Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. memoriesradio

    memoriesradio

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      1.799


  2. panos.kar

    panos.kar

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      889


  3. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      13.651


  4. sonakiasfun

    sonakiasfun

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      1.174


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 11/04/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Καλορίζικο, το συζητούσαμε πριν μέρες ότι έτσι υλοποιείται.
    3 points
  2. Τεχνικά άσχετο η φθορά της sim με το σήμα και το throughput του modem. Δεν παίζει ρόλο.
    2 points
  3. https://www.speedtest.net/my-result/a/9197251701 Και μια μέτρηση σε 4G+ από τη Nova μετά την ενεργοποίηση χθες στη Σίνδο.
    2 points
  4. Ειπα να ανεβάσω μετρήσεις μιας και έβαλα τα απεριόριστα για το Πάσχα. Πέρα από τα λόγια άλλωστε ήθελα να δείξω και τι γίνεται στην πράξη. Νομίζω ότι κυριως για αυτό υπάρχει και το συγκεκριμένο νήμα, για να ανεβάζουμε τις μετρήσεις από διαφορά μερη που κινούμαστε. Μεσα στην βδομάδα θα ανεβάσω και από αρτα.
    1 point
  5. Το εμπεδώσαμε Γιάννενα είναι οκ. Στα υπόλοιπα πάσχει.
    1 point
  6. Bonus 5G μετρηση από το καστρο. Υπάρχει κεραια μεσα στο καστρο, εμφανής μάλιστα, που απ ότι έχει ειπωθεί εδώ μεσα είναι victus. Το δίκτυο μέσα στο καστρο είναι υποδειγματικό.
    1 point
  7. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και για την απάντηση σου αλλά ποιο πολύ για τις ευχές σου. Καλή Ανάσταση με υγεία σε ολους σας.
    1 point
  8. Επίσης, άλλος τρόπος να γνωρίζεις τί ενδείκνυται να φταίει, είναι η ενεργοποίηση τού ιστορικού ειδοποιήσεων εφαρμογών. Κατεβάζεις την κουρτίνα ειδοποιήσεων εφαρμογών, πατάς: "Ρυθμίσ. ειδοποιήσεων" ("Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων" δηλαδή), το οποίο βρίσκεται δίπλα από την: "Εκκαθάρ." ("Εκκαθάριση" δηλαδή) καθώς αναγράφεται στο τελείωμα τής κουρτίνας αυτής, κάτω από την τελευταία ειδοποίηση αυτής, έπειτα πατάς: "Σύνθετες ρυθμίσεις", στη συνέχεια πατάς: "Ιστορικό ειδοποιήσεων", να πατήσεις: "Ενεργό" σε περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί, και από τη στιγμή που ενεργοποιείται, παρατηρείς το ιστορικό των εφαρμογών που έχουν αλληλεπιδράσει με το κινητό. Κατά τον τρόπο αυτό, δύναται να γνωρίζεις από δύο πηγές, συμπεριλαμβανομένου τού πρώτου τρόπου που στο παρελθόν σού περιέγραψα. Εγώ σ'ευχαριστώ που παρ'όλο τον καιρό που πέρασε, με είχες στη σκέψη σου να στείλεις μήνυμα κατόπιν τής ανακάλυψης του προβλήματός σου. Να σ'έχει ο Θεός καλά αδερφέ. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε και καλή Ανάσταση σε εσένα, στην οικογένειά σου και όλους τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ο Θεός μαζί σας.
    1 point
