κάποιος θέλει συνέχώς απεριοριστα δεδομένα, στο νέο f2g κοστίζει €13.5 το μήνα (υπολογίζοντας τον μήνα με 30 μέρες), ενώ στο παλιό €22 περίπου (για 30 ημέρες επίσης). Υπάρχει βέβαια το μειονέκτημα ότι στο νέο ψάχνεσαι μέρα παρα μέρα βραδιάτικα για ενεργοποίηση.
    6 points
  26. Λοιπόν παιδιά μόλις δοκίμασα αυτό που δεν ξέραμε καθόλου με τα νέα μέτρα δηλαδή έβαλα 6GB για 25 ημέρες από Wifi Greece, και όντως ο χρόνος λήξης του υπόλοιπου μεταφέρθηκε 2 μήνες μετά. Οπότε λίγο το κακό ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    6 points
  27. Για νέους συνδρομητές καρτοκινητής FREE2GO που εγγράφονται στο Buy More 1000’ από 27/4/2023: -H προσφορά Buy More συστημικά, μπορεί να αποδοθεί σε όλα τα εμπορικά διαθέσιμα FREE2GO με ενεργοποίηση από 14/03/2023 και έπειτα -Η προσφορά αποδίδεται μόνο σε έναν αριθμό καρτοκινητού ανά συμβόλαιο κινητής/ σταθερής -Το καρτοκινητό πρέπει να είναι ταυτοποιημένο στα ίδια στοιχεία με τη σύνδεση της σταθερής/ κινητής (ΑΦΜ) -Η νέα ταυτοποίηση καρτοκινητής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει το στοιχείο του ΑΦΜ -Προϋπόθεση να πραγματοποιηθεί 1η ανανέωση οποιασδήποτε αξίας και στο εξής κάθε 2 μήνες βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου καρτοκινητής. -Η δωρεάν αυτόματη παροχή των 1000 λεπτών ομιλίας, ισχύει για όσο διατηρείται ενεργή η σύνδεση σταθερής ή κινητής. -Εκτός της 1ης απόδοσης της προσφοράς, οι επόμενες θα γίνονται στην 1η κάθε ημερολογιακού μήνα. Επιτόπου γίνεται η απόδοση των 1000 λεπτών. 3 φορές το έχω κάνει σε 3 σταθερά
    6 points
  28. Για εμας τους θνητούς ...το 5G θα δίνει ολη την ισχύ της συσκευής σε Upload / Uplink στο Stand Alone χωρίς πολύπλοκα και πολλές φορές παράλογα ' μοιράσματα ' σε B Bands και N Bands που προκαλούν προβλήματα απόκρισης. Με απλα λόγια..... Αρα, καλύτερο σήμα στα ισόγεια με άριστο TX power optimization απο τη συσκευή προς το σταθμό βάσης .... Bonus !! ..λιγότερη κατανάλωση μπαταρίες...
    6 points
  29. Δεν λέει, αλλά δοκίμασε Επίσης σου πάει το υπόλοιπο για 3 μήνες
    6 points
  30. Καλό μήνα. Κάθε Τετάρτη ΜΕΤΑ της 12.00
    6 points
  31. Συνδέθηκε σήμερα και η οπτική ίνα στον eNB 12107. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    6 points
  32. όποιος ψάχνει, Βρίσκει λέγανε στο χωριό μού.... 2 ΣΤΟ 12410 και μένει το εικονίδιο για τον επόμενο μήνα 😜
    6 points
  33. Ε ναι είναι μάπα. Κρίμα και έχει πολύ υλικό μέσα η εφαρμογή για να πεις μετακομίζουμε σε κάποια άλλη πχ netmonitor. Άμα δουν οι χρήστες να τα μαζεύουν, το επόμενο λεπτό τον επαναφέρουν 😅
    5 points
  34. Δια 1000 είναι πιο εύκολο, και σχεδόν σίγουρα αυτή την πράξη κάνουν και αυτοί (βγαίνουν και περισσότερα 😉) Παρότι από παλιά είχε καθιερωθεί το 1024, το σωστό είναι: 1 ΜΒ = 1000 ΚΒ 1 ΜiB = 1024 KiB https://en.wikipedia.org/wiki/Binary_prefix
    5 points
  35. Καλησπερα.Μέσω cosmote app "παίζει" δημοσκοπηση οπου στο τελος δινει 500mb για 5μερες.
