Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. panos.kar

    panos.kar

    Members


    • Πόντοι

      9

    • Δημοσιεύσεις

      889


  2. cmvr

    cmvr

    Members


    • Πόντοι

      7

    • Δημοσιεύσεις

      17.143


  3. doganos

    doganos

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      10.308


  4. georgebad

    georgebad

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      4.376


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 04/02/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Ένα αντίστοιχο Cosmote Neo της Βραζιλίας το οποίο αντικαθιστά την καρτοκινητή πια, καθώς πολλοί έχουν γυρίσει σε τέτοιου τύπου προγράμματα 10 reais=2€(1.80€ για την ακρίβεια) Χοντρά χοντρά ξεκινάνε από 6€ και φτάνουν έως 12. Πάντα έχουν αυτά τα bonus. Η καρτοκινητή της TIM τώρα με ανανέωση 12€ δίνει αυτά μαζί με δώρα και τα σχετικά, Δωρεάν Deezer premium και από τα 36GB τα 8 είναι για τα apps exclusivos και δίνει απεριόριστα τις νύχτες το δίκτυο 4G της ΤΙΜ είναι φούσκα τα πρωινά μέχρι το βραδυ αλλά λειτουργεί. Τα συμβόλαια των παροχων ξεκινάνε από 30GB τα ατομικά και φτάνουν μέχρι και 400GB ατομικά ή και οικογενειακά. τι θέλω να πω με αυτα, στην Βραζιλία και σε άλλες χώρες οπως Ιταλία που δίνουν τόσα πολλά GB λογικο είναι να γίνεται χαμός και οι ταχύτητες να είναι χαμηλές. Δεν ειναι Παντου Ελλάδα να υπάρχει ακόμα πακέτο καρτοκινητής με 600MB. Εκεί δίνουν πολυ πιο εύκολα πακέτα σε σχέση με εδώ που οι περισσότεροι έχουμε γύρω στα 5-20GB το μαξ.
    3 points
  2. Το όνομα του νήματος θα αλλάξει ποτέ; Κοντεύει να περάσει ένας μήνας απ όταν έγινε η ένωση και ακόμα τα νήματα είναι WIND
    3 points
  3. Το ότι άρχισαν ξαφνικά, εν μέσω ανοδικής πορείας των τιμών στα πάντα, προσφορές για λίγες μέρες, δείχνει και τα αποτελέσματα της επιθετικής τακτικής της Νέας nova, στον ανταγωνισμό. Sent from my iPad using Tapatalk
    3 points
  4. Θα ήσουν ΦΟΒΕΡΟΣ πωλητής χωρίς να θέλω να το πάρεις υποτιμητικά. Αλήθεια το λεω, θεωρώ πως έχεις πολύ αναλυτικό και επίμονο τρόπο για να κρατήσεις στο μυαλό των συνομιλητών σου την " βαρύτητα " εκει που θελεις. Όμως η ημιμαθεία και οι υπερβολές σε ρίχνουν. Η Vodafone ΔΕΝ εχει επενδύσει στο δίκτυο ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΊΑΣ οσο θα έπρεπε και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εχει ΕΠΕΝΔΎΣΕΙ σε υποδομές ΟΣΟ άλλοι....
    3 points
  5. Μόνο η Oi δίνει. Η οποία τώρα απορροφάται απο τις άλλες 3 και ανάλογα την πολιτεία μπαίνεις και στο εκάστοτε δίκτυο. Η χειρότερη ήταν από κάλυψη και ταχύτητες.
    2 points
  6. Για τις N78 να κοιτάτε το ARFCN στο NetMonster, αν ξεκινάει από 6 και στους 3 παρόχους στην χώρα μας σημαίνει N78.
    2 points
  7. Ομπρέλες παραλία Θεσσαλονίκης
    2 points
