Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. MitsosDaBest13

    MitsosDaBest13

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      5.816


  2. AlexM2

    AlexM2

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      470


  3. spiliot

    spiliot

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.329


  4. pavlidisc

    pavlidisc

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      3.441


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 24/05/2022 Σε όλες τις περιοχές

  1. Η WIND έχει το καλύτερο 4G στην περιοχή μου (Γηροκομείο Αθηνών) και δεν κάνει καν 4CA! (προς το παρόν δεν παίζει το 5G στη δική μου Q)
    2 points
  2. Στο τέλος της μέρας, θα το έχεις μέχρι και 23.59.
    1 point
  3. γραφτείτε στον σύλλογο συνεπιμέλειας, όχι ότι θα γίνει κάτι, αλλά προσπαθούν από όσο γνωρίζω και το πάνε βήμα βήμα για μισές ημέρες του μήνα και με τους 2 γονείς. Δεν είμαι χωρισμένος αλλά έχω την καθημερινή ρουτίνα και των 2 παιδιών μου εδώ και πολύ καιρό τώρα έχοντας και δουλειά φυσικά. Τα διαβάζω, τα τρέχω στις εξωσχολικές δραστηριότητες, τα ετοιμάζω για σχολείο, τα πηγαίνω, παίζω, τα κοιμίζω και τρέμω στην ιδέα ότι μια ημέρα μπορεί να τα βλέπω 2 ή 3 φορές την εβδομάδα. Κουράγιο παιδιά και μην το βάζετε κάτω!
    1 point
  4. Καλησπέρα σε όλους! Με την κλασική διαδικασία του randomizer... έχουμε νικητή! Είναι ο minast, το σχόλιο #18, συγχαρητήρια! Ο νικητής θα λάβει PM με τις οδηγίες για να παραλάβει το δώρο του!🤗
    1 point
  5. Ο ορισμός της αποχαύνωσης μπορεί να είναι διαφορετικός για τον καθένα μας.. Οπως το βλέπει ο καθένας μας ανάλογα τα πιστεύω του.. Απο κει και πέρα σε ότι αφορά τους διαγωνισμούς. Προσπαθώ να καταλάβω τι κέρδος έχει η εταιρεία ώστε να στήσει μόνο τους φετινούς διαγωνισμούς.Τι άλλαξε δηλαδή από πέρισυ που κέρδισαν και κανονικά άτομα μεταξύ των οποίων και εγώ αλλά όχι απο bigbang αλλά απο social media? Nαι σίγουρα είναι κάπως περίεργο που δεν αναφέρει όλα τα ονόματα που κέρδισαν φέτος σε αντίθεση με τα δικά μας που αναφέρονται κανονικά στους περσινούς διαγωνισμούς αλλά τι κερδίζει με στημένο διαγωνισμό?
    1 point
  6. Επιβεβαιώνω κι εγώ. Την Κυριακή που μας πέρασε βρέθηκα ακριβώς στις περιοχές αυτές, δηλαδή στο δρόμο που ενώνει το Νέο Ρύσιο με τον Άγιο Πρόδρομο της Χαλκιδικής και πέρασα από Αγία Παρασκευή, Ταγαράδες, Βασιλικά, Σουρωτή, Αγία Αναστασία, όλα αυτά τα μέρη. Παρά τις χαμηλές ταχύτητες σε πολλές από αυτές τις περιοχές που προανέφερα, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τη λειτουργικότητα του δικτύου και μάλιστα εν κινήσει καθώς ήμουν συνοδηγός.
    1 point
  7. Το τί αξίζει για τον καθένα είναι σχετικό. Την άποψή του θα εκφράσει ο καθένας που είναι υποκειμενική. Η δική μου είναι η εξής: Δεν θα το επισκεύαζα σε αυτήν την τιμή. Δεν θα το πουλούσα γιατί με σπασμένη οθόνη η τιμή θα πάει στα Τάρταρα. Θα το κρατούσα έτσι όσο πάει καθώς είναι το μοναδικό S10 που έχει σοβαρές πιθανότητες (σύμφωνα με αυτά που είχε ανακοινώσει η Samsung) να πάρει Android 13 και UI5.0. Και έπειτα 1 χρόνο ενημερώσεις ασφαλείας. Πράγμα που σημαίνει ακόμα 2 χρόνια επίσημη υποστήριξη.
    1 point