  9. Για την ακρίβεια ΝΑΙ στο 1265 ενεργοποιεί την ειδοποίηση χωρίς τηλεφωνητή και με ενημέρωση του καλούντα ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 ενεργοποιεί την ειδοποίηση χωρίς τηλεφωνητή και χωρίς ενημέρωση του καλούντα Πρέπει να προηγηθεί ακύρωση όλων των προωθήσεων
    1 point
  10. Για πάρτη σου μεγάλε! Αφρός! Απόσπασμα από το "Βιετνάμ" (Όλα Είναι Δρόμος)...
    1 point
  11. Τελικά όντως το πρόβλημα ήταν από ένα παιχνίδι που είχε κατεβάσει ή μικρή. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την βοήθεια.
    1 point
  12. Ανατολικά της Καλαμάτας, με άλλη καινούργια κεραία.
    1 point
  13. Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Δεν πήρε κανένας σοβαρά το liquid. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν με liquid. Προσωπικά δεν γνωρίζω κόσμο να το χρησιμοποιεί. Μόνο εδω μεσα το ακούω. Επισης αυτά του τύπου ότι όλοι θα έχουν Vodafone και ότι θα σκίσει τον ανταγωνισμό, μόνο λογικο δεν ακούγεται και μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ας σταματήσει τις εναλλαγές που κάνει σε αναβαθμισμένες κεραίες και Τότε θα μιλάμε για απλά ένα πολυ καλό δίκτυο, τίποτα παραπάνω. Το μονοπώλιο αυτή την στιγμή στις τηλεπικοινωνίες είναι η cosmote και όποιος το αρνείται είναι εκτός πραγματικότητας.
    1 point
  14. Δυστυχώς η διαχείρηση της μπαταρίας είναι πολύ χειρότερη πλέον. Το κινητό ευτυχώς είναι smooth... Τείνω να συμφωνήσω με όσους παραμένουν στην αρχική rom θυσιάζοντας τις εμηνερώσεις ασφαλείας. Κρίμα.... ήταν γαμ@το το κινητό όταν βγήκε!
    1 point
  15. Περιοχή που κινείσαι και αντιμετωπίζεις τα προβλήματα, αν επιτρέπεται; Δεν μου θίγεις καμία εταιρεία. Και εγώ την κράζω (όπως χθες και προχθές) στην Θεσσαλονίκη με τα προβληματικά σημεία της. Απλά δεν μπορώ να δεχτώ τις γενικολογίες, όπως ένας φίλος από Θεσσαλονίκη, που βγήκε και "είπε" ότι το δίκτυο είναι off στην Θεσσαλονίκη.
    1 point
  16. Γύρω στα 11€ το νούμερο βγαίνει Και είναι 10GB με απεριοριστες κλήσεις και προς ΕΕ. Εγώ βάζω το international talk plus βέβαια. τα 15 νούμερα έχουν και επιδότηση συσκευής
    0 points
  17. Εκεί θα έπρεπε πέρα από την επιδότηση να τον πάρει το τεχνικό τμήμα και να συζητήσει να μπει στο εργοστάσιο επάνω και ένα Micro να ενισχύσει την κάλυψη της περιοχής…. 12,5€ το νούμερο με απεριόριστα λεπτά,sms, ενδοεταιρικά και 15Gb Internet? Πολύ δυνατή κίνηση.
    0 points
  18. Οχι καθολου δυστυχώς
    0 points
  19. Όταν δούλευα στα εταιρικά της wind, επισκέφτηκα έναν πελατη που ήθελε να φύγει λόγω κακού σήματος στο εργοστάσιο αλλά τελικά έμεινε επειδή του έδωσα μεγαλύτερη επιδότηση από εκείνη που έδινε η βοντα.
    0 points
  20. Τουλάχιστον στην περιοχή μου είναι νεκρές σε εσωτερικο χώρο .
    0 points
  21. Παρακαλώ! Είδες τι μαθαίνουμε τώρα στα γεράματα; 😉
    0 points
  22. ...η οποία τυγχάνει να είναι πάλι φινλανδική και πάλι από πρώην εργαζόμενους της κανονικής Nokia και στην ίδια γειτονιά. Τυχαίο;;;... Τα Lumia από ποιά Nokia ήταν; Εν αναμονή και της λήξης της σύμβασης το 2024 με την HMD....
