Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      7

    • Δημοσιεύσεις

      2.148


  2. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      13.806


  3. Mark_K

    Mark_K

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      12.408


  4. MitsosDaBest13

    MitsosDaBest13

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      5.817


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 12/06/2022 Σε όλες τις περιοχές

  1. Λοιπόν, ετοιμάζω ένα txt με κάποιες προβληματικές περιοχές της WIND. Ξέρει κανείς αν πρέπει να το στείλω κάπου συγκεκριμένα; Το έχει επιχειρήσει κάποιος; Σκέφτομαι απλά να το στείλω από τη φόρμα επικοινωνίας, αλλά φοβάμαι ότι αν πέσει σε άσχετο/βαριεστημένο υπάλληλο, απλώς θα το κάνει delete (αντί να το στείλει στο σωστό τμήμα) και θα προχωρήσει στο επόμενο...
    2 points
  2. Άγιο Δημήτριο Αττικής, σύνορα με Άλιμο και Παλαιό Φάληρο. Όταν βγαίνεις έξω και πολύ συχνά σε ρίχνει σε edge το 2022, πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε παραπάνω. Sent from my TCL 20 5G
    2 points
  3. Πάντως για την ώρα ενώ τα νούμερα που αναφέρεις τα λες και σωστά, οι τιμές δεν φαίνεται να έχουν πέσει "τρομερα". Επίσης τι γνώμη έχεις για το roaming φέτος το καλοκαίρι? Ποιος θα κερδίσει περισσότερα από τους τουριστες, αυτός που επενδύει "για να πουλήσει μούρη" ή αυτός που επενδύει "για να ρίξει τρομερα τις τιμές"? Δεν έχω ιδέα, έχω χρόνια να ασχοληθώ με τα άλλα δίκτυα
    2 points
  4. Σιγά το τηλέφωνο.. θα πρέπει να είναι σημαντικά φτηνότερο για να αξίζει ο κόπος (και να είναι flagship killer) αλλά και πάλι.. Με τέτοια ασχήμια θα δεχόμουν να πληρώσω κάτι παραπάνω και να πάρω πιο συμβατικό. 🙃
    1 point
  5. Περιμένετε λίγο καιρό! Απλώς η Cosmote τρέχει πιο γρήγορα! Λόγω ότι είναι ο εθνικός πάροχος και καλά. Από το παρελθόν του δημοσίου! Να περιμένετε βελτίωση του δικτύου από την νέα NOVA, από την Vodafone μικρό καλάθι εδώ στην Αθήνα έχει πολλά προβλήματα!
    1 point
  6. Οι εποχές αλλάζουν όμως. Οι επενδύσεις προχωρούν όχι για όλους τους παρόχους δυστυχώς. Το δίκτυο με τα χρόνια εξελίσσεται και δυστυχώς η Vodafone έχει μείνει πίσω. Η WIND/NOVA έχει αναβαθμίσει και δεν έχει παλιά μηχανήματα όπως αναφέρατε! άρα ο κόσμος πρέπει να σκεφτεί ποιός έχει αναβαθμίσει και ρίχνει χρήμα στο δίκτυο και να επιλέξει. Και όχι επειδή δεν είχε παλιά! Με μια εντελώς διαφορετική διοίκηση και ιδιοκτησία να νομίζει ότι είναι η ίδια εταιρία και κυρίως με το ίδιο πλάνο! Μη ανησυχείτε να την προτιμήσετε ξανά! Η μαύρη περίοδος πέρασε!!
    1 point
  7. Δεν πρόλαβα άλλες, ίσως αργότερα από ΚΤΕΛ.
    1 point
  8. Ωραίος! Έχεις και άλλες! Ανέβασε αν είναι!
    1 point