  8. Καλά τα 30mbps dss δεν τα λες και κορυφή …. Νταξει παιδιά είπαμε βελτιώνεται αλλά ούτε capacity 90mhz βάζει ούτε σκοτώνονται στο να φτιάξουν πολύ προβληματικές τους περιοχές (Όπως η Αγίας σ Σοφίας στην Θεσσαλονίκη , που Το σπας το κινητό σου ). Οντως κάνουν υπερπροσπάθειες για να καλύψουν αυτά που Επρπε να έχουν καλύψει 2χρονια πριν , και είναι η μέρα με την νύχτα από άποψη βελτίωσης . Ειδικά από άποψη παροχών και τιμής είναι με διαφορά γ πρώτη , μέχρι και σε σημείο που αξίζει απλά να έχεις δεύτερο συμβόλαιο στην εταιρία . Δεν θα είχε 46 στο Speedtest score στα awards θα είχε 120+ αν ήταν η καινοτομα .και δεν νομίζω να έχει περισσότερο traffic από ότι ο ανταγωνισμός , επηρεάζοντας τόσο το peak performance . Δεν θα παραπονεθώ άλλο για καταλαβαίνω ότι κουράζει , δεν βλέπω κάποιον πρωταθλητή (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ 2-3 ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ) βλέπω μια εταιρία που προσπαθεί να συμαζεψει τα χάλια της και να προσφέρει τα αυτονόητο στους πελάτες της . Όπως βλέπουμε κάθε μέρα , υπάρχει κινητικότητα από όλες τις εταιρίες και ειδικότερα από την Vodafone εδώ πάνω στα βοριά, Περισσότερους σταθμούς έχουν , ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ισάξιο εξοπλισμό έχουν , ο ανταγωνισμός μας έχει γραμμένος στα παλιά του τα παπουτσια , έχουν όλα τα συστατικά για να γίνει πρωί διξτυο με διαφορά εδώ πάνω . Μακάρι να δω n78 , 2600 , Και να φτιάξουν το αίσχος που επικρατεί ανα κεριοχεσ Στην θεσσαλονικη γιατί προς το πάρρον βλέπω n78 σε 5 βασικούς δρόμους και όλα τα αλλά DSS . Ακόμα και που έχει αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των massive .
    2 points
  9. Η vodafone είναι η μεγαλύτερη στην χώρα και κάνει πραγματικές επενδύσεις; 😂😂
    2 points
  10. Μετά από κάμποσο καιρό παρατήρησης του δικτύου στην Αττική σε θέμα λειτουργικότητας αλλά και κάλυψης έχω να πω τα εξής, Αναβαθμίζει κεραίες που κατά 95% έχουν ήδη λειτουργικές ταχύτητες (τουλάχιστον 30 Mbps) ανεξάρτητα ώρας και μέρας με N78 ή προσθέτοντας N1 χωρίς καμία απολύτως διαφορά στην κάλυψη. Σημεία που είναι προβληματικά υπάρχουν, έως την ενοποίηση στην τεχνική υποστήριξη έλεγαν για αναβάθμιση κεραίας ή περιοχής. Από τα πολλά σημεία (κάπου στα 40;) που έχω ακούσει αυτό το πράγμα μόνο 2 καινούργιες κεραίες είδα να βάζουν μετά από πάνω από 6 μήνες. Μετά την ενοποίηση δεν δοκίμασα να καλέσω γιατί έχω την εντύπωση πως δεν θα βγάλω άκρη καθόλου. Ακόμα βλέπω τα σημεία που έχει κάλυψη και ταχύτητες σαν δίκτυο αλλά πετάει σε παλαιότερης γενιάς από 5g και 4g κάνει της εναλλαγές σε 3g και 2g. Δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο σε καινούργιες προσθήκες N78, οι ταχύτητες παραμένουν τουλάχιστον στο 80% των speedtest που έχουν ανέβει εδώ στο forum στο παρελθόν. Νομίζω πως ότι όλες οι κεραίες που έχουν N78 δεν έχουν και οπτική ίνα. Κυνηγάνε να προσθέτουν κεραίες που έχουν βγάλει άδειες αλλά είναι σαν να μην έχουν ρυθμιστεί καλά με αποτέλεσμα να μην προσφέρει τίποτα απολύτως στην ευρύτερη περιοχή που υπάρχει θέμα κάλυψης. Δηλαδή η κάλυψη μπορεί να μην είναι ούτε 100 μέτρα. Επίσης αρχή βάζουν μόνο B3 και DSS. Αττική Οδό καμία σχέση το πως ήταν το δίκτυο 5 χρόνια πριν. Είναι μέρα νύχτα η διαφορά