Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

 1. memoriesradio

  memoriesradio

  Members


  • Πόντοι

   4

  • Δημοσιεύσεις

   1.306


 2. panos.kar

  panos.kar

  Members


  • Πόντοι

   3

  • Δημοσιεύσεις

   889


 3. p_k

  p_k

  Members


  • Πόντοι

   3

  • Δημοσιεύσεις

   12.325


 4. sonakiasfun

  sonakiasfun

  Members


  • Πόντοι

   2

  • Δημοσιεύσεις

   1.148


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 11/04/2023 Σε όλες τις περιοχές

 1. Καλορίζικο, το συζητούσαμε πριν μέρες ότι έτσι υλοποιείται.
  3 points
 2. Τεχνικά άσχετο η φθορά της sim με το σήμα και το throughput του modem. Δεν παίζει ρόλο.
  2 points
 3. https://www.speedtest.net/my-result/a/9197251701 Και μια μέτρηση σε 4G+ από τη Nova μετά την ενεργοποίηση χθες στη Σίνδο.
  2 points
 4. Ειπα να ανεβάσω μετρήσεις μιας και έβαλα τα απεριόριστα για το Πάσχα. Πέρα από τα λόγια άλλωστε ήθελα να δείξω και τι γίνεται στην πράξη. Νομίζω ότι κυριως για αυτό υπάρχει και το συγκεκριμένο νήμα, για να ανεβάζουμε τις μετρήσεις από διαφορά μερη που κινούμαστε. Μεσα στην βδομάδα θα ανεβάσω και από αρτα.
  1 point
 5. Το εμπεδώσαμε Γιάννενα είναι οκ. Στα υπόλοιπα πάσχει.
  1 point
 6. Bonus 5G μετρηση από το καστρο. Υπάρχει κεραια μεσα στο καστρο, εμφανής μάλιστα, που απ ότι έχει ειπωθεί εδώ μεσα είναι victus. Το δίκτυο μέσα στο καστρο είναι υποδειγματικό.
  1 point
 7. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και για την απάντηση σου αλλά ποιο πολύ για τις ευχές σου. Καλή Ανάσταση με υγεία σε ολους σας.
  1 point
 8. Επίσης, άλλος τρόπος να γνωρίζεις τί ενδείκνυται να φταίει, είναι η ενεργοποίηση τού ιστορικού ειδοποιήσεων εφαρμογών. Κατεβάζεις την κουρτίνα ειδοποιήσεων εφαρμογών, πατάς: "Ρυθμίσ. ειδοποιήσεων" ("Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων" δηλαδή), το οποίο βρίσκεται δίπλα από την: "Εκκαθάρ." ("Εκκαθάριση" δηλαδή) καθώς αναγράφεται στο τελείωμα τής κουρτίνας αυτής, κάτω από την τελευταία ειδοποίηση αυτής, έπειτα πατάς: "Σύνθετες ρυθμίσεις", στη συνέχεια πατάς: "Ιστορικό ειδοποιήσεων", να πατήσεις: "Ενεργό" σε περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί, και από τη στιγμή που ενεργοποιείται, παρατηρείς το ιστορικό των εφαρμογών που έχουν αλληλεπιδράσει με το κινητό. Κατά τον τρόπο αυτό, δύναται να γνωρίζεις από δύο πηγές, συμπεριλαμβανομένου τού πρώτου τρόπου που στο παρελθόν σού περιέγραψα. Εγώ σ'ευχαριστώ που παρ'όλο τον καιρό που πέρασε, με είχες στη σκέψη σου να στείλεις μήνυμα κατόπιν τής ανακάλυψης του προβλήματός σου. Να σ'έχει ο Θεός καλά αδερφέ. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε και καλή Ανάσταση σε εσένα, στην οικογένειά σου και όλους τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ο Θεός μαζί σας.
  1 point
 9. Για την ακρίβεια ΝΑΙ στο 1265 ενεργοποιεί την ειδοποίηση χωρίς τηλεφωνητή και με ενημέρωση του καλούντα ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 ενεργοποιεί την ειδοποίηση χωρίς τηλεφωνητή και χωρίς ενημέρωση του καλούντα Πρέπει να προηγηθεί ακύρωση όλων των προωθήσεων
  1 point
 10. Για πάρτη σου μεγάλε! Αφρός! Απόσπασμα από το "Βιετνάμ" (Όλα Είναι Δρόμος)...
  1 point
