Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. costsa41

    costsa41

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      4.595


  2. HEO

    HEO

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      6.410


  3. drgt

    drgt

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      453


  4. bill33

    bill33

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      6.156


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 15/03/2022 Σε όλες τις περιοχές

  1. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όπως ακριβώς την περιγράφεις. Δυτυχώς κάνεις third party launcher δεν δουλεύει με gestures από το android 11 και μετά. Λέγεται ότι στο μέλλον θα υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις, αλλά μένει να δούμε κατά πόσο αλλά αποδείχθηκε στην πράξη αυτό. Συζητήσεις επί συζητήσεων στο discord channel του nova launcher για το θέμα αυτό. Πανομοιότυπες οι ερωτήσεις, πανομοιότυπες και οι απαντήσεις.
    1 point
  2. Βιομετρικά δεδομένα και ασφάλεια / άλλες ρυθμίσεις ασφαλείας / ρύθμιση κλειδώματος κάρτας sim / αλλαγή pin κάρτας sim. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  3. To cu ειναι το μόνο που δίνει τόσα gb έστω και περιορισμένα. Αν θες απεριόριστο ιντερνετ στο cu για 3 ημέρες θα σου κοστίσει 4€ και ειναι οτι φθηνότερο υπάρχει στην αγορά της καρτοκινητής σήμερα. Θα αγοράσεις το πακέτο nata giga week που δίνει 4gb για 7 ημέρες και μετά θα πας στην εφαρμογή εκει που λέει open buttons κάτω δεξιά και πατώντας το θα επιλέξεις unlimited button-->nata giga week και για 7 ημέρες θα έχεις απεριόριστο ιντερνετ χωρίς περαιτέρω κόστος. Η μόνη βλακεία είναι ότι αυτό το κουμπί ειναι μόνο για μια φορά το χρόνο/σιμ. Φυσικά υπάρχει και το bigbang που δίνει με 30000 πόντους όμως 100gb με 10€ καθώς και για 4 φορές/μήνα για 5 ημέρες το βραδινό internet 2000-0800 15gb-->5000 πόντοι χωρίς χρήματα.
    1 point
  4. https://www.skroutz.gr/s/31833493/Spigen-GLAS-tR-ALIGNmaster-Tempered-Glass-x2-Pieces-Galaxy-A52.html?from=account_favorites
    1 point
  5. Αν έχεις βάλει την σιμ σε κάποια συσκευή ΙΟΤ (συναγερμό εντοπιστη Arduino κλπ) θα μπορείς μέσω web να στέλνεις εντολές ελέγχου.....φτηνα και εύκολα. Αν χρησιμοποιείτε η σιμ σαν τηλέφωνο προφανώς δεν υπάρχει λόγος, ίσως για να παρατηνεις την λήξη αλλά μάλλον μια χρεωσιμη κίνηση στον χρόνο θα την κάνεις σίγουρα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    1 point
  6. Μου ειπαν απο την Intertelecom οτι για την καινουργια SIM, μεσω WEB, υπαρχει η δυνατοτητα να στελνεις εξερχομενο (για τη SIM) μηνυμα. (Σαν να το εστελνες απο κινητο στο οποιο εχεις βαλει τη SIM) Ετσι με αυτον τον τροπο, αν βαλεις τη SIM σε συναγερμο, θα μπορεις, αν χρειαστει, να κανεις μια χρεωσιμη κινηση (εξερχομενο sms) για να παραταθει η ημερομηνια ληξης υπολοιπου. EDIT: Εισερχομενα (για τη SIM) SMS θα δεχεται ΜΟΝΟ απο αλλες intertelecom SIM και απο την εταιρια. Δεν ειμαι σιγουρος οτι μεσω WEB μπορεις να στειλεις ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ (για τη SIM) SMS. Καποιοι συναγερμοι το χρειαζονται αυτο.
