Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Chrisk6

    Chrisk6

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      126


  2. user_one

    user_one

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      561


  3. MyPhone Admin

    MyPhone Admin

    Administrators


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.517


  4. topmar

    topmar

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.337


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 31/12/2021 Σε όλες τις περιοχές

  1. Για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έλευση του 2022, λοιπόν, σας κάνουμε ένα φοβερό δώρο! Το Realme C21Y 4/64GB, ένα μικρό αλλά… θαυματουργό smartphone από την δημοφιλή εταιρεία, το οποίο είναι μια προσφορά του καταστήματος fair.gr! To Realme C21Y έχει ελκυστικό σχεδιασμό και έρχεται σε Cross Blue χρώμα, με μεγάλη οθόνη 6,5″ IPS και ανάλυση 1600×720 pixels. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε ένα 8πύρηνο chipset μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος φυσικά επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας. Στο πίσω μέρος δεσπόζει η τριπλή κάμερα 16+2+2MP με macro φακό αλλά και ultrawide, ενώ η selfie έχει αισθητήρα 5MP και αρκετές δυνατότητες! Τέλος, η τεράστια μπαταρία των 5.000mAh θα σας προσφέρει 1-2 ημέρες αυτονομίας χωρίς φόρτιση με μεγάλη άνεση! Πως θα κερδίσετε το Realme C21Y Για να μπείτε στην κλήρωσή μας και να κερδίσετε το Realme C21Y, λοιπόν, θέλουμε να αφήσετε ένα (1) σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο, να κάνετε Like στο FB page του fair.gr και να κάνετε Share αυτό το post στο FB! Παράλληλα, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο μας news site αλλά και το MyPhone Forum, για να τα γνωρίσετε καλύτερα, να ενημερωθείτε γύρω από τις mobile συσκευές και τεχνολογίες αλλά και να “τα πείτε” με τη μεγαλύτερη online παρέα της Ελλάδας με κοινό ενδιαφέρον σας, τα mobiles! Επιτρέπεται μόνο μια (1) συμμετοχή ανά χρήστη, οι διπλές συμμετοχές θα ακυρώνονται αμφότερες. Οι συμμετοχές θα γίνουν δεκτές μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, στις 23.59 το βράδυ. Καλή χρονιά και καλή σας επιτυχία! back to the Article
    1 point
  2. Τα gb είναι 12 για κατανάλωση εντός ενός έτους οπότε θες, όχι 1gb το μήνα. Επίσης όταν λήγει το υπόλοιπο στην μια κάρτα δεν επηρεάζει την άλλη στην οποία έγινε το κονέ.
    1 point
  3. Βήμα 1: Βάζεις κάρτα την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου σου. Τόσο όσο να μείνουν 6€ καθαρά μέσα (όχι 5,99) Για 2 μήνες είσαι ok. Βήμα 2: Ύστερα, την ημερομηνία που λήγει το δίμηνο, αγοράζεις τρίευρω countdown οπότε παρατείνεται το υπόλοιπο γι' ακόμη έναν μήνα. Βήμα 3: Όταν λήγει το αγορασμένο πακέτο, αγοράζεις νέο τρίευρω countdown οπότε παίρνεις και την τελευταία παράταση υπολοίπου. Βήμα 4: Στη λήξη του αγορασμένου πακέτου επιστρέφεις στο βήμα 1. Οπότε το absolute minimum, είναι 6€ (καθαρά) το τετράμηνο Αν είσαι πάνω από 29, θα σου βγει 3 * (6 * 1,10 + 0,3) = 20,7€ τον χρόνο Αν είσαι 29 και κάτω θα βγει 3 * (6 + 0,3) = 18,9€ Είναι απίθανο να κάτσουν έτσι τα countdown. Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος για 2 τετράευρα countdown (8€ καθαρό υπόλοιπο) Καλύτερο "cone" έχει η cosmote. Με 20€ αγοράζεις πακέτο cmiotg το οποίο λόγω προσφοράς ψηφιακής μέριμνας, προσφέρει 12gb για 12 μήνες.