    5 points
  36. Είπα να συμμετάσχω για λίγο ακόμα σε αυτό το thread από τεχνολογικό ενδιαφέρον (τεχνολογικό φόρουμ είμαστε) και για να βοηθήσω τυχόν κάποιον συμφορουμίτη, όπως έχω κάνει μέχρι τώρα και το αποδεικνύει και το reputation που έχω. Αντ' αυτού βλέπω σχόλια από ανθρώπους που μπορεί να έκαναν εγγραφή ακόμη και έναν μήνα πριν και να αναφέρονται σε γκρίνια κ.λπ. Δεν μπορώ να διανοηθώ για ποιον λόγο δε θα πρέπει να στεκόμαστε σε κάποια μελανά σημεία της κάθε συσκευής. Άλλωστε, όταν υπάρχει πίεση από τον κόσμο, δεν ωθεί τις εταιρείες να τα διορθώνουν ενίοτε; Ας πούμε στο s23 ultra με προβλημάτιζε το χαμηλό pwm-dc dimming που προκαλεί προβλήματα με τα μάτια σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Το είχαν γράψει και σε πολλά διεθνή fora. Φέτος, για πρώτη φορά η samsung το βελτίωσε σε κάποιο βαθμό. Δεν είναι κέρδος αυτό για τους καταναλωτές; Επίσης, πριν αποχωρήσω, να θυμίσω ότι ήμουν από τους πρώτους που υπερασπίστηκαν το s24 ultra όταν πολλοί εδώ μέσα έκραζαν για ξεπλυμένες οθόνες. Μάλιστα, έκανα και έρευνα στο thread του s23 ultra για παρόμοια σχόλια: Παραθέτω το post μου από 6 Φεβρουαρίου: "επειδή λυπάμαι τα άτομα που θα το αγοράσουν και θα ψάχνουν κάποια ενδιαφέρουσα πληροφορία για το πενάκι ή την AI και θα διαβάζουν διδακτορικές διατριβές για την οθόνη που έχει ψηφιστεί από πολλά site ως η καλύτερη μακράν της αγοράς, παραθέτω αυτούσια σχόλια από παρόμοιο καιρό πέρσι, για το s23 ultra και από διαφορετικούς συμφορουμίτες. Από εκεί και πέρα, καλή συνέχεια και ο νοών νοείτω: "Συμφωνω είναι χάλια το ασπρο στο κινητό. Την πρώτη φορά που το είδα λέω εντάξει είναι demo, πήγα στο πλαίσιο δεύτερη επιλογή καταστήματος να τσεκάρω, το αποτέλεσμα ίδιο. Παω στα media βλέπω πάλι τη συσκευή για τρίτη φορά, το ασπρο απλά δεν είναι ασπρο. Εχει μια ρύθμιση στην οθόνη που μπορείτε να την ενεργοποιήσετε αλλά πάλι δεν είναι καλό το αποτέλεσμα." "Τα είπαμε αυτά, δεν έχω καμία αμφιβολία για τέτοια θέματα. Η απάντηση είναι μία φίλε μου. Apple. Η Samsung αντιγράφει τα ξεπλυμενα χρώματα στο βωμό των "tests από displaymate" - εδώ αντέγραψε μέχρι και την ταινία ασφαλείας στο πακέτο από τη σειρά iPhone 14. Δεν υπάρχει λόγος να τα κάνει αυτά, το προϊόν της είναι πολύ ανώτερο από το αντίστοιχο μήλο, αλλά η σαμμυ εκεί... " "Ξεθωριασμένη η οθόνη δυστυχώς. Απορώ πως το επέτρεψαν φέτος. Υπάρχει ένα πέπλο ασπριλας." "Εχω δει πλεον 6 S23 ultra, δεν εχω καμια αμφιβολια οτι δεν τιθεται θεμα για ελαττωματικες παρτιδες κλπ κλπ, ολα ετσι ειναι φετος. Στο βωμο του "να κανω ο,τι κανει κι η μηλιά", θα φαμε ξεπλυμα φετος. Και θα το επικροτησουν και τα "αντικειμενικα" site τεχνολογιας, που θα δωσουν την πρωτια στην οθονη, με τα σχετικα reviews." "Έχω το κινητό μια εβδομάδα γεμάτη. Μεγαλύτερο σκουπίδι σε οθόνη δεν πρέπει να υπάρχει στην αγορά. Ξέπλυμα, κουραστικη με ένα άσπρο πέπλο μπροστά που δεν φεύγει με τίποτα. Με γύρισε πολλά χρόνια πίσω η samsung. Μην μου πει κανείς ότι έχει πρόβλημα