Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. mixtri

    mixtri

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      13.968


  2. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      13.799


  3. Arinos

    Arinos

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      1.107


  4. zerokill

    zerokill

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      7.184


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 29/06/2022 in Δημοσιέυσεις

  1. Πρέπει να δούμε το ΔΆΣΟΣ και οχι το δέντρο. ( Ξανά ) 1) Δεν πειραζει αν η Vodafone θέτει ως standard τις ταχύτητες που ειχαμε πριν 10 χρόνια και εξακολουθούμε να εχουμε στις περισσότερες περιοχές ( 12 με 18 Mbps σε 4G συνήθως ) 2) Μας ενοχλεί το γεγονός οτι στη Vodafone έχουμε : α) Πάγωμα στη σύνδεση ππυ φαίνεται σε Video κλήσεις και live streaming ( ραδιοφωνο τηλεόραση) β) Drops απο 4G/5G σε 3G και σύντομα σε 2G ενω υπάρχει ικανοποιητικο σήμα!!! γ) ΚΡΥΦΑ κόψιμο ταχύτητας σε συγκεκριμένα IP ranges των μεγάλων CDNs για Video ( Youtube Facebook Netflix) Ας κρατήσει τις χαμηλές ταχύτητες ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ. Το 3G της Vodafone πριν 10 χρονια ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ! Τωρα αν μαζευτεί κόσμος σε ενα σημείο τα 12 Mbps ομως θα γίνουν .... 0,2 ! 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ !!! Και μιλαμε για κινητή τηλεφωνία που δεν λειτουργεί σωστά ....οταν κινείστε!
    3 points
  2. Και, απάντησαν εντός 24ώρου, το οποίο μου έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση διότι δεν το περίμενα.
    2 points
  3. Καταρχάς εγώ πληρώνω συμβολαιο απεριόριστα με το μήνα,δεν το κρύβω. Δεν βάζω ούτε πακέτα στο CU φοιτητικό κάθε μήνα και έχω δεύτερο νούμερο στην πράσινη. Τρίτον τον ίδιο συνδυασμό έχω με τον πατέρα μου όποτε έχουμε άποψη στα ίδια σημεία αν πιάνει η όχι. Στο σπίτι μου έχω κόψει την adsl,στην ιδια εταιρεία το είχα κι ολας. Τα έχω γράψει ξανά το ιστορικό, είχα καρτοπρογραμμα φοιτητικο στην εταιρεία. Τώρα έχω απεριόριστο και έχω τα εξής θέματα από τη μέρα που είμαι Θεσσαλονίκη. Κάνει εναλλαγές 5G>3G>5G>3G>2G. το κλειδώνω σε 4G σέρνεται σε κάποια σημεία. Ειμαι το ΣΚ Πιερία στη Λεπτοκαρυά,κάποτε ήταν καλύτερη και σε ταχύτητες με διαφορά από όλους. Έχω 15-20Mbps και 2 Upload σε εξωτερικό χώρο πιο πάνω από την θάλασσα,όχι στο χωριό ψηλά. Στην παραλία τα ΣΚ βουλιάζει το δίκτυο με 1Mbps. Πηγα τις προάλλες Τρίκαλα μόνο 4G κάλυψη,με χαμηλές ταχύτητες αλλά λειτουργική παράπονο μηδέν. Δεν γίνεται όμως στη κεντρική πλατεία να σέρνεται το σύμπαν. Επταπύργιο τώρα που έχει το φεστιβάλ πήγα, σήμα κλάφτα μέσα στον αρχαιολογικό χώρο. Μόνο κλήσεις, αλλά και εξωτερικά είναι ανεκτή. Τα ίδια και στον περιφερειακό,μέτρια κάλυψη. Μην μιλήσω για Πολίχνη που αν περάσεις τα Μετέωρα και πάμε προς Παπανικολάου είναι εμφανής η έλλειψη κεραιών. Edge και στον κεντρικό δρόμο επάνω