του και είναι πλήρως λειτουργικό και σε δεδομένα και σε φωνή. Αυτό που με εξέπληξε είναι το ότι υπάρχει τεράστια έκταση σε κάλυψη (από πολλές κεραίες) με Ν78 για τα δεδομένα της Wind/Nova στο Παλαιό Φάληρο με σύνορα Καλλιθέας παραλιακά. Περίπου 10 με 15 Κεραίες με εξαιρετικές ταχύτητες εξωτερικά. Εσωτερικά από τα σημεία που είδα θα έλεγα 4/10 πως είχε και κάλυψη από N78. Άνω Νέα Σμύρνη με Άνω Δάφνη προς Νέο Κόσμο, πραγματικά είναι απαράδεκτο το δίκτυο. Κλήση τις περισσότερες φορές δεν βγαίνει αν βρίσκεσαι σε κίνηση είτε πεζός είτε με όχημα. Δεδομένα με 4g και 5g κατά ένα 50%-60% ούτε για αστείο. Λούτσα/Άρτεμις προς τα Σπάτα και Πικέρμι υπάρχουν πολλά προβληματικά σημεία που κόβεται ακόμα και η φωνή. Για το σήμα στον ΗΣΑΠ / γραμμή 1 του μετρό, λειτουργικό δίκτυο (ομιλία και δεδομένα) κατά ένα 85% της γραμμής ΑΝ έχει κλειδωθεί η συσκευή σε 4g/5g αλλιώς θα έλεγα ένα 50% πως είναι λειτουργικό ανάλογα και αν είναι ώρα αιχμής ή όχι. Στους υπόγειους σταθμούς που μπαίνει το τρένο σε τουνελ ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν δεδομένα. Στις αποβάθρες του σταθμού Βικτώρια μπορεί να πραγματοποιηθεί κλήση ομιλίας με 2g αλλά ακόμα και στα 15 μέτρα από την αποβάθρα δεν υπάρχει καθόλου σήμα. Από την στιγμή που αναχωρεί το τρένο από Ηράκλειο για Κηφισιά χάνει αρκετά συχνά το σήμα και εκεί είναι και το πρόβλημα με τις εναλλαγές αλλά και χωρίς αυτές υπάρχει θέμα κάλυψης. Αρνητική άποψη από Νερατζιώτησα και μετά γιατί υπάρχουν σημεία που δεν υπάρχει καθόλου σήμα.
    2 points
  11. Φίλε blizard με όλο τον σεβασμό είσαι πολύ καλός στο να αναλύεις πακέτα πχ Liquid, αλλά από θέματα δικτύων δεν το έχεις και πολύ και εκτίθεσαι πιστεύω. Μπαίνουμε εδώ και θέλουμε να διαβάζουμε περί δικτύων από τους ειδικούς και όχι από fan boys εταιριών που τα βλέπουν όλα ρόδινα.
    1 point
  12. Θέλουμε κι άλλα τουρ.
    1 point
  13. Έξω απο τα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής Μουδανιών.
    1 point
  14. Θεωρώ πως τα Google Play Services έχουν μεγάλες αποκλίσεις ανά συσκευή, καθώς άλλοι έχουν ανοιχτά τοποθεσία, ακρίβεια τοποθεσίας, ιστορικό τοποθεσίας, ειδοποιήσεις για το χρόνο άφιξης σε σπίτι/εργασία, εύρεση συσκευής και άλλα πολλά. Ενώ κάποιοι άλλοι απενεργοποιούν τα παραπάνω. Επίσης, όσο μετακινείται η συσκευή, τόσο αυξάνεται και η χρήση των Google Play Services για να γίνει η καταγραφή των παραπάνω δεδομένων.
    1 point
  15. Το έχω συζητήσει και με Γιαννιώτη συμφοιτητή μου, οι πιο πολύ παίζουν με Vodafone και Nova στα Γιάννενα.
    1 point
  16. στα 41 ευρώ τελική τιμή πήρα με ανανέωση συμβολαίου το δικό που το απεριόριστο. Πληρωνα 65 και κατάφερα και μου το έριξαν έστω και 41. αυτό π σ κάναν ειναι κοροϊδία.
    1 point
