Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. ath156

    ath156

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      2.491


  2. boymanos

    boymanos

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      993


  3. r31134

    r31134

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.692


  4. costsa41

    costsa41

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      4.595


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 11/01/2022 Σε όλες τις περιοχές

  1. Σε αυτό έχεις δίκιο, μου έτυχε σε 3-4 από αυτά να έρθει ειδοποιητήριο για να τα πάρω, όμως σε όλες τις περιπτώσεις είχα προλάβει και τα είχα παραλάβει ήδη, εφόσον από το τράκινγκ είχα δει ότι είχαν έρθει.....και βιαζόμουν🙂....πάντοτε πηγαίνω πρωί-πρωί που δεν έχει καθόλου κόσμο.... Αυτό προσωπικά δεν με ενοχλεί......εκείνο που δεν θέλω/απεύχομαι είναι να δω κανένα άδικο 2,50ευρο.,,,,και να μου κάνουν τα νεύρα τσατάλια.
    1 point
  2. 1 point
  3. ειναι η εικονικη μνημη ram plus που σου δινει η samsung σε περιπτωση που ζοριστει το τηλεφωνο ωστε να ανταπεξελθει, ετσι ειναι σαν να εχεις 10gb μνημη.
    1 point
  4. Η samsung (οπως κι αλλες εταιρειες) δινει τι δυνατοτητα σε καποια μοντελα οταν χρειαστει το κινητο περισσοτερη ram να αυξανουν την ram εως 4gb δανειζομενη χωρο απο την rom. Αρα 6ram+4rom (δανεικη)=10 ram
    1 point
  5. Διέγραψε το παλιό "vfd.conf" και μετέφερε στο "/storage/.config/" το παρακάτω.....reboot....και νομίζω ΟΚ? **edit: Και για να μην τα λέμε ένα-ένα δοκίμασε και τα άλλα 2 αρχεία για το remote control. Πες μου έχεις στο /storage/.config/ έναν φάκελλο "rc_keymaps" ? Εάν ναι αντέγραψε εκεί (/storage/.config/rc_keymaps/) το "A95XF3AIR" και στο "/storage/.config " το "rc_maps.cfg".Επανεκκίνηση. vfd.conf rc_maps.cfg A95XF3AIR
    1 point
  6. Καλλιτεχνικές ανησυχίες στο κυνήγι των άστρων και του Milky Way που κρυβότανε χθες. Επεξεργασία στο φουλ αλλά δεν πειράζει. Τα sites με τις φωτο φουλ ασυμβατοτητα με το φορουμ εδω....
    1 point
  7. 80€ στο σκρουτζ και το εδινε 27 ο αλλος? απιστευτο...
    0 points
  8. Και ακόμη δεν μπήκε η καινουρια χρονια άρχισαν πάλι να μας πρήζουν τις μπάλες με φαρμα,survivor και massterchef τα οποία ειναι καρμπόν της περσινής σεζον.Ένα survivor γεμάτο fake ειδύλλια και σικέ αντιπαραθεσεις,ένα master chef με μια γερή δόση μιζέριας,δακρυων και θλιβερων ιστοριών(και ειναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι μόλις αρχίσουν τα κανονικά επεισοδια,μας περιμένουν άφθονα πισώπλατα μαχαιρώματα.λυκοφιλίες και επικά ξεκατινιάσματα ) και μια φάρμα που θυμίζει την κακή πλευρά του Ant1 των αρχών της δεκαετίας του 2000 και ειναι σωστό κακέκτυπο του survivor.Μάλιστα αυτη την στιγμη παίζουν και ακριβώς το ίδιο αγωνίσματα με μοναδική διαφορά οτι στο ένα κυλάνε βαρέλια και στο αλλο ρόδες απο τρακτέρ. Sent from my iPad using Tapatalk
    0 points
  9. Δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο, θεώρησα ότι ήταν από κάποια πηγή εκτός Ελλάδας.
    0 points