  8. Το τελευταίο διάστημα που κινούμαι καθημερινά σε Θεσσαλονίκη, Θέρμη, Καλαμαριά, Άνω Τούμπα, Ραιδεστό, Βασιλικά, Αγία Αναστασία, έχω να πω ότι ναι μεν η Vodafone έχει τις περισσότερες φορές πολλαπλάσιες ταχύτητες απ τη Wind, αλλά με τη Wind αντίθετα κάνεις πολλαπλάσιες φορές καλύτερα τη δουλειά σου ακόμα και με πολύ χαμηλότερες ταχύτητες, πιο απροβληματιστα. Η Vodafone έχει απίστευτη αστάθεια και στις ταχύτητες και κυρίως στη συμπεριφορά. Δηλαδή σε πετάει πολύ εύκολα σε 3G η Edge στην ομιλία και επίσης στη διάρκεια των μετρήσεων πάει από τα 60 στα 5 αλλά και από τα 5 στα 70-100 Mbps εν ριπή οφθαλμού. Αυτά είχα να πω πολυ γενικά γιατί ειδικότερα, υπάρχουν και αρνητικές συμπεριφορές της Wind... Ουδείς άσφαλτος.... όπως έλεγε και η λαίδη Άντζελα!
    1 point
  9. Κομπλέ είσαι και για φέτος χαλαρά, και για του χρόνου θα έλεγα...
    1 point
  10. Δες την βρίσκεις γιατί είναι custom ROM κινεζική δεν είναι μαμά. https://androidfilehost.com/?fid=17825722713688278962
    1 point
  11. Αν είσαι root δουλεύει. Αν είσαι μαμά δεν δουλεύει Sent from my 21121210G using Tapatalk
    1 point
  12. Ναι, δουλεύει κανονικά, αν δεν έχεις πρέπει να κάνεις μια μικρή παρέμβαση με την εφαρμογή Hidden Settings, κατεβάζεις εγκαθιστάς ανοίγεις πας Modem test tools>MBN configuration loading and activity tool>Advanced και αλλάζεις το mbn σε mbn_eea.txt αποθηκεύεις, βγαίνεις, κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος! Στάλθηκε από το SM-T736B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  13. Εμφανίζεται το εικονίδιο του wifi calling όταν δεν έχεις σήμα. Τώρα αν όντως προσφέρει κάτι δεν ξέρω. Με συσκευή χωρίς wifi calling στο ίδιο σημείο έχει σήμα κανονικά. ΤΟ VoLTE πάντως δεν λειτουργεί. Όταν είσαι σε κλήση, κόβεται το ίντερνετ ή στην καλύτερη περίπτωση έχεις 3g. Συσκευή έχω το 11 lite 5g NE
    1 point
  14. Καλησπέρα σε όλους... Επανέρχομαι μετά από 1 μήνα, καθώς η μπαταρία μου ήρθε περίπου στις 22 μέρες.. Εντυπώσεις, οι καλύτερες, το κινητό επανήλθε όπως την πρώτη μέρα που το πήρα... Η τοποθέτηση είναι πανεύκολη και όπως είχα προαναφέρει το πακέτο είναι πλήρες δεν χρειάζεσαι τίποτα extra... Παραθέτω φωτό, πως ήταν η παλιά σε σχέση με την καινούρια μετά απο 4 φορτίσεις, όλα άψογα, μπράβο στη nohon!! ΥΓ. τα κατσαβιδάκια της nohon ειναι μαγνητικά (super)
    1 point
  15. Αμαξοστάσιο Οασθ φοίνικα https://www.speedtest.net/my-result/i/5122428432 πάλι καλά φτιάξαν μια τρύπα , πέρυσι ήταν με μονοψήφιες
    1 point
  16. Μετά από τρεις ολόκληρες μέρες με το Giga network επέστρεψα στην cosmote. Οι εναλλαγές 5G-3G και οι μικρές ταχύτητες με οδήγησαν να επιστρέψω.
    1 point
  17. Τελικά για το θέμα που είχα με το 5G, ευθυνόταν η Cosmote. Έπρεπε να έχω στείλει με sms 5G ( κεφαλαίο το g ) στο 1333.
    0 points
  18. Ισχύει αυτό με την μπαταρία. Κατανάλωση 7.2% σε 5 ώρες χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου. Προχειροδουλεια προς το παρόν δεν κάνει τπτ απλά τρώει μπαταρία.
    0 points
  19. Με χωριζουν 150 χιλιομετρα με τα παιδια μου, μου τα δειχνει οποτε θελει στο viber,και ο δικηγορος μου λεει μη την εκνευριζεις γιατι θα στο κοψει κι αυτο. OptoStyle
    0 points