    1 point
  4. Ναι, τα Realme εισάγονται επίσημα στη χώρα μας από την Smart4All και παρέχεται κανονικά διετής εγγύηση από το δίκτυο καταστημάτων που πωλούνται επίσημα, όπως Πλαίσιο, Κωτσόβολος κτλ.
    1 point
  5. Δεν βγαζεις ακρη, εντελως αλλοκοτη η συμπεριφορα για το ποια εκδοση κατεβαινει. Φορματ την ιδια μερα το 44αρι μου ,και το 40αρι της γυναικας μου. Εννοειται οχι επαναφορα απο backup. Στο δικο μου μπηκε η τελευταια, στης γυναικας μου οχι...
    1 point
  6. Κανεις δεν γεννήθηκε με εμπειρια εγω και ολα τα παιδια αν το αποφασισεις θα σε βοηθησουμε, πραγματικα θα δεις μεγαλη αλλαγη με την εν λογο ρομ αλλα η αποφαση ειναι δικη σου και παντα υπαρχει ενα ς βαθμος ρισκου στην διαδικασια αλλα και εκει υπαρχει λυση, κατι αλλο επειδη λογικα εχεις matrix, κανε οταν εχεις χρονο ενα πειραμα περασε το fork wbmc και περασε ενα addon (προσθετο) να δεις στο κανει παλι αλλα θα περασεις και το αρχειακι που σου ειχα δωσει advanced setting xml https://wonderbox.tv/repo/android-apps/WBMC-19.3-1903000-armeabi-v7a.apk
    1 point
  7. Η χρήση της Revolut ως κάρτα συναλλαγών στο εξωτερικό, σε χώρες εκτός €, είναι MUST όμως. POCO X3 Pro via Tapatalk
    1 point
  8. Ενταξει μετα απο κανα μηνα στην κατοχη μου του 11Τ Pro εχω να δηλωσω απολυτα ικανοποιημενος. Μετα απο 3 χρονια με το Mi8. Οθονη, επεξεργαστης κ τα συναφη πανε μπαλα κ δεν χρειαζεται συζητηση. Στις φωτο παλι αν δεν εχετε το κολλημα του απολυτου ειναι μια χαρα. Κινητο ειναι ουτως η αλλως οχι DSLR. Αλλα εκει που θα σταθω ειναι στη μπαταρια. Εκτος οτι μου βγαζει ανετα 24 ωρες κ να μενει κ ενα 20% (δεν παιζω παιχνιδια) παροτι συγχρονιζω email δουλειας με 1000 emails ανα ημερα plus bluetooth/wifi/5G/always display on βαζεις τον φορτιστη κ πριν προλαβεις να καταλαβεις τι εγινε εισαι παλι 100%. Το κυνηγι του battery drain που προσπαθουνε να λυσουνε, λυθηκε με αλλο τροπο. Πλεον νιωθω οτι εχω ενα κινητο παντα φορτισμενο που στην χειροτερη των περιπτωσεων αν εχεις ξεχαστει μολις σηκωθεις το πρωι το κουμπωνεις κ τελος. Πλυσιμο, ντυσιμο 2-3 ετοιμασιες (δε λεω κ για εμενα που εχω κ 2 παιδια να ετοιμασω για σχολεια) κ εισαι 100%. Δεν σε νοιαζει το θεμα μπαταριας. ΕΙναι αστειο πλεον το θεμα. Ποτε δεν μου εχει κανει πανω απο 20 λεπτα να φορτισει. Αν το βαλετε στο 9-10% σε 16-17 λεπτα ειναι οκ. Πραγματικα το λεω κ γελαω... Εν ολιγοις το τηλεφωνο ειναι πααρα πολυ καλο σε ολα του με ενα πολυ μικρο μειονεκτημα στην καμερα *(εμενα δεν με νοιαζει τοσο)κ απιστευτη μπαταρια.