    1 point
  7. Λογικά στις ρυθμίσεις της συσκευής, "εφαρμογές", πατάς τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και επιλέγεις "προεπιλεγμενες εφαρμογές". Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  8. οχι,θα εχεις φραγή των παντων ενα μηνα μετά την λήξη του υπόλοιπου.
    1 point
  9. Ναι, μεταφέρονται κανονικά τα MBs και τα SMS προς όλους. Χάνεις όμως τη μεταφορά των λεπτών προς όλους. Θα έχεις απεριόριστα λεπτά για ένα μήνα και μετά (μόλις λήξει το νέο πακέτο) θα έχεις μηδέν λεπτά. Επίσης, θα χαθούν τυχόν υπολειπόμενα λεπτά προς What's Up, καθώς το νέο πακέτο δεν περιέχει καθόλου τέτοια. Επομένως, αν έχεις αρκούντως μεγάλο υπόλοιπο σε λεπτά προς όλους και προς What's Up, συμφέρει να ενεργοποιείς το πακέτο Calls To All, προκειμένου να παρατείνεις τα υπολειπόμενα λεπτά ως που να καταναλωθούν.
    1 point
  10. Έκανα σήμερα ανανέωση 15 ευρώ σε κατάστημα και μου έδωσε 3000' προς Q , 1,5 Gb Internet για 1 μήνα και extra 1000' προς Q και 1 Gb Internet για 15 ημέρες. Έχω απενεργοποιήσει το Q Fee . Παρόλα αυτά μου έδωσε 3000΄ προς Q .
    1 point
  11. Έχετε διαπιστώσει αρκετή καθυστέρηση στην έκδοση του μηνιαίου λογαριασμού; Έχει καθυστερήσει πέρα από τα συνήθη όρια, δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή και κανονικά εκδίδεται στις 11 κάθε μήνα.
    0 points
  12. Όπως σου είπε και ο Τάσος, στα 5G μοντέλα έχει αφαιρεθεί ο διακόπτης του VoLTE γιατί είναι by default ενεργοποιημένο.
    0 points
  13. κανε μια χειροκινητη αναζητηση.
    0 points
  14. Εγώ έχανα κλήσεις και με Wind.
    0 points
  15. Αν το πρόβλημα με τα παιδιά που χάνουν κλήσεις, έχουν όλοι cosmote τότε είναι ξεκάθαρο ότι είναι εκεί το πρόβλημα κ όχι στην συσκευή.
    0 points
  16. Στο Attica στο κόσμος https://www.speedtest.net/my-result/i/5034860795
    0 points
  17. Δοκιμάστε 2108006300 και ζητα αυτη την τιμη. Παρακαλω...
    0 points
  18. Σε κανένα τηλέφωνο δεν παίζουν τα gesture με άλλο launcher είναι θέμα Google αυτό, αν θες nova απενεργοποίησε τα gesture και χρησιμοποίησε τα κλασικά κουμπιά
    0 points
  19. πολλοι το εχουν αυτο το θεμα με τισ κλησεις
    0 points
  20. Ανακοινωθηκε πριν λιγο.. αναμενουμε ημερομηνια
    0 points
  21. Δυστηχως έχω κ εγώ το πρόβλημα με χαμένες κλήσεις Δείχνει απ ότι ειδα υπάρχει κ σχετικό θέμα σε φόρουμ της Samsung. Κάποια στιγμή έφτιαξε με επαναφορά αλλά μετά από 3 μέρες ξανά τα ίδια. Κρίμα γιατί η συσκευή είναι ότι καλύτερο υπάρχει using Tapatalk
    0 points
  22. ιδιο θεμα ακριβως,οταν συνδεεται με buds live και mi band 4.το κανει 1 στις 3 κλησεις περιπου.αν βγαλω τα buds δεν το κανει ποτε.λογικα με update θα στρωσει.
    0 points
  23. Τι κερδίζεις με αυτό; Έχοντας 12GB RAM δεν έχω δει να πηγαίνει πάνω από 8GB.
