Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

 1. Chrischal1908

  Chrischal1908

  Members


  • Πόντοι

   26

  • Δημοσιεύσεις

   2.492


 2. elkons

  elkons

  Members


  • Πόντοι

   17

  • Δημοσιεύσεις

   1.015


 3. damianos

  damianos

  Members


  • Πόντοι

   16

  • Δημοσιεύσεις

   1.234


 4. MitsosDaBest13

  MitsosDaBest13

  Members


  • Πόντοι

   16

  • Δημοσιεύσεις

   5.859


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation since 14/07/2024 in Δημοσιέυσεις

 1. Μία σύνοψη από το πρόσφατο ταξίδι μου στις περιοχές Πρέβεζα, Πάργα, Παξοί, Λευκάδα (μέσω Ρίου). Cosmote μόνο. Οι άλλες είναι πολύ μέτριες. Vodafone είχα μαζί μου, αλλά υποθέτω ότι και η Nova κατά 90% θα είναι παρόμοια. Στη διαδρομή από Ζαχάρω Ηλείας μέχρι την Πάτρα, γύρισα τα data σε Cosmote, για να μπορέσω να ακούσω online radio σαν άνθρωπος, χωρίς κολλήματα και 2G. 😝 Στο ΣΕΑ Ευηνοχώρι, όλες είναι χάλια. Σε εσωτερικό χώρο 1 γραμμή 5G, αν δεν έπεφτε σε 2G. Δεν ξέρω πως τα έχουν καταφέρει να μην έχουν ούτε micro εκεί. Στη λίμνη Αμβρακία, ξανά μόνο με Cosmote μπορούσα να ακούσω ραδιόφωνο. Αν και σε κάποιο σημείο, νομίζω και αυτή έπεσε για λίγο σε 2G. Στην υποθαλάσσια σήραγγα που συνδέει την Πρέβεζα με το Άκτιο της Αιτωλοκαρνανίας, όλες εκτός δικτύου, μέχρι να βγεις ξανά πάνω. Μέσα στην Πρέβεζα, μόνο Cosmote. H Vodafone είναι για κλάματα. Κεραίες με σκέτο 4G, που σε εσωτερικούς χώρους γινόταν 2G. Στην Πάργα η Cosmote λίγο καλύτερη, αλλά με πολλή κίνηση. Περνώντας με το καράβι από την Πάργα προς τους Παξούς, όλες είχαν σήμα. Ακόμα και από Κέρκυρα έπιασα. Αλλά η Cosmote λίγο καλύτερη. Στους Παξούς, η Vodafone με σκέτο 4G, αλλά λειτουργούσε. Η Cosmote 5G με πολλή κίνηση (πίτα από τους τουρίστες με Roaming μάλλον). Στη Λευκάδα γενικά δεν είχαν μεγάλη διαφορά, αλλά η Cosmote ήταν λίγο καλύτερη.
  7 points
 2. Είναι γεμάτος ο σταθμός με κεραίες, micro ή nano. έχει 2 στις αποβάθρες 1 ανά κατεύθυνση και επάνω έχει τουλάχιστον ακόμα 3 ανά πάροχο. Πριν 1 μήνα περίπου λειτουργούσε η Nova μαζί με Vodafone και μόνο στον σταθμό, τώρα λειτουργούν όλοι και περίπου ~1000μ μέσα στο τούνελ προς τον επόμενο σταθμό με βάση το TA που ήταν 14. Οπότε υποθέτω πως λογικά θα λειτουργήσει σύντομα και Αργυρούπολη. @elkonsβρήκα και κάποιες φωτογραφίες πριν από 11 - 12 μήνες στον Άλιμο, πρέπει να τις είχα ποσταρει αλλά δεν βρίσκω το ποστ.
  5 points