  10. για εμενα ειναι , φιλος με s21u εχει δει το φαινομενο με βονταφον , εγω επισης με βονταφον αλλα οχι 5g γιατι δεν εχει η συσκευη μου , εχω δει πολλες φορες το 3g να ειναι κατα πολυ ανωτερο απο το 4g . βασικα το καταλαβαινω κ γυριζω μονος σε 3g , μονο με cosmote μεσο παλι φιλου εχουμε δει 5g με μπαλες κ σταθερο .
    0 points
  11. Cosmote Διασταύρωση Βούλγαρης Θεσσαλονίκη https://www.speedtest.net/my-result/i/4942445177
    0 points
  12. ολες οι ευρωπαικες ρομ εχουν την ελληνικη γλωσσα.
    0 points
  13. Εχετε ψυχωση με την εφορία 🤣
    0 points
  14. Α ρε φίλε, μου έχει τύχει και σε εμένα και το γράφω πιο πάνω και τελικά τί λύση έδωσα.... Αχ γιατί δεν ρώταγες πρώτα εδώ πριν το πας? "Έπαθα κάτι παρόμοιο, παίζοντας με τις γραμματοσειρές στα θέματα. Όταν αλλάζεις γραμματοσειρά το κινητό κάνει επανεκκίνηση. Στην επανεκκίνηση λοιπόν, κόλλησε και δεν άνοιγε. Το άφησα κάνα μισάωρο. Τελικά πατώντας το κεντρικό κουμπί και το κουμπί "κάτω" του ήχου, μπήκε σε Fast mode. Και από κει του έδωσα εντολή να κάνει εκ νέου επανεκκίνηση, και έτσι έστρωσε..."
    0 points
  15. Που να δεις σε σημείο που κατέβαζα σχεδόν 900 τι ωραία κατέβαζα 60gb για τη δουλειά στο άψε σβήσε.
    0 points
  16. https://www.cnn.gr/ellada/story/296938/koronoios-aytes-einai-oi-proypotheseis-exairesis-apo-ton-ypoxreotiko-emvoliasmo τι ωραία τι καλά θα πάρω πάλι την δόση μου ...χιχι!!!
    0 points
  17. Παίδες το Mi 10T PRO μου τα έφτυσε. Ξαφνικά έκανε μια επανεκκίνηση μόνο του και έμεινε στην αρχική οθόνη του boot. Το πήγα για σέρβις στο Γερμανό και περιμένω. Δεν ξέρουν ακόμα αν είναι θέμα hardware ή software από μια πρόχειρη ματιά που έριξε ο τεχνικός. Ίδωμεν.
    0 points
  18. Που ακριβώς να το δηλώσεις στην φορολογική δήλωση; Σαν τι ακριβώς;
    0 points
  19. Να δηλώσεις στη φορολογική σου δηλωση τα εμβασματα που στελνεις απο τον ενα λογαριασμό δικο σου σε αλλον λογαριασμό δικό σου ; Για ποιον λόγο; Αν καταλαβα καλα
    0 points
  20. Μια χαρά είναι, για δύο ευρώ δεν αξίζει τον κόπο να το συζητάμε.
    0 points
  21. Καλησπέρα και καλή χρονιά Αυτό το νήμα κάποτε λεγόταν "περί ανέμων..." και έγραφες ότι σου κατέβαινε στο κεφάλι, περίπου. Πολλοί "τσακωμοί" λόγω συσκευών έχουν πέσει εδώ. Εγώ προσωπικά μόνο καλά έχω να θυμάμαι από εδώ, και την γνωριμία κάποιων πολύ αξιόλογων ανθρώπων. Δεν ξέρω ποιός το παρακολοθεί πλέον. Μάλλον με έπιασε μελαγχολία... Καλή συνέχεια σε όλους εύχομαι.
    0 points
  22. Δεν εχει ολοκληρωθει. Στην περιοχη μου πχ υπαρχει ακομα. Ολοκληρωθηκε σε μερικες περιοχες της Ελλαδας... Ειχε παρει παραταση απο τον αρχικο σχεδιασμο
    0 points
  23. Από τότε που άρχισε το νέο σύστημα έχω παραγγείλει καμιά 15άρια αντικείμενα από ali (από 1,5 έως 18 ευρώ το ακριβότερο). Δεν έγινε στραβή σε κανένα από αυτά, ήρθαν μάλιστα συνήθως πιο γρήγορα από ότι παλιά ! Βέβαια έχω διαβάσει εδώ διάφορες ιστορίες. Όταν όμως θέλω ένα τζαμάκι (tempered glass) για το κινητό της γυναίκας μου και εδώ το βρίσκω από 7+ έως 10 ευρώ και από ali γύρω στα 2 ευρώ, από που θα το πάρω? Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος μέχρι να έρθει σε 1-2 μήνες να προλάβει να σπάσει την οθόνης της, οπότε ποιος την ακούει.....😁
