Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. mixtri

    mixtri

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      13.915


  2. Arinos

    Arinos

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      1.017


  3. waeo

    waeo

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      714


  4. Nikos_96

    Nikos_96

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      707


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 30/09/2022 Σε όλες τις περιοχές

  1. Αγόρασε απόψε ένα απεριόριστο και για τουλάχιστον 1 μήνα θα έχεις ίντερνετ. Μέχρι τότε θα έχουν υπάρξει εξελίξεις. Μπορεί και αύριο, μπορεί και από Δευτέρα.
    2 points
  2. Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι δεν αφήνουν να μπούνε σταθμοί ή δε βρίσκουν μέρη να βάλουν σταθμούς. Δεν είναι δυνατόν να έχουν τέλεια κάλυψη σε κομμάτι της περιοχής και σε άλλο κομμάτι να μην έχουν... Αυτό δεν είναι κάτι που θα ήθελε οποιασδήποτε εταιρεία στον κόσμο. Δε τους συμφέρει με τίποτα. Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή (η αναβάθμιση) έχει λύσει πολλά προβλήματα όπου έχει γίνει. Ωστόσο, φαίνεται ότι μια αναβάθμιση δε θα είναι αρκετή, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα όπου λείπουν αρκετοί σταθμοί.
    2 points
  3. Στην ακτογραμμή-Κόκκινα βράχια έως Πάρκο προσκόπων της Αλεξανδρούπολης.
    2 points
  4. Με πήρανε τηλ σήμερα για αλλαγή και δώρο τα 3 πρώτα πάγια..
    1 point
  5. Εμένα δε μου είπαν κάτι για 3 μήνες, μου το πρόσφεραν και είμαι για λιγότερο από 2
    1 point
  6. 3 της Victus και 2 από Cosmote. Έβαλα μετρήσεις στα θέματα των εταιρειών.
    1 point
  7. Γήπεδο ΑΕΚ Στην Νέα Φιλαδέλφεια, H+ παντού. Πρέπει να γίνονταν κάποιο reboot ή κάτι άλλο γιατί επανέρχονταν και πάλι τα ίδια. Κάποιες μετρήσεις τις έκανα αφού κλείδωσα την συσκευή μόνο σε 5g/4g. στο download H+ στο upload 5g στο upload κόλλησε στο download 5g στο upload γύρισε σε H
    1 point
  8. Παραλιακά στον παλιό Καλαμο Μαγνησίας. Δεν είδα από που έπιανα.
    1 point
  9. Ο σταθμός της victus είναι τόσο μα τόσο φορτωμένος. Έχει πολλές κεραίες πάνω. Γιατί δεν είναι multiband? Δεν κάνουν sharing στις κεραίες τους μεταξύ Vodafone Wind? Η κοσμοτε μη αναβαθμισμενη δίπλα φαίνεται σαν καημένη.
    1 point
  10. Ένας σταθμός είναι Victus και ο διπλανός της Cosmote Poco X3 Pro via Tapatalk
    1 point
  11. Υπάρχει..είναι χρήσιμο για συντόμευση για όταν π.χ το βράδυ θα πέσεις για ύπνο του κάνεις ένα απλό πάτημα για το βγάλεις για οικονομία μπαταρίας και το πρωί το ξαναπατάς για να το βάλεις. Θα το βρείς άν δεν υπάρχει στην πρώτη κουρτίνα ειδοποιήσεων πήγενε δεξιά όπως θα το έχεις κατεβάσει και αν δεν είναι ούτε στην δεύτερη θα πάς στον κύκλο με τον σταυρό να προσθέσεις κάποιες άλλες συντομεύσεις που σου χρειάζοντ..μέσα σ'αυτές θα είναι και το always on display..
    1 point
  12. Θα μάθουμε τελευταία στιγμή τα πακέτα ή αν πήρε παράταση όπως πάντα, Πιστεύω ότι θα του πηγαίνει έτσι γιατί αν βγάλει Μόνιμο πακέτο μπορεί να πηγαίνουν όλοι στο καρτοκινητό μετά
    1 point
  13. Με τα συγκεκριμένα προϊόντα είσαι υπερκαλυμμένος.
    1 point
  14. Μάλλον εννοείς την always on display οπότε ή κατεβάζει την κουρτίνα ειδοποιήσεων και πατάς στο εικονίδιο που υπάρχει κάπου εκεί(always on display) ή πάς ρυθμίσεις-->κλείδωμα οθόνης-->πατάς πάνω στο Always on display, το ενεργοποιείς και το βάζεις μία απο τις τέσσερις επιλογές που βλέπεις. Μπορείς να το βάλεις να εμφανίζεται μόνο όταν θα έχεις ειδοποιήσεις..Εγώ το έχω στο πάντα ανοιχτό χωρίς να βλέπω κατανάλωση μπαταρίας.Όπως είσαι εκεί πάς και στο στύλ ρολογιού και το φτιάχνεις όπως θέλεις..
    1 point