 3. Καλησπέρα. Να χάλασε το κινητό μου μόλις έβαλα τη sim της Vodafone δεν νομίζω. Προφανώς κυκλοφορώ σε προβληματικές περιοχές. Δεν λέω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου . Μιλάω κανονικά απλά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες έλαβα 3 μηνύματα για χαμένες κλήσεις όταν στη Nova με το ίδιο κινητό λάμβανα μόνο όταν έβγαινα από το μετρό. Ποτέ άλλοτε. Επίσης με φουλ σήμα οι ταχύτητες 4g στις ίδιες περιοχές ( Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλό κτλ )είναι κατώτερες της Vodafone από τις ταχύτητες που είχα πριν στη Nova. Όχι μεγάλη διαφορά αλλά αυτά τα 5-10 Mbps κάνουν τη διαφορά όταν θες να κατεβάσεις μεγάλα αρχεία. Σε αυτό που έχει μεγάλη διαφορά το δίκτυο της Vodafone είναι το upload κοντά στα 50mbps στα περισσότερα σημεία. Στη Nova ήταν πολύ πιο χαμηλό. Σε γενικές γραμμές από προσωπική εμπειρία στις περιοχές που έχω κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής της Nova το δίκτυο είναι ένα κλικ ανώτερο. Σε λίγες ημέρες θα επισκεφτώ κάποια νησιά για διακοπές που έχω πάει ξανά. Εύχομαι το δίκτυο της Vodafone να φυσάει εκεί σε σχέση με τις ταχύτητες που είχα στη Nova. Νομίζω ότι φτάνει με το off topic.
  5 points
 4. Επίσημες απαντήσεις από το τσατ της NOVA...
  5 points
 5. Από ότι είδα το πακέτο extra small τελικα δεν καταργήθηκε απλά το κάνανε να μπορείς να το ενεργοποιήσεις μόνο με sms. Ενημερωνω για όποιον δεν το ξέρει. Δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια αλλα πιστεύω δουλεύει και ειδικά για ομιλία με χρέωση ανά δευτερόλεπτο είναι ότι πρέπει.
  5 points
 6. Να είναι στο ίδιο ΑΦΜ. Σταθερό κ F2g Σε ένα κατάστημα με αίτηση στο ενεργοποιούν ή μέσω μνμ
  4 points
 7. https://www.insomnia.gr/articles/various/network/ste-kanonika-h-egktatastasi-5g-keraion-para-tis-antidraseis/ Επιτέλους!
  4 points
 8. Πρώτες εντυπώσεις, προερχόμενος απο Galaxy Watch 4 Classic, (το οποίο έχω αγοράσει συνολικά 3 φορές), το Ultra είναι πολυ πιο γρήγορο, τα GW4 τελευταία καθυστερούν σε πολλές βασικές λειτουργίες, είναι μεγαλύτερο και αυτό ίσως είναι πρόβλημα για όσους έχουν μικρούς καρπούς, αλλά είναι και πολυ ποιοτικό σαν κατασκευή. Η οθόνη του στα μάτια μου είναι άριστη, αλλά δεν έχω καταλάβει μεγάλη διαφορά απο το 4αρι (ίσως σε εξωτερικούς χώρους που παίζει ρόλο η φωτεινότητα). Το λουράκι του επίσης πολύ ωραία κατασκευή αν και ο μηχανισμός αλλαγής κάτι μου θυμίζει... Φορτίζει και με τους φορτιστές του 4, πράγμα το οποίο είναι μεγάλο συν για εμένα γιατί έχω παντού και απο ένα. Ο αισθητήρας φωτός άψογος σε σκοτεινό δωμάτιο αμέσως γυρίζει σε λειτουργία νύκτας. Επίσης η λειτουργία απάντησης με τα δάκτυλα φαίνεται πολυ ενδιαφέρουσα αλλά δεν πρόλαβα ακόμα να την δοκιμάσω εκτενώς. Τις βιομετρικές δυνατότητες θα τις δοκιμάσω σταδιακά, όπως φυσικά και την αυτονομία. Αναφορικά με την επικοινωνία με το κινητό, όλα γίνονται εύκολά και γρήγορα στο δικό μου samsung Κλείνοντας όφειλω να παραδεχθώ ότι οι προδιαγραφές αντοχής του είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές, αλλά εγώ δεν προτίθεμαι να το δοκιμάσω στην θάλασσα ή να το ζορίσω σε βουνά και λαγκάδια, τουλάχιστον τώρα καθώς τα 700 ευρω της τιμής του δεν είναι και λίγα για ενα smartwatch. Αν θέλετε κάποια άλλη πληροφορία πείτε μου