  9. Ακριβώς! Θα τα έχει όλα! Κινητή-σταθερή-ιντερνετ-τηλεόραση. Θα τα δεις και μόνος σου στην ανακαίνιση που θα γίνει! Επίσης να περιμένεις και βελτίωση στο δίκτυο.
    1 point
  10. ναι έτσι Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  11. Φίλε μου καλησπέρα, η προσπάθειά σου είναι αναμφισβήτητα αξιέπαινη, όμως όπως ίσως θα γνωρίζεις, κάθε εταιρεία γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση του δικτύου και στην παραμικρή του λεπτομέρεια.
    1 point
  12. Ποιο παλίο μοντεμ....
    1 point
  13. Πατάς αυτό το εικονίδιο ----------- Tapa
    1 point
  14. Εγώ 2 ερωτήματα έκανα πριν 1,5 μήνα δεν πήρα απάντηση σε κανένα. Τραγική συμπεριφορά. Μόνο σοβαρή εταιρία δεν είναι. Σεβασμός μηδέν στον πελάτη. Όχι ότι και οι άλλες είναι καλύτερες δυστυχώς.
    1 point
  15. Και μια ενημέρωση για τα γύρω χωριά της Θήβας(δεύτερη η μπλε με 19 Mbps με ελάχιστες εναλλαγές σε 3G Και Τρίτη με 11 Mbps και αργή πλοήγηση η κόκκινη):
    1 point
  16. Νάουσα δεν έχω ανεβεί καθόλου είναι η αλήθεια , αλλά σε όλο το κάμπο από Αλεξάνδρεια μέχρι και Βέροια δεν είχα ιδιαίτερα θέματα ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους . Είχε προβλήματα πριν αναβαθμίσει σταθμού ειναη η αλήθεια , αλλά τώρα πάει πολύ κομπλέ τουλάχιστον στα χωρια που βρίσκονται 5-6 κμ μακριά από την Εγνατία . Το ίδιο και στην Εγνατία στο κομματι Βέροια Κοζάνη πάει σφερα με 5G . Και σελι μια χαρά πάει , με εξαίρεση σε κάποιες στροφές που σε γυρναει σε 2G στο δρόμο . Αλλά ξανά επαναλαμβάνω Νάουσα δεν έχω ανεβεί καθόλου . Ναι τουλάχιστον σε αυτούς που αναφέρομαι και δεν «κοιτάζουν» κάποια μεγάλη πόλη , είναι μόνο με b20 ειδικά στις Σέρρες δεν έχει ούτε μια b3 πέρα από το κέντρο των Σερρών
    1 point
  17. Αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση... Η COSMOTE δηλαδή που δίνει τετραψηφιες ταχύτητες εδώ και ένα χρόνο σχεδόν γιατί δεν περιμένει το 2023 ;
    1 point
  18. Στην Ημαθία παίζει με b3+b20 απλώς οι σταθμοί είναι σε εντελώς άκυρες θέσεις με αποτέλεσμα να συνδέεται μόνο στην b20 (οριακά για να λέει COSMOTE δηλαδή).
    1 point
  19. Ακριβώς. Το πλάνο του 5g εξηγείται αναλυτικά στην ιστοσελίδα.
    1 point
  20. Δεν είπα αυτό , άλλο πραγμα λέω . Νόμος Σερρών , όλο ο νόμος με b20 . Νόμος Ημαθίας όλος ο νομος με b20 , νόμος Κοζάνης όλος ο νόμος με b20 . Την ίδια ώρα η Cote βάζει 7+7+3+3+1+20+28. Αυτό έλειπε σε τουριστικές περιοχές να έχει σκέτες 800αρες . (Αν και στην Μηλο που είχα πάει πρόσφατα πι μισοί σταθμοί μόνο με 800αρες ήταν 😛)
    1 point
  21. Μόνο nova launcher!
    1 point
  22. Έτσι το ανοίγουν στην αρχή με DSS και μετά θα γίνει κανονικό από το 2023 και μετά...
    1 point