 11. Τελικά όντως το πρόβλημα ήταν από ένα παιχνίδι που είχε κατεβάσει ή μικρή. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την βοήθεια.
  1 point
 12. Ανατολικά της Καλαμάτας, με άλλη καινούργια κεραία.
  1 point
 13. Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Δεν πήρε κανένας σοβαρά το liquid. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν με liquid. Προσωπικά δεν γνωρίζω κόσμο να το χρησιμοποιεί. Μόνο εδω μεσα το ακούω. Επισης αυτά του τύπου ότι όλοι θα έχουν Vodafone και ότι θα σκίσει τον ανταγωνισμό, μόνο λογικο δεν ακούγεται και μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ας σταματήσει τις εναλλαγές που κάνει σε αναβαθμισμένες κεραίες και Τότε θα μιλάμε για απλά ένα πολυ καλό δίκτυο, τίποτα παραπάνω. Το μονοπώλιο αυτή την στιγμή στις τηλεπικοινωνίες είναι η cosmote και όποιος το αρνείται είναι εκτός πραγματικότητας.
  1 point
 14. Δυστυχώς η διαχείρηση της μπαταρίας είναι πολύ χειρότερη πλέον. Το κινητό ευτυχώς είναι smooth... Τείνω να συμφωνήσω με όσους παραμένουν στην αρχική rom θυσιάζοντας τις εμηνερώσεις ασφαλείας. Κρίμα.... ήταν γαμ@το το κινητό όταν βγήκε!
  1 point
 15. Περιοχή που κινείσαι και αντιμετωπίζεις τα προβλήματα, αν επιτρέπεται; Δεν μου θίγεις καμία εταιρεία. Και εγώ την κράζω (όπως χθες και προχθές) στην Θεσσαλονίκη με τα προβληματικά σημεία της. Απλά δεν μπορώ να δεχτώ τις γενικολογίες, όπως ένας φίλος από Θεσσαλονίκη, που βγήκε και "είπε" ότι το δίκτυο είναι off στην Θεσσαλονίκη.
  1 point
 16. Γύρω στα 11€ το νούμερο βγαίνει Και είναι 10GB με απεριοριστες κλήσεις και προς ΕΕ. Εγώ βάζω το international talk plus βέβαια. τα 15 νούμερα έχουν και επιδότηση συσκευής
  0 points
 17. Όταν δούλευα στα εταιρικά της wind, επισκέφτηκα έναν πελατη που ήθελε να φύγει λόγω κακού σήματος στο εργοστάσιο αλλά τελικά έμεινε επειδή του έδωσα μεγαλύτερη επιδότηση από εκείνη που έδινε η βοντα.
  0 points
 18. Τουλάχιστον στην περιοχή μου είναι νεκρές σε εσωτερικο χώρο .
  0 points
 19. Εγώ επειδή εχω τα εταιρικά της δουλειας στον αφμ μου, τα εχω στην Nova. 340€ για 30 νούμερα+σταθερο και κάποιες συσκευές με επιδοτηση ενω τα 3 από τα 30 νούμερα είναι δωρεάν λόγω προσφοράς. 10GB+απεριόριστα. Η γραμμή ειναι 100αρα. Απ την Vodafone είχα προσφορά στα 330€ αλλά με 8GB. Στο θέμα μας, οι πιο πολλές επιχειρήσεις είναι με nova ή Vodafone. Cosmote εταιρικά δεν εχω ακούσει. Το δέχομαι αλλά εγώ μιλούσα για ιδιώτες στο ποστ αυτό.
  0 points
 20. Παρακαλώ! Είδες τι μαθαίνουμε τώρα στα γεράματα; 😉
  0 points
 21. ...η οποία τυγχάνει να είναι πάλι φινλανδική και πάλι από πρώην εργαζόμενους της κανονικής Nokia και στην ίδια γειτονιά. Τυχαίο;;;... Τα Lumia από ποιά Nokia ήταν; Εν αναμονή και της λήξης της σύμβασης το 2024 με την HMD....
  0 points
 22. Νομίζω με WiFi, απλά είναι μόνιμα connected στο LTE και δεν χρειάζεται να κάνει attach για να τσιμπήσει ip.
  0 points
 23. Επιβεβαιώνω, η Nova τους δίνει χρόνια κάτι πακέτα για αυτούς ειδικά σε τιμές κάτω απο 10€ για κλήσεις κυρίως απεριόριστα ενδοεταιρικά και λεπτά προς όλους.
  0 points
