Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. CosMap

    CosMap

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      557


  2. waeo

    waeo

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      716


  3. Gv2008

    Gv2008

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      2.508


  4. granazias

    granazias

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      542


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 09/11/2022 in Δημοσιέυσεις

  1. Βεβαίως και υπάρχει αλλά θέλει πολύ ψάξιμο..την έπαθα κι εγώ αλλά το βρήκα τελικά. Μπαίνεις Μηνυματα πατάς τις 3 τέλειες πάνω δεξιά - ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - κατηγορίες ειδοποιήσεων - και μετά σου δίνει 3 επιλογές..πατάς στο γενικές ειδοποιήσεις κι εκεί σου βγάζει επιλογή Ήχος και τον αλλάζεις. Μετά ξαναπάς ένα βήμα πίσω κι επιλέγεις και την άλλη λειτουργία Νέα μηνύματα και σε ξαναβάζει στο ίδιο μενού με πριν κι αλλάζεις κι εκεί τον ήχο. Είναι λίγο Γολγοθάς αλλά γίνεται τελικά. Ισχύουν και για εσένα αυτά που έγραψα πριν 😉
    2 points
  2. Μονή Αρκαδίου στα 500m Ρεθύμνου.
    1 point
  3. Πλατεία Νέας Σμύρνης, είχε άπειρο κόσμο και λαϊκή δίπλα.
    1 point
  4. Είναι μόνο για Mediatek, να το διευκρινίσουμε και αυτό. Poco X3 Pro via Tapatalk
    1 point
  5. Έκανα έλεγχο κι εγώ και βγήκε και σε μένα. Ευχαριστώ
    1 point
  6. Σίγουρα μέχρι και τα μέσα του 2024 το πολύ στο τέλος του θα έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση πανελλαδικά και από τις 2
    1 point
  7. Εγώ που έκανα την αναβάθμιση δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το google pay.
    1 point
  8. Θα έχουν αναβαθμίσει και οι δύο μέχρι τα μέσα του 2023 Καλησπέρα από Πειραιά! Βρισκομαι στην οδό Υπαπαντης στο Κερατσίνι. Σε όλη την περιοχή η COSMOTE είναι η χειρότερη. Σε εξωτερικό χώρο 4G 1 γραμμή με χαμηλές ταχύτητες. WIND 4G+ 5 γραμμές παντού ακόμα και σε εσωτερικό χώρο που μέτρησα ενώ η COSMOTE 0,84 mbps. Η VF δεν ξέρω γιατί τελικά έκοψα αυτή αντί για WIND. Στη WIND μέτρησα με 5ghz hotspot ενώ στην COSMOTE απευθείας με δεδομένα. Επίσης η WIND έχει στο σπίτι νου 5G N1 με 100mbps ενώ η COSMOTE N78 που όμως πιάνει μόνο 150. Και για να μη βρεθεί κάποιος να πει τίποτα, π αριθμός είναι Ελληνικός με καρτοκινητό αφού ο Τουρκικός καταργήθηκα μετά την επιστροφή στην Ελλάδα
    1 point
  9. Θα βελτιωθούν! Όχι άμεσα θεωρώ. Η διετία 2023-2024 θα είναι καθοριστική!
    1 point
  10. Στις ελιές Περιοχή Λιβαδειάς
    1 point