    0 points
  23. Νομίζω με WiFi, απλά είναι μόνιμα connected στο LTE και δεν χρειάζεται να κάνει attach για να τσιμπήσει ip.
    0 points
  24. Επιβεβαιώνω, η Nova τους δίνει χρόνια κάτι πακέτα για αυτούς ειδικά σε τιμές κάτω απο 10€ για κλήσεις κυρίως απεριόριστα ενδοεταιρικά και λεπτά προς όλους.
    0 points
  25. Ντε και καλά να τα εκμεταλλευτούν όλοι τα απεριόριστα ενώ οι περισσότεροι έχουν WiFi; Οι περισσότερες δημόσιες δομές έχουν vf (για νόβα I don’t know). Με μια αναζητηση θα το επιβεβαιώσεις.
    0 points
  26. Φυσικά και παίζει ρόλο η συσκευή (android ή iphone) και η υλοποίηση του Modem που έχει μέσα όσο και το λογισμικό (bugs, κτλ). Εντελώς διαφορετικό hardware η κάθε συσκευή χρήστη (κινητό).
    0 points
  27. Έχω την εντύπωση ότι στα Νοτια και τα Δυτικά προάστια της Αττικής γίνονται αναβάθμισης τον τελευταίο καιρό και εκκρεμεί και η προσαρμογή του Bandwidth
    0 points
  28. 8ε. Δεν υπαρχει υπηρεσια μεταφορας χρηματων απο/σε φρογκ. Εαν ηταν what's up θα γινόταν.
    0 points
  29. οσοι Έλληνες το «λαχταράνε» μόνο στην Vodafone δεν πάνε… η Vodafone έχει στην πλειοψηφία νεους σε ηλικία πελάτες που θέλουν φθηνά δεδομένα. Κάποιοι δεν δίνουν σημασία στην ποιότητα και άλλοι δίνουν. Οσοι όμως δίνουν φεύγουν από Vodafone. Σύμφωνα με τον δικό μου κύκλο, Vodafone έχουν όσοι δεν πάνε σε μια από τις άλλες δυο επειδή είτε δεν έχουν καλή εμπειρία από την εξυπηρέτηση τους, είτε επειδή πολυ απλά δεν τους νοιάζει η ποιότητα και τους νοιάζει η ποσότητα. Και είναι και κάποιοι που απλά δεν δίνουν σημασία και δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασία φορητότητας. Για να το κλείσουμε εδώ όμως, για καρτοκινητά πιστεύω ότι είναι μια καλή λύση εφόσον είναι καλή όπου κινείσαι ή δεν σε νοιάζει το οτι κάνει εναλλαγές. για συμβόλαια όμως δεν αξίζει καθόλου. Δεν δίνει κάτι το ιδιαίτερο τιμολογιακά και απο άποψη παροχων. Μόνο οποίος χρειάζεται απεριόριστο στην ΕΕ πιστεύω αξίζει να πάει σύμβαση στην Vodafone
    0 points
  30. Λοιπόν έχω πάρει την προσφορά του 9μηνου.. μπαίνω liquid από την αρχή. Κάνω ανανέωση σήμερα 8€ και μάλιστα δωρεάν ως πρώτη ανανέωση στο liquid. Και μου μπαίνουν τα απεριόριστα της προσφοράς!!! Τέλειο; Και μόνο με 8€!! (Που δεν τα πλήρωσα καν)
    0 points
  31. όχι σε εσωτερικούς σου χώρους
    0 points
  32. Αυτά που λες για κοφτες δεν έχουν καμία λογική από τεχνική άποψη. Είμαστε αρκετοί εδώ μέσα που γνωρίζουμε για το πως λειτουργούν τα δίκτυα γενικά, οχι μόνο τα δικτυα κινητης. Προσωπικά γνωρίζω λίγα πράγματα για τα δίκτυα κινητης και πολλά περισσότερα για λοιπά δίκτυα και αυτά που λες, στα δικά μου αυτια τουλάχιστον είναι τελείως μα τελείως άτοπα και λανθασμένα. Θα σου εξηγήσω με απλά λόγια και αν θέλεις κατάλαβε το. Η Vodafone έχει σχεδιάσει έτσι το δίκτυο της που σε ενα σημείο μπορεί να πιάνει από διαφορετικα pci και κεραιες. Πολλές φορές οι εναλλαγές μεταξύ αυτών δεν πετυχαίνουν με αποτέλεσμα να πέφτεις σε 3G. Επισης το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται και σε περιοχές με αυξημένη κίνηση.