  15. Την έχω βάλει, δεν έχει διαφορά. Όταν ήθελα να παίξει στο ρούτερ έκλεινα το κινητό. Πρακτκά δεν είναι δύο κάρτες, αλλά μία που μπορεί να βρίσκεται σε δύο σημεία ταυτόχρονα. Εάν δεν την "βοηθήσεις" να καταλάβει ποια θέλεις να είναι ενεργή, οι συνέπειες είναι... απρόβλεπτες 😉.
    1 point
  16. Έχει επιχειρήσει κανείς να την περάσει μέσο smart switch να δούμε αν θα του την περάσει όλη την ρομ από την αρχή; η μόνο τα 225 mb την ενημέρωση Οκτωβρίου; αλλιώς το επιχειρώ Κ σας λέω.
    1 point
  17. Αυτό το σήμα πιάνω σπίτι μου
    1 point
  18. επειδη εσυ το βαρεθηκες δεν σημαινει οτι ολοι ειναι έτσι, μπορεις να του πεις τι σε χαλασε να το ξανασκεφτει. ετσι γενικα και αοριστα μπορω να σου πω και γω πολλα. Αν δεν δοκιμασει , δεν θα ξερει αν τον βολευει ή οχι. οπως έγραψε και ποιο κάτω ενας συμφορουμιτης.
    1 point
  19. Προς το παρόν στην εφαρμογή εμφανίζεται κανονικά και επίσης έβγαλαν και ένα καινούργιο πακέτο το combo 6gb στα 13.5€ που δίνει 6gb +300' προς όλους που μεταφέρονται και αυτά ανά μηνα. Χρήσιμο για όσους δεν μιλάνε πολύ και θέλουν περισσότερα data αν και αντιγραφή του αντίστοιχου f2g πακέτου στο οποίο τα λεπτά ομιλίας είναι ως μπόνους και δεν μεταφέρονται.. για να δούμε αν θα βγάλουν και το απεριόριστο πακέτο δεδομένων του f2g στο 15αρι πια που όμως παίρνει παράταση από μήνα σε μήνα..
    1 point
  20. Μάντεψε τι... Τα Huawei "φρίκαραν" με το που είδαν πολλή κίνηση και γυρίζουν σε 3G. Ό,τι ακριβώς συμβαίνει στην κόκκινη... Ήταν και 30.000 άτομα μέσα. Σου φάνηκε περίεργο, γιατί με WIND σπάνια συμβαίνει.
    0 points
  21. Πρόβλεψη; Αυτοματη διόρθωση έχει. Γράφεις στο περίπου και γράφει αυτό που ήθελες Η πρόβλεψη εμένα δεν με βολεύει γιατί πρέπει να έχω τα μάτια μου εκεί και να πατάω ότι προβλέπει Αυτο που γράφω στο περίπου και γράφει αυτό που θέλω αυτό για μένα είναι πρόβλεψη και διόρθωση και τα πάντα Αριθμους αν θέλεις να βάλεις ναι πατάς το 123 αριστερά δεν μου φαίνεται και κάτι δύσκολο Δεν ξέρω πολύ άβολα είναι τα αλλά πληκτρολόγια στο android που χρησιμοποιώ 10 ώρες να γράψω 2 σειρές. Και δεν μπορείς να κοιτάς άλλου και να γράψεις. Ότι να ναι γράφει. Πρέπει από την πρόβλεψη να επιλέγεις αυτό που θέλεις
    0 points
  22. Σαν το μαμά πληκτρολόγιο δεν έχει Εγω γράφω με κλειστά μάτια και οι γύρω νομίζουν ότι είναι ψέματα
    0 points
  23. Φαινόταν ότι πηγαίνει προς τα εκεί η κατάσταση. Έχουν ένα χρόνο να αναβαθμίσουν την εφαρμογή. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν αποκλειστικό πληκτρολόγιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αν και τον τελευταίο χρόνο μου έκανε "νερά".
    0 points
  24. υπάρχει AOD που να φαίνεται μέρος των ειδοποιησεων ,του μηνύματος πχ όπως στην lock screen ;
    0 points
  25. Στο μπαλκόνι πιάνει 5 περίπου, τίποτα γενικά και τα 12 gb που έχω είναι άχρηστα για μένα, απλώς το τους λέω για διακοπή και αυτή με το ζόρι να με κρατήσουν.Δεν με την κάνουν την διακοπή και ας πληρώσω πέναλντι.
    0 points
  26. Αν είναι το δίκτυο κάλο εκεί που είσαι βάρα το. Με σταθερό θα πάρεις και δωρεάν την extrasim.
    0 points
  27. Αλλη μια ενημερωση μηνος πριν μπει ο μηνας. Ε ρε γκρινια που θα πεσει οταν τη δινει μες το μηνα καποια στιγμη! 🤣
    0 points
  28. Έρευνα είναι. Δεν είναι κάτι επικίνδυνο, δεν ζητάει κανένα στοιχείο σου
    0 points
  29. Επιβεβαιώνω την αναβάθμιση Οκτωβρίου σε ελληνικό μόλις τωρα Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  30. Και μια από κοντά: https://www.speedtest.net/my-result/i/5299371450 Είναι ενδιαφέρον που θέτει περιορισμό όπως έβλεπα παλιότερα στο φόρουμ στην ανάλυση των βίντεο… Να έχεις τέτοια ταχύτητα και να σε περιορίζει σε SD🥲.