  4 points
 9. Στείλε STOP στο 1213: Για φραγή όλων των χρεώσιμων μηνυμάτων που λαμβάνεις από τους παραπάνω αριθμούς
  4 points
 10. Δεν ισχύει αυτό, σε εμένα μια χαρά παίζει το WiFi calling και με edge κάλυψη. Όπως είπαν και οι φίλοι πιο πάνω, κλείδωσε LTE/NR only και βάλε προτίμηση σε WiFi calling στη συσκευή. Προσωπική γνώμη να ΜΗΝ βάλεις GSM repeaters, είναι καταρχήν παράνομα και δημιουργούν παρεμβολές γενικότερα.
  3 points
 11. Φυσικά δεν την έχουμε πει και καλώς δεν την έχουμε πει διότι όπως θα δεις στις σημειώσεις αφορά συμβόλαια και όχι f2g.
  3 points
 12. Αυτή την προσφορά την έχουμε πει.....? Super Καλοκαιρινή Προσφορά! Απεριόριστα GB για 30 ημέρες μόνο με 11,90€. Ενεργοποίησε την καλοκαιρινή προσφορά έως 31/08 μέσω του Nova App ή στείλε A4 με δωρεάν SMS στο 1285. ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ NOVA APP Μπες στο Nova App Πήγαινε στην κατηγορία Επιπλέον GB. Πάρε την προσφορά Βρες το πακέτο Unlimited GB για 30 ημέρες και ενεργοποίησέ το! Σέρφαρε απεριόριστα Η προσφορά ενεργοποιήθηκε και πλέον σερφάρεις απεριόριστα! Διευκρινίσεις Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Επιπλέον, εφαρμόζεται τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας με βάση το καθαρό ποσό του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού και ανέρχεται σε ποσοστό 10%. Το παραπάνω τέλος δεν εφαρμόζεται στους δικαιούχους απαλλαγής. Η προσφορά αποδίδει Απεριόριστα Data με κόστος 11,90€ και διάρκεια 30 ημέρες. Το κόστος ενεργοποίησης του πακέτου χρεώνεται στον επόμενο λογαριασμό σου και είναι επιπλέον του παγίου σου. To πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά το μήνα και ισχύει για 30 ημέρες. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη από 29/05 έως 31/08. Τα Data της προσφοράς που δε θα καταναλωθούν εντός της διάρκειας ισχύος της προσφοράς, δε δύνανται να μεταφερθούν. Τα Data της προσφοράς έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα πακέτα ή/και την ενσωματωμένη χρήση του εκάστοτε προγράμματος. Τα Data της προσφοράς ισχύουν για χρήση εντός Ελλάδας, ενώ κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. και Ην. Βασίλειο υπάρχειο όριο ορθής χρήσης 8GB. Δεν ισχύουν για τις χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνη Α - Ε). Πηγή: https://nova.gr/offers/aperiorista-data
  3 points
 13. Θεσσαλονίκη μια χαρά είναι, είναι αξιοπρεπής στα περισσότερα σημεία. Ειδικά στο κέντρο ίσαξια και καλύτερη από τη Nova.
  3 points