    0 points
  24. Εχω και τα δυο XM4 και ίσως εχεις και δικιο να τα συγκρινω με τα buds pro οσον αφορα το ANC. Η μεγαλυτερη ενοχληση που εχω ειναι το form factor που ειλικρινα με κουραζει σχετικα νωρις και για να ειναι σταθερα πρεπει να τα "σφηνωσω".Τα δοκιμασα με ολα τα μεγεθη tips που ειναι διαθεσιμα μηπως βρω το sweet spot :). Θα τους δωσω μια ευκαρια με τα foam tips της comply
    0 points
  25. Να ενημερώσω όσους φίλους είχαν το ιδιο πρόβλημα με έμενα (χαμένες κλήσεις, μεγάλη καθυστέρηση κλήσης, ψιλοκολληματα, που όταν άλλαζα τηλ (note 9) δεν υπηρχαν ) με την αντικατάσταση της συσκευής εξαφανίστηκαν "πλήρως " και η νεα συσκευή δουλεύει απροβλημάτιστα και ταχύτατα.
    0 points
  26. Εαν πας για 4 μόνο ημέρες αγόρασε το εβδομαδιαίο πακέτο. 6GB για μία εβδομάδα 2.6 GB για Ε.Ε. με 4 ευρώ. Τα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται 2600MB όριο στη χρήση τους. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,0031€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.
    0 points
  27. Μεγάλη απογοήτευση δεν λες τίποτα. Στην οικογένεια έχουμε 2 συσκευές. Η μία δεν έχει βγάλει το παραμικρό της συζύγου όμως κάνει επανεκκίνηση ενώ μιλάει και γενικά έχει κολλήματα. Δεν έχει στρώσει ούτε με επαναφορά. Το είχα στείλει στό service και δεν μπορούσαν να βρουν κάτι.
    0 points
  28. Κοίτα τι λεει για roaming.Νομίζω ότι μονο η ομιλία δουλευει,θες αγορά πακέτου για δεδομένα.
    0 points
  29. Η αληθεια ειναι οτι δεν ενθουσιαστηκα απο το πως μου καθονται στα αυτια. το συγκεκριμενο form factor δεν το προτιμω σε συγκριση με τα πρωτα Buds που εχω. Για να εξασφαλιστει καπως το ANC και να εχεις μια καλυτερη εμπειρια στην ουσια πρεπει να τα "σφηνωσεις". Ειλικρινα αν ειχα δωσει 200 ευρω να τα αγορασω θα ειχα μεγαλες αμφιβολιες αν θα τα κρατουσα. Το ANC δεν με ικανοποιησε .Ισως γιατο το βρηκα πολυ κατωτερο συγκριτικα με τα XM4 που έχω . Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    0 points
  30. Δουλεύει κανονικά και το wifi calling με cosmote. Γενικά είναι πολύ καλή η συσκευή αλλά, λόγω της αρχικής της τιμής, την έχουν "φάει" οι κινεζιές. Για εμένα λείπει περισσότερο ο stereo ήχος ενώ θα μπορούσε και στην κάμερα να είναι καλύτερη.
    0 points
  31. Τυχαίνει και σε μένα, έχω Vodafone...όπως και κάποιες χαμένες κλήσεις. Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    0 points
  32. Εμένα σήμερα δεν έχασε καμία κλήση...αυτο που αργεί να κάνει κλήσεις ειναι σπαστικό αλλα μου το κάνει κυρίως στο wifi calling...με 4g δεν αργεί καθόλου... Αυτο το smart widgets που το βρίσκουμε;(εχω nova) Στη γραμμή πλοήγησης ενεργοποιείστε τις επιλογές που έχει για να έχετε καθαρή οθόνη. Αυτό επίσης δεν κατάλαβα!! Το good lock τι καλό έχει;
    0 points
  33. Μήπως ξέρετε αν αυτό γίνεται και στο s21 Ultra Γιατί δεν το βρίσκω;
    0 points