    0 points
  24. Εάν είσαι ευχαριστημένος με την ταχύτητα μη κόλλας στο 2ευρω
    0 points
  25. ποιος μαλώνει τον Μάρτιο έρχεται το νέο υβριδικό εμβόλιο από την Pfizer πάμε γερά για τέταρτη δόση
    0 points
  26. Στον Άγιο Γιάννη της Τήνου, μέσα στο σπίτι Μιας και ήταν ευκαιρία και έχω και την προσφορά με τα απεριόριστα, κατέβασα λογισμικό 2,2gb που ήρθε στο τηλέφωνό μου. Πήρε μόλις 63". Εντυπωσιακό! Sent from my Galaxy S10e
    0 points
  27. Ρε παιδακια γιατι μαλωνετε; Ο καθενας ας κανει τη σωστη επιλογη για τον εαυτου του. Μεχρι εκει... Αν καποιος εδω ειναι επιστημονας και εχει κανει τη δικη του μελετη τοτε θα ειχε νοημα να τον ακουσουμε. Τωρα τι λεει ο καθενας επειδη καπου το διαβασε στον γουγλη και στο γιουτουμπι, αντε γεια.... Καλυτερα να κλεισει το θεμα.
    0 points
  28. εγω υπογραψα το συμβολαιο και περιμενω να ενεργοποιηθουν οι καρτες μετεφερα σταθερο wind και κινητο wind ακομα δεν εχουν ενεργοποιηθει περιμενω.
    0 points
  29. Μέχρι τις 7/1/22 7:56 πμ την άφιξή του στο κατάστημα της ευρύτερης περιοχής του νομού. Στο τοπικό κατάστημα που έφτασε στις 7/1/22 στις 11:49 πμ δεν έχει σκαναριστεί.
    0 points
  30. Όπως λέει η γνωστή ρήση για το δημόσιο, έτσι και για την wind/q μην αποδίδεις σε πονηριά ότι μπορεί να εξηγηθεί από ανικανότητα.
    0 points
  31. Δε διαφωνώ. Από την στιγμή που έστω το τμήμα διακοπών μου έκανε αυτή την προσφορά, θα παραμείνω. Αλλιώς εννοείται θα κοίταζα αλλού. Ακόμα και πιο ακριβά, μόνο και μόνο για να φύγω. Απλά ήθελα να το πω εδώ μέσα ώστε να παίρνετε άμεσα τιμή από το τμήμα διακοπών. Δε διαφωνώ ότι αυτή που με πήρε ήταν υπάλληλος, αλλά καλό θα ήταν οι προϊστάμενοι της να της έδιναν έναν τρόπο να μπορεί να παίξει με τιμές έστω προωθώντας combo πακέτα μαζί με κινητή. Αλλιώς τι με παίρνεις τηλέφωνο. Στείλε SMS και ρώτα, αποδέχεσαι ή όχι και τέλος.
    0 points
  32. Το μόνο έντυπο που συμπληρώνεις είναι το παρακάτω και το υπογράφει ο ιατρός πριν εμβολιαστείς s_wind. Στο λέω γιατί αν και δεν έχεις εμβολιαστεί μας εγκαλείς γιατί δεν ξέρουμε εμείς που έχουμε εμβολιαστεί 3 φορές και γνωρίζουμε πολύ καλά την διαδικασία. Κάπως έτσι βέβαια με το λέγε-λέγε ότι να ναι ο κόσμος τα πιστεύει και δεν εμβολιάζεται.
    0 points
  33. Έχοντας το δουλεψει (5g model) με το android 12 ένα εύλογο χρονικό διάστημα τις τελευταίες ημέρες το συμπέρασμά μου είναι ότι η συσκευή είναι άριστη σε όλα της, πιθανότατα λιγάκι πιο γρήγορη αρκετά πιο ομαλό το one ui 4 και η μπαταρία ελαφρώς χειρότερη από το android 11. Προτιμώ την τελευταία έκδοση όπου δεν παρουσιάζει το παραμικρό σκάλωμα έστω θυσιάζοντας λίγο την μπαταρία κάτι που θεωρώ ότι μπορεί και να διορθωθεί με τα επερχόμενα updates. Πολύ ευχαριστημένος ομαλό γρήγορο ξεκούραστο πάντα φυσικά στα 120hz.
    0 points
  34. 5G δεν θα έχεις ούτως ή άλλως στην Ελλάδα.😅 Ούτε VoLTE ούτε VoWiFi βεβαίως.😎
    0 points