 14. Μετά από πολλά χρόνια το θυμήθηκαν κ αυτό ,πάλι καλά να λέμε!
  3 points
 15. Οι ίδιοι άσχετοι κακοπληρωμένοι υπάλληλοι είναι (δεν τους κατηγορώ). Απλά στο chat μπορούν να ψάξουν με την ησυχία τους για αρκετά λεπτά πριν σου απαντήσουν, ενώ τηλεφωνικά δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια.
  3 points
 16. Γιατί δε ρωτάς και μέσα από την εφαρμογή της κοσμοτε? Εγώ από κει βγάζω ακρη
  3 points
 17. οτιδηποτε πειραμα γινεται, γινεται προς το καλο για την αυξηση της συλλογικης γνωσης και σοφιας 🙂
  3 points
 18. Σταθμός μετρό Αλίμου, μέσα στον συρμό
  3 points
 19. Καλημέρα σας. Αφορα μόνο τους ιδιώτες Όχι τους επαγγελματίες άρα τα καφενεία θα πρέπει να έχουν και τις δύο εταιρίες.
  3 points
 20. Καιρός ήταν! Ήταν γελοίο το γεγονός ότι έπρεπε να δίνεις 50+ ευρώ το μήνα για να βλέπεις όλους τους αγώνες.
  3 points
 21. Οδός Σολ. Σολωμού, Αλεξανδρούπολη
  3 points
 22. Πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία πάντως
  3 points
 23. Στο Viber για να μπει στο όνομα σου ο αριθμός τι τους έστειλες; Γιατί στο χαρτί πίσω ήθελε και μια αιτηση την οποια εμενα δεν μου την εδωσαν. Επίσης για μενα λιγο βλακια που πληρωνεις 13 ευρω χωρις να εχει τιποτα μεσα αλλα πιστευω αξιζει σε αυτη τη περιπτωση λογω του 9 ευρω πακετου (εμενα 15 με πηραν) Πρέπει από πίσω να έχει αυτό το χαρτί κολλημένο
  3 points
 24. Αν δεν είχε συνδεθεί με 800αρα αλλά καμία 2600 στο LTE θα είχε πολύ καλύτερη ταχύτητα! Στο 5g πολύ κομπλέ είναι με 3500.
  3 points
 25. Μόνο κρατείστε μια πισινή να μην μην είναι όλα οπως τα περιμένετε...
  3 points
 26. Οι Κερκυραίοι πάντα ήταν Large...... Πολλοί έχουν επισημάνει περιπτώσεις όπου ζητούν από 13€ και πάνω....... Αλλά αυτοί το παράκαναν..... Να τους επισημάνεις ότι από κατάστημα δικαιούσαι από 8€.
  2 points
 27. Να πάτε σε άλλο κατάστημα αν υπάρχει η δυνατότητα.
  2 points
 28. Η Android 15 beta 4 που βγήκε εχθές, έχει WiFi calling στην Cosmote πλέον.
  2 points
 29. Στην είσοδο της Λευκάδας, κοντά στη γέφυρα. Νυδρί Λευκάδας.
  2 points
 30. Διάβασα ότι το πρόβλημα ήταν πανελλαδικό. Για αυτό σε ρώτησα, επειδή νόμιζα ότι είχες vdsl nova. Εδώ Πειραιά πάντως adsl σε cosmote και Vf δουλεύουν κανονικά Πήγα το πρωί σε κατάστημα Vf για φορητότητα σταθερού και τριών κινητών και με πήρε η nova πριν και μου πρότεινε τα κινητά στην ίδια τιμή με 6 μήνες δώρο ενώ την tv και το σταθερό με 3 μήνες δώρο, κάτι που φυσικά αρνήθηκα
  2 points
 31. Σταθμός μετρό Αλίμου, μέσα στον συρμό
  2 points
 32. Πως ακριβώς στην έχουν στείλει? Με μήνυμα ή στην εφαρμογή? Στην εφαρμογή αν δείχνει στην εικόνα "online ανανέωση" τότε σίγουρα δεν τη δίνει απο κατάστημα με 8€. Την δίνει με online ανανέωση από 13. Έτσι την έπαθε και φίλος που το έχει γράψει εδώ. Καλού κακού αν ασχολείσαι με cashback, κάνε και μία δοκιμή με αυτό αν και οι πιθανότητες είναι μικρές. Όπως το πάτε τον έχετε βγάλει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή από το Νοέμβριο.