  23. Καλή αναμονή λοιπόν... Εγώ τις εξελίξεις τις βλέπω ήδη από πρώτο χέρι. Δεν είμαι πελάτης τους στην κινητή, δεν θα μπορούσα να είμαι με το αισχρό δίκτυο που έχουν στις περιοχές που κινούμαι, ούτε είμαι μαζόχας να κάθομαι να περιμένω και να με ενδιαφέρει πότε και αν θα το φτιάξουν. Έχω όμως σταθερό και τηλεόραση από αυτούς, και το άμεσο αποτέλεσμα είναι πως μου ζητούν 6 ευρώ παραπάνω (2 για το σταθερό ήδη 4 για την τηλεόραση για να γίνει eon). Sent from my TCL 20 5G
    1 point
  24. 60% υποσχέθηκε μέχρι τέλος της χρονιάς..Μη φανταστείς όμως...5G από τα Lidl είναι με ταχύτητες 70-150 mbps κι αν.. Σε πολύ λίγα σημεία έχει πραγματικό 5G
    1 point
  25. Ωραίος. Λογικά μιλάμε για πανελλαδική πρωτιά στη μέτρηση σου. Δε νομίζω να υπάρχει άλλος να έχει καταγράψει τέτοιο νούμερο με wind. Στείλτους στο τσατ και ρώτας τους μήπως σου δώσουν κανά απεριόριστο για τo τσάμπα πρόμο 🤪
    1 point
  26. Δεν θα ήθελα να σε απογοητεύσω, αλλά δυστυχώς κατά 99% (για να μην πω 100%) δεν πρόκειται να παίξει εκεί που θέλεις. Το ότι υπάρχει switch για root το καταλαβαίνει η εφαρμογή που θέλεις (θα είναι τεράστια έκπληξη εάν δεν το καταλαβαίνει !!). Άρα επειδή ξεκινάς ότι το ήθελες για μία συγκεκριμένη εφαρμογή κυρίως, ήταν μία λάθος επιλογή. Εάν υπάρξει τρόπος να μπει magisk τότε πιθανόν να μπορέσει να παίξει....προς το παρόν όμως νομίζω ότι δεν υπάρχει τρόπος. Γενικά όλα τα κουτιά όταν πρωτοκυκλοφορούν με ένα καινούργιο επεξεργαστή χρειάζονται κάποιο χρόνο για να "στρώσουν" τα λογισμικά τους και για να γίνουν καλές custom roms....μιλάμε πολλές φορές για διάστημα ενός έτους πάνω κάτω....από την άλλη φαίνεται να έχει προωθηθεί αρκετά, άρα ελπίζεις...όχι πάντως σύντομα. Επειδή έχω πρακτικά το ίδιο με S905X3 (HK1 Box) να σου επισημάνω διάφορα για αυτό: 1. Πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο motherboard, άρα ξέρουμε τα 2 πινς που χρειάζεσαι για να το επαναφέρεις σε περίπτωση μπρικαρίσματος, άρα δεν φοβάσαι τίποτα !! 2. Το δικό σου έχει το πλεονέκτημα με επιπλέον τρύπες επάνω. Παρόλα αυτά σου συνιστώ να βάλεις ένα USB ανεμιστήρα από κάτω. Μπορείς να το φτιάξεις και μόνο σου ή να τον αγοράσεις έτοιμο. Για να βεβαιωθείς βέβαια εάν τον χρειάζεσαι ή όχι βάλε αμέσως την εφαρμογή CPU montitor από το Playstore που έχει ένα πολύ μικρό floating window με την θερμοκρασία....εάν δεις θερμοκρασίες 75+ βάλε ανεμιστήρα. 3. Προσοχή στις θύρες USB. Δεν ξέρω εάν το διόρθωσαν αυτό, αλλά καμιά φορά δεν μπαίνουν πλήρως τα στικάκια κλπ, άρα δεν έκαναν καλή επαφή ορισμένα και φαινόταν ότι δεν λειτουργούσαν οι θύρες....ιδίως αυτή που είναι στην γωνία....όχι πάντα βέβαια.
    1 point