  11. Δεν τις προστατεύει, αφού παραμένουν εκτεθειμένες. Η μόνη θήκη, πάντα σε back cover μορφή, που βρήκα με κάλυμμα για τις κάμερες είναι μια της nillkin, αυτή εδώ συγκεκριμένα https://www.skroutz.gr/s/28209361/Nillkin-Camshield-Back-Cover-Πλαστικό-Μαύρο-Galaxy-A52.html?from=featured&product_id=109735757 . Ίσως υπάρχει και άλλη θήκη με προστασία πίσω για τις κάμερες την οποία δεν έχω υπόψη. Τα μόνα αρνητικά της συγκεκριμένης θήκης είναι ότι η συσκευή βγαίνει δύσκολα από τη θήκη και δίνει την αίσθηση 'πάχους' στη συσκευή. Γενικά και οι απομιμήσεις των φορτιστών μπορεί να κυκλοφορούν μέσα σε συσκευασίες που προσομοιάζουν με τις γνήσιες συσκευασίες των γνήσιων φορτιστών της samsung. Θέλει μεγάλη προσοχή κατά την αγορά και οι διαφορές, κυρίως, εντοπίζονται στην γραμματοσειρά, τόσο επάνω στη συσκευασία όσο και επάνω στον φορτιστή. Πάντως το σημείο αγοράς νομίζω είναι αυτό που προσφέρει 'εξασφάλιση' σχετικά με τη γνησιότητα του φορτιστή.
    1 point
  12. Οι πρώτες μετρήσεις είναι προς το grecotel caramel. Όλες οι άλλες είναι στην πόλη μέσα και πιο έξω. @cmvr Καλά πηγαίνει από ότι φαίνεται.
    1 point
  13. εγω την εβγαλα καθως κατι ειχε ακουστει οτι μπορει να εχει και αντιθετα αποτελεσματα...
    1 point
  14. Χοντρικά, σε μία σύντομη βόλτα που έκανα από Κηφισιά προς Άγιο Στέφανο δύο φορές την τελευταία εβδομάδα: Cosmote: Μπαλίτσα μόνη της παίζει στα Βόρεια Προάστια. Εξαιρετική κάλυψη και 5G ταχύτητες. Vodafone: Οριακό σήμα στη Δροσιά προς Άνοιξη. Μία γραμμή 4G με -120dBm... Στον Άγιο Στέφανο, ενώ έχει καλό σήμα 4G στην πλατεία (με κεραία δίπλα), περιμετρικά το σήμα είναι μέτριο και οι ταχύτητες επίσης. WIND: Παρατημένη εντελώς στα ΒΠ. Οριακό σήμα στην Εκάλη και στη Δροσιά, σε μερικά σημεία γύριζε και 3G (γιατί δεν κρατάει το 4G μέχρι αηδίας, όπως η VF). Πολύ 800άρα "σκέτη" με μονοψήφιες ταχύτητες (<10 Mbps). Γενικά η WIND στα ΒΠ θυμίζει χωριά της επαρχίας. Τουλάχιστον στον Άγιο Στέφανο παίζει καλύτερα από Vodafone, χάρη στον σχετικά νέο σταθμό #13382 με 5G. Είδα και 150 Mbps με αυτόν.
    1 point
  15. Αυτά διάβαζα και εγώ στο φόρουμ. Σε 1 ώρα, ΜΠΗΚΑΝ.
    1 point
  16. Η παράταση με ενεργοποίηση πακέτων ισχύει (Ελάχιστα -απο προσφορές- εξαιρούνται) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    1 point
  17. Δε ξέρω εάν ισχύει ακόμη η παράταση υπολοιπου των ευρώ όταν ενεργοποιούνται κάποια (ΟΧΙ ΟΛΑ) πακέτα το νωρίτερο 29 μέρες πριν την έως τότε λήξη του υπολοίπου, για ακόμη 30 μέρες από την ενεργοποίηση αυτών των πακέτων, στο f2go,αλλά θα ήταν καλό εάν ισχύει ακόμη το παραπάνω να ενημερωνόμαστε με ποιά πακέτα γίνεται αυτό, πχ με τα δωράκια ("προσφορές μόνο για σένα" ) ή με τα Special πακέτα σε όσους τα έχουν. Αύριο, πάντως, ανανεώνονται τα δωράκια ("προσφορές μόνο για σένα") στο app f2go, όπως έγινε σήμερα (μια μέρα πιο πριν γίνεται κάθε ημερολογιακό μήνα) στο Q app.
    1 point
  18. Μήπως έχεις κάποιον οδηγό; αν σου είναι εύκολο..
    0 points
  19. Σίγουρο δεν υπάρχει τίποτα για τις μικρές περιοχές γιατί είναι δεκάδες οι παράγοντες. Εδώ βλέπουμε τι συμβαίνει στη cosmote στην επαρχία σε πάρα πολλά σημεία.