 24. Προσωπικά, δεν δίνω δεκάρα για το ποια/που/ποτε κτλ ειναι η frog και αν ειναι cosmote, AT&T, O2 ή τελεκομΑφρικα. Απο την στιγμή που κάποιος βλέπει τον λόγο υπηρεσίες/τιμη και του κάνει δεν έχει λόγο να μην την επιλέξει.
  0 points
 25. Για δοκίμασε αυτό . Μου το εκανε κι εμενα σε καποια σημεια που δεν ειχα 5g-4g Εδω και μερες δεν το εχει κανει . Αν το συνεχισει σκεπτομαι να το παω προς τη ληξη της εγγυησης να κονομησω νεα οθονη και μπαταρια
  0 points
 26. Λοιπόν έχω πάρει την προσφορά του 9μηνου.. μπαίνω liquid από την αρχή. Κάνω ανανέωση σήμερα 8€ και μάλιστα δωρεάν ως πρώτη ανανέωση στο liquid. Και μου μπαίνουν τα απεριόριστα της προσφοράς!!! Τέλειο; Και μόνο με 8€!! (Που δεν τα πλήρωσα καν)
  0 points
 27. όχι σε εσωτερικούς σου χώρους
  0 points
 28. Από το περασμενο σ/κ που η βονταφον ήδη έδωσε δωρεάν ίντερνετ σε όλους για 10 μερες το ίντερνετ έχει προβληματα. Στο κοσμοτε που επίσης έδωσε για 7 μερες στους 2πλασιους συνδρομητές δεν βρίσκω κανένα προβλημα.
  0 points
 29. οριακά λέω τις τιμές για προσευχή πρωτού κοιμηθώ.
  0 points
 30. Παιδιά μπερδεύεται κάτιολυ σημαντικό. Αν δούμε την ηλιακή κατανομή αντιλαμβάνεσαι ποιοι επωφελούνται από την ανανέωση των 8€. Είναι κατά βάση μεγάλης ηλικίας ή άνθρωποι που όλη μέρα έχουν internet δουλειά σπίτι και μιλάνε ελάχιστα ή το έχουν για να τους καλούν άλλοι. Η ανανέωση των 8 ευρώ είναι χρήσιμη και σε περιπτώσεις με μικρά παιδιά που θέλεις σε κάποιο ρολόι να έχεις κάποια sim απλά για βασική επικοινωνία. Από την άλλη ήταν απόλυτα φυσιολογικό και το περιμέναμε όλοι αφού ή νόβα έριξε στο πάτωμα τις τιμές των συμβολαίων της να έκανε μια ενέργεια και στην καρτοκινητή για ένα μεγάλο κομμάτι των συνδρομητών που θέλουν λίγες παροχές και φθηνό κόστος συντήρησης του που και για αυτή είναι κέρδος γιατί και είναι αρκετά λεφτά ανά μήνα από χιλιάδες χρήστες καρτοκινητής και κάνει μικρή επιβάρυνση στο δίκτυο. Οι άλλοι ήταν εξαναγκασμένοι να απαντήσουν γιατί στην συνείδηση αυτών των συνδρομητών καρτοκινητής από τα οχτώ από στα 12 ευρώ είναι μεγάλη διαφορά. Όσο για το liquid πραγματικά για τους περισσότερους είναι πονοκέφαλος να καταλάβουν τι συμβαίνει και πώς λειτουργεί. Απλώς θα ήταν καλό σε αυτό το νήμα να συζητάμε ότι έχει σχέση με την κατάσταση του 4G δικτύου της εταιρείας και όχι για τις παροχές συμβολαίων και καρτοκινητής. Νομίζω ότι καλό θα είναι να συνεχίσουμε την κουβέντα στα αντίστοιχα νήματα.
  0 points
 31. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τοπικό το "θέμα"...
  0 points
 32. Και κάπου εδώ τελειώνει η λογική...
  0 points
 33. Εαν εβλεπαν οτι το λικουιντ θα τους εκλεβε πελατες, θα εκαναν αντίστοιχο λικουιντ. Δεν εκαναν ομως. Και εαν η βονταφον πιστευε οτι το λικουιντ ειναι τοσο καλό, γιατι ακολουθησε την ανανεωση 8ε και το πακετο των 8ε της νοβα; Ο κοσμος προτιμαει να αγοραζει συγκεκριμενα λεπτα και ντατα, παρα το φλου του λικουιντ που δεν μπορει να ελεγξει τι τρωει. Και ουτε θα κατσει να μετραει καθε μερα ποσα λεπτα μιλησε και με το κομπιουτεράκι να κάνει πράξεις εαν οι χρεωσεις ηταν σωστές. Το αντιστοιχο ειχε κανει η wind πιο παλιά και δεν πέτυχε.
  0 points