  27. Κάτοχος SE 2020,θα σου πρότεινα το 13 έναντι του 12 Pro. Θα διορθωθεί πιστεύω. Γυρνά το σε καρτοκινητή εφόσον έχεις συμβόλαιο και δεν είσαι ευχαριστημένος. Πιο εύκολα ομως θα φυγεις από συμβόλαιο σε καρτοκινητή πράσινη παρά σε F2G. Έχω σταθερή στο πατρικό μου 100/10 με Wind,πολύ καλή αλλά στο κινητό χάλια μαύρα. Μόνο με καρτοκινητή θα γυρίσω, συγκεκριμένα F2G.
    1 point
  28. Κανείς δεν ξέρει να σου απαντήσει με σιγουριά, πάντως από ότι έβλεπα στις τελευταίες επίσημες λίστες που ανανεώνει η xiaomi με κινητά που σταματάει τις αναβαθμίσεις το έχει μέσα στην λίστα όποτε και επίσημα έχει σταματήσει να παίρνει αναβαθμίσεις.
    1 point
  29. Μάλλον άλλαξε η πολιτική διάρκειας πακέτων data στη Vodafone και έγινε όπως στην πράσινη με ώρες (πχ 3 μέρες= 3x24 ώρες) και εάν ενεργοποιηθεί το Holy Spirit μετά τις 00:01 απόψε θα λήξει σε 72 ώρες από τη στιγμή της ενεργοποίησής του και όχι ως την 23:59 της 15/6. Το ενεργοποίησα πριν τις 18:00 προχτές και λέει οτι λήγει σε 19 ώρες:
    1 point
  30. Ελπίζω η κάρτα σιμ σου να είναι 2 ετών το πολύ! Δεν έχω άποψη για αυτές τις περιοχές αλλά να ξέρεις ότι σε 1 σε 2 χρόνια θα την έχει περάσει την κόκκινη. Προβληματικά σημεία πάντα θα υπάρχουν για όλες! Το θέμα είναι να έχει τα λιγότερα. Αν και το επενδυτικό πλάνο της για τα νέα δίκτυα είναι αξιόλογο. Μένει να το δούμε να υλοποιείται! Προσωπικά θα είμαι για 18 μέρες ακόμη στο CU μετά φορητότητα στο F2G.
    1 point
  31. Η έκθεση δεν λέει κάτι παράλογο. Γράφει μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ταχύτητα στο 4G, το 5g και το 3G. Είναι έως αυτά τα νούμερα οι ταχύτητες όχι ο μέσος όρος. Προσωπικά έχω καταγράψει γύρω στα 1.500 mbps με 5g και το ανώτερο που έχω μετρήσει με 4G ήταν γύρω στα 350. Το θέμα δεν είναι να τα λέει η ίδια η εταιρεία σε μία έκθεση της, αλλά η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία μετρήσεως δικτύων, ΟΟKLA, την κατατάσσει ως δεύτερο δίκτυο στην Ελλάδα μετά την cosmote.
    1 point
  32. Έγινε. Σ’ ευχαριστώ πολύ! Όταν η WIND - NOVA τα αποκτήσει αυτά η πράσινη θα έχει 7G Πως έχει περισσότερο 4G από 3G
    1 point
  33. Κι εγώ με τη σειρά μου όντας πάρα πολλά χρόνια συνδρομητής Wind έχω να πω ότι έχει με διαφορά τη χειρότερη εξυπηρέτηση από όλες τις άλλες εταιρείες καθώς και πολύ πίσω σε θέματα νέων τεχνολογιών όπως π.χ. το VoLte και το VoWiFi και η Twin sim που ακόμη και μέχρι σήμερα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί στην πλειοψηφία κινητών τηλεφώνων.... Ο μόνος λόγος που θα πρότεινα σε κάποιον να μείνει στη Wind είναι αν έχει καλό σήμα και καλές ταχύτητες στις περιοχές που κινείται. Τότε ας κάτσει και μην το κουνήσει ρούπι
    1 point
  34. Ψηφίζω μπλε σε σχέση με κόκκινη Έχω και τις τρεις εταιρείες και η σειρά των δικτύων είναι:1)COSMOTE 2)NOVA/WIND 3)VODAFONE GREECE Εξαιρούνται κάποιες περιοχές