    1 point
  9. Τελικά ενεργοποιήθηκε το volte μετά από αίτημα μου , όλα καλά. Καλή χρονιά
    0 points
  10. Άσπρος Κιλκίς,η χειρότερη εταιρεία με διαφορά. 4G με 0,2Mbps Download και Upload και Ping πάνω από 200. Η κοσμοτε με χειρότερο σήμα πάει σφαίρα και με απεριόριστα μαζί. Αν και από το 2017 η Vodafone σε αυτές τις περιοχές δεν ήταν τόσο καλή,ειδικά Κουφαλια-Προχωμα-Βαθυλακκο στα σύνορα με Κιλκίς.
    0 points
  11. Το κινητο εχει την καλυτερη καμερα για τα χρήματα του στα upper midrange. καμια θαμπαδα και πέπλα δεν εχω δει. η παρεα μου απο αυτο ζηταει να βγαλει φωτος. Και η μπαταρια ειναι πολυ καλη 1 μιση μερα ευκολακι. Μας δοθηκαν ολα παιδια. Και με τα update που ερχονται ιως ανεβει παραπανω η συσκευη
    0 points
  12. Τα 12 GB του κονέ ειναι για κατανάλωση σε 12 μήνες , αν με αυτον η αυτήν που εχω κάνει το κονέ και δεν ανανεωση και το χάσει , εγω δεν επηρεάζομαι , απο μένα εξαρτάται η συντήρησή του και η εξασφάλιση να μην το χάσω . Υ.Γ στο υποφόρουμ με θέμα "κονέ" εχω αφήσει 2 λινκ μετά απο ανανέωση για οποιον η οποια με νεα συνδεση να πάρουμε τα 12 Gb . Ευχαριστώ και καλή χρονιά !
    0 points
  13. Ναι εκεί εβαλα 2-3 εξτρα πραγματάκια και όλα λειτουργούν μια χαρά. Δινει αρκετές δυνατότητες στα Gestures.
    0 points
  14. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις προτάσεις και την βοήθεια σας. Είχα αγορασμένο τον Νοva launcher Prime αλλά είχα να τον χρησιμοποιήσω 3-4 χρόνια. Τέλικα έκατσα και έκανα ένα build εκεί. Καλή χρονιά σε όλους.
    0 points
  15. Πλατεία της Ν.Πεντέλης, έφαγα πολιτισμικό σοκ στην Cosmote, μετά από 2+ χρόνια με Vodafone στα 5-6Mbps. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    0 points
  16. Κάνε την αγορά από Amazon και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με τη 2ετια. Και με τιμολόγιο εννοείται.
    0 points
  17. Εξαιρετικές όλες οι φωτογραφίες! Καλή Χρονιά!
    0 points
  18. Οι δύο πρώτες είναι από πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη και η τρίτη από το κτίριο του Ε' Δημοτικού Διαμερίσματος, επίσης Θεσσαλονίκη. Στην τρίτη δυστυχώς είχα ξεχάσει να βγάλω το υδατογράφημα, αλλιώς θα έκοβα μάλλον λίγο από αριστερά.
    0 points
  19. Δοκίμασε το lawnchair. Δουλεύει απίστευτα καλά με τα pixel. Εστάλη από το Google Pixel 6
    0 points
  20. Στο Nova Launcher, όταν επιλέγεις για πρώτη φορά το double tap gesture, για screen lock, σου δίνει 2 options. Επιλέγοντας το "Accessibility" θα πρέπει να σου δουλεύει σωστά. Μπορείς να πας και τωρα να το αλλάξεις - αν δεν το έχεις έτσι. Gestures and Inputs -> Double Tap - tap στο γρανάζι και επιλέγεις. Αν το έχεις ήδη έτσι, ίσως έχει σχέση με το χρόνο που η συσκευή κλειδώνει την οθόνη μετά το κλείσιμό της. Σε κάποιες συσκευές κλειδώνει αμέσως, σε ορισμένες μετά από λίγο χρόνο. Και δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση για να το αλλάξεις αυτό. Τώρα αν το Pixel 6 έχει κάποια ιδιαιτερότητα δεν το γνωρίζω.