  20. Φυσικά και όχι. Οσα θα δώσεις να το φτιάξεις θα πάρεις. Κράτα το για 2ο η χάρισε το όπως είναι, ή πουλα το πολύ φθηνά οπως είναι αν δεν το θες καθόλου. Σιγα τι βελτίωσεις δίνει και στις ναυαρχίδες. Το Android εχει κανει limit up. Δεν υπάρχει τίποτα να βελτιωθεί. Αλλάζουν κανα εικονίδιο ή μια επιλογή στις ρυθμίσεις την πάνε 2 γραμμές παρακάτω έτσι για την αλλαγή. Πολύ συχνά πλέον καποιες αλλαγές που κάνουν μου φαίνονται χειρότερες απο οτι ήταν πριν, γιατί ακριβώς δεν βελτιώνουν τίποτα απλα αλλάζουν κατι για να πουν οτι κατι κανανε, οπότε και είναι καθαρά θεμα γούστου, σε ποιους θα αρέσει.
    0 points
  21. Δοκίμασε και το gcam.Μπορει να αποδίδει καλύτερα στα νυκτερινά.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ξέρω ότι κάνει δουλειά!
    0 points
  22. Δε νομίζω πως έχουν κάποια διαφορά. 1500 λεπτά και 2GB (ακόμα τόσα ή έδωσαν και τπτ παραπάνω;) για 25 μέρες στα 10,40 (τιμή πολύ κακή σε σχέση με τα άλλα φοιτητικά των άλλων). Από κει και πέρα η μόνη διαφορά είναι τα προνόμια της κάθε καρτοκινητής, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα προγράμματα. Τώρα, απ'όσο θυμάμαι, υπήρχε και ένα ακόμα πρόγραμμα στο f2g με 12 ευρώ ή 12,90 θα σε γελάσω, με 3GB πάλι για 25 μέρες. Η Q άραγε να το έχει αυτό το πρόγραμμα;
    0 points
  23. Η ενημέρωση Μαίου έχει έρθει. Ότι πήραν δύο οι snap δεν είναι απαραίτητο να γίνει και εδώ το ίδιο. Άλλο το ένα soc άλλο το άλλο. Αν είχες με snap και δεν είχες πάρει τη δεύτερη αναβάθμιση του να είχες ανησυχία. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  24. Και εγώ με 11T Pro δε βγάζω μέρα. Νερό φεύγει η μπαταρία αλλά με σώζει η φόρτιση στα 120 watt.
    0 points
  25. Το νέο 1 iv είναι διαθέσιμο προς προπαραγγελια στο Κοτσωβολο και στο sonycenter, με δώρο τα ακουστικά. (στο Κοτσωβολο υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χρώματος στα ακουστικά) 13/6 ημερομηνία κυκλοφορίας
    0 points
  26. Εγω παιδια μιλησα για τον συνδυασμό των δυο. Επεξεργαστής και διάφραγμα. Δε γίνεται να καίει το 10 pro ολόκληρη την οικοδομή και να μην διακρινω τίποτα κουφώματα, παντζούρι κλπ σε συνθήκες πάρα πολύ χαμηλού φωτισμού. Τώρα όπως λέει ο φίλος έξω όλο και υπάρχει περισσότερο φως και δεν υπάρχουν και τόσο μεγάλες διαφορές στο night mode. Το θέμα είναι ότι στα δύσκολα θέλεις επεξεργαστή και μεγαλύτερο διάφραγμα. Στις φωτό της ημέρας και ένα ulefone!!! θα το παλέψει. Και ένας λόγος που επέλεξα το 10 pro ήταν που θεωρούσα ότι έχει έτη φωτός στα χρήματα του καλύτερη κάμερα. Περίμενα πάντως σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα.
    0 points
  27. Οι φωτογραφίες στο κινητό είναι πλέον αποτέλεσμα πολλών χαρακτηριστικών: Φακού, αισθητήρα, επεξεργαστή και λογισμικού. Είναι δύσκολο να απομονώσεις ένα εξάρτημα ως προεξάρχον, δεδομένου ότι συγκρίνουμε το αποτέλεσμα ως πακέτο. Για όλες τις άλλες παραμέτρους ίδιες, προφανώς ένας φωτεινός φακός είναι προτιμότερος.
    0 points
  28. Σιγά. Αν και το S22 Ultra μου δεν έχει τιποτα από αυτά, προσωπικά μεγαλύτερη σημασία δινω στο battery life και φυσικά στη κάμερα.
    0 points
  29. Βγήκε και ο Assistant για το ρολόι... Επιτέλους δηλαδή.
    0 points
  30. Νέα αναβάθμιση 238 ΜΒ αν θυμάμαι καλά. Έχει βελτιώσεις στην σταθερότητα της συσκευής, σύμφωνα με την samsung