το δικό μου διότι εχω δει 4 και είναι όλα ίδια." "Κι εγω απο S22 ultra. Διπλα διπλα η μια οθονη με την αλλη μερα με τη νυχτα. Αν γυρισεις καποιες σελιδες πισω θα δεις ημουν ο πρωτος που το ανεφερε. Νομιζα οτι ειναι προβληματικο στην αρχη, αλλα πλεον το γραφουν πολλοι. Το προβλημα ειναι στο λευκο. Και καποια ανοιχτα χρωματα ειναι σαν ξεπλυμενα. Τα πιο σκουρα νομιζω ειναι καλυτερα. Ρυθμιση που να το διορθωνει δεν υπαρχει." Ήμουν από τους πρώτους που υποστήριξα το κινητό απέναντι σε όσους έγραφαν για προβληματικές οθόνες. Το έκανα, επειδή όντως πίστευα ότι το κινητό αδικείτο.Σε σημεία που θεωρώ ότι επιδέχεται κριτική, έγραψα την άποψή μου. Στο παρόν thread όμως επιτρέπονται από ό,τι κατάλαβα μόνο διθυραμβικά σχόλια αυτοεπιβεβαίωσης, για να χρησιμοποιήσω την ορολογία του φίλου πιο πάνω, ή αυστηρά σεντόνια ολόκληρα για τζάμια, θήκες και εκπτωτικά κουπόνια. Οποιοδήποτε σχόλιο κριτικής είναι επειδή κάποιοι δεν έχουν λεφτά για το κινητό. Το ενδεχόμενο να ευχόμαστε να διορθώσει κάποιες ατέλειες η Samsung επειδή γουστάρουμε την εταιρεία και θέλουμε να πάρουμε πάλι κάποιο μελλοντικό δικό της μοντέλο, δεν παίζει σαν σενάριο. Όταν είχα πριν πολλά χρόνια το Galaxy Note 4, ένα κινητό πολύ μπροστά από την εποχή του σε πολλούς τομείς, με ενοχλούσε το Touchwiz και η πολύ περιορισμένη υποστήριξη λογισμικού της Samsung (2 έτη). Τα κατέκρινα και εδώ στο φόρουμ και εν τέλει μεταπήδησα στην apple επειδή δεν ήθελα να αλλάζω κάθε 2 χρόνια κινητό. Ενδόμυχα, επειδή μου έλειπε το android, ευχόμουν κάποια στιγμή να φτάσει σε support την apple. Τελικά την πλησίασε και πρόσφατα την ξεπέρασε. Επίσης, άλλαξε και το άθλιο Touchwiz..Ήταν καταλυτικοί παράγοντες για να μεταπηδήσω πάλι στη Samsung. Ο άνθρωπος φίλοι μου είναι ικανός και για τέτοιους σύνθετους συλλογισμούς και όχι μόνο : " έγραψε κάτι αρνητικό για ένα κινητό, άρα είναι φτωχομπινές και ζηλεύει". Για όσους βέβαια έχουν αποφοιτήσει από το νηπιαγωγείο... Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και ζητώ συγγνώμη για το off-topic. Να χαρείτε το κινητό σας με γόνιμους τεχνολογικούς διαξιφισμούς. Το ότι αγοράσαμε κάτι δε σημαίνει ότι πρέπει να αποτελεί αυτοεκπληρούμενη προφητεία για την επιτυχία της επιλογής μας!
    5 points
  37. Βίντεο κλήση στα τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου. 10 λεπτά κλήση και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΑΣΙΜΟ! Μέσα έξω handovers σε ολο το πέταλο! Έχουν κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι.
    5 points
  38. Αυτό το είδατε ή σας έχουν πάρει τα μυαλά οι οπαδοί και οι πολέμιοι του liquid...???? Δεν έχω καταλάβει, αν ενεργοποιήσουμε αύριο θα πάει μέχρι τις 11/2 ή απλώς χάνουμε τη σημερινή μέρα?
    5 points
  39. καλησπέρα σας , σήμερα μου έδωσε η nova το χρηματικό υπόλοιπο από την αίτηση φορητότητας που έκανα στις 17/1. Μόλις έγινε η φορητότητα , έκανα αίτημα στην nova με ταυτότητα και τον αριθμό της τραπέζης και σήμερα έγινε η κατάθεση.