  2 points
 33. Σήμερα στον Ρέμο στο θέατρο γης καμία δεν ήταν λειτουργική. Cosmote 0,3 mbps αλλά σταθερό 5g Vodafone: Κολλημένο Εdge Nova: Η νόβα κάτι έκανε σε 5G με 0,2 mbps αλλά είχε πολλές εναλλαγές σε Edge και σε άλλες κεραίες. Ανεβάζω screenshots για νόβα
  2 points
 34. Σύγκριση 4G και 5G Cosmote vs Vf vs nova στο σπίτι μου στην Αγία Σοφία Πειραιά 5G Cosmote 5G Vodafone 5G Nova 5G Στα του 4G+ Cosmote 4G+ Vf 4G+ Nova 4G+
  2 points
 35. Όποιος το ενεργοποίηση να μας πει μόνο εάν πήρε παράταση στην ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου τού...
  2 points
 36. Επιβεβαιώνω και για αυτόν το μήνα ότι βάζοντας το πακέτο data των 4,5 ευρώ(3gb) παρατάθηκε το υπόλοιπο για ακόμη ένα μήνα.
  2 points
 37. 7.2 ηταν αν θυμάμαι καλά χωρίς την αυτόματη ενεργοποίηση
  2 points
 38. https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/paroches-paketa-prosfores/pos-mporo-na-metafero-lepta-sms-data-pou-den-katanalosa-ston-epomeno-mina-me-to-rollover. Εδώ το είδα. Πριν 1 ώρα την έβγαλα την εικόνα.
  2 points
 39. 27ο χμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών Παναγία Χαλκέων, Θεσσαλονίκη
  2 points
 40. Αυτό ήταν για κάποιους που λένε ότι δεν κάνει επενδύσεις η εταιρεία. Βέβαια περίμεναν και από την πρώτη χρονιά να γίνει πράσινη από την ταχύτητα και τις επενδύσεις... δυστυχώς θέλουμε 2 χρόνια γεμάτα ακόμη! Κυρίως για τις συνεργάτιδες!
  2 points
 41. https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/panagiotis-georgiopoulos-nova-sinechis-ependisis-se-ipodomes-5g-ke-optiki-ina-me-epikentro-ton-pelati/ Οι επενδύσεις συνεχίζονται... τι να κάνουμε;;
  2 points
 42. Οχι, αλλά γιατί να θέλεις να το αλλάξεις;
  2 points
 43. Με τι συσκευή είσαι; θα δεις βελτιώσεις ανά σημεία! Μην είσαι τόσο απόλυτος, γίνονται βελτιώσεις καθημερινά!
  2 points
 44. Αν μπορούσα να αποκαλυψω ΠΟΣΕΣ " ΕΛΆΧΙΣΤΕΣ" N78 Band 5G κυψέλες διαθέτει η Vodafone σε σχέση με τις δεκάδες χιλιάδες 4G B Band Only κυψέλες ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΊΤΕ. Για καθε 50 κυψέλες 4G εχουμε 1 μεγάλη N78 5G η οποία παλεύει να σηκώσει BLER και αποστάσεις που ο ... κατασκευαστής δεν προτείνει ( Huawei ) για EN DC ταυτόχρονα με άλλους 4G σταθμούς. Τώρα τελευταία έχουν βρει λύσεις " kick " των συσκευών που χαλανε τα KPI επειδή βρίσκονται σε δύσκολα σημεία ειτε έχουν πολύ Airtime ( RRC CONNECTED για μεγάλο διάστημα) Ωραίο 5G ! Ελλάδα 2024
  2 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
 • Create New...