  17. καλησπερα στην Παρεα..εχω κινητο wind εταιρικο..μπορω να παω στα νεα προγραμματα των 13 η 18 ευρο μεσω φορητοτητας?? επισης με εχουν τρελανει στα τηλεφωνα να αλλαξω σε νεο πακετο με ΕΟΝ και οπτικη.τωρα εχω double 2 play το κλασσικο με 13 ευρο το μηνα.μιλησα στο τηλεφωνο και δεν ακουσα κατι ενδιαφερον.ειμαι 13 χρονια συνδρομητης. απο την μια καλοσκεφτομαι να βαλω μια οπτικη γιατι εχει η πολυκατοικια ετοιμα καφαο σε καθε οροφο.στα ++ και τα καναλια αλλα περιμενω κατι καλυτερο σε τιμη. δεν γινετε η τιμη που μου δινοουν να ειναι ακριβοτερη απ'οτι να αγορασω σαν νεος πελατης. εχει στα υποψην κανεις προσφορα που εχει παρει τηλεφωνικα για πακετο 100 και ολο το πακετο το τηλεοπτικο να μου πει μια τιμη προσφορας..
    1 point
  18. Αυτό που κατάλαβα είναι 40.97€ με ΦΠΑ και Τέλη. Απλά εξηγεί ότι έχει έκπτωση στην τιμή 19% τον μήνα. Καλά πάρε τηλ και κράξε απαράδεκτη προσφορά.
    1 point
  19. Να δούμε από δευτέρα που θα τρέχουν σε Θεσσαλονίκη με μπόλικους σταθμούς απο την Vodafone τι ψάρια θα πιάσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Και Αθήνα πάντως μη νομίζεις ότι είναι όλα ρόδινα με τη Cosmote έχει θέματα. Αν είσαι τουρίστας οκ για τα κεντρικά και αν δεν κινείσαι συχνά σε πολλά σημεία της τεράστιας πόλης αν είσαι όμως μόνιμος κάτοικος και κινείσαι σε αρκετά σημεία έχεις θέματα αντίστοιχα ανά περιοχές και ιδιαίτερα σε εσωτερική κάλυψη. Δύσκολες πόλεις στο να καλυφθούν γενικότερα όπως είχε πει ο Μιχάλης ειδικό casestudy πως καταφέρνουν και στήνουν κινητή αλλά και εμείς που δουλεύαμε με τα δικά μας ασύρματα. Πάντως δεν έχω την απαίτηση από κανένα δίκτυο να έχει 600+ παντού να έχει γύρω στο 100/30 αν είναι δυνατό στα περισσότερα σημεία να κάνουμε τη δουλειά μας εμείς που συνδέουμε συνέχεια λαπτοπ για δουλείες.
    1 point
  20. Εγώ τόσο το πήρα το 512 (1087€ για την ακρίβεια) αλλά όπως έγραψα μου είπαν ότι ίσχυε μόνο για μια ημέρα και συγκεκριμένα χτες. Μόνοι τους με κάλεσαν και μου είπαν αν το εξοφλήσω χτες 3/2 κερδίζω 100€ και παραλαβή Δευτέρα. Και προφανώς έτσι και έκανα. Τους είπα ρε παιδιά να το εξοφλήσω αύριο (σήμερα δλδ 4/2) Σάββατο και μου είπαν ρητά όχι, η προσφορά ισχύει μόνο αν η εξόφληση γίνει με χτεσινή ημερομηνία. Δεν χάνετε κάτι να πάρετε τηλέφωνο και να ρωτήσετε. Αλλά να γνωρίζετε ότι ήταν ρητοί για την χτεσινή ημέρα. Δεν το άφησαν ανοιχτό δλδ. Και μίλησα με το κέντρο για τους εταιρικούς πελάτες. Αν ισχύει το παρακάτω βίντεο μιλάμε για πολύ παραπάνω από θετική εντύπωση. 11 ώρες και 15 λεπτά SOT πίσω μόνο από το iphone και για μόνο 10 λεπτά. https://m.youtube.com/watch?v=oGGe18n24uE
    1 point
  21. 1 μήνα πριν αν μου λέγατε ότι η παρακάτω ταχύτητα έρχεται από το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα σας έλεγα μου λέγατε ψέματα. https://www.speedtest.net/result/i/5475062603 Αυτό είναι με LTE από τον 201166, τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν Τίγκα ο σταθμός . Το πρόβλημα είναι ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ PRIMARY BAND 20 , και δεν παίρναν δεδομένα cosmote , είσαι με διαφορά πρώτη στην περιοχή ... ΦΤΙΑΞΕ το πρόβλημα αυτό. Το τεστ είναι Σάββατο μεσημέρι , με όλους τους θεσσαλονικες είναι έξω . Πάρτε και ένα βίντεο proof https://www.youtube.com/watch?v=5PmzQoA_YFY
    1 point