  35. εν τω μεταξυ για την αιτηση που ειχα ξανακανει τ χρισουγεννα στην ραε για αμφισβητηση ρητρας του λογαριασμου αυγουστου-σεμπτεμβριου σημερα μου ηρθε μειλ οτι πρωτοκολληθηκε με σημερινη ημερομηνια.16 μερες μετα ..καλιο αργα παρα ποτε..περιμενω.. να σημειωσω οτι τελικα προτιμησα να στειλω την αιτηση αμφισβητησης με μειλ ,οπου εγραφα οτι μεσω της σελιδας τους δεν με αφηνε να πατησω το πρασινο κουμπι της υποβολης..το δεχτηκαν.για οποιον προσπαθει και μαυτον τον τροπο..
    0 points
  36. Φοντο και στυλ-Παλετα χρωματων. Εκει μπορεις να το αλλαξεις.
    0 points
  37. Γιατί να μην μπορείς, εάν είναι ενεργοποιημένο και λειτουργεί το νούμερο; Το καλοκαίρι που έκανα διαδικασία για να ανακτήσω νούμερο what's up που είχε λήξει, όταν ενεργοποιήθηκε ξανά ήταν cosmoκάρτα. Η αλλαγή πακέτου έγινε άμεσα ξανά σε what's up, ενώ είχε και επιλογή για frog. Το ίδιο θυμάμαι και μερικά χρόνια πριν σε αγορά νέου αριθμού. Sent from my Galaxy S10e
    0 points
  38. Χαχα τυχαία τα είδα, σόρρυ για το πρήξιμο 😅
    0 points
  39. Θα σε έχουμε στα υπόψιν όταν αναζητήσουμε ξανά αρθρογράφους… 😀
    0 points
  40. Βάρος και διαστάσεις γενικότερα ιδανικές για τα θέλω μου. Αν ισχύουν και τα 1200 nits φωτεινότητας τότε θα με βάλει σε σκέψεις....εν αναμονή και της επερχόμενης σειράς s22 για να αποφασίσω.
    0 points
  41. Το συνολικό πακέτο που προσφέρει η συσκευή, είναι πραγματικά απίστευτο για τα χρήματα του. Για να το κρατήσουμε άνετα για 2 χρόνια, θα ήθελα ένα κλικ καλύτερο επεξεργαστή. Αλλά οκ και ο 732G μια χαρά την κάνει τη δουλειά του. Στο μέλλον θα δυσκολευτώ πολύ να βρω αντικαταστάτη, αφού για μένα είναι απαραίτητο το fm radio και όλοι οι κατασκευαστές το καταργούν σιγά σιγά.
    0 points
  42. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ AMLOGIC TV BOXES ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ (ΑΡΣΕΝΙΚΟ USB ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ USB) ΣΕ WINDOWS.... Πριν απο σχεδον ενα μηνα ειχα δωσει ενα ''how to'' για να φορτωσει το νεο λογισμικο στο μποξακι του ο @kos26k... https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7018871 Θα γενικευσω λοιπον τις οδηγιες για ολα τα Amlogic μποξακια... Παμε.... Εγκαταστηστε σωστα το εργαλειο φλασαρισματος (κατα προτιμηση to UBT v2.2.3.3 ) προσεχωντας αναλογως ποια βερσιον windows εχετε να εχουν εγκατασταθει σωστα οι drivers... https://mega.nz/file/Z4MmhRSJ#jwHSKpDhxq1Wmg4CW5DMxhoajuHobue-RmbdK4xcp44 Κατεβαζετε το λογισμικο που ειναι για το μποξακι σας και αν χρειαστει το ξεζιπαρετε ... Στο UBT θα πρεπει παντα να φορτωνετε ενα αρχειο που ειναι σε μορφη .img Λοιπον... Ανοιγετε το ubt φορτωνετε το λογισμικο και πατατε ''start''... Βαζετε το καλωδιο πρωτα στον υπολογιστη και μετα στο μποξακι στην θυρα USB 2.0 (εκτος απο καποια συγκεκριμενα μποξακια που η διαδικασια για να γινει χρειαζεται την θυρα USB 3.0) Αν χρησιμοποιειτε σταθερο υπολογιστη χρησιμοποιηστε παντα μια θυρα usb 2.0 απο τις πισω... Αν χρησιμοποιειτε λαπτοπ ... μολις βαλετε το καλωδιο στο μποξακι βαλτε και το καλωδιο ρευματος (ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ) και περιμενετε να τελειωσει η διαδικασια! Μολις πρασινισει η μπαρα φορτωματος και φτασει στο 100% ...απλα βγαλτε το καλωδιο USB και συνδεστε το μποξακι σας στην οθονη σας για να δειτε το αποτελεσμα...! Προσοχη ....! Δεν ξεχναμε...! !!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΞΑΚΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ HDMI TOY !!! Καλη επιτυχια! EDIT : Αν χρειαστει και δεν φορτωνει το λογισμικο (συνηθως σε custom λογισμικα) δοκιμαστε να πατησετε πρωτα το reset κουμπακι και μετα να ξεκινησετε ολη την διαδικασια!