  34. Δεν ξέρω το κατά πόσο έπαιξε ρόλο, αλλά αυτό δεν το είχα κάνει ..οπότε το δοκίμασα. ..έτρεξα και 3 απανωτά τεστ ..και ιδού τα αποτελέσματα..
    0 points
  35. Μην προκαταβαλουμε καταστάσεις ας κάνει μια επαναφορά κ αν δεν τότε οκ έχει θέμα.
    0 points
  36. Σε πιο προσεγμένα άρθρα θα βρεις να αναφέρουν το όνομα των αδελφών Σνάιντερ: Sergey και Andrey Shnayder (ή Schneider) ως ιδιοκτήτες (κατά 92,5%) του ομίλου Torgservis, ο οποίος αναπτύσσει το hard discount δίκτυο Svetofor, που χρησιμοποιεί το σήμα Μere για τις αγορές εκτός Ρωσίας.
    0 points
  37. Αρχικά θα γράψω πως όλα είναι σε συνάρτηση με την τιμή ενός προϊόντος και το συγκεκριμένο θεωρώ πως δεν έχει και πολλούς αντίπαλους. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πραγματικά θετικές σε όλους τους τομείς. Βέβαια η εμπειρία είναι μόνο δυο ημερών ακόμη, οπότε σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά εδώ μέσα. Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ το μέγεθος, γιατί και στην θήκη από το τσαντάκι μέσης που χρησιμοποιώ χωράει, και στην θήκη που έχω στη μηχανή, όταν χρειάζεται να έχω οδηγίες από το πρόγραμμα πλοήγησης, αλλά και στις πλαϊνές τσέπες των παντελονιών μου της εργασίας που έχω. Να αναφέρω ακόμη πως το κινητό το έχω σε θήκη Spigen Tough Armor που σημαίνει πως το μέγεθος είναι αυξημένο. Η οθόνη είναι η κλασική samsung, δηλαδή υπέροχη, με όσο δυνατό ήλιο και να πέφτει πάνω της, δεν υπάρχει περίπτωση να δυσκολευτείς να δεις τι γράφει, άνετα! Ο ήχος είναι δυνατός και καθαρός. Για φωτογραφίες δε θα μιλήσω ακόμη γιατί θέλω να κάνω δοκιμές σε διάφορα θέματα και φωτισμούς. Όσο αφορά απλές φωτογραφίες ημέρας, που ήδη έβγαλα, οκ, είναι εξαιρετικές. Τώρα όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας, διάβασα-ζω να χίλια μύρια συνήθως άσχημα. Επειδή οι απόψεις είναι υποκειμενικές, θα προσπαθήσω να είμαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός. Για πρώτη φόρτιση-χρήση, με ανοιχτά το Wifi το GPS το 4-5G και επιλογή για μαύρη οθόνη, η μπαταρία έπεσε από 100% στο 19% μετά από χρήση 4 ωρών και 16 λεπτών, να γράψω ακόμη πως επειδή ήταν η πρώτη φορά που έκανα χρήση του κινητού, όλες αυτές τις ώρες εγκαθιστούσα εφαρμογές και μετέφερα αρχεία. Θεωρώ πως αν ήθελα να εξαντλήσω την μπαταρία, θα είχα ακόμη μια ώρα χρήσης με ανοιχτή οθόνη. Για μένα ο χρόνος αυτός είναι παραπάνω από ικανοποιητικός, οι υπόλοιποι ανάλογα με τις απαιτήσεις τους ας επιλέξουν. Είναι επίσης σημαντικό να γράψω πως οι επιδόσεις της μπαταρίας, θα βελτιωθούν λίγο ως πολύ στο μέλλον για δυο λόγους, ο ένας είναι πως μετά από μερικές φορτίσεις θα αρχίσει να παίρνει το μέγιστο ρεύμα και δεύτερον σίγουρα η Samsung σε επόμενες αναβαθμίσεις θα βελτιώσει τους χρόνους της μπαταρίας. θήκη και κρύσταλλα πήρα της Spigen Tough Armor, πολύ πάρα πολύ καλά, τα αγοράζω χρονια και ξέρω την αξία τους, όμως και αυτά είναι υποκειμενικά, ανάλογα τι ζητάει ο κάθε ενας. https://www.skroutz.gr/s/33361857/Spigen-ALM-GLAS-tR-Slim-FC-Tempered-Glass-2τμχ-Galaxy-S21-FE-5G.html https://www.skroutz.gr/s/33338956/Spigen-Tough-Armor-Back-Cover-Πλαστικό-Σιλικόνης-Ανθεκτική-Μαύρο-Galaxy-S21-FE-5G.html