    0 points
  31. Σε εξωτερικό χώρο είναι Ενταξει,έχω περάσει. Είναι από τις λίγες τρύπες της κοσμοτε. Ευκαρπία μια χαρά σήμα έχει καμπάνα σε γενικές γραμμές. Δεν έχει θέματα. Θέλει προσθήκη B7+B20 να τελειώνει.
    0 points
  32. Άλλαξε σε F2G,συμφέρει με τα Unlimted.
    0 points
  33. "Assistant". Μπες απο το ρολοι σου στο playstore και σκρολαρε και μπες στο μενου "οι εφαρμογες μου". Εκει θα επιλεξεις την επιλογη "ενημερωση" και θα το εμφανισει.
    0 points
  34. Η Voltera περνά στη ΔΕΗ -Μεθαύριο Πέμπτη, η διοίκηση της ΔΕΗ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, μαζί με μια έγκυρη αποτίμηση του συνολικού κόστους που θα επωμιστεί εξαιτίας των κυβερνητικών παρεμβάσεων. Μαζί με τα αποτελέσματα η πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της ΔΕΗ θα ανακοινώσει και την εξαγορά της Voltera από τον ΑΒΑΞ. Αν προτιμάτε, ο ΑΒΑΞ θα ανακοινώσει την πώληση της Voltera στη ΔΕΗ. Να δούμε πώς θα αποτιμηθούν από την αγορά όλα αυτά. Πηγή: https://www.newmoney.gr/dark-room/o-anaschimatismos-pou-den-vlepo-o-efklidis-sfirixe-i-attiki-odos-no2-i-voltera-pai-sti-dei-ke-i-ethniki-trapeza-xanapoulai-tin-evropi/
    0 points
  35. Στο μακρινό 2013 χαρακτηρίστηκαν μη εμπορικά διαθέσιμες για νέους πελάτες ο διπλασιασμός αξίας πρώτης ανανέωσης του μήνα με 5 ή 10€ και η προσφορά 300' προς όλους με ελάχιστη χρέωση 3' στις δυο πρώτες ανανεώσεις του μήνα με 10€. Την ίδια περίοδο εμφανίστηκε το πακέτο 60' (κυριολεκτικά 60' καθώς ο διπλασιασμός του εν λόγω πακέτου ξεκίνησε στις αρχές του 2015). Ο διπλασιασμός αξίας ήταν αρχικά ασύμβατος με το πακέτο των 60', κατέστη ωστόσο συμβατός περί τον Απρίλιο του 2014. Η προσφορά 300' ήταν ομοίως ασύμβατη με το πακέτο των 60' και έτσι παραμένει μέχρι σήμερα... μάλλον την ξέχασαν. Πρέπει να ζητήσεις την κατάργηση της προσφοράς 300' μέσω εξυπηρέτησης πελατών προκειμένου να αποκτήσεις πρόσβαση στο πακέτο 60'. Ενδεχομένως οι υπάλληλοι που θα μιλήσεις να μην έχουν καν γνώση αυτής της ασυμβατότητας. Στην περίπτωση που η εξυπηρέτηση πελατών δε σε καλύψει υπάρχει η λύση να μετακινηθείς με ΑΛΠΑΚ σε άλλο καρτοκινητό της cosmote κι αν πραγματικά επιθυμείς να επιστρέψεις στο frog έχοντας απολέσει πλέον την προσφορά των 300'. Στο νήμα του frog, σελίδες 110-130 θα βρεις αρκετές πληροφορίες.
    0 points
  36. Εμένα πάντα έβγαζε 6 με 7 ώρες οθόνη έχω βάλει και screen shot πολλές φορές, όμως από το 100% η μπαταρία όχι τώρα που το δουλεύω από το 85%. Τώρα πιάνει γύρω στις 4,5 με 5 ώρες πούμε ανάλογα. Και φυσικά όλα ανοιχτά και στο μέγιστο. Μόνο με ταπ η οθόνη είναι Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  37. Καλά ναι, η N78 ρουφάει τη μπαταρία με το καλαμάκι. Τουλάχιστον στην Cosmote το βλέπω, γιατί η Vodafone έχει ελάχιστη τέτοια. 😛
    0 points