    0 points
  31. Καλημέρα στην παρέα! Ήρθε η του Οκτωβρίου σε Ελληνικό!
    0 points
  32. Ναι αν και εκτιμώ ότι πιθανότατα δε θα χρειαστεί.
    0 points
  33. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τις πληροφορίες που δώσατε. Δεν παίρνω κανένα τηλέφωνο, δεν έχω cosmote app, συμπλήρωσα την ηλεκτρονική φόρμα κι όποτε το κάνουν.
    0 points
  34. Την περασα κι εγω παλι με οτα vpn ισπανιας. Περιεργο που δεν εχει fixes, ισως με το patch Οκτωμβριου.
    0 points
  35. Στην ακτογραμμή από το πάρκο προσκόπων προς τα κόκκινα βράχια της Αλεξανδρούπολης. https://www.speedtest.net/my-result/i/5298410407 Νέο ρεκόρ και μάλιστα ακόμα πιο μακριά από την κεραία! Χάρμα οφθαλμών, η μέρα σήμερα! *Η κόκκινη μέτρηση είναι μόλις έχασα οπτική επαφή.
    0 points
  36. Είχα Oneplus 8, και μεταπήδησε σε 13 Pro Max. Καλό το Oneplus, για μένα η πιο τίμια και αξιόλογη συσκευή στα Android, αλλά δεν ειναι iPhone. Δεν υπάρχει σύγκριση για μένα. Ευκολία χρήσης, αξιόπιστο και εύκολο s/w και interface, πολύ καλή κάμερα, σταθερής αξίας στο πέρασμα του χρόνου .... Όλα όσα γράφεις που σε "προβληματίζουν", είτε έχουν λυθεί με το iOS 16, είτε σε 1 μήνα θα τα έχεις ξεχάσει. Και αυτό γιατί τα "+" θα είναι τόσα, που θα υπερκαλύψουν τα "-" σου, και στο τέλος θα καταλάβεις ότι δεν σου λείπουν τελικά, και δεν ήταν τόσο σοβαρής σημασίας για να σε κάνουν να ανησυχείς. Οποτε και από μένα iPhone, και μάλιστα Pro Max φίλε μου 😀
    0 points
  37. Μήπως έχεις αρκετά λιπαρή επιδερμίδα και μένει λιπαρότητα πάνω στην οθόνη ; (Με αποτέλεσμα να καλύπτει και τον αισθητήρα ; )
    0 points
  38. https://support.sportsshoes.com/hc/en-gb/articles/5758997609106-Delivery-FAQ-s Do I have to pay customs and taxes? We’ve ensured that we’re able to provide the same great service as we did prior to Brexit. All parcels sent to EU countries will be sent DDP (Duty Paid). This means that all VAT, import tax, and any customs charges are all being paid by us. There will be absolutely no difference in charges from before Brexit, to now. The price shown on our website for your order is all you will have to pay. If you place an order for delivery outside of the EU, there may be import duties and taxes to pay to get your parcel as determined by local customs. Please note, we are not liable for any local or import taxes for orders outside of the EU International Delivery
    0 points
  39. Η Cosmote έχει την "ιδιοτροπία" να έχει χωρισμένα τα 5ψήφια σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Πολλοί κάνουν φραγή μέσω του MyCosmote στις Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης, αλλά για να είναι 100% προστατευμένοι δεν αρκεί μόνο αυτό και πρέπει να κάνουν φραγή και στις Online Αγορές Ψηφιακού Περιεχομένου μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών.
    0 points
  40. Στις περισσότερες περιοχές είναι άχρηστη δυστυχώς Enviado do meu iPhone usando Tapatalk
    0 points
  41. Και εγω εκανα τν μεταβαση απο Android σε Iphone και μεσα σε 6 μηνες το βαρεθηκα. Ξανασκεψουτο
    0 points
  42. iPhone 11 11 by -NetRaider||- 14 pro max 14 pro max by -NetRaider||- 14 pro max 48mp 14 raw by -NetRaider||- Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    0 points
  43. Ενώ το Viber δε σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, στο WhatsApp μπορείς να μεταφέρεις τα data σου από το android στο iPhone… https://faq.whatsapp.com/530788665445780/?locale=en_US
    0 points
  44. Nova 7 prime Samsung gallery wallpaper Green line icon pack - Line X Energy ring Today Weather clock & temp
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
×
×
  • Create New...