    0 points
  38. Πολύ χαίρομαι αδερφέ! Στις πόσες μέρες από την αγορά το έδωσες για σέρβις? Και πώς διαπίστωσαν στο σέρβις ότι όντως χανει κλήσεις?
    0 points
  39. Μπορεί να απαντήσει και το CU μετά από ένα διάστημα όπως έκανε το WU, όχι αμέσως, μην κάνει μπαμ ότι αντιγράφουν η μία την άλλη.
    0 points
  40. Κάνω update για το συμβόλαιο Gigamax Unlimited καθώς σήμερα που ήρθε το συμβόλαιο διαπίστωσα ότι η τιμή είναι κι άλλο μειωμένη, με το πάγιο να βγαίνει στα 24,89/μήνα, αν αφαιρέσουμε τα 2,04 τέλους κινητής και του 0,89 λόγω e-bill. Επικοινώνισα μαζί τους ώστε να επιβεβαιώσω όσα έβλεπα και με ενημέρωσαν πως 9/10 φορές (!) το πάγιο έρχεται μικρότερο από 'τι έχουν συμφωνήσει κατά την τηλεφωνική παραγγελία λόγω του ότι στην συνεχεία κατά την εκτύπωση του συμβολαίου βγαίνει μια επιπλέον έκπτωση από το σύστημα την οποία δεν γνωρίζουν καθόλου στο κέντρο πωλήσεων.
    0 points
  41. The Ice Age Adventures of Buck Wild[2022] https://www.imdb.com/title/tt13634480 Η εκτη ταινια σε ενα franchise το οποιο μετα την τριτη ταινια εχει απιστευτη πτωση στην ποιοτητα και την συναισθηματικη αξια που μας προσφεραν οι πρωτες 3. Βγηκε αμεσα στο disney+ και κανει μπαμ απο χιλιομετρα. Καλη η ποιοτητα του 4K αλλα το animation ειναι τοσο κακο που θυμιζει B-movie animation απο αυτα με αρκετα μικρο budget. Ακομα και απο ηθοποιους μονο τον Simon Pegg εχουμε που εχει τη φωνη του Μπακ απο τους παλιους. Απο ιστορια επισης λιγα πραγματα τα 2 ποσουμ σε νεες περιπετειες στον κατω χαμενο κοσμο με villain εναν ντιπ χαζο δεινοσαυρο. Το animation του μεγαλου δεινοσαυρου κακιστο ουτε στο nickelodeon τετοιο animation γενικως απο παντου εκοψαν και φαινεται. Μεχρι την τριτη ταινια ειναι απο τα αγαπημενα μου franchise απο εκει και περα καθε περσι και καλυτερα. Μακρια. 4/10
    0 points
  42. TCL 30! Καλημέρα! Ναι λιπάσματα Δραπετσώνας ήταν το πρώτο δείγμα που ανέβασα.
    0 points
  43. Il mio nome è Nessuno 6/10 Κωμικό γουέστερν μάλλον υπερεκτιμημένο που το μόνο που είδα να αξίζει είναι η μουσική του Έννιο Μορρικόνε. Ήδη τη ξέχασα τη ταινία. Παραγωγός ο Σέρτζιο Λεόνε ο οποίος αν είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία θα ήταν σίγουρα καλύτερη. Tonari no Totoro 7/10 Κινούμενο σχέδιο από τον Χαγιάο Μιγιαζάκι αρκετά καλό όπως και οι περισσότερες ταινίες του συγκεκριμένου δημιουργού που θεωρείται ο Ιάπωνας Γουόλτ Ντίσνεϊ. Ευχάριστη με ωραίο φινάλε.
    0 points
  44. τα ίδια είχαμε. online 0.17; 0.097 ημερησιο και 0,075 νυχτερινο
    0 points
  45. Σε όλα είναι ανώτερο το 12άρι σε σχέση με το XS Max, ακόμα και στην αυτονομία. Μη το σκέφτεσαι καν, δεν υπάρχει σύγκριση.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...