    0 points
  21. Καλημέρα φίλε και χρόνια πολλά volte/vowifi παίζει κανονικά 5G δεν το δοκίμασα ακόμη γιατί είμαι επαρχία. λογικά θα παίζει.
    0 points
  22. Ποια εγγύηση; Δεν υπάρχει καμία εγγύηση στη χώρα μας, εκτός και αν το πάρεις από το Amazon και σε καλύψει το ίδιο σε περίπτωση προβλήματος.
    0 points
  23. Καλημέρα, αφαίρεσε αν θέλεις το tracking number από το post σου, καλό είναι να μην είναι διαθέσιμο δημόσια.
    0 points
  24. Παλιά θυμάμαι να λέμε σε άτομα με συσκευή των 180euro ότι είναι φυσικό να προσπερνάνε τα αρνητικά όταν εχουν δώσει λίγα χρήματα. Όχι όμως αποδεκτό καθώς μία συσκευή πρέπει να ανταποκρίνεται στις βασικές λειτουργίες. Αν επομένως αυτό ισχύει για συσκευή του 100ικου θα ισχύει ακόμη περισσότερο όταν έχεις δώσει ένα σκασμό. Αντίστοιχα για αυτές τις συσκευές λέγαμε για την εγγυηση υπό προϋποθέσεις.... Δεν θα φοράμε αλλά γυαλιά όταν αλλάζει η εταιρία.
    0 points
  25. Υπάρχει και τρόπος να μη χρεωθείς καθόλου. Αφήνεις το νούμερο να λήξει-"ακυρωθεί". Στη συνέχεια, το άτομο στου οποίου τα στοιχεία είναι το νούμερο επικοινωνεί μέσω Messenger με την Q, και ζητάει την εκ νέου ενεργοποίηση του αριθμού. Αφού γίνει αυτό, το νούμερο έχει διαρκεια ζωής 12 μήνες. Το έχω κάνει, η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη. Βεβαίως αν βαριέσαι, μία ανανέωση των 6€ θα σε καλύψει για ένα χρόνο.
    0 points
  26. Ναι , είναι δυνατόν να συμβεί στην Q ακόμα και με πειραγμένο APN. Προσοχή: όχι απλά σβησμένο, τότε χρεώνει ακόμα και με σβηστά data διαρκώς. Συμβαίνει σε ελάχιστες μάρκες (συγκεκριμένα μοντέλα) κινητών. Αν γίνει από εδώ μια προσπάθεια καταγραφής σε ποιές συγκεκριμένες μάρκες κινητών, συγκεκριμένα, συμβαίνει αυτό, θα ξέρουν οι κάτοχοι τψν συγκεκριμένων μοντέλων ότι δε τους σώζει τίποτα στην Q ακόμα και με διαρκώς σβηστά data.
    0 points
  27. Κατ' εμε ειναι το λογικότερο, καθώς στη συγκεκριμένη ανακοίνωση και τη συγκεκριμένη περίοδο έχει ειδικές προσφορές στα πακέτα της. Δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να κινήσει κατάργηση του κιού φι, απασχολώντας ένα σωρό υπαλλήλους για να καταγράφει απεγγραφή από το μπόνους εάν σκοπεύει μετά από ένα μήνα να το καταργήσει.