έχει,στα σπίτια μέσα πάει σύννεφο. Αναγκάστηκα και έβαλα 10€ απεριόριστα στη πράσινη για να κάνω τη δουλειά μου τώρα και πιστώσαν ένα πάγιο για μια βλάβη που άνοιξα στο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (νομαρχία Θεσσαλονίκης). Ένα μέρος που έπαιζε καλά και παρά δίπλα έχει N78 τα έκαναν σαλάτα με τον νέο εξοπλισμό. Ευτυχώς στο νέο κτήριο απέναντι από το λιμάνι έχει καλύτερη κάλυψη και ταχύτητες. Δικαστηρια επισης πολύ μέτρια εμπειρία χρήσης. Μοναστηριού επίσης στον 6ο όροφο, 4G η Vodafone και αυτό δεν είδα την γρήγορη απόκριση που περίμενα. Πατρα που πήγα, ήταν αξιοπρεπές το δίκτυο χωρίς υψηλές ταχύτητες. Οκ ήταν,στο δρόμο μέχρι Λαμία όλες έχουν προβλήματα στο κομμάτι Ίντερνετ. Κεφαλονιά που μένω ως φοιτητής και χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο το MiFi μια χαρά δουλεύει εκεί και με καλύπτει. Ειδάλλως σε σταθερή ήθελα μια VDSL 50/5. Προσωπικά η πιο σταθερή γραμμή Ίντερνετ που είχα ποτέ έως τώρα ήταν η οπτική ίνα. Την έβαλα στο πατρικό μου και τέρμα τα προβλήματα. Συνδέω συσκευές και δεν μου κόβουν τη ταχύτητα, μας καλύπτει όλους και με το παραπάνω.
    2 points
  4. Μια χαρά θα ήταν αν δεν βλέπαμε πολλά 0.0x Mbps στα Speedtest και δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο αυτό για Vodafone και, όσο και αν βγάζεις σπυριά στο άκουσμα της παρακάτω πρότασης, ναι η ταχύτητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να έχει συνδρομητές μια εταιρεία. Μας επρηξες με τα Mb Gb και δε συμμαζεύεται, δεν είναι καν μεγάλη πια η διαφορά τιμής ανάμεσα στις εταιρείες. Poco X3 Pro
    2 points
  5. Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ, καλό βράδυ!
    1 point
  6. @vastegial_74 το πιο ωραίο κινητό εμφανισιακά το 22u. Από Σεπτέμβρη και μετά θα γίνει μπόμπα πιστεύω όπως το 21 πέρυσι κ το 20 προπερσι. Άμα το πιάσεις το θέλεις μετά ✌️😁 Εμένα που σερφαρω πολύ δεν μου άρεσε είχε λαγκάκια, κομπιασματα κλπ το δαχτυλικο επίσης με χρήση τζαμιού μετριότατο. Οι κάμερες δεν με απασχολούν καθόλου ούτε το πενάκι. Η φωτεινότητα εξαιρετική, υπόψιν όμως όταν είναι στο αυτόματο το peak των 1750 nits κρατάει για ένα λεπτό περίπου, μετά πέφτει στα επίπεδα του 21 fe λίγο πολύ λίγο παραπάνω. Είναι χορταστικό το 22 Ultra θα σε κερδίσει με τη μία πιστεύω... Με την επιστροφή 20% και αποφορολογηση -24% το s22u το 256 βγαίνει 903 ευρώ στην Vodafone με την προσφορά που τρέχει. Το έγραψα και στο νήμα του 22u.
    1 point
  7. Στην πόλη όσο έχω δεί εγώ ναι αλλα και ο φίλος πιο νωρις έγραψε οτι πλέον σε όλο τον νομό υπάρχει 5G.Για να το λέει κάτι θα ξέρει δεν έχω πάει νότια ακόμη και πολύ δυτικά να έχω εικόνα με την πράσινη. Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  8. Χρησιμοποίησε τη Mastercard® κάρτα σου ανέπαφα, μέσω κινητού ή smartwatch σε πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα και κέρδισε 10€, πραγματοποιώντας τρεις συναλλαγές των 20€ και άνω. *Η ενέργεια διαρκεί από 25/6 έως 25/7. https://www.mastercard.gr/el-gr/personal/priceless/summer-pay-and-get.html?cmp=2022.q2.gr.eur.all.brand.prod.pcl.summermarketwidesome.7246.sop.bac.fbigbusmngr.facebook