    5 points
  40. https://www.pasevodafone.gr/public/2024inVodafone_05012024.pdf Καλά μην φανταστείς οτι έχουν μεινει και χιλιάδες απευθείας στην εταιρεία... external εργολάβοι call center 1+2 level support είναι κυρίως και αυτούς τους έχει σούζα... ας μην ανοιξουμε το θέμα γιατι η κουβεντα θα παει μακρια αλλα δεν ειναι ολα οπως φαινονται.
    5 points
  41. Γύρω στις 7-8 Φεβρουαρίου. Το πιο πιθανό σενάριο μου μοιάζει η ανακοίνωση των 100 εκατ ευρώ επιπλέον για επενδύσεις. Δεν θυμάμαι στις αγορές όπου πουλάει να έχει πάει επίσκεψη
    5 points
  42. Samsung S23 Ultra 1 N78 βάλανε για να καλήψει προς παραλία που το καλοκαίρι γεμίζει κόσμο. στα άλλα sectors οικονομία. Επίσεις μόνη η NOVA εκπέμπει απο Ν78 + Β7+Β1+Β3+Β20. η συνεργάτηδα κόκκινη Β3+Β20.
    5 points
  43. Φίλε μου, ουδείς γνωρίζει το liquid. Καλώς ή κακώς. Η ίδια η εταιρεία δεν το διαφημίζει. Ούτε βέβαια πρόκειται να καταρρεύσει η πράσινη.
    5 points
  44. Κορινός Πιερίας βάλανε Ν78!!! Θαύμα!!
    5 points
  45. Έτσι ονομάζεται στο εσωτερικό σύστημα της εταιρείας η παροχή των 1000' προς όλους που δίνεται στα καρτοκινητά σε συνδυασμό με το σταθερό.
    5 points
  46. Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, ναι είναι παράλογο γιατί είναι μέρος του δικτύου της εταιρείας Nova που παρέχει συγκεκριμένες υπηρεσίες. Σαν πελάτες της εταιρείας πρέπει να έχουμε πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές μέσω των καταστημάτων του δικτύου της. Αν δεν μπορεί/δεν θέλει το κάθε κατάστημα να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες, ας βγάλει η Nova μία ανακοίνωση και να γίνονται online. Το να γίνεται μπαλάκι ο πελάτης δεν είναι επαγγελματικό.
    5 points
  47. Δοκίμασα και σε καρτοκινητο και σε συμβόλαιο Q και δεν δουλεύει.. σορρυ
    5 points
  48. Πρώτες μέρες με το iPhone 15 Pro και έχω να πω ότι διάφορες από το 13 όσο αναφορά το θέμα του c-band είναι χαοτικές . Inspot Σερρών, σημείο που ΠΟΤΕ δεν κατάφερα να συνδεθώ σε n78 . Θηρίο ο X70 https://www.speedtest.net/result/i/5802619369 Όσο αναφορά για το θέμα με τις θερμοκρασίες , το έχω ζορίσει αρκετά το κινητό στο 5G και ζεσταίνεται λιγότερο από το 13
    5 points
  49. Η κόκκινη έχει τελειώσει και δεν το ξέρει. Sent from my iPhone using Tapatalk
    5 points
  50. Όσοι παραπονιέστε για το χαλί της κόκκινης την περίοδο των γιορτών,αρκεί να κάνετε μια βόλτα από το νήματα της COSMOTE και της Vodafone να δείτε διαφορά •Πράσινη:κλείσιμο τρίτης γενιάς το 2021 και αναβαθμισμένο το 80-90 τοις εκατό. Φυσιολογικές ταχύτητες 60+ Mbps. Περίοδος εορτών:40+ Mbps •Ασπρόμαυρη:κλείσιμο τρίτης γενιάς 7 Μαρτίου. Αναβαθμισμένο το 50 τοις εκατό περίπου. Φυσιολογικές ταχύτητες 20+Mbps. Περίοδος εορτών:12+Mbps •Κόκκινη:κλείσιμο της τρίτης γενιάς θα γίνει 26 Απριλίου. Ξεκίνημα αναβάθμισης από τις αρχές Μαΐου. Φυσιολογικές ταχύτητες μαξ 10 Mbps. Περίοδος εορτών:0,4-4 Mbps Περιοχή:Θήβα Αν κάποιος δεν έχει μια πράσινη ή ασπρόμαυρη σιμ κοντά μόνο με την κόκκινη δεν κάνει δουλίτσα
    5 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
×
×
  • Create New...