    0 points
  28. Αν βρήκε τρόπο να χρεώνει και με πειραγμένο apn, δεν μας σώζει ούτε ο κλωβός Faraday! Πως συνδέεται δηλαδή χωρίς apn, αυτό είναι τρελό! Κλείσε και την περιαγωγή την επόμενη φορά, αλλά το πιο ασφαλές είναι να ζητήσεις να σου κλείσουν τα δεδομένα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει τηλέφωνο στην q, ταυτοποίηση, κλπ, και δεν ξέρω αν το κάνουν στο messenger. Επειδή ομως σου εχει συμβεί πολλές φορές απανωτά. δεν ψάχνεις λίγο τις ρυθμίσεις δικτύου του κινητού σου, μήπως; φταίει κάτι εκεί; Ωραία, εσύ πιστεύεις αυτό, εγώ πιστεύω ότι το "έως 31/1" αναφέρεται στο "θα εφαρμόζεται εφεξής σε κάθε ανανέωση", ο @Pppe πιστεύει ότι αναφέρεται στην κατάργηση του Κιου Φι, προτείνω να συντάξουμε μία μεταφραστική ομάδα, να ερμηνεύουμε τις ανακοινώσεις της Q! Ή μπορούμε να ορίσουμε έπαθλο για όποιον βρει τη σωστή απάντηση! 😁😁 Αδέλφια εκεί στην Q, αν διαβάζετε το forum, καλή είναι η πλακίτσα με τα αντεστραμμένα greeklish τα Μέι-ντει και τα Φι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθετε και ελληνικά : ¨Σημεία στίξης λέμε τα σύμβολα-σημάδια που βάζουμε ανάμεσα στις λέξεις και μας διευκολύνουν στην ανάγνωση. Δείχνουν δηλαδή πώς διαβάζεται ένα κείμενο (επιτονισμός), πού και πόσο γίνεται διακοπή κάθε φορά, τι αίσθημα εκφράζεται και τι ακριβώς θέλει να πει ο γράφων.¨ {Wikipedia}
    0 points
  29. Σονάρα, ναι ρε φίλε, δυστυχώς σταμάτησε από το xz2 και μετά να σκοτώνει μετά από ένα χρόνο τη ναυαρχίδα της. Το νεφρό μου το θέλω μήπως και το χρειαστεί κανένας δικός μου άνθρωπος και δεν το δίνω στη Sony όσο γ@ματη και να είναι. Αυτή η realme δείχνει αξιοπρεπής και μάλλον θα την τιμήσω σύντομα.
    0 points
  30. Μετά από τηλέφωνο στο 13700 ενεργοποιήθηκα και εγώ στο 5g. Από προχτές μέχρι σήμερα έχω συνέχεια 5g όπου και αν βρισκόμουν στον Πειραιά ακόμη και μέσα στο σπίτι φουλ σήμα.
    0 points
  31. Προφανώς δε γίνεται χωρίς πιστωτική κάρτα. Χρειάζεσαι κάποιο προϊόν που να σου δίνει πίστωση χρημάτων. Δεν έχω καταλάβει γιατί να μη θέλεις να βγάλεις πιστωτική. Εκτός και αν δεν μπορείς να κρατηθείς και αγοράζεις συνεχώς πράγματα που δεν μπορείς να ξεπληρώσεις. Διαφορετικά μια πιστωτική είναι τρομερό εργαλείο, που σε διευκολύνει καθημερινά και μάλιστα κερδίζεις κιόλας.
    0 points
  32. Αν το διαγράψεις από το τηλέφωνό μέσω της εφαρμογής υγεία και το κατεβάσεις πάλι δουλεύει κανονικά και δεν το βγάζει Μαύρο
    0 points
  33. Με διάφραγμα στο 1" και μια τζούρα snapseed για την ένταση. #νοφιλτερς
    0 points
  34. Συμφωνώ απολύτως..... Μήπως επίσης υπάρχει καμιά εφαρμογή που δεν έχει κάτσει καλά και τραβάει μπαταρία? Πρόσφατα εγκατέστησα 1-2 εφαρμογές και κατά τη διάρκεια της μέρας δε μου άρεσε η συμπεριφορά της μπαταρίας. Με το που τις απεγκατέστησα (ούτως ή άλλως ήταν απλά για δοκιμή) η μπαταρία επέστρεψε στα φυσιολογικά της.
    0 points
  35. Μπορείς να το ανασηκώσεις προσεχτικά από την πιο κοντινή στη σκόνη γωνία και να βάλεις ένα σελοτέιπ με την κολλητική επιφάνεια πάνω προς το τζαμάκι, να το πατήσεις να κολλήσει η σκόνη και μετά να το ανασηκώσεις, να βγάλεις το σελοτέιπ και είσαι έτοιμος. Το έχω κάνει πάμπολλες φορές. Φρόντισε όμως να είσαι σε περιβάλλον με τη λιγότερη δυνατή σκόνη για να μη μπουν άλλες σκόνες ανάμεσα.