    1 point
  35. 1 point
  36. Μόνο εδώ αυτά....όταν το apple watch έχει 18 ώρες αυτονομία ενώ η huawei βγάζει αξιοπρεπεστατα ρολόγια με 14 μέρες αυτονομία, αν πας να το αναφέρεις σου λένε "άλλες δυνατότητες το apple watch ομως". Εδώ έχουμε ένα κινητό με αξιοπρεπεστατη μπαταρία και άπειρα features και το βγαζουν άχρηστο επειδή υπάρχουν μετρημένα στα δάχτυλα τηλέφωνα που το ξεπερνάνε, με το ένα τρίτο των δυνατοτήτων και τη μισή φωτεινότητα οθόνης
    1 point
  37. Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης. "Τσίμπησε" και παραπάνω γύρω στα 1200 κάτι, αλλά μετά είπε να "χαλαρώσει" λίγο 😅 . Αυτή τη βοντα χρειάζεται ο λαός της πιο συχνά, να απολαμβάνει τα απεριόριστα. Βουρ όλοι πλατεία 😝 Δεν μπόρεσα να δω τι ca κάνει στο upload που είχε ζήτησει ένας φίλος επειδή ήμουν στο αμάξι. Την επόμενη φορά
    0 points
  38. Πρέπει να παίζουν από τα χειρότερα εργασιακά περιβάλλοντα εκεί μέσα, δυστυχώς. Το πόσο ρομποτική είναι η ομιλία των περισσότερων άμα τους πάρεις τηλ για εξυπηρέτηση, ξεπερνάει μέχρι και την Siri της Apple 🥲😅
    0 points
  39. Το μόνο θέμα που έχω εγώ με το NFC είναι ότι σε παλια pos δεν περνάει η συναλλαγή, τουλάχιστον με revolut που είχα περασμένη μέσα πριν βάλω και της Πειραιώς τώρα. Το αστείο είναι ότι με το κινητό πληρώνω μια χαρά στα ίδια pos που δεν περνάει με το ρολόι
    0 points
  40. Λογικά σου ζήτησε ένα pin κλειδώματος. Όταν το φορέσεις στο χέρι, ή κάνεις επανεκκίνηση, σου ζητάει το pin. Όσο είναι στο χέρι δεν σου ξαναζητάει το pin. Όταν θέλεις να πληρώσεις, απλός ανοίγεις το gpay. Εγώ έχω βάλει να ανοίγει με διπλό πάτημα του κουμπιού. Θα δεις στην οθόνη του ρολογιού την κάρτα, και απλά το ακουμπάς στο pos. Επειδή το έχεις ενεργοποιήσει με pin, και δεν έχει βγει από το χέρι σου, δεν θα ζητήσει pin ούτε σε ποσά μεγαλύτερα των 50€.
    0 points
  41. Εγώ πάντως έχω να πω ότι για τριήμερο η Κεφαλονιά γέμισε πολύ κόσμο. Άρα έχουν έσοδα και από Roaming. Αρχικά η κοσμοτε είναι η μόνη που μέσα έξω έχει σήμα καμπάνα και 5G DSS και πολύ πιθανό σταθμό με N78. Ο ανταγωνισμός έχει μείνει στο 4G ακόμα και μακρινές B20 και ότι πιάσει. Η Voda και B3 να βάλει καταρχάς έχει πρόβλημα διότι είναι πίτα το δίκτυο, πλέον βλέπω σταθερά 30-50Mbps και από χθες έβγαλα την κάρτα από το 13αρι μου διότι είχα θέμα με κλήσεις. Έβαλα την κοσμοτε,ναι πληρώνω κάτι παραπάνω αλλά ξέρω ότι έχω ποιότητα υπηρεσιών. 2/4 σήμα 5G και με γεμάτο δίκτυο https://www.speedtest.net/my-result/i/5152036318 και για τα πιο τεχνικά δίνει 5G NSA 1800+1800 ενώνει 2CA LTE. Εκτός αν είναι 800+1800 και δεν το ξέρω. Πρέπει να πάω στη πλατεία σήμερα να τσεκάρω… το 4G παίζει με τις μισές ταχύτητες πάντως.