    1 point
  9. Κατά τη γνώμη μου έπαιξες πολύ σωστά, δεν πιστεύω μέσα στη διετία να κατέβει το πάγιο με απεριόριστα τα πάντα κάτω από τα 25 ευρώ! Καλορίζικο!
    1 point
  10. Αν υπάρξει συνδυαστικο με σταθερό, που να δίνει Unlimited με 20€, θα το έβαζα κι εγώ. Μια χαρά τιμή για το δίκτυο της WIND, ακόμα και στα 25. Απλά περιμένω τη νέα εταιρία, να δω τι προσφορές θα έχει. Υ.Γ. Πολλά καταστήματα ανήκουν σε συνεργάτες WIND, οι οποίοι λένε ψέματα για να πουλήσουν. Μην τους εμπιστεύεστε "τυφλά".
    1 point
  11. Χτύπησα μάγκες συμβόλαιο Όλα απεριόριστα με 25 ! Απλά άλλαξα αριθμό το μόνο κακό .για δυο χρονάκια .. Δε νομίζω να βγει κάτι πιο φτηνό.εσείς τη λέτε ..
    1 point
  12. Σε σχετικό ερώτημα που τους έστειλα, απάντησαν το εξής: για να κάνετε Διαγραφή/Απεγγραφή του ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ AYTO στέλνετε SMS στο 12000 την λέξη ΝΟ.
    1 point
  13. για οσους δεν το καταλαβαν αυτο, να το πω διαφορετικα. Υπαρχει στα δισκακια DVD + BD. Ειναι σαν να εχουμε σε μορφη hamburger, 2 μπιφτεκια. Στις μνημες εχουμε 176 "οροφους" και σε καθε ενα οροφο υπαρχουν data σε μορφη πολυκατοικιας. προσωπικα θα σταθω στο τεραστιο προβλημα που εχουν εως και σημερα οι συσκευες smartphones + tablet, δηλαδη την ταχυτητα προσβασης στην θυρα sd. Αυτη ειναι σε σπανιες περιπτωσεις 80-85MB / sec. Ο μεσος ορος ειναι τα 35MB. Με αυτες τις ταχυτητες οι μνημες πανω απο 200-300ΜΒ ειναι "καμενο χαρτι" για πολλα ειδη χρησης. Για χρηση φωτο. ολα μια χαρα. Αλλα για να τρεχεις εφαρμογες με αρχεια > 1GB, απλα το ξεχνας.
    1 point
  14. κλασικη περιπτωση αγνοιας του καταναλωτη. Υπαρχει σχεδον σε ολο τον κοσμο. Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει τα παντα, σε καθε τι που θελει να αγορασει. Το format εως τα 32GB ειναι fat32. Απο τα 64 - 2048 ειναι σε exfat. Καθε συσκευη που αναγνωριζει τα 64 μπορει να κανει το ιδιο μεχρι τα 2048. Μιας και δεν υπηρχαν πριν 10χρονια αυτες οι χωτητικοτητες, οι κατασκευαστες συσκευων για νομικους λογους αναφερουν συμβατες μνημες ... οτι υπαρχει την περιοδο κυκλοφοριας στην αγορα. Προσοχη. Αναφερομαι στο φορματ μνημων SD card και οχι στο γενικο φορματ exfat που φτανει τα 16 exabytes. Υπαρχουν και μερικες σπανιες εξαιρεσεις, που προιοντα κανουν χρηση format απο τα 64 και πανω σε αλλα ειδη για αλλους λογους. Αυτες τις @@@@ τις εχω δει στα πρωτα χρονια της xiaomi, TCL, κτλ. Σημερα δεν το εχω δει πουθενα.
    1 point
  15. Χθες το απόγευμα Νέα Κρήνη στην Καποδίστριου https://www.speedtest.net/my-result/i/5172982642
    1 point