    0 points
  36. Παντως εχουν εγγυηση αντιπροσωπειας 2 ετη καποια απο αυτα ,λαβετω κι αυτο υποψιν. Ζητησε να σου στειλουν pm ατομα που αγορασαν απο καποια σκρουτζομαγαζα κι ειναι οντος καινουργια τα κινητα που παρελαβαν Είχε πέσει στο black friday η 8/256 στα 399 € κι στη wind εβγαινε 320€ με 20% yellowsη 340€ με 15% επιστροφη eurobank. Aν δεν το διαζεσε στις 10/1 αρχιζουν εκπτωσεις κι πιθανον οι τιμες να πεσουν + καποια επιστροφη γιατι βγαινουν καινουργια μοντελα s22 κι a53 το νεο ετος
    0 points
  37. Λοιπόν ο σταθμός είναι ο enb1926 όντως στη είσοδο της πόλης. Στα καλά νέα έχουμε πλέον και τη enb157 που δίνει n78 στο Βόλο! https://www.speedtest.net/my-result/a/8002488677 Μέτρηση σε απόσταση 1χλμ περίπου. Σε αντίθεση με την κεραία της cosmote στο κέντρο που Βόλου που πρέπει να έχει μπει με τέτοιο τρόπο (ύψος + tilted κεραία ) όπου δινει σε τεράστιο μέρος της πόλης n78 κάλυψη, η enb157 της vf έχει περιορισμενη κάλυψη. Αλλά και πάλι είναι πλέον πολύ πολύ θετικό ότι έχουμε n78 σε Βόλο!
    0 points
  38. Δε χρειάζεται antivirus η συσκευή σου και γενικότερα οι συσκευές αυτού του είδους. Μη βαραίνεις τη συσκευή με άχρηστα προγράμματα που τρέχουν μονίμως στο background. Θα έχει αρνητικές επιπτώσεις, τόσο στις επιδόσεις, όσο και στην αυτονομία.
    0 points
  39. κοιτα . . . . . αν τα πας συγκριτικά πιο πολυ ναι αξιζει και λιγοτερο οχι , επεξεργαστη εχουν ιδιο , μνημη 8 με 12 GB δεν θα καταλαβεις διαφορα , απο κει και περα .... σαφως καλυτερη καμερα το ultra , μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη το ultra ( αν δεν σε πειραζει το επιπλεον βαρος και διαστασεις) , μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο + microSD το ultra , καλυτερη ποιοτητα κατασκευης το ultra. Tα 120 Herz οθονη σαφως ειναι και ενα + του ultra , αλλα εγω προσωπικα το εχω στα 60herz , δεν μπορω να καταλαβω και τοσο διαφορα , μια χαρα παει και με 60 herz για τη χρηση που του κανω ( και μπαταρια πολυ καλυτερη με 60 herz ) Τωρα αν δωσεις το note 20 σε μια καλη τιμη και βρεις το ultra σε επισης μια καλη τιμη , για μενα προχωρα το και δεν θα το μετανιωσεις , ειναι ( αποψη μου ) το πιο ολοκληρωμενο κινητο αν θες χορταστικη οθονη ( κατι που εμενα με ενδιοαφερει να ειναι μεγαλη ) , εγω προσωπικα δεν προκειτε να το αλλαξω τα επομενα χρονια , ειχα παλια Note 9 , μετα πηγα στο 10 Plus , και τωρα στο 20ultra , δεν τα αλλαζω με τιποτα τα Note , οτι και να βγει .