    0 points
  33. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τοπικό το "θέμα"...
    0 points
  34. Και κάπου εδώ τελειώνει η λογική...
    0 points
  35. Προφανως κανένας δεν πηρε στα σοβαρά το liquid, αλλιως ο ανταγωνισμός θα έδινε κατι αντίστοιχο. Αντιθέτως, οι μειωσεις της νοβα ειχαν ανταπόκριση στον ανταγωνισμό, αφου και κοσμοτε και βονταφον εδωσαν κατι αντίστοιχο.
    0 points
  36. Όπου αναβαθμίζουν αυτό γίνεται.
    0 points
  37. Η περιοχή όπως ειπα και πριν είναι Νότια Αττική συγκεκριμένα Γλυφαδα και περίχωρα. Κατι αλλο περίεργο είναι ότι δεν πιάνω ποτε 5G σε κάποια κεντρικά σημεία και πιάνω στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Ισως μίλησα γενικευμένα πριν αλλά τωρα σου δινω και τις λεπτομέρειες. Αν και πιστευω ότι ισχυει παντού αυτο που λεω. Πχ στο κέντρο αθηνα πριν κατι μερες σε πιο κεντρικό σημειο πεθαίνεις και υπερυψωμένο ,έπιανε 4G για κάποιο διάστημα αντι για 5G που πιστευω ότι σε τοσο κεντρικό σημειο δεν επιτρέπονται τέτοιες εναλλαγές. Την στιγμή που η COSMOTE μέχρι και μεσα στο μετρό πιάνει σταθερά 5G. (Και πιάνει όντως δηλαδή μπορείς να σερφάρεις. Ενώ Vodafone καμία φορα γράφει 5G και πας να μπεις σε ενα σαιτ και δεν φορτωνει ποτέ)
    0 points
  38. Θα πρέπει να κλείνεις το κινητό για να δουλέψει η άλλη κάρτα. Δεν γίνεται να δουλεύουν ταυτόχρονα. Αυτή την δυνατότητα μόνο οι άλλες 2 την έχουν.
    0 points
  39. Παίζει καμία προσφορά για το unlimited ultra στα 13€ ακόμα;
    0 points
  40. 0 points
  41. Ναι ναι Ηράκλειο!
    0 points
  42. Το φταίει;
    0 points
  43. Όταν ένα άτομο κινείται σε 5 περιοχές και συμβαίνει ότι και στις 5 έχει πρόβλημα, αυτό μάλλον προς γενίκευση πάει… Δεν είναι κακή στο χωριό σου. Είναι κακή σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος.
    0 points
  44. Κάποιος να τους πει να βάλουν τον δεύτερο τόνο στο "ξόδεψΈ τα".
    0 points
  45. Η θεία μου κατά λάθος έχει κάνει συμβόλαιο στη Nova και κάθε φορά που μιλάμε λέει να βρω τρόπο να φύγει. Και απλά να πω ότι στην περιοχή νοσοκομείου που μένει είναι αρκετά καλή… κέντρο μου λέει όταν μπαίνει σε κατάστημα είναι εκτός. Θέλει τουλάχιστον 10 κεραίες για να πούμε ότι κάτι γίνεται. Και οι άλλες έχουν πολλά θέματα αλλά όχι τόσο τραγικά. Εκτός Βόλου είναι πολύ αξιοπρεπής. Ως εκεί.
    0 points
  46. Κάτι έχουν σαλάτα στο νέο my vodafone τα παρακάτω τα βγάζει στo Giga WiFi on the spot. Μετά από λίγο το γύρισαν στο παλιό που δείχνει τα νορμάλ πακέτα του.
    0 points
  47. Μήπως ότι το απενεργοποίησες και στο καπάκι (εντός λίγων λεπτών) έκανες την ανανέωση;
    0 points
  48. Δεν είχαμε πει ότι οι μονές εβδομάδες είναι διπλασιασμού; Αυτή είναι η 15η...
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
×
×
  • Create New...