  16. Εκεί υπήρχε πάντα ( κτήριο ΟΤΕ) Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  17. Μπράβο το τρέξανε πολύ γρήγορα πάντως. Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  18. Δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα το δίκτυο. Μόνο κέντρο Βόλου έχει αλλάξει τους σταθμούς. Δυστυχώς. Δεν πρόλαβαν το καλοκαίρι.
    1 point
  19. Σε όλο το νομό έχει 5G, όχι μόνο γύρω γύρω! Poco X3 Pro
    1 point
  20. Pawn Sacrifice 7/10 Πολύ καλή ταινία που βασίζεται στον ιδιοφυή θρύλο του σκακιού Μπόμπι Φίσερ, το πως διακρίθηκε παρά την ανισόρροπη ψυχολογία του. Έχει ενδιαφέρον και τι επακολούθησε που διαβάζουμε στα κείμενα πριν τους τίτλους τέλους. Πολύ καλός ο Μαγκουάιρ, ταίριαξε άψογα με τον ρόλο και η ταινία άξιζε καλύτερη τύχη όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2014. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales 6/10 Περιπέτεια, η 5η κατά σειρά των Πειρατών της Καραϊβικής. Μέτρια. Δεν έχει να προσδώσει κάτι καινούργιο σε σύγκριση με τις προηγούμενες και μου φάνηκε ξαναμασημένο φαγητό. Κάκιστες και οι νέες προσθήκες Brenton Thwaites και Kaya Scodelario που ήταν εντελώς άχρωμοι. Παρόλα αυτά πέρασε γρήγορα η ώρα και αυτό οφείλεται κυρίως στον Τζόνι Ντεπ ο οποίος απ'ότι μαθαίνω δε θα συμμετέχει στην έκτη ταινία. Κρίμα.
    1 point
  21. Χανιά πλέον η κάλυψη της Cosmote με 5G εξαπλώνεται γύρω γύρω σήμερα με iphone 13 φίλος στην Σούδα είχε 3 γραμμές 5G με ταχύτητες 200-250mbps εγω με vodafone στα 30-40. Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  22. Μακάρι, η τάση είναι να πέφτουν οι τιμές σε όλους τους παρόχους όσον αφορά τα απεριόριστα.
    1 point
  23. Το μπορεί να υποστηριχθεί μέχρι την πράξη έχει τεράστια απόσταση. Αν ήταν να έχει ims της σταθερής γιατί το άργησαν τόσο…
    1 point
  24. Τα βλέπω και βγάζω σπυριά,τα ίδια και σε εμένα Γιώργο… Τραγωδία στη κινητή
    1 point
  25. Δήθεν χαμηλές ταχύτητε… https://drive.google.com/file/d/1puUArZ3LC0jVUt6usaKxEWoJpZ68W7JJ/view?usp=drivesdk Καλαμαρια πριν το σαρκ https://www.speedtest.net/my-result/i/5172970554 Πεζοδρόμος καλαμαριάς ΑΙΣΧΡΟ με LTE
    1 point
  26. Αυτά διαπιστώνω κι εγώ στις περιοχές που κινούμαι και τα έχω ανεβάσει στα σχετικά νήματα. Την τελευταία διετία σε Θέρμη, Πυλαία, Πανόραμα, Χορτιάτη, Καρδία, Τρίλοφο, Σχολάρι, Καλαμαριά, κέντρο Θεσσαλονίκης οι ταχύτητες έχουν πολλαπλασιαστεί. Γίνεται πολλή δουλειά, αθόρυβα θα έλεγα, αλλά με ορατά αποτελέσματα και κυρίως με σταθερή συμπεριφορά του δικτύου.
    1 point
  27. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές.
    1 point
  28. The Father[2020] Μια τρομερα disturbing ταινια που ομως ισως ειναι η πιο ρεαλιστικη προσεγγιση της Νοσου Αλτσχαιμερ. Τρομακτικη γιατι ειναι κατι που μπορει να συμβει σε ολους μας οταν μεγαλωσουμε. Ο Anthony Hopkins δινει ακομα μια τρομερη ερμηνεια στα 83 του χρονια επαξια πηρε Οσκαρ. Λυπηρερη ταινια οταν καταλαβαινεις τι συμβαινει το μυαλο ειναι ισως απο τα πιο μυστηρια πραγματα στον κοσμο μπορει να φτιαξει δικους του κοσμους να σου αλλαξει ολη την πραγματικοτητα. Δειτε την οταν εχετε mood για κατι τετοιο. 8.3/10