    0 points
  40. Δοκιμαστικα τα εβαλα. Ιδια φαση η μπαταρια (που δεν εχω προβλημα) και η διαφορα απο τα 120 πολυ μικρη. Ηρθε ενημερωση ασφαλειας Δεκεμβριου σε EUR
    0 points
  41. 500 MBps με multipath distortion ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕΣΟΠΈΛΑΓΑ ! Κοσμοτααααααραααα https://youtu.be/jGxetKjnyRg
    0 points
  42. Πλέον η OnePlus έχασε το βηματισμό της , τα πλεονεκτήματα που είχε στην απόδοση, σταθερότητα του λογισμικού της τα άφησε πίσω της, υποτίθεται για αυτό πορεύεται under Oppo διοίκηση για να πάρει τα μπρος της πάλι αλλά θα περάσει ένα σεβαστό διάστημα για να δούμε ότι αποδίδει η όχι. Κατ εμέ έπρεπε η διατηρήσει το OxygenOS η να πάει σε pure color OS και όχι να προσπαθεί παντρέψει τα 2 που ειναι το πιο δύσκολο και απαιτεί χρόνο να φανεί το αποτέλεσμα του. Πλέον στο χώρο του Android μεγαλύτερη σταθερότητα και ομαλότητα προσφέρει η Samsung και εκεί θα πρότεινα εναλλακτική να έχεις και ολοκληρωμένη υποστήριξη και σε software αλλά και service αλλά και άριστη συμβατότητα με δίκτυα 5g. Προσωπικά ήμουν και εγώ πολύ επιφυλακτικός με 9 Pro με αυτά που γράφονταν με θερμοκρασίες και μπαταρία αλλά από τη στιγμή βλέπω αποδίδει στα ίδια επίπεδα με 8 Pro για αυτό και το κράτησα. Και δεν ειναι ότι δεν είχα ξαναπάρει συσκευή με 888 άλλωστε είχα για 1 μήνα το αντίστοιχο 21 ultra που ούτε με εκείνο είχα θέματα και που ήταν και ακόμα καλύτερο μάλιστα σε μπαταρία. Αλλά από την μια ότι το μέγεθος με κουρασε συν ότι είχα λίγο το άγχος με την εγγύηση μιας και δεν σε καλύπτει η Samsung σε περίπτωση στραβή και λίγο ότι ακόμα είμαι σε φάση που μου αρέσει να παίζω με κοστομιες κλπ έτσι το έδωσα. Κανέναν δεν παίρνω στο λαιμό μου καταθέτω την εμπειρία μου με στατιστικά και ακριβή χρήση μου και βάση του ιστορικού πολλών συσκευών που έχω δουλέψει που αποτελούν μέτρο σύγκρισης και από εκεί και πέρα ο καθένας τα αξιολογεί όπως θέλει. Εγω θα ήμουν ο πρώτος που θα γκρίνιαζε για την μπαταρία αν έβλεπε αναιμική απόδοση και σίγουρα δεν θα την κράταγα. Αν περάσεις μια βόλτα από telegram, xda θα δεις και άλλους χρήστες να είναι ικανοποιημένοι, δεν είναι λοιπόν όλα μαύρα ούτε εγώ είμαι η εξαίρεση των εξαιρέσεων. Από εκεί και πέρα ουδείς μας κρατα αλυσοδεμένους με την όποια συσκευη, την πουλάει, ανταλλάσσει και πάει παρακάτω μέχρι να βρει κάτι καλύτερο βάση της χρήσης του. Sent from my KB2003 using Tapatalk
    0 points
  43. Χρόνια πολλά φίλες και φίλοι.με υγεία πάνω από όλα. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  44. Το ανεφερα χθες βραδυ στην κρητικη μου οτι καποιοι θεατες λογο του σουρεαλισμου της δεν θα την κατανοησουν οπως πρεπει και απλα θα την βρουν σαχλαμαρα. Δεν επεσα εξω δυστυχως. Η ταινια εχει να πει παρα πολλα ωρες μπορουμε να γραφουμε δειχνει την θλιβερη αληθινη πραγματικοτητα την καταντια του ανθρωπινου γενους. Προφανως μεσα απο σουρεαλιστικες καταστασεις αλλα ο κοσμος σημερα ετσι δεν ειναι? Δεν ζουμε εναν σουρεαλισμο?