 34. ενω εσυ που καταλαβαινεις, λες οτι η μαζα εαν ειχε huawei smartphone, τοτε ... ολοι η ανθρωποτητα που εχει pc με google chrome, google search, youtube, google maps, navigation, android auto, gmail, drive, google photos, google meet, κτλ >> τοτε θα ηταν ολα ΜΙΑ ΧΑΡΑ . Σωστα ? φυσικα εσυ που καταλαβαινεις, ολες οι αλλες σελιδες που ΟΛΟΙ εχουν λογαριασμους, ΔΕΝ κανουν καμια συλλογη πληροφοριων του χρηστη, ουτε φυσικα πουλανε τα δεδομενα αυτα. Προφανως ουτε και η καθε χωρα που υπαρχουν ανθρωποι και εχει δημοσιες υπηρεσιες, ουτε οι ιδιωτικες εταιρειες σε καθε χωρα πχ παροχοι ενεργειας, τηλεφωνιας, αλυσιδες καταστηματων, κτλ. Σωστα ? πραγματικα αισθανομαι ζημιωμενος στην καθημερινοτητα μου που δεν αγοραζω huawei
  0 points
 35. Προφανως κανένας δεν πηρε στα σοβαρά το liquid, αλλιως ο ανταγωνισμός θα έδινε κατι αντίστοιχο. Αντιθέτως, οι μειωσεις της νοβα ειχαν ανταπόκριση στον ανταγωνισμό, αφου και κοσμοτε και βονταφον εδωσαν κατι αντίστοιχο.
  0 points
 36. Στα νοτια δεν το βλεπω αυτο π λες δεν ξερω τι ειδους γενικευση ειναι αυτη τουλαχιστον μετα το switch off του 3g παει καλυτερα στο 4g αν οχι τελεια και το 5g μπαλα εμενα αυτο π λες μ χει συμβει επειδη πειραξα πολλες φορες τα settings μεσα απο το netmonster στο αυτοματο ειναι ενταξει
  0 points
 37. Όπου αναβαθμίζουν αυτό γίνεται.
  0 points
 38. Ευσεβείς πόθος όλων μας και να βγάλει και extrsim. Αλλά θα μείνουν ως πόθος και τα δύο για αρκετά χρόνια ακόμα.
  0 points
 39. Η περιοχή όπως ειπα και πριν είναι Νότια Αττική συγκεκριμένα Γλυφαδα και περίχωρα. Κατι αλλο περίεργο είναι ότι δεν πιάνω ποτε 5G σε κάποια κεντρικά σημεία και πιάνω στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Ισως μίλησα γενικευμένα πριν αλλά τωρα σου δινω και τις λεπτομέρειες. Αν και πιστευω ότι ισχυει παντού αυτο που λεω. Πχ στο κέντρο αθηνα πριν κατι μερες σε πιο κεντρικό σημειο πεθαίνεις και υπερυψωμένο ,έπιανε 4G για κάποιο διάστημα αντι για 5G που πιστευω ότι σε τοσο κεντρικό σημειο δεν επιτρέπονται τέτοιες εναλλαγές. Την στιγμή που η COSMOTE μέχρι και μεσα στο μετρό πιάνει σταθερά 5G. (Και πιάνει όντως δηλαδή μπορείς να σερφάρεις. Ενώ Vodafone καμία φορα γράφει 5G και πας να μπεις σε ενα σαιτ και δεν φορτωνει ποτέ)
  0 points
 40. Συμφωνώ ,βέβαια ο,τιδήποτε κάτω των 10ε με απεριόριστα λεπτά για τον μήνα ,είναι καλό deal
  0 points
 41. Ναι ναι Ηράκλειο!
  0 points
 42. 0 points
 43. Δεν είναι το χωριό μου καταρχάς, να το διευκρινίζουμε αυτό. Εδώ μένω. Θα μπορούσα να πω το ίδιο και για το δικό σας χωριό.
  0 points
 44. Κάποιος να τους πει να βάλουν τον δεύτερο τόνο στο "ξόδεψΈ τα".
  0 points
 45. Η θεία μου κατά λάθος έχει κάνει συμβόλαιο στη Nova και κάθε φορά που μιλάμε λέει να βρω τρόπο να φύγει. Και απλά να πω ότι στην περιοχή νοσοκομείου που μένει είναι αρκετά καλή… κέντρο μου λέει όταν μπαίνει σε κατάστημα είναι εκτός. Θέλει τουλάχιστον 10 κεραίες για να πούμε ότι κάτι γίνεται. Και οι άλλες έχουν πολλά θέματα αλλά όχι τόσο τραγικά. Εκτός Βόλου είναι πολύ αξιοπρεπής. Ως εκεί.
  0 points
 46. Μήπως ότι το απενεργοποίησες και στο καπάκι (εντός λίγων λεπτών) έκανες την ανανέωση;
  0 points
 47. έτσι θυμόμουν και εγώ, απλά επειδη διαχειρίζομαι από απόσταση λογαριασμό, ήθελα επιβεβαίωση απο κάποιον που έχει frog.
  0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
 • Create New...