  38. Σήμερα 1η μέρα με το κινητό. Καθαρά διερευνητικά χωρίς ακόμη φυσικά τεκμηριωμένη άποψη. Στα υπέρ σίγουρα η ταχύτητα, η οθόνη του με το εξαιρετικό αποτύπωμα και η κάμερα. Είναι νομίζω η πρώτη compact συσκευή για εμένα μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα (εποχής HTC Desire κ.τ.λ) που τότε πιστεύαμε ότι ήταν παντόφλες. Με το που το άνοιξα ζήτησε δύο πολύ μεγάλες ενημερώσεις (μία στα 3GB και κάτι παραπάνω και μία στο καπάκι σχεδόν 2GB). Αμέσως μετά την εγκατάσταση hard reset και ξεκίνησε το στήσιμο. Η συσκευή ζεστάθηκε μεν αλλά όχι τόσο πολύ αισθητά σύμφωνα με τα λεγόμενα εδώ που πίστευα ότι θα υπερθερμανθεί. Η μπαταρία πάντως έτσι όπως την ζύγισα νομίζω ότι ΔΕΝ θα μου βγάζει μέρα σε καμιά περίπτωση.. Έχω την εντύπωση ότι είναι στα επίπεδα S20 Ultra, S21+
    0 points
  39. Σε αυτό το σημείο της Θεσσαλονίκης είναι η μόνη τρύπα της COSMOTE … αν κλείσουν αυτήν έχουν το τέλειο δίκτυο https://drive.google.com/file/d/1e_XUCRhh5FNaDSxX1dhufMF4qNd6TbMt/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/i/5126534177 αυτό που μου κανείς εντύπωση είναι ότι είναι λειτουργικότατο … αστραπή οι ιστοσελίδες , το σποτιφαι μια χαρά και το yt ακόμα και σε hd .
    0 points
  40. Καλά τα είδα από μακριά . N78 στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας (τέλη βασιλισης Ολγας αρχές εθνικής αντιστάσεως ) Εντυπωσιακα νούμερα για vf https://drive.google.com/file/d/1n1ylelHUcUbdI3mkB6F6BikrdkqMyLCL/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/i/5126502873 Παρόλα αυτά στα 200 μέτρα δεν συνδεόταν με οπτική επαφή στον σταθμό https://drive.google.com/file/d/1MER-j0uAHz8ODskttyQ68SKnd7OvjGds/view?usp=drivesdkhttps://drive.google.com/file/d/1MER-j0uAHz8ODskttyQ68SKnd7OvjGds/view?usp=drivesdk
    0 points
  41. Λεωφόρο..(Αλεξάνδρας)
    0 points
  42. Στείλε τους μήνυμα απλά σε οποιοδήποτε τσατ μπορείς. Είτε από το site, είτε από messenger (που τωρα είναι ο tobi-ξεκιναει σαν bot με διάφορες επιλογές του τι χρειάζεσαι και σε πάει σε εξυπηρέτηση από υπάλληλο αν χρειαστεί). Ουσιαστικά αν θυμάμαι καλά και τα δύο στο tobi σε πάνε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  43. 0 points
  44. Σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία. https://www.speedtest.net/my-result/i/5126131429
    0 points
  45. Αλλά οι πελάτες μένουν! Θέλει κύμα μαζικών αποχωρήσεων! Έτσι ίσως γίνει κάτι!
    0 points
  46. Τελικά κλείδωσε το NOVA ως νέο όνομα;
    0 points
  47. 10% έκπτωση στο προϊόν όταν για να το πάρεις πρέπει να βάλεις τα χρήματα στην κάρτα είναι 0% έκπτωση αφού όταν βάζεις κάρτα θα χάσεις αυτό το 10%. Αν υπήρχε επιλογή να πληρώσεις το ποσό απευθείας με χρεωστική/paypal τότε οκ κάτι γινόταν αφού θα έβαζες όσο λέει η τιμή στο παιχνίδι και όχι +10% του φόρου της κάρτας.. Προσωπικά είμαι από αυτούς που υποστήριξαν το παιχνίδι σχεδόν από την πρώτη στιγμή και χωρίς να με ενδιαφέρουν τα δώρα,παρά μόνο σε μια εποχή που οι άλλοι έδιναν 2gb στα 8,5€ το παιχνίδι έδινε 100gb αν ασχολιόσουν λίγο. Αλλά πια που είναι κοντά από ότι φαίνεται τα μόνιμα απεριόριστα σε λογική τιμή,για εμένα το παιχνίδι πρέπει να εξελιχθεί αν θέλει να έχει λόγο ύπαρξης. Οσο για τα δώρα/κληρώσεις θεωρώ ότι δεν γίνεται κάποια απατεωνιά.
    0 points
  48. Μα έχω απαντήσει με την τελευταία πρόταση του ποστ που έκανες παράθεση:) Για τα Ελληνικά δεδομένα το προνομιακό της Wind είναι ίσως οκ, αλλά δεν είναι φθηνό και φυσικά αυξηση 45% μέσα σε μια διετία δεν δικαιολογείτε με τίποτα!!!
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...