    0 points
  20. Μου ήρθε security update V13.0.3.0.SJGEUXM - 871 ΜΒ.
    0 points
  21. Δεν ισχύει αυτό. Σε παρόμοια περίπτωση, η μια εταιρία παραδέχτηκε κατευθείαν από μόνη της ότι στην περιοχή υπάρχει θέμα (μετά αναβάθμισε) και με αποδέσμευσε, ενώ η Vodafone ισχυρίζεται ότι εφόσον έχει σηματάκι 5G είναι όλα καλά. Προφανώς διαφέρει η στρατηγική τους ανά περιοχή για διάφορους λόγους
    0 points
  22. Ετσι το έχεις κάνει εσυ;και στην ουσία οι φωτογραφίες σου δεν πιάνουν καθόλου χώρο και ειναι στο cloud αλλα τα δείχνει κανονικά στην συλλογή; φοβάμαι μην γίνει καμιά χαζομάρα
    0 points
  23. Δεν αφαιρείται. Και πιο παλιά που είχα taptap μόνο του σαν εφαρμογή ήταν εκεί και δεν μπορούσες να το αφαιρέσεις.
    0 points
  24. Πολύ σωστή ερώτηση. Κλασική περίπτωση η 11838 στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, η οποία είναι σκέτη 800άρα. Ευτυχώς, το 85% του χωριού καλύπτεται από την 11 836 του Λακκώματος που έχει πρόσφατα αναβαθμιστεί σε 5g και πραγματικά πετάει το δίκτυο. Γιατί όμως να κρατάμε μία κεραία σκέτη 800 σε μία περιοχή κομβικής σημασίας πού είναι ο αυτοκινητόδρομος Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών και ειδικά τους θερινούς μήνες διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα με κατεύθυνση τη Χαλκιδική; Θα πρέπει άμεσα αυτή η κεραία η συγκεκριμένη να αναβαθμιστεί, το έχω πει πάρα πολλές φορές στο 13700.
    0 points
  25. Αν πάρεις το κινητό από το αυτί ενώ μιλάς, μπορείς να προσθέσεις κι άλλα άτομα στην κλήση πατώντας το «συν». Αν είσαι ήδη σε κλήση και σε πάρει κάποιος, έχεις την επιλογή να απαντήσεις και να τερματίσεις την τρέχουσα κλήση, να απαντήσεις στην νέα και να μπει σε αναμονή η τρέχουσα κλπ κλπ. Αν λοιπόν απαντήσεις στην νέα και ο άλλος είναι σε αναμονή τοτε εμφανίζεται και το βελάκι που σου δίνει την δυνατότητα να κανεις conference call. Η λειτουργία παρουσιάστηκε live το 2007. Δεν έχει σχέση τι συσκευή έχεις. Link:
    0 points
  26. Έχω δηλώσει τις περιοχές αυτές τουλάχιστον 5 μήνες πριν και μέσω του 13700 και μέσω της φόρμας αλλά μου έλεγαν ότι γίνονται εργασίες αναβάθμισης. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα από τότε.
    0 points
  27. Για αυτό το λάδι που βγάζουν έχει ωραία γεύση στην περιοχή σου επηρεάζει το DNA των ελιών το 5G και η n78 [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Τέλειες ταχύτητες στην περιοχή από την κεραία στα νότια. Όταν ανοίξουν και οι άλλοι στον ίδιο σταθμό σε συνεγκατασταση με την cosmote θα πιάνεις από όλους n78 στο σημείο αυτό [emoji2]
    0 points
  28. Ναι, σωστά. Για αυτό έγραψα πως το σημείο πώλησης λειτουργεί σαν 'εγγύηση'. Ξέρεις πως αν αγοράσεις από εκεί, σίγουρα αγοράζεις γνήσιο προϊόν.
    0 points