    0 points
  45. Λυπάμαι που δεν την καταλάβατε. Η ταινία ήταν ΣΥ ΓΚΛΟ ΝΙ ΣΤΙ ΚΗ. Αλιγορικη από την αρχή μέχρι το τέλος της περνώντας 1002 νοήματα. Σου δείχνει πού έχει καταλήξει ο άνθρωπος. Ότι σκέφτεται μόνο την πάρτη του και το χρήμα (ο άλλος χρέωσε τα free snacks). Ακόμα και αντιμέτωπος με την πιο μεγάλη καταστροφή μένει κολλημένος στο κέρδος. Όλοι είναι διαπλεκόμενοι, όλοι στον κόσμος τους να ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτόν τους και για την προβολή τους. Κανένας δεν ακούει και όταν ακούσει είναι πλέον αργά. Του ξεμοροστιαζει όλους. Τους δημοσιογράφους, τους πολιτικός ηγέτες με τα πολιτικά τους παιχνίδια, τις ηλίθιες "αντίθετες απόψεις" ("don't look up ενώ ο κομήτης είναι πάνω από το κεφάλι τους - παραλληλισμός με την σημερινή εποχή). Δείχνει πως οι απόψεις των επιστημόνων βυθίζονται και καλύπτονται από ανθρώπους και εταιρείες που λογαριάζουν μόνο το χρήμα. Και στο τέλος δείχνει πως οι πραγματικές αξίες βρίσκονται σε απλά πράγματα, όπως ο θεσμός της οικογένειας (δάκρυσα με το πώς είχαν αποδεχθεί το τέλος τους, και μιλούσαν για καθημερινά μικροπράγματα ενώ θα ήταν νεκροί σε λίγα δευτερόλεπτα), και πως η τεχνολογία τελικά θα είναι για τους λίγους πλούσιους τυχερούς αυτού του κόσμου που νομίζουν ότι τελικά γλίτωσαν, αλλά έχοντας χάσει και αυτοί τα πάντα, ξεκινάνε γυμνοί για μια νέα ζωή. Με κινδύνους που όμως δεν είχαν φανταστεί.. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για τα νοήματα που πέρασε αυτή η ταινία. Κρίμα, πολύ κρίμα που ή δεν την καταλάβατε ή δεν σας άγγιξε.
    0 points
  46. Dont Look Up[2021] https://www.imdb.com/title/tt11286314 Πραγματικα νομιζω οτι ειναι η πιο WTF ταινια που εχω δει. Το πρωτο 10λεπτο το οποιο ειναι εξαιρετικο δεν σε προϊδεαζει σε καμια περιπτωση σε καμια ομως το τι θα ακολουθησει. Με μια πρωτη σκεψη ισως ειναι οτι πιο σουρεαλιστικο εχω δει στη ζωη μου με μια δευτερη σκεψη ομως πιστευω οτι σκιαγραφει την πραγματικοτητα του σημερα και σε αντιστοιχη περιπτωση οπως στην ταινια θα συνεβαινε ακριβως αυτο που θα δουμε στο τελευταιο 10λεπτο της το οποιο επισης ειναι αψογο. Το Don't Look Up ναι μου θυμισε την ταινια Idiocracy μονο που ειναι αρκετα πιο θλιβερη σε ενα επιπεδο που καποιοι ισως δεν αντιληφθουνε οχι επειδη ο σουρεαλισμος πιανει ταβανι και ισως καποιοι το θεωρησουν κωμωδια αλλα γιατι ενας συνειδητοποιημενος θεατης καταλαβαινει οτι ειναι κατι που αν συμβει δεν θα απεχει πολυ η καταληξη οπως στην ταινια. Στην ταινια εχουμε μεγαλα ονοματα ο DiCaprio παιζει τον πιο ιδιαιτερο ρολο στην καριερα του την αξιολογη Lawrence και τις μοναδικες Streep και Blanchett. Μετα τους τιτλους τελους εχουμε 2 σκηνες προσοχη και οι 2 θα σας προσφερουν απλοχερα ατελειωτο ξεκαρδιστικο γελιο η δευτερη ειναι στο 2.17 παντα βλεπω μεχρι τελος γιατι ποτε δεν ξερεις τι κρυβει καθε ταινια μετα τους τιτλους. Απλα δειτε την. 7.5/10
    0 points
  47. To s21+ ειχε γυαλι πισω, το απλο s21 ηταν πλαστικο.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...