    1 point
  29. Δηλαδή το drop σε 3G είναι κάποιο κόλπο που δεν το ξέρουμε; Επίσης το adsl θα εξαφανιστεί οπότε τι λες;
    1 point
  30. Μισό λεπτό. Εδώ μιλάμε για την ΜΗ δυνατότητα χρήσης του δικτύου ακόμα και αν ισχύουν αυτά που λες και αν όντως ισχύουν και τα έχουν κάνει έτσι με αυτό τον τρόπο να δίνουν αβέρτα πράμα στο λαό, τότε το έχουν υλοποιήσει ΤΕΡΜΑ λάθος. Αυτή τη στιγμή όποιος έχει συμβόλαιο στη βόντα είναι ΚΑΜΜΕΝΟΣ από χέρι και τραβάει τα μαλλιά του. Το adsl που αναφέρεις δεν κατάλαβα τι εννοείς. Γράφεις λίγο μπερδεμένα 😵 Edit: Δύο χρόνια τώρα απ όσο θυμάμαι, δίνουν αβέρτα κάθε καλοκαίρι απεριόριστα με ένα δεκάρικο. Κάθε χρόνο πάει και χειρότερα το πράμα. Κανένα crash test, κανένα feedback από την κατάσταση του δικτύου. Μόνο τσιμπανε το χρήμα του κοσμάκη ξέρουν. Σε προκαλώ να πας να τεστάρεις το αβέρτα πράμα στην Εθνική Οδό Αθηνών- Πατρών εν κινήσει. Άμα καταφέρεις να ακούσεις έστω και ράδιο χωρίς να σπάσεις το κινητό, έλα πεσμου.... 😏
    1 point
  31. Έχεις δίκιο, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Οφείλω να πω όμως ότι παρόλο που δεν κάνει αναβαθμίσεις σαν της πράσινης, τα πάει πολύ καλά το δίκτυο. Ελπίζω να φτιάξουν και 2-3 σημεία που τους έχω αναφέρει ότι έχουν πρόβλημα και γυρνάει μεταξύ 2g και 3g αν και μου είχαν πει ότι είναι σε διαδικασία αναβάθμισης. Έχω την εντύπωση πως γίνονται αργά βήματα, σταθερά και λειτουργεί σωστά το δίκτυο.
    1 point
  32. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι ο IMS της wind είναι ίδιος με τη σταθερή. Goodbye volte roaming.
    1 point
  33. Ναι καταλαβαίνω τι λες. Όμως με την αβεβαιότητα που υπάρχει στο θέμα των εξοπλισμών η Wind πάει αρκετά συντηρητικά. Δε φταίει αυτή. Τα έχουν κάνει μαντάρα με την πολιτική, την οικονομία και την τεχνολογία. Μας έχουν πάει 50 χρόνια πίσω.
    1 point
  34. που να το γραψω στο 5g, 4g, η στο 3g... παραλιακα απο 10 πρωι Μαλεμε προς κολυμπαρι και πισω Χανια.... Τι να πω ... κανει διακοπες το ραδιο στο πρωτο τμημα κοιταω 3g..λεω για να δω ποτε θα αλλαξει.. Περναω και βγαινω λιγο εξω απο το Κολυμπαρι .. τιποτα αυτο εκει 3g και απειρες διακοπες. Σταματαω κανω εναλλαγη και με τα πολλα αλλαζει. Σταματαω στο Κολυμπαρι κεντρο με 4g plus και παω να μιλησω whatsapp αλλα και ετσι χαλια με διακοπες. (δεν προσεξα το ping μου αλλα ο αλλος ηταν σπιτι.. ) Ο γυρισμος μεχρι Πλατανια χαλια. Ραδιο δεν μπορουσες να ακουσεις. Λιγο πριν τον Πλατανια δεν (θυμαμαι αν εκκανα εναλλαγη για να ξεκολλησει) αλλα με 4g βαζω ραδιο και με το που παιρναω το Minoa μπαινωντας κεντρο γυρναει σε 3g. Αν και δεν μου χρειαζονται τα απεριοριστα και εχω χομπι να κυνηγαω το σεντ στο γιαουρτι πιστευω οτι αξιζει που πληρωνω κοτε gigamax. βασικα ειναι τζαμπα με τις εξτρα σιμ Παρατηρω βεβαια πολλα σημεια που εχουν κενα ολοι και ας εισαι 50 μετρα απο την εθνικη κλπ η πχ οι τρυπες που υπαρχουν παντου και προς νοτια, περιμενα η κοτε λογο αλλων σημειων που εχει τις κεραιες να μην εχει θεμα (και να εχει αλλου.. που μεχρι τωρα εχουν ολοι οπου υπαρχει προβλημα εκτος απο κατι σημεια με 2g wind που μιλας!) αλλα καμια σχεση μα καμια το δικτυο τωρα, δεν το φτανουν οι αλλοι μαλλον ποτε. Οι τρυπες του να ακους ραδιο θα κλεισουν με την απενεργοποιηση του 3g απο τους αλλουςαλλα στα αλλα ....ποτε δυστηχως.