  22. Για την απόσταση που έχει και το σήμα μια χαρά είναι αν δεν είχε αστάθεια λόγο αυτού. Με αυτές τις ταχύτητες ο μέσος χρήστης κάνει τα πάντα.
    1 point
  23. Καλλιδοπούλου με.β ολγας
    1 point
  24. Κατά φωνή... Έχω ένα από τα "χαζά" συγκριτικά μου πάλι. 😝 Στο υπόγειο πάρκινγκ του My Market, στην Σπάρτη. Η κεραία της Cosmote είναι στα 450 μέτρα. Ίσως να παίζει ρόλο και ο εξοπλισμός της (Ericsson?). Όσο περίμενα στο αμάξι, άνοιγε τα πάντα κανονικά, απλά με μία μικρή καθυστέρηση. Η κεραία 3G της Vodafone είναι πιο μακριά. Έχει και μία πιο κοντινή με 4G (την #890), αλλά δεν συνδεόταν. Ίσως γιατί είναι B3 only. Φυσικά και με τέτοιο σήμα 3G, δεν άνοιγε ούτε σελίδα. Μετά από λίγο με πέταξε εκτός δικτύου για αρκετά δευτερόλεπτα, ώσπου έδειξε 2G.
    1 point
  25. Δεν ξέρω. Μέχρι στιγμής βλέπω Ν78. Σε λίγο και άλλα τεστ
    1 point
  26. Αγοράζεις το κινητό από όπου θες το πληρώνεις κανονικά όταν πάρεις στα χερια σου την συσκευή μπαίνεις στο samsung member θα βρείς εκεί κάπου που θα λέει για το trade in θα βάλεις τα στοιχεία σου και όταν επιστρέψεις την παλιά συσκευή θα πάρεις τα 100 euro + όσο σου αξιολογήσουν την παλιά συσκευή
    1 point
  27. Πανελλαδικά ισχύει αυτό, μακάρι να τα μαζέψει η vf τα χάλια της. Δεν μπορώ να πω πως δεν ισχύει αυτή η παρατήρηση, σωστός.
    1 point
  28. Ας ξεκαθαρίσουμε κατι : Σε υπόγεια ΚΑΙ σε ανελκυστήρες πάντα πιάνει το " τυχερό " δίκτυο που εχει κεραία " τυχαία " στο διπλανό οικοδομικό τετράγωνο ή στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο που ειναι το υπόγειο / ανελκυστήρας. Αν στο δικό σου υπόγειο δεν πιανει η Vodafone ... σίγουρα θα πιάνει στο ..... απέναντι υπόγειο. Αν στο δικο σου υπόγειο πιανει η Cosmote ..... σίγουρα ΔΕΝ θα πιάνει στο απέναντι..... Μην τα πάρετε της μετρητής. Χοντρικά. 😉
    1 point
  29. Πάντως και Σέρρες που έχει 8 μήνα + που περασαν για αναβαθμηση δεν το συμαζεψαν με τις εναλλαγές
    1 point
  30. Καλημέρα παίδες. Το έχω προσέξει εδώ κ 3μέρες και έχω ρωτήσει στο chat γι αυτό: Είπαν ότι είναι γενικό θέμα και ότι το έχουν ήδη προωθήσει προς επίλυση. Άλλος τρόπος: myCU app > μενού > ιστορικό online ανανέωσης
    1 point
  31. Πολύ στρωτά παίζουν εκεί όντως όταν είχα επισκεφτεί προ κοβιντ δύο μεγάλες πόλεις τους. Να ήταν και μέσα στο δωρεάν roaming κάτι το οποίο έπρεπε να έχει γίνει αφού έτσι και αλλιώς σε όλα τα άλλα θέματα έχει ειδικές συμφωνίες με την ΕΕ.
    1 point
  32. Παιδιά η wind στην Θεσσαλονίκη είναι κορυφή εγώ ειδα σταθερά Ν78 στο κέντρο και τέλειες ταχύτητες. Επισης, επειδή είχε αναφερθεί παλιότερα όταν εχω είχα μπαν, στο one Salonica εγώ στο υπόγειο πάρκινγκ με το που μπήκα με wind έπεσε full EDGE και μετά από λίγο 2 μπάρες 4G. Cosmote εκτός δικτύου Vodafone full edge
    1 point
  33. Με συμφέρει και εμένα να έχω την CU, γιατί και με τα φοιτητικά και με την κάρτα νέων, με μια 12ευρη ανανέωση, έχω ότι μπορώ να σκεφτώ (σε σχέση με τις άλλες 2). Οπότε αμα το φτιάξουν και φτάσουν το επίπεδο της Wind Nova, θα είναι σίγουρα ο βασικός αριθμός μου
    1 point