    0 points
  43. Η εναλλαγή WiFi Calling - VoLTE (και αντίστροφα) δουλεύει καλύτερα σε Samsung συσκευές. Με S10+, Note 10+ και S10 Lite (τώρα) η εναλλαγή γίνεται χωρίς - σχεδόν - να το πάρεις χαμπάρι. Τα S10+ και Note 10+, δεν τα κράτησα πολύ (κάνα 6μηνο). Όσο τα είχα όμως δεν παρουσίασαν πρόβλημα. Με το S10 lite, εδώ και 1.5 χρόνο, το ίδιο. Καμία δυσλειτουργία στην συγκεκριμένη υπηρεσια. Και τα 3 ήταν με EU CSC, "απείραχτα". Σε iPhone 11 (που είχα για 4 μήνες) και σε SE 2020 που δοκίμασα κατα καιρούς, υπάρχουν drop calls κατά την ενναλαγή. Όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές. Επίσης υπάρχει (υπήρχε τουλάχιστον όσο τα είχα στην κατοχή μου) θέμα με τις κλήσεις όταν ήσουν σε flight mode με wifi ανοιχτό: τις περισσότερες φορές η εισερχόμενη κλήση ερχόταν σαν ειδοποίηση SMS γιατί δεν μπορουσε να πραγματοποιηθεί. Τα παραπάνω συμπεράσματα μπορεί να αλλάξουν όμως από την μια μέρα στην άλλη. Εφόσον η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι καθαρά θέμα software και υποστήριξη παρόχου, από την μια στιγμή στην άλλη, με μια απλή αναβάθμιση, μπορεί η υπηρεσία να γίνει χειρότερη ή καλύτερη. Edit Οι έχοντες iPhone, ας ελέγξουν και το εξής: Ενώ μιλάτε με 4G VoLTE, εάν βρεθείτε σε περιοχή με 3G ή H+, η κλήση σας κρατάει ή πέφτει; Με το iPhone 11, μια 2ετία πίσω, η κλήση έπεφτε. Με τα Samsung όχι. Πάντα για Cosmote μιλάω.
    0 points
  44. Πλέον θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποια μεγάλη διαφορά. Η συνεργασία Samsung-Google για το wearos 3 μόνο θετικά έφερε και θα φέρει. Όσο το μερίδιο στην αγορά μεγαλώνει με την αναβάθμιση ή τα νέα μοντέλα ρολογιών από άλλους κατασκευαστές με wearos3 τόσο περισσότερες εφαρμογές και δυνατότητες θα βλέπουμε στο ρολόι μας. Ήδη υπάρχει Reddit viewer π.χ. Στην Ελλάδα πλέον μπορούμε να πληρώσουμε και να απαντάμε στα μηνύματα με φωνητική υπαγόρευση από το ρολόι, πράγμα που καθιστά το ρολόι πραγματικό εργαλείο. Μπορείς επίσης με Spotify και ytmusic να έχεις τα τραγούδια σου offline, όταν πας για εξωτερικές δραστηριότητες. Τέλος για να μην κουράζω, όπως πάντα η Apple βάζει τον πήχη και οι άλλοι ακολουθούν. Στο ρολόι πλέον υπάρχει ισορροπία και φαίνεται ότι η Google ξύπνησε και πήρε πιο σοβαρά την πλατφόρμα. Αυτά και δεν νομίζω ότι είμαστε off topic, γιατί πολλοί υποψήφιοι αγοραστές θέλουν να μάθουν από εμάς που είμαστε κάτοχοι. Sent from my iPad using Tapatalk
    0 points