    1 point
  35. Εκεί είσαι ακριβώς κάτω από το σταθμό της Wind. Είναι από τους τυχερούς που πήραν Ν78.
    1 point
  36. Πλατεία Συντάγματος
    1 point
  37. Στουρνάρη και Πατησίων
    1 point
  38. ναι εννοω οτι εγω το εχω στα αγγλικα το μενου του κινητου και ειναι στα αγγλικα η εφαρμογη.οι αχρηστοι δεν εχουν επιλογη να εχεις διαφορετικη γλωσσα εφαρμογης απο του κινητου!
    1 point
  39. επίσης αναφορές εδώ Xperia 1 IV, το πιο πρόσφατο Apde βελτιώνει την "αντοχή στη θερμότητα"; Διατηρήστε τα 120 Hz ακόμα και στους 42°C | Χωνεύματα για έξυπνα τηλέφων (sumahodigest.com)
    0 points
  40. Το έδιναν 18€ εμένα χωρίς σταθερό, για τον ίδιο αριθμό κινητού που είχα. Πάντως έχουν κατέβει οι τιμές με τέτοιες ανεπίσημες προσφορές τουλάχιστον κάτι γίνεται για εμάς που τα παρακολουθούμε.
    0 points
  41. Όλη η σειρά η περσινή είχε. Εμένα μου άρεσε αρκετά κ δεν την έβγαλα ένα χρόνο περίπου που κράτησα το s20 Fe. Από φέτος με s21 fe & s22 series δεν έχουν τοποθετημένη ζελατίνα.
    0 points
  42. Εγώ θα σου πρότεινα να μην προχωρήσεις σε συμβόλαιο. Καλυτερα να έχεις την απόλυτη ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις οπότε θέλεις πάρα να σε κρατούν για δύο χρόνια. Άσε που πιστεύω ότι τα απεριόριστα data θα μείνουν μόνιμο πακέτο. Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  43. Από ό,τι βλέπω, μάλλον, δεν είναι το ίδιο apk. Δοκίμασε αυτό που σου έστειλα. Είναι το τελευταίο stable & recommended release...
    0 points
  44. Δεν κατάλαβες τι έγραψε. Ο συνδρομητής πρέπει να έχει προνοήσει να έχει συμβατή συσκευή. Το πρόβλημα με την κατάργηση δεν θα είναι η μη ύπαρξη 4G. Αλίμονο αν σε περιοχές που έχει κόσμο δεν υπάρχει 4G όταν γίνει μια τέτοια κίνηση. Sent from my Galaxy S10e
    0 points
  45. Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι είναι το GB Poco X3 Pro
    0 points
  46. Αυτό άκριβώς.Πας οπου βρείς φτηνότερα τα ίδια έκανε και η κοσμοτέ σε μένα και τελικά και πέταξα το σταθερό και πήρα 2 unlimited ultra στη vf με 28€ και i feel good. Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  47. Θεωρούν ότι σε έχουν σίγουρο, γιατί έχεις εκεί το σταθερό... Στη θέση σου θα έκανα φορητότητα, αλλά μπορείς να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με τμήμα διακοπών μήπως σου κάνουν καλύτερη προσφορά.
    0 points
  48. Λευκός πύργος . What a beauty https://drive.google.com/file/d/1puUArZ3LC0jVUt6usaKxEWoJpZ68W7JJ/view?usp=drivesdk
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...