  34. Τα μηνύματα να απαντάς από το ρολόι κ γενικά κάποιες λεπτομέρειες σε εφαρμογές που σε μένα είναι εντελώς άχρηστες.
    1 point
  35. Καλά στην Ελβετία εσείς έχετε Wi-Fi… όχι κινητή τηλεφωνία… και τα καλύτερα δίκτυα ταυτόχρονα. Πολύ respect στα Ελβετικά δίκτυα.
    1 point
  36. Δεν το έχουν όλα τα μαγαζια; Στο cosmote του σταθμού άνω Πατήσια αλλά δε σκοπεύω να ξαναπάω ώστε να βάλω φωτογραφία.
    1 point
  37. Update 04/02/2023 Μόνο η vodafone και η wind έχουν στοιχεία για volte για cosmote δεν κατάφερα να βρω. Για VoWifi τίποτα αντίστοιχα. Συμπλήρωσα της Νοva για Φιλανδία που είναι το μόνο που έχει ως αναφορά σε χώρα της ΕΕ. Όποιος βρει official στοιχεία με χαρά να τα προσθέσω στον πίνακα.
    1 point
  38. Θα προσέθετα 2 πράγματα στην παραπάνω εξαιρετική προσπάθεια: 1. Λίστα με χώρες που κάνουν VoLTE roaming 2. Αν επιτρέπουν VoWiFi εκτός χώρας
    1 point
  39. Μπορεί να ετοιμάζονται για N78 CA και κάνουν χώρο
    1 point
  40. Πλέον στην beta Android 13 QPR2 έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή Volte για συνδεσεις Cosmote...
    1 point
  41. Για αυτο στην μισή Ελλάδα λείπει η 2600 , ενώ ξέρουν ότι την έχουν ανάγκη . Δεν θέλω να φέρω αυτό το επιχείρημα στο παρρον καθώς φαίνεται να έχουν αλλάξει πολύ τον τροπο που αναβαθμίζουν.
    1 point
  42. Εγώ έχω το απλό gt3 κ δουλεύει τέλεια. Απλά καταλαβαίνεις δεν έχεις όλα τα καλούδια του watch 5 αλλά έχεις 15 μέρες ρολόι χωρίς να το φορτίσεις.
    1 point
  43. Ανέβασε φωτογραφία και πες κατάστημα να ξέρουμε.
    1 point
  44. Σήμερα πήγα σε κατάστημα cosmote και είχαν κολλημένα χαρτιά με προσφορά το unlimited στα 35ε
    1 point
  45. Αγόρασα χθες το πακέτο από wifiGreece με τα 30gb και επειδή δεν μου ήρθε ο κωδικός ακόμα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί και ότι θα έχει από Δευτέρα ή αν θέλω να μου γίνει επιστροφή! Το γράφω για κάποιους που ίσως το θέλουν (ίσως άμεσα) καιδεν το ξέρουν γιατί όπως μου είπε ξέχασαν να το βγάλουν απ τη σελίδα... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  46. πάμε ξανά. Οι όποιες κλήσεις μπορεί να χάνονται λόγω της συνύπαρξης LTE με 2G. Εγώ για παράδειγμα που δεν χρησιμοποιώ πολύ LTE δεν έχω χαμένες κλήσεις σχεδόν ποτέ. Στην BETA αυτή την στιγμή ( και ευελπιστούμε να μπει και στην Stable) έχουμε VOLTE άρα κλήσεις με 4G.
    1 point
  47. Σε περιοχές όπου υπάρχει κάλυψη 4G. Αν δεν υπάρχει θα ρίχνει την κλήση σε 2G όπως όλα άλλωστε τα τηλέφωνα. Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  48. Έτσι είθισται αλλά δεν είναι και κανόνας. Ειδικά με το feature του volte, προσωπικά κρατώ μικρό καλάθι. Μακάρι βέβαια, όχι απλά να γίνει, αλλά να επεκταθεί και για τους άλλους παρόχους. Sent from my Pixel 7 Pro
    1 point
  49. Το ότι έχει κάποιος μία συσκευή δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραβλέπει τα αρνητικά του και να μην τα αναφέρει...Πόσο fanboy παίζει να είσαι τελικά??? sent from my S21 FE 8/256
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...