    0 points
  42. Εγώ το έχω βάλει, δεν απαιτείται ενεργοποίηση άλλου πακέτου.
    0 points
  43. Ανύπαρκτη η COTE σε πλατεία Κεφαλαρίου που δουλεύω - 2 γραμμές 4G και δεν βγάινει κλήση ενώ ακόμα και καρφωμένο σε 50άρα γραμμή COTE πάλι, με WiFi Calling,μου γράφει μήνυμα και κλείνει Το ίδιο και στην Ανω Κυψέλη στο ύψος προς Καυκάσου (μετά την Κερκύρας). Στον 3ο όροφο, υπάρχουν σημεία μεEDGE ενώ το 4G δεν φορτώνει σχεδόν τίποτα. Σε κλήση στο τμήμα τους, ο ένας υπάλληλος μου είπε ότι η καλυψη είναι "άριστη & δεν υπάρχουν προβλήματα" και μετά από 3 μέρες που με κάλεσαν, μετά απο έλεγχο, ξαφνικά, "η περιοχή δεν έχει επαρκή κάλυψη". Αν δεν είχα το απεριοριστο συμβολαιο με 30€ κι αν δεν ταξιδευα συχνά για να το χρησιμοποιώ, adios χθες
    0 points
  44. Χαμούλης. Διαβάζω τώρα ένα άρθρο σχετικά με την ενοποίηση των δυο εταιρειών και αυτά που θα συμβούν. Να το ανεβάσω; Τώρα βλέπω και σε 4K
    0 points
  45. Ωστόσο βλέπω το σήμα τέρμα είναι ξεχειλίζει. Μια χαρά. Όσοι είναι στη wind έχουν να περιμένουν πολλά! Η united είναι δυνατή, σκεφτείτε να εισχωρήσει κ η ΔΕΗ τι έχει να γίνει.
    0 points
  46. Τάχι Θηβών. Με τα απεριόριστα του τριημέρου έχει πέσει λίγο η ταχύτητα και απόδοση αλλά είναι εντάξει:
    0 points
  47. https://www.speedtest.net/my-result/a/8446714469 Παραλία Μαραθώνα
    0 points
  48. H 2100 είναι η N1. Αν είχε και 2600, άνετα έπιανε 200+.
    0 points
  49. Collateral[2004] https://www.imdb.com/title/tt0369339 Hell of a Ride οπως λεει και το τραγουδι το Collateral με τις χορηγιες του Michael Mann. Ενας απλος ταξιτζης[Jamie Foxx] με βλεψεις να ανοιξει δικη του επιχειρηση με λιμουζινες περνει στο ταξι του εναν επαγγελματια πληρωμενο ψυχρο δολοφονο[Tom Cruise] εν αγνοια του. Μετα απο ενα ατυχες γεγονος και υπο την απειλη οπλου συνεχιζει να κανει τον ταξιτζη στον Cruise και να συνεχιζει να καθαριζει τους στοχους που του εχουν ανατεθει. Η βραδυνη διαδρομη θα ειναι πολυυυυ μεγαλη για τον Jamie Foxx που θα περασει απο χιλια κυματα αλλα και για τον θεατη που θα περασει ενα 2ωρο γεματο ενταση και αγωνια. Mark Ruffalo στη θεση του αστυνομου που προσπαθει να καταλαβει τι συμβαινει. Η ταινια εχει απιστευτο στυλ με το βραδυνο Λος Αντζελες στο υποβαθρο εναν τερμα χαλαρο και κουλ Tom Cruise και μερικες μουσικαρες που δινουν πονο μεταξυ The Seed των Roots/Shadow on the Sun των Audioslave/Ready Steady Go του Paul Oakenfold στο μπαρ με την εξαιρετικη σεκανς μαχης. Ηρεμη ταινια στο μεγαλυτερο μερος της αλλα δυνατη εκει που χρειαζεται με στιβαρη και καθαρη σκηνοθεσια χωρις τσαρλατανιες που βλεπουμε σε αντιστοιχες του ειδους. 7.8/10
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...