  29. Απομίμηση να ξέρεις σε μεγάλες αλυσίδες όπως έγραψα κοτσοβωλο, media mark public κτλ απαγορεύεται ρητά δεν υπάρχει περίπτωση γιατί υπάρχει η σφραγίδα κ το part code επάνω γι αυτό αναφέρομαι σε αυτές τις αλυσίδες.
    0 points
  30. Το είχε βγάλει και σε μένα και το είχα κατεβάσει και πραγματικά δουλεύει μια χαρά. Απλά κάποιους τους ενοχλεί που φαίνεται στην κουρτίνα επάνω και όταν ανοίγεις την aod και δεν έχω καταφέρει να βγει, όπως και οι άλλοι. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  31. Δεν είχα βάλει το RegiStar και μου έβγαλε το πρωί ειδοποίηση το NiceLock πως υπάρχει νέο module. Το κατέβασα με τον NiceLock Downloader το εγκατέστησα και δουλεύει μια χαρά.
    0 points
  32. Μπήκε και η C66 με security update 5/10. Sent from my LE2123 using Tapatalk
    0 points
  33. και το 1ο τεστ επιτυχημένο...😁😄😉 Χ88 King - ugoos port 0.5.3 - AOSP + ATV (κάτι σαν dual boot με ορισμένες μικρορυθμίσεις σε κάποια reboots...😉) Ενεργοποίηση ως Smart TV...φυσικά σε ATV mode......βλέπουμε και σε άλλη συσκευή τι και πως..
    0 points
  34. Συμφωνώ. Μου άρεσε πάρα πολύ!
    0 points
  35. Η τιμή αυτή είναι σούπερ. Ειδικά εάν βγάλουν και extra sim για data κάποια στιγμή στο μέλλον.
    0 points
  36. Σταμάτησαν τη διάθεση του συγκεκριμένου update https://www.sammyfans.com/2022/11/08/samsung-galaxy-watch-4-not-turning-on-issue-acknowledged-vi3-halted/
    0 points
  37. Πάντως εγώ από μεγάλο κατάστημα στα 12ευρω το είχα πάρει σφραγισμένο με το κουτί της Samsung κ με ταινία ασφαλείας με τα βιβλιαράκια της μέσα κ σε θηκη. Τυχαίος το βρήκα στο συρτάρι μου κ παραθέτω φωτογραφίες έτσι απλά συζήτηση να γίνεται.
    0 points
  38. Μέχρι 5 άτομα, εδώ και 15 χρόνια ακριβώς. https://support.apple.com/en-us/HT211110
    0 points
  39. Ρέθυμνο κέντρο https://www.speedtest.net/my-result/i/5351852469
    0 points
  40. Μη τους πήραν το δικό τους καπάκι άμα ήταν καλύτερο και βαρύτερο μαντεμι (τόσο μελετημένο) και βαλαν ένα άλλο για αντικατάσταση πιο "φθηνό" σκέφτομαι [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Με λουκέτα έπρεπε να είναι όλα εκεί [emoji28] Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  41. κάθετα γίνεται με το HomeUp.
    0 points
  42. με ολίγη από snapseed για τη "νοστιμιά" ....
    0 points
  43. Καποτε επαιζα παιχνιδια σε xbox και xbox 360. Το παρατησα το σπορ οταν παντρευτηκα. Περσι αποφασισα να παρω ενα xbox one s. Ευτυχως που λειτουργει μια χαρα σαν media player και εχω εκει Netflix και NBA TV γιατι πλεον στα 42 μου το gaming μου φαινεται ως το χειροτερο χασιμο χρονου. Δοκιμασα καποια παιχνιδια που επαιζα παλιοτερα αλλα τιποτα πλεον δεν μου κανει κλικ... Εχει και καποια παιχνιδια που αρεσουν στην κορη μου οποτε δεν πηγε χαμενο τελειως ως κονσολα παιχνιδιων...
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...