  45. Για την Apple είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα γιατί φτιάχνει συσκευές για να δουλεύουν μεταξύ τους και το καταφέρνει (σχεδόν) άψογα με το δικό της λειτουργικό φτιαγμένο πάνω σε αυτές τις συσκευές. Για τους Android κατασκευαστές δεν είναι τόσο απλό γιατί απευθύνονται σε μεγαλύτερο κοινό συσκευών και δεν είναι δυνατό να υπάρχει το ίδιο integration ανάμεσα σε τέτοια πληθώρα συσκευών αλλά και κατασκευαστών. Επιπρόσθετα, οι συσκευές της Apple κατά 95%, είναι έτοιμες να δουλεύουν όπως προβλέπεται χωρίς να χρειάζεται να κάνει πολλά ο χρήστης και με την έννοια ότι δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά ο ίδιος ο χρήστης. Ενώ οι Android συσκευές έχουν μεγαλύτερη ευελιξία παραμετροποίησης, δίνονται στον χρήστη περισσότερες δυνατότητες τροποποιήσεων αλλά έτσι μπλέκονται περισσότερο τα πράγματα και αρχίζουν τα προβλήματα. Επειδή όμως η παρούσα συζήτηση είναι εντελώς εκτός θέματος, μια τέτοια κουβέντα μπορεί να γίνει στους τεχνολογικούς διαξιφισμούς. Ας επιστρέψουμε στα της συσκευής του τίτλου παρακαλώ.
    0 points
  46. Επισήμως με ενεργοποιημένο το Q Fee, δίνει 3000' προς Q για 1 μήνα και 1GB για 7 ημέρες. Σύμφωνα με κάποια ποστ, δίνονται σε ΟΛΟΥΣ (με ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο Q Fee) ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3000' προς Q και 1GB για ένα μήνα. Βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε έως πότε θα συνεχίσει να ισχύει αυτό το "ανεπίσημο" bonus. Άρα, επί του παρόντος, με ανανέωση 10€: α) με ενεργοποιημένο το Q Fee, παίρνεις 6000' προς Q, 1GB για 1 εβδομάδα και 1 GB για ένα μήνα. β) με απενεργοποιημένο το Q Fee, παίρνεις 3000' προς Q και 1GB για μήνα. Αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ όποιος ξέρει να με διορθώσει.
    0 points
  47. High Quality ΤΤS Greek voices for iGO primo ΤΤS = Text To Speech (μετατροπή κειμένου σε ομιλία). http://img576.imageshack.us/img576/5387/screen18q.jpg http://img4.imageshack.us/img4/3875/84353312.gif Αποσυμπιέζουμε... Aντιγράφουμε τα δύο αρχεία .zip που βρίσκονται μέσα στο φάκελο voice στον αντίστοιχο φάκελο που βρίσκετε στην SD (primo/content/voice), τον φάκελο tts_log τον κάνουμε αντιγραφή όπως είναι στην SD στον φάκελο primo καθώς και τα 5 αρχεία .dll στον φάκελο primo να βρίσκονται δηλαδή στον ίδιο φάκελο με το exe. Από τo Άλλα/ρυθμίσεις/ήχος και προειδοποιήσεις/γλώσσα φωνής επιλέξτε την Αφροδίτη ή την Αρτεμις. Αν ακούσετε το ''Γειά σας, είμαι η Αφροδίτη (Aρτεμις)'' σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά. Πατήστε το πλήκτρο πίσω και είστε έτοιμοι. Καλές πλοηγήσεις. Επίσης στο sys.txt (για την καλή λειτουργία και ν' ακούγονται δυνατότερα) προσθέστε τα παρακάτω: [tts] tts_buffer=131072 announce_exit_directions=1 tts_logics=3 priority="HIGH" always_say_road_names=3 announce_street_name=1 skip_exit_numbers=0 [dynamiccompressor] compressor=1 ratio=9 gain=9 [sound] ding=0 pause_mp3_sooner=1 [route] guidance_at_highway_entry=1 TTS Greek updates Τονίζει πλέον σωστά τα ονόματα των οδών ανεξαρτήτως χάρτη. Κάποια μικροπροβληματάκια που εμφανίστηκαν στην έκδοση Primo έχουν διορθωθεί. Κατεβάστε τα παρακάτω συνημμένα zip και αντιγράψτε τα στον φάκελο primo/content/voice Το f7 είναι η Αφροδίτη και το f8 η Άρτεμις. Τελευταία ενημέρωση: 31 